Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Jó reggelt Urak!
Ne nézzetek analfabétának légyszi, de egy dolog szöget ütött a fejembe:
a 40-42" körüli plazmák javarésze 1024x768-as felbontású a specifikációik szerint.
Az a felbontás nem 4:3 arányú? Vagy ezekben a készülékekben más "formájú", más arányú pixelek vannak, mint az 1366-os készülékekben?
Plazma
Én meg Péntek óta boldog és elégedett tulajdonosa vagyok egy Pioneer PDP-5090-nek. Az első benyomások alapján nem bántam meg.Bővebbet később, még meg kell tanulnom a kezelését és a beállítását. (bár az alap beállításokkal is príma.
Szia!
Ennyire jó, hogy nem is nézel a fórum felé?
Egyébként gratula!
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,
Plazma
Pana TH42pz8 story:tegnap 11:40 elvitte a szerviz, 4-5 munkanap ,javitás v csere ezt mondta a szaki.Várom a fejleményeket
Valahol már hallottam ezt Bárcsak az egyik fele igaz lenne :taps: :lol!:
Az a fele biztosan igaz, hogy "vagy javítás vagy csere" garis készüléknél ez az alap.
Én meg Péntek óta boldog és elégedett tulajdonosa vagyok egy Pioneer PDP-5090-nek. Az első benyomások alapján nem bántam meg.
Bővebbet később, még meg kell tanulnom a kezelését és a beállítását. (bár az alap beállításokkal is príma.
Honnan tudod, hogy egy vezetékben merről merre folyik az áram??? Lépj rá! Amerről púposodik, arról jön!!
Kép: Pioneer PDP-LX 5090,
Hang:Pioneer WSX-1020, PIONEER CT-740kazettás, Infinity Primus 5.0, JAMO SW-6000A
Forrás: Pioneer BDP- 430, ASUS HDP-R1, UPC/Philips set top box
Plazma
Pana TH42pz8 story:tegnap 11:40 elvitte a szerviz, 4-5 munkanap ,javitás v csere ezt mondta a szaki.Várom a fejleményeket
Valahol már hallottam ezt Bárcsak az egyik fele igaz lenne :taps: :lol!:
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE
Plazma
4-5 munkanap ,javitás v csere ezt mondta a szaki.
Miért, van más elfogadható alternatíva is? A 4-5 napot meg nem hiszem, már most. Az enyém már több mint 2 hete oda van és semmi előrelépés.
De várjuk a fejleményeket!
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,
Plazma
Plazma
Ezek a képek alapján . nemigazán lehet sokat megállapítani.
- Bearing952
- Fórumlakó
- Értékelés: 143
Plazma
Ja és találtam pio 5090 , 508XD és pana pz85 fekete összehasonlító képet. Érdekes.Linket küldtem.
Ide is dobd, hátha többiek is érdekelnének.
Összehasonlító képek (fekete?):
német oldal:
Panasonic th 50pz80E ++ Pioneer pdp 508 xd ++ Pioneer krp 500a ++ Sony kdl 52v4210 ++ Samsung le52a659
http://www.grobi.tv/seiten/neuigkeiten/ ... eer09.html
angol fórum:
Panasonic TH-42PZ85 ++ Pioneer 508XD ++ Pioneer LX5090
http://www.avforums.com/forums/7313711-post2421.html
- Bearing952
- Fórumlakó
Plazma
Ja és találtam pio 5090 , 508XD és pana pz85 fekete összehasonlító képet. Érdekes.Linket küldtem.
Szia!
Küldd már el nekem is légyszi. És elárulod miért lett a H-s?
100 ok, hogy miért nem H, és egy hogy mégis. PÜ
Plazma
Ide is dobd, hátha többiek is érdekelnének.
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
Plazma
Szia!
Küldd már el nekem is légyszi. És elárulod miért lett a H-s?
- Bearing952
- Fórumlakó
Plazma
- Bearing952
- Fórumlakó
Plazma
Nem tojik!
Én is beszéltem velük, igaz, más ügyben, de harapnak a dolgokra. Vagy csak én fogtam ki jó emberkét.
Próbáld meg nyugodtan.
Ha a vásárlók könyvébe beírsz, akkor nekik kötelességük ezt jelenteni a FV felé, ami ugye kivizsgálást von maga után. Nyugodtan kérd el, remélhetőleg hamarabb célt érsz.
Bearing!
Megvan már a készülék??
Sajnos még nincs. Végül is a H-s melett döntöttem. Mára ígérték, de hívtak, hogy valószínű csak hétfőn jön meg. (Ez olyan mintha a gyerekednek szenteste azt mondod, hogy majd jövő héten karácsony.) Alig várom.
Nem gondoltam volna hogy ennyi hozzászólás van külföldi fórumokon, már a fejem is fáj a sok olvasástól, de élvezem.
Privibe küldök néhány linket, ha nem ismernéd őket. (bejáratáshoz dvd + képek, kalibrációs mérések utáni ajánlott beállítások, ...)
- orionr
- V.I.P.
- Értékelés: 41
Plazma
Azért remélem, van sok, megelégedett panás is.
Van
De remélem nem tegnap vetted?
Nem.
December elején.
KB. Azóta van nekem is. Tehát túl nagy tapasztalatod neked sincs, de azért reménykedjünk.
Plazma
Üdv mindenkinek.A Pana TH42pz8esa plazma ügyében irok megint. Márc 2-án jeleztem a szerviznek a hibát , és hogy kéne vmit csinálni,mikor tudnák beszállitani a tv-t? Hát nagyon nem megy ez nekik,esetleg szerdán tudnák elvinni mert csak akkor szállitana k ebbe a kerületbe(be-vagy ki),nagyon sok munkájuk van. Mondtam neki hogy akkor nem ok dolgozom,igy pénteken tudnak csak jönni,elöbb nem.Nem gondoltam volna hogy még mindig ugy megy a szervizelés mint a 80-as években ,2-3 napot kellett vár ni mire kijött a szaki a Gelka-bol. Nem tudom mi lesz még ezek után,de eléggé bizalmatlan lettem .Várom a hozzászolásokat.
Ja. Ha kimegy. Vagy azt mondja, hamarabb megnézik, ha beviszed.
Ami 42 coll-nál már nem egyszerű (mondom én, akinek Vivaro-ja van) Egyébként nem csak ennél a szolgáltatásnál van ilyen. Hallottam más termékekről is. Ha kimegy a szerelő, úgy is azt mondja, hogy be kell vinni, ami ugye megint pár nap, mert ő a személyautójával nem tudja, vagy azt mondja: nincs semmi baja.
Nekem a Pana szervízzel Miskolcon ugyanilyen rossz tapasztalataim vannak, szerencsére némi fenyegetőzéssel sikerült rávenni őket a csereutalvány kiadására...
Azóta az új készülékem szerencsére hibátlanul működik.
Ettől függetlenül veszerk egy Pioneert. Ha minden igaz, jövő héten.
Honnan tudod, hogy egy vezetékben merről merre folyik az áram??? Lépj rá! Amerről púposodik, arról jön!!
Hang:Pioneer WSX-1020, PIONEER CT-740kazettás, Infinity Primus 5.0, JAMO SW-6000A
Plazma
Üdv mindenkinek.A Pana TH42pz8esa plazma ügyében irok megint. Márc 2-án jeleztem a szerviznek a hibát , és hogy kéne vmit csinálni,mikor tudnák beszállitani a tv-t? Hát nagyon nem megy ez nekik,esetleg szerdán tudnák elvinni mert csak akkor szállitana k ebbe a kerületbe(be-vagy ki),nagyon sok munkájuk van. Mondtam neki hogy akkor nem ok dolgozom,igy pénteken tudnak csak jönni,elöbb nem.Nem gondoltam volna hogy még mindig ugy megy a szervizelés mint a 80-as években ,2-3 napot kellett vár ni mire kijött a szaki a Gelka-bol. Nem tudom mi lesz még ezek után,de eléggé bizalmatlan lettem .Várom a hozzászolásokat.
Plazma
Azért remélem, van sok, megelégedett panás is.
Van
De remélem nem tegnap vetted?
Nem.
December elején.
Plazma
Már a fogyasztóvédelem is tojik a vásárlókra...
Tapasztalat?
Nem tojik!
Én is beszéltem velük, igaz, más ügyben, de harapnak a dolgokra. Vagy csak én fogtam ki jó emberkét.
Próbáld meg nyugodtan.
Ha a vásárlók könyvébe beírsz, akkor nekik kötelességük ezt jelenteni a FV felé, ami ugye kivizsgálást von maga után. Nyugodtan kérd el, remélhetőleg hamarabb célt érsz.
