Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Őszintén szólva az 5-ös képét szebbnek láttam (32") - HD adás ment -, vagy kb. egyformának. Jobban be tudtam állítani rajta, hogy a sötét árnyalatok előjöjjenek a koromfekete megtartásával, úgy hogy a közép és világos árnyalatok teltebb, szebb színekkel jöttek.. Ugyan olyan képbeállításokkal egyébként teljesen más képet produkáltak, szóval belül eléggé másképp működhetnek. Viszont kis játékkal szinte ugyan olyan képet adtak.
[8]__[=|=]__[8]
Lcd, Led, Oled TV-k
Jó az a 6os sorozat
Lcd, Led, Oled TV-k
"Mi a bajod a Samuval?"
Egyszerűen nem tetszik!
Sem a kép, sem a design nem jön be.
Ja, ha csak ennyi a baj!
A 6-os széria bordózása már nekem se jön be, ez az 5ös nekem még szép. Kinézetre amúgy a Philips a kedvencem..
[8]__[=|=]__[8]
Lcd, Led, Oled TV-k
Mindenki más csak szubjektív iráynmutatást tud adni.Én például Samu LCD-t soha sem vennék.
Nekem a tv Philips, Sharp vagy a Hitachi.
Mi a bajod a Samuval?
Én meg pont ma döntöttem el végre, hogy Samsung LE 32A551 lesz, jövő héten szerintem meg is veszem. Mpeg4 nincs benne, de majd túlélem valahogy (digire egy ideig még nem szándékozok előfizetni, inkább dvd). Ellenben olyan fantasztikus a fényereje, a feketéjének a mélysége, sima a képmozgása, hogy végül ennél maradtam jópár hónap nézelődés után. A Samu távirányó designja viszont egy vicc, katasztrófa. :lol!:
A Philips 32 9704H-nak kékes és nem elég mély a feketéje, pedig jó az is.
A Philips nagy LED lcd-je meg úgy húzza maga után a képet, hogy csak a fejemet fogtam..
A LG 32 5500 mpeg4-es, de egyszerűen kicsi a fénye és világos a feketéje. Ilyen téren ez a legrosszabb, pedig az analóg képe nagyon szép sima és jók a fekete árnyalatai (csak elég világosról indul). Hosszú távon pedig ez a legzavaróbb szerintem.
Panák, Sony-k is tetszenek, Toshibának XV550 is nagyon jó a képe, mély, természetes feketével és tónussal, jó tv.
A Sharp-ok tényleg jók, főleg az a 4Milliós, ami itt a Westenedes MM-ben van..
Az a legelső tévé aminek szerintem jó képe van. Ezért se csinálok nagy problémát abból, hogy melyiket válasszam, mert az összes többi szerintem egységesen trágya. LCD, plazma, méret típus, mindegy.
"Mi a bajod a Samuval?"
Egyszerűen nem tetszik!
Sem a kép, sem a design nem jön be.
Lcd, Led, Oled TV-k
Mindenki más csak szubjektív iráynmutatást tud adni.Én például Samu LCD-t soha sem vennék.
Mi a bajod a Samuval?
Én meg pont ma döntöttem el végre, hogy Samsung LE 32A551 lesz, jövő héten szerintem meg is veszem. Mpeg4 nincs benne, de majd túlélem valahogy (digire egy ideig még nem szándékozok előfizetni, inkább dvd). Ellenben olyan fantasztikus a fényereje, a feketéjének a mélysége, sima a képmozgása, hogy végül ennél maradtam jópár hónap nézelődés után. A Samu távirányó designja viszont egy vicc, katasztrófa. :lol!:
A Philips 32 9704H-nak kékes és nem elég mély a feketéje, pedig jó az is.
A Philips nagy LED lcd-je meg úgy húzza maga után a képet, hogy csak a fejemet fogtam..
A LG 32 5500 mpeg4-es, de egyszerűen kicsi a fénye és világos a feketéje. Ilyen téren ez a legrosszabb, pedig az analóg képe nagyon szép sima és jók a fekete árnyalatai (csak elég világosról indul). Hosszú távon pedig ez a legzavaróbb szerintem.
Panák, Sony-k is tetszenek, Toshibának XV550 is nagyon jó a képe, mély, természetes feketével és tónussal, jó tv.
A Sharp-ok tényleg jók, főleg az a 4Milliós, ami itt a Westenedes MM-ben van..
Az a legelső tévé aminek szerintem jó képe van. Ezért se csinálok nagy problémát abból, hogy melyiket válasszam, mert az összes többi szerintem egységesen trágya. LCD, plazma, méret típus, mindegy.
[8]__[=|=]__[8]
Lcd, Led, Oled TV-k
Közben olvastam többet a témáról. Mi várható nálunk, lesz- e elérhető HD tv sugárzás? A dvb tuner nélkül melyik a jelenlegi legoptimálisabb 37 colos lcd tv?Köszönettel.
DVB-t van most is olyan amilyen.Kínálat =0.Később talán.....
Tv meg sok millió féle a döntés a ti ed! Nekem a sharp egyértelmű volt...
"melyik az optimálisan legjobb kép, felszereltségű, árú tv?"
Ez jó kérdés, de neked kell eldöntened.
Mindenki más csak szubjektív iráynmutatást tud adni.
Én például Samu LCD-t soha sem vennék.
Lcd, Led, Oled TV-k
Közben olvastam többet a témáról. Mi várható nálunk, lesz- e elérhető HD tv sugárzás? A dvb tuner nélkül melyik a jelenlegi legoptimálisabb 37 colos lcd tv?Köszönettel.
DVB-t van most is olyan amilyen.Kínálat =0.Később talán.....
Tv meg sok millió féle a döntés a ti ed! Nekem a sharp egyértelmű volt...
Lcd, Led, Oled TV-k
Közben olvastam többet a témáról. Mi várható nálunk, lesz- e elérhető HD tv sugárzás? A dvb tuner nélkül melyik a jelenlegi legoptimálisabb 37 colos lcd tv?
Köszönettel.
Lcd, Led, Oled TV-k
37 colos full hd, dvb tuneres lcd tv-ből melyiket ajánljátok, melyik az optimálisan legjobb kép, felszereltségű, árú tv? Köszi.
Sok nincsen! Főleg az DVB-T Mpeg4 tuner miatt.
Sharp LC37DH65
LG 37LG5500
De a 2009-10es modellek közül a DVB-T-s tv-k az Mpeg4-et is tudni fogják.
Philips 37PFL5604
LG 37LH3000
stb.:
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
És azt se feledjük hogy nagyon jó tv a sharp!
osztom!
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
37 colos full hd, dvb tuneres lcd tv-ből melyiket ajánljátok, melyik az optimálisan legjobb kép, felszereltségű, árú tv? Köszi.
Lcd, Led, Oled TV-k
És azt se feledjük hogy nagyon jó tv a sharp!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sharp LC-32D44EBK
Sony L4000
E két tévé között vacilálok. A segítségeteket szeretném kérni.
Melyiket lenne a jobb?
A Sharp.
3év teljes körü garancia!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sharp LC-32D44EBK
Sony L4000
E két tévé között vacilálok. A segítségeteket szeretném kérni.
Melyiket lenne a jobb?
Lcd, Led, Oled TV-k
Természetesen Vettem.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv mindenkinek.ettem egy Sungoo 42"-os lcd tv-t.Elégedett vagyok vele,csak a leírással bajban vagyok.Használati utasításom van,bár szegényes.A kártya sincs benne,azt mondták az nem tartozék,bár azt sem tudom mire való.A kép egyébként meglepően jó márkásabb tv-kel összehasonlítva.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv Mindenkinek!
Egy furcsa problémával szembesültem, hátha tud valaki egy jó tanácsot adni nekem:
nyár óta egy Sony KDL-46W4000-es készülék boldog tulajdonosa vagyok és az olimpiát már HD-ben néztem a beépített mpeg4-es tunernek köszönhetően (egy sima kis szobaantennával).
Viszont már hetek óta próbálom ismét befogni a földfelszíni digitális adást (BL meccsek miatt :-)) és semmi nem jön be. Antenna ugyanaz, el nem költöztem (Bp. Kolosy tér környéke), szóval nem értem mi lehet a gond. "Kiment" a tv digitális tuner-je? (Analog kábeltv simán jön, sőt, amikor a T-Kábel épp digitális teszt adást ad, akkor a kábelen azt is tudom fogni). Esetleg a digitális kábel és földi keresés akad össze?
Van valakinek valami jó ötlete?
Előre is köszi.
A kereskedelmi indulás kapcsán átszerelték az adókat is, vélhetően a teszt idején megfelelő vétel más frekvencián nem jó, de mivel ezeken a tunereken nincs rajta az AH "pecsét" az is lehet, hogy a teszt idején MPEG2 multiplexet még vette, de most az MPEG4-et valamilyen vonali kódolással nem. Ez szopacs lenne...
A két tuner különálló egység, ezek egymás vételét nem zavarják.
Lehet, hogy lamer dolog részemről ilyesmit mondani, de írtad, hogy szobaantenna... ha az analóg antennabemeneten a kábelTV csücsül, nem fog azon beszűrődni a DVB-T. Csereberéled, mikor keresed a földfelszíni adást?
Ha nem ez a gond, az antenna mozgatásával vagy méréssel lehet próbálkozni.
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. A Sony 40W4000 Tv-nél a kép felső részén egy szürke sávban látható a kiválasztott jelforrás ikonja (AV1), és neve. Számomra zavaró, és nem találom a használatiban a megoldást, hogyan kell kikapcsolni. Tud valaki segíteni, hogyan tudnám eltüntetni a jelzett sávot?Köszi: Fügelaci
Azért a használati utasítást elolvashatnád:)
Különben egy i+ gombot kell nyomogatnod a távon.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. A Sony 40W4000 Tv-nél a kép felső részén egy szürke sávban látható a kiválasztott jelforrás ikonja (AV1), és neve. Számomra zavaró, és nem találom a használatiban a megoldást, hogyan kell kikapcsolni. Tud valaki segíteni, hogyan tudnám eltüntetni a jelzett sávot?
Köszi: Fügelaci
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv Mindenkinek!
Egy furcsa problémával szembesültem, hátha tud valaki egy jó tanácsot adni nekem:
nyár óta egy Sony KDL-46W4000-es készülék boldog tulajdonosa vagyok és az olimpiát már HD-ben néztem a beépített mpeg4-es tunernek köszönhetően (egy sima kis szobaantennával).
Viszont már hetek óta próbálom ismét befogni a földfelszíni digitális adