Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Csipike
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Csipike »

PÜ-k mentek.
Szerintem ha nappaliba lesz nézegesd az 50"-est.
Igen lehet rá kötni, sőt, német oldalakat olvasgatva a többség úgy is tesz. Akár jobb minőséget lehet elérni olcsóbban mint a gyárival, de nyilván optikai illeszkedése nem biztos hogy olyan lesz.

Küldök én is privit!!
Köszi a segítséget.

Egyébként hivatalos forrásból tudom, hogy a PDP-428XD egy kétéves modell, már nem gyártják. A magyarországi vezérképviseletnél nincs belőle egy darab sem. Viszont a Pioneernak plazmából 42-ese már nincs, ezt csak LCD-ből lehet kérni.
Kutakodtam a neten, úgy döntöttem, hogy a z 5090-es lesz a nekem való, úgyhogy gyúrhatunk tovább. Ha minden összejön (most az anyagira gondoltam), március közepén az enyém már meglesz.
Ettől az évtől a Pioneernak a Matsushita (Panasonic) gyártja a paneleket, a 2009-es széria már erre a panelcsaládra épül. Kíváncsi leszek rájuk. Nem rossz a Pana sem.
A hangszórókkal meg semmi baj. Elfér a házimozi hangfalak mellett.

Na: Ment a privi.

Honnan tudod, hogy egy vezetékben merről merre folyik az áram??? Lépj rá! Amerről púposodik, arról jön!!

Kép: Pioneer PDP-LX 5090,
Hang:Pioneer WSX-1020, PIONEER CT-740kazettás, Infinity Primus 5.0, JAMO SW-6000A
Forrás: Pioneer BDP- 430, ASUS HDP-R1, UPC/Philips set top box

Bearing952
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 143

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bearing952 »

Úgy tudom a szervízmenüből lehet megtudni az üzemóra számot. Ha gondolod megírom hogy. Sajnos az újabb szériánál tudtommal már nem ilyen egyszerű a dolog.
Én az 5090-re gyúrok, úgyhogy engem is érdekelne egy jó forrás; garival, számlával.
/Ha gondolod keressünk együtt, hátha így mindkettőre egy kedvezőbb árat találunk. :ph34r:/

Természetesen örömmel társulok a keresgélésben!
A szervízmenűs dolgot meg valóban jó lenne tudnom.
Néztem az 5090-et: Nem semmi!!
Ezt milyen távolról érdemes nézni minimum?
Lehet, hogy nekem túl nagy lenne.
Ha jól láttam, a hangszórók opcionálisak.
A gyárin kívül lehet rá kötni mást is??
(van két Tannoy Mercury M-1-em

Amit ez nem tud, azt már nem is érdemes.
Minden esetre keressünk!
Ár-érték arányban az 5090 jobb, ez igaz.

PÜ-k mentek.
Szerintem ha nappaliba lesz nézegesd az 50"-est.
Igen lehet rá kötni, sőt, német oldalakat olvasgatva a többség úgy is tesz. Akár jobb minőséget lehet elérni olcsóbban mint a gyárival, de nyilván optikai illeszkedése nem biztos hogy olyan lesz.

Bearing952
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Úgy tudom a szervízmenüből lehet megtudni az üzemóra számot. Ha gondolod megírom hogy. Sajnos az újabb szériánál tudtommal már nem ilyen egyszerű a dolog.Én az 5090-re gyúrok, úgyhogy engem is érdekelne egy jó forrás; garival, számlával.
/Ha gondolod keressünk együtt, hátha így mindkettőre egy kedvezőbb árat találunk. :smile32:/

Sziasztok!

Csatlakoznék, szintén 5090 az álom Rea-val már értekeztem is róla, de én még függök a Panámtól, javítani elvitték és csak ha nem jön össze a javítás, akkor vennék egyet.

648-volt a legjobb ár eddig amit neten találtam.
5090H 749900-ért navigációval jobb, főleg ha a 100000-s navit nem adnák és az árat engednék le, de attól tartok ilyen nem lesz, hacsak nem sikerül vkinek elpasszolni a navit, de 100-at úgysem ad érte.

Hali!
Mikor derül ki, mi lesz a panával?
Hát igen a MO-i árképzés minden cégnél - mint itt is - más mint más országokban.
Ár tekintetében van jobb ajánlat a netes árnál, de a többit priviben.
Melyik érdekel jobban 5090 vagy 5090H? Szerintem a H ilyen árkülöbséget figyelembe véve kihasználhatatlan, de kiváncsi vagyok a meglátásodra.
Sajnos Rea-t nem ismerem, de úgy tudom sok gyakorlati tapasztalata is van nem csak elméleti. Érdekelne a véleménye, hogy a pana szerinte mikor éri el a mai (9-es) pio szintjét. Több helyen azt olvastam hogy 2010 előtt nem.

Csipike
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Úgy tudom a szervízmenüből lehet megtudni az üzemóra számot. Ha gondolod megírom hogy. Sajnos az újabb szériánál tudtommal már nem ilyen egyszerű a dolog.
Én az 5090-re gyúrok, úgyhogy engem is érdekelne egy jó forrás; garival, számlával.
/Ha gondolod keressünk együtt, hátha így mindkettőre egy kedvezőbb árat találunk. :ph34r:/

Természetesen örömmel társulok a keresgélésben!
A szervízmenűs dolgot meg valóban jó lenne tudnom.
Néztem az 5090-et: Nem semmi!!
Ezt milyen távolról érdemes nézni minimum?
Lehet, hogy nekem túl nagy lenne.
Ha jól láttam, a hangszórók opcionálisak.
A gyárin kívül lehet rá kötni mást is??
(van két Tannoy Mercury M-1-em

Amit ez nem tud, azt már nem is érdemes.
Minden esetre keressünk!
Ár-érték arányban az 5090 jobb, ez igaz.

Honnan tudod, hogy egy vezetékben merről merre folyik az áram??? Lépj rá! Amerről púposodik, arról jön!!

Hang:Pioneer WSX-1020, PIONEER CT-740kazettás, Infinity Primus 5.0, JAMO SW-6000A

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: DJM »

Úgy tudom a szervízmenüből lehet megtudni az üzemóra számot. Ha gondolod megírom hogy. Sajnos az újabb szériánál tudtommal már nem ilyen egyszerű a dolog.Én az 5090-re gyúrok, úgyhogy engem is érdekelne egy jó forrás; garival, számlával.
/Ha gondolod keressünk együtt, hátha így mindkettőre egy kedvezőbb árat találunk. :smile32:/

Sziasztok!

Csatlakoznék, szintén 5090 az álom Rea-val már értekeztem is róla, de én még függök a Panámtól, javítani elvitték és csak ha nem jön össze a javítás, akkor vennék egyet.

648-volt a legjobb ár eddig amit neten találtam.
5090H 749900-ért navigációval jobb, főleg ha a 100000-s navit nem adnák és az árat engednék le, de attól tartok ilyen nem lesz, hacsak nem sikerül vkinek elpasszolni a navit, de 100-at úgysem ad érte.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,

Bearing952
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Az ideg öl meg:Voltam a Netdepo-ban megnézni a készüléket,( Pioneer PDP-428XD) mellette egy full HD plazma volt. Vittem magammal az öcsémet. Szerencsére.
A műsorforrás Blueray készülék.
Hogy őszinte legyek, nem igazán láttam a különbséget a két TV között.
Kristálytiszat kép, a mozgás is szépen lett kezelve, csak:

A képernyő két oldalán függőleges csíkok voltak, mint ha a készülék 4:3-ban ment volna sokáig és beégett. (Peti vette észtre)
Leginkább a világos kék és zöld színeknél jött ki. Mondtam is az emberkének, hogy ez így nem jó, mert a két csík ott van. Mutattuk nekik, aztán már ők is látták. Kértem, hogy hozzanak egy másik készüléket, de a válasz az volt, hogy nincs a beszállítójuknál, csak ez az egy.
Később visszahívtak, hogy DVD-ről nézték és nem volt. csík. Létezik ez? Túl erős volt neki a blueray műsor? Ez meg hogy nézne ki egy ilyen kategóriás készüléknél?
Szóval csalódtam, de nem adom fel.
Szerintetek is lehetett használt a készülék? Külsőre nagyon csili-vili volt. Honnan lehet megtudni, hogy mennyit ment?
Esetleg tud valaki biztos forrást, garival jó áron?
Csak PIONEER érdekel. (ez nem sznonbizmus, csak egy álmomat akarom megvalósítani)

Csipike
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Az ideg öl meg:
Voltam a Netdepo-ban megnézni a készüléket,( Pioneer PDP-428XD) mellette egy full HD plazma volt. Vittem magammal az öcsémet. Szerencsére.
A műsorforrás Blueray készülék.
Hogy őszinte legyek, nem igazán láttam a különbséget a két TV között.
Kristálytiszat kép, a mozgás is szépen lett kezelve, csak:

A képernyő két oldalán függőleges csíkok voltak, mint ha a készülék 4:3-ban ment volna sokáig és beégett. (Peti vette észtre)
Leginkább a világos kék és zöld színeknél jött ki. Mondtam is az emberkének, hogy ez így nem jó, mert a két csík ott van. Mutattuk nekik, aztán már ők is látták. Kértem, hogy hozzanak egy másik készüléket, de a válasz az volt, hogy nincs a beszállítójuknál, csak ez az egy.
Később visszahívtak, hogy DVD-ről nézték és nem volt. csík. Létezik ez? Túl erős volt neki a blueray műsor? Ez meg hogy nézne ki egy ilyen kategóriás készüléknél?
Szóval csalódtam, de nem adom fel.
Szerintetek is lehetett használt a készülék? Külsőre nagyon csili-vili volt. Honnan lehet megtudni, hogy mennyit ment?
Esetleg tud valaki biztos forrást, garival jó áron?
Csak PIONEER érdekel. (ez nem sznonbizmus, csak egy álmomat akarom megvalósítani)

szilu
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: szilu »

Én úgy tudom hogy visszaveszik 8 napon belül, de bontatlan állapotban. Viszont ez nem biztos amit én beszélek, de valószinű erre nem lesz szükséged!
Jó választásnak tartom.

tlala
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: tlala »

Tisztelt plazma rajongók! 
Nagy gondomban hozzátok fordulok segítségért. Rá szánta (tam) a családom magát, hogy vegyünk egy plazmát és egy házimozit. Nem tudom a legfúlosabbat megvenni, ennyi a kapacitás. Választásunk Pana 42PV80 és SC-PT465E Pana házimozi. A gyári pana forgalmazótól ár és szállítási kedvezményt kaptam, együttes vásárlás esetén a napokban. Na itt a gond.  Jelenleg PR Telecomos kábel tv előfizetésem van. Most várom a Sat tv HBO-s HD csomag bekötését, de ezt csak 4 hét múlva jó esetben, akkor már nem biztos hogy él az ajánlat. Arra gondoltam, azzal majd kipróbálom-hisz majd úgyis  az lessz-és ha nagyon nem tetszik a kép, legfeljebb 8 napon belül visszaviszem. (távvásárlás lehetősége)

A fentiek alapján, bele merjek e vágni "vakon", hissz jó a tv, vagy esetleg óriási pofára esés lehet a kábel tv miatt. Bár eddig csak jókat hallottam a 42PV80 felöl.

Köszi előre is a segítséget.

Szerintem ez a típus képminőségét tekintve a jelenlegi legjobb az árkategóriájában.
Szóval nyugodtan vedd meg, nem fogod megbánni.
Ja! És tiszta szívből kívánom, hogy ezentúl is csak ilyen jellegű "nagy gondod" legyen!

lacika7

Plazma

Hozzászólás Szerző: lacika7 »

Tisztelt plazma rajongók!

Nagy gondomban hozzátok fordulok segítségért. Rá szánta (tam) a családom magát, hogy vegyünk egy plazmát és egy házimozit. Nem tudom a legfúlosabbat megvenni, ennyi a kapacitás. Választásunk Pana 42PV80 és SC-PT465E Pana házimozi. A gyári pana forgalmazótól ár és szállítási kedvezményt kaptam, együttes vásárlás esetén a napokban. Na itt a gond. Jelenleg PR Telecomos kábel tv előfizetésem van. Most várom a Sat tv HBO-s HD csomag bekötését, de ezt csak 4 hét múlva jó esetben, akkor már nem biztos hogy él az ajánlat. Arra gondoltam, azzal majd kipróbálom-hisz majd úgyis az lessz-és ha nagyon nem tetszik a kép, legfeljebb 8 napon belül visszaviszem. (távvásárlás lehetősége)

A fentiek alapján, bele merjek e vágni "vakon", hissz jó a tv, vagy esetleg óriási pofára esés lehet a kábel tv miatt. Bár eddig csak jókat hallottam a 42PV80 felöl.

Köszi előre is a segítséget.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Igen, hallottam erről. Kár értük, mert szerintem azért itt is a felső kategóriát képviselték.A Pana tv-mből kiindulva a panel szerintem jó, a többi meg megnyugtató, hogy a saját fejlesztésük.
Egyébként a netdepo.hu-n néztem ki, van egy-két elég érdekes ár a pio tv-k között.
Lebeszéltem velük, egy db az enyém, csak el kell hozni.(meg persze kifizetni).

nem tudtak/akartak "középszert" is gyártani, pedig anélkül nem lehet piacon maradni sajnos
ne legyen igazam, de a sony is nagyot fog cumizni, mert 40-es méretben nincsen óccsó tévéje

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

Csipike
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Igen, hallottam erről. Kár értük, mert szerintem azért itt is a felső kategóriát képviselték.
A Pana tv-mből kiindulva a panel szerintem jó, a többi meg megnyugtató, hogy a saját fejlesztésük.
Egyébként a netdepo.hu-n néztem ki, van egy-két elég érdekes ár a pio tv-k között.
Lebeszéltem velük, egy db az enyém, csak el kell hozni.(meg persze kifizetni).

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Plazma

Hozzászólás Szerző: ricfiam »

2008-ban egyeztek meg a Matsushita-val (Pana) hogy közösen gyártanak költségcsökkentés miatt. Ez azt jelentette hogy a panel a matsushitáé, de a képjavító cuccos meg a többi ügyes kütyü marad a Pio sajátja. Erre most januárban bejelentették hogy kiszállnak a síkpanel üzletből. Ha Pio tv-t akarsz még most vegyél mert ezek az uccsó széria. Az audio és autóhifi vonalat viszik tovább.

Csipike
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Pioneer-al csak jól jársz ha nem sajnálod a pénzt. Természetesen annyival nem jobb mint amennyivel drágább de jobb.
Viszont nem értem a gyorsabb felvételek problémáit. A plazma nem LCD itt nincs válaszidő.

Bocs, valóban kevertem az LCD-vel.
Persze, sajnálom a pénzt, de úgy vagyok vele, hogy szeretnék egy igazán jó TV-t venni, hosszabb távra. Ha nem ennyi lenne, akkor bizony erősen gondolkodnék rajta. (379.900,-HUF, de láttam ugyanezt 549.900,-HUF-ért is ) Én erősen Pioneer párti vagyok, eddíg még minden készülékükel maximálisan meg voltam elégedve. (nem TV-k)

Más: Igaz az, hogy a Pio-nak is beszállítja valaki a plazma panelt és az elektronikát?
Mintha a 8.generációs panel kifekjezéssel már találkoztam volna...
Ezek szerint ők is csak összeszerelnek, illetve támpontokat adnak a beszállítóknak?
Na neeee.

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Véleményetek szerint ha pl. az 50py800-ra nincs pénzem,melyik irányba célszerű indulni ár/teljesítmény vonatkozásban?50py80,vagy 46py800?Nem ragaszkodok ezekhez a típusokhoz,nagy általánosságban kérdezem csak.

50py80

Esetleg láttál már működés közben 50py80-at?

Boltban csak. Azért írtam mert az én véleményem: annál jobb minél nagyobb.

tomato1

Plazma

Hozzászólás Szerző: tomato1 »

Véleményetek szerint ha pl. az 50py800-ra nincs pénzem,melyik irányba célszerű indulni ár/teljesítmény vonatkozásban?50py80,vagy 46py800?Nem ragaszkodok ezekhez a típusokhoz,nagy általánosságban kérdezem csak.

50py80

Esetleg láttál már működés közben 50py80-at?

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Üdv mindenkinek! 
Még friss vagyok a fórumon, ha lesz néhány láma kérdésem, akkor bocsi.

Szóval: Jelenleg egy TH37PV80P plazmám van, igazán semmi gond vele.
Úgy néz ki, hogy jövő héten érkezik egy PIONEER PDP-428XD készülék.
Igazándiból erről szeretnék valamivel többet megtudni.
Van-e valakinek ilyen?
Illetve valóban annyival jobbak ezek a készülékek, mint amennyivel az áruk is "jobb"?

(a bolti bemutató filmek nekem nem jönnek be, mert mind lassú mozgást mutat, a hibák meg igazán a gyorsabb felvételekkor jönnek elő)
Boltban valóban sokkal szebb volt a kép, látszott a különbség, csak a beállításokkal nem voltam tisztában.

Nyugtassatok meg, hogy nem nyúlok mellé.

Köszi!

Pioneer-al csak jól jársz ha nem sajnálod a pénzt. Természetesen annyival nem jobb mint amennyivel drágább de jobb.
Viszont nem értem a gyorsabb felvételek problémáit. A plazma nem LCD itt nincs válaszidő.

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

50py80

Csipike
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Üdv mindenkinek!

Még friss vagyok a fórumon, ha lesz néhány láma kérdésem, akkor bocsi.

Szóval: Jelenleg egy TH37PV80P plazmám van, igazán semmi gond vele.
Úgy néz ki, hogy jövő héten érkezik egy PIONEER PDP-428XD készülék.
Igazándiból erről szeretnék valamivel többet megtudni.
Van-e valakinek ilyen?
Illetve valóban annyival jobbak ezek a készülékek, mint amennyivel az áruk is "jobb"?

(a bolti bemutató filmek nekem nem jönnek be, mert mind lassú mozgást mutat, a hibák meg igazán a gyorsabb felvételekkor jönnek elő)
Boltban valóban sokkal szebb volt a kép, látszott a különbség, csak a beállításokkal nem voltam tisztában.

Nyugtassatok meg, hogy nem nyúlok mellé.

Köszi!

tomato1

Plazma

Véleményetek szerint ha pl. az 50py800-ra nincs pénzem,melyik irányba célszerű indulni ár/teljesítmény vonatkozásban?50py80,vagy 46py800?
Nem ragaszkodok ezekhez a típusokhoz,nagy általánosságban kérdezem csak.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

ma voltam vásárlónál belőni 60pg6000-et, upc kábel-fostos nagyon, viszont! a upc merevlemezes, hdmi-s konverteren keresztül csodaszép a képe!

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

orionr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 41

Plazma

Hozzászólás Szerző: orionr »

Ezért is gondolkodok az 50"os és 46"-os átmérőkön.Az 50-est inkább azért mondanám,mert: -pár év múlva több(?) hd adó lesz,akkor még jól jöhet-utólag nem akarok mérgelődni,hogy a nagyobbat is be lehetett volna vállalni.

Ha van nagyobbra pénzed, azt vedd!

tomato1

Plazma

Majdnem 3 és fél méterről. A fehéreket nem is nagyon néztem illetve figyeltem. Majd este amikor mozizok, megfigyelem. Azokat felejtsd el, én már ilyeneket nem töltök le. Főleg, ha ilyen nagy méretü tv-t szeretnél. Tele lenne pixelekkel, nézhetetlen...
Ha 280cm-ről néznéd rendszeresen,az túl közeli lenne?Mert hallottam olyat is,hogy ilyen távolságról akár a 60"(!)-ast is be lehetne vállalni.Én ezt azért kétlem,bár ha nem a jelenlegi tv adásokra tervezem,hanem a közelgő hd-s adásokra az 50-es már jó lehet,nem?

Tegnap moziztam és fehéreket figyelgetem. Ez változó, én fehérnek fehérnek láttam. Én eddig nem is foglalkoztam vele, inkább a feketékkel.
Távolságról annyit, hogy bőven az 50-es, még lehet, hogy nagy is lesz. Már nekem is túl nagy 3,20 méterről. Ha nagyobbat és közelről néznéd, már nem lesz olyan jó a képe. Ennek is megvan az aranyszabálya, hogy hány méterről érdemes nézni.
Tudom,csak a távolságok nem egyértelműek.Például a full hd és az sd adók javasolt nézési távolsága üti egymást.Tegyük hozzá,jogosan.Míg az egyik pengeéles,tiszta kép,addig a másik maszatosabb.Éppen ezért kellene egy arany középutat találni.Ezért is gondolkodok az 50"os és 46"-os átmérőkön.Az 50-est inkább azért mondanám,mert: -pár év múlva több(?) hd adó lesz,akkor még jól jöhet
-utólag nem akarok mérgelődni,hogy a nagyobbat is be lehetett volna vállalni.

mombullet
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: mombullet »

Majdnem 3 és fél méterről. A fehéreket nem is nagyon néztem illetve figyeltem. Majd este amikor mozizok, megfigyelem. Azokat felejtsd el, én már ilyeneket nem töltök le. Főleg, ha ilyen nagy méretü tv-t szeretnél. Tele lenne pixelekkel, nézhetetlen...
Ha 280cm-ről néznéd rendszeresen,az túl közeli lenne?Mert hallottam olyat is,hogy ilyen távolságról akár a 60"(!)-ast is be lehetne vállalni.Én ezt azért kétlem,bár ha nem a jelenlegi tv adásokra tervezem,hanem a közelgő hd-s adásokra az 50-es már jó lehet,nem?
Tegnap moziztam és fehéreket figyelgetem. Ez változó, én fehérnek fehérnek láttam. Én eddig nem is foglalkoztam vele, inkább a feketékkel.
Távolságról annyit, hogy bőven az 50-es, még lehet, hogy nagy is lesz. Már nekem is túl nagy 3,20 méterről. Ha nagyobbat és közelről néznéd, már nem lesz olyan jó a képe. Ennek is megvan az aranyszabálya, hogy hány méterről érdemes nézni.
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650

tomato1

Plazma

Szóval, az LCD után hozzá kell szoknom a plazmához, más a képivilága. Hála Istennek ebben nincs "cloud- felhősödés", ami nekem nagyon zavaró volt az elöző tv-men samu 659-es. A tv adásoknál "Fibernet kábeltv" nem igazán mutatja, hogy mit tud a tv. Nézhető, de lehetne jobb. Blu-ray esetében már király, káprázatos képe van, színei rendben, fekete az fekete. DVD lejátszáskor nagyon meglepődtem, majdnem egy szinten van a CRT-én. LCD-én pedig fos, szinte nézhetetlen volt, azért is adtam el a DVD gyűjteményem. Ha előbb vettem volna plazmát lehet, hogy még mindig ott csücsülnének a polcaimon. Szóval megvagyok elégedve, nem bántam meg, hogy ezt a tipus választottam.
Milyen messziről nézed?A fehér mennyire fehér/tőrtfehér?(Lcd pártiak szokták ezt gyakran felemlegetni a plazma egyik hátrányaként)
Csak csöndben merem megkérdezni: sd Divx-ek hogy mutatnak rajta?
Tudom,hogy az sd divxek nem ezekre a tv-kre vannak kitalálva,de jópár film csak úgy van meg nekem.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”