Bearing!
Megvan már a készülék??
Plazma
OFF
Fogyasztóvédelem. Ettől a szótól kirázza őket a hideg.
És mellé kitartás. Ezen felül én az e-mailt preferálom, mert
bármit válaszolnak el lehet menteni.
Ugyan nem ide tartozik, de rajtam pl DHL próbált raktározási
költséget leverni majd egy hónappal az után, hogy kiszállították a
cuccot. Udvariasan (ez fontos!) válaszoltam nekik, hogy dátumok
alapján 2 napot kaptam egy átutalásra(??) és amúgyse tájékoztattak,
hogy lesz ilyen költségem, pedif aktív levelezésbe voltam egy
kollégával a vámolás miatt. Ezek alapján én nem érzem jogosnak a
követelésüket és eltekintenék a fizetéstől. Ment még oda-vissza a
dolog és kaptam még egy csekket. Ismét írtam, hogy nem fizetek, mert
jogtalanul követelnek, 20perc intenzív keresgélés után se találtam
meg az oldalukon mikortól számítják fel ezt a költséget és mennyit,
de még azt se, hogy egyáltalán létezik, ellenben volt az oldalukon egy olyan sor, miszerint minden ügyintézésből felmerülő költséget a feladónak kell
megtéríteni. Az ne az én problémám legyen, hogy a feladó igencsak
messze van.Megkértem őket, hogy a környezet tudatos gondolkodás
jegyében ne küldjenek több csekket és kilátásba helyeztem a fogyasztóvédelem
bevonását, ha továbbra is olyan szolgáltatás kifizetését erőltetik, amit
nem állt szándékomban igénybe venni.
Nem jött több csekk, se e-mail. Azóta már érkezett 2-3 csomagom
DHL-en keresztül.
ON
Tehát egyszerűen és lehetőleg dokumentáltan kell intézkedni.
Először nyugodtan, a legjobbakat feltételezve. Ha nem megy,
képekkel igazolni, ha lehet, hogy márpedig az sz@r és kötelesek
foglalkozni vele. Ha így se megy, akkor kell kilátásba helyezni a
fogyasztóvédelmet.
Rediscover music
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Plazma
Persze hogy tud a hibarol a magyar szerviz is. De kis hazankra jellemzoen jatszak a hulyet nehogy koltsegekbe szaladjanak. Hataron belul minden ceg/szerviz ezt csinalja.
Nekem meg a Pioneer (Basys) nagyhiru szervizzel volt problemam. Ok meg a balkani szintet sem utik meg. Nem melto egy ilyen markahoz.
Plazma
Nekem ez a 2. Pana plazmam.PV70 - hibatlansag, most haveromnal van hasznalatban
PY80 - hibatlansag, szeretem nezni...
Ameddig nem jött elő a hiba, eszméletlenül elégedett voltam a Panámmal, és ha megfelelő megoldás születne rengeteg utánajárás, vitázás, görcsölés nélkül, elfogadható tempóval, ezután is az lennék, talán inkább nem is a Panával van gondom, hanem a hazai importőr, szervizhálózat ami nem üti meg a nyugati szintet. Nem tudom.
Biztos jól el lehetne erről is értekezni itt a fórumon, úgy gondolom, sokan, sok mindent megtapasztaltak már. Csak 1 rövid példa, amit már leírtam itt korábban. PV600-m hibája Panasonic által elismert típushiba, nyugaton háznál javítják! Mo-n felhívom a Panasonic központi szervizét és beszélek a szervizvezetővel, aki azt mondja ilyen hibáról nem is hallott, majd pedig kicsit később, miután próbálom meggyőzni, hogy elismert hiba, külföldi fórumokon rengeteget foglalkoznak a témával, mert vszinűleg sokkal többet eladtak, mint itthon, akkor azt mondta, hogy nincs is ilyen hiba csak a sok agytröszt a fórumokon bebeszéli egymásnak és mindenki elkezdi látni azt ami nincs is. Na itt untam meg, visszahívást igért ez kb. másfél hónapja volt, azóta se hívtak. Az ilyen embereknek kellene már régóta munkát keresni, nem lejáratni egy világmárkát.
Plazma
Nekem egy régi TH-42PA60E van...Már jó pár éve nyúzom...Semmi bajom vele, nagyon megvagyok vele elégedve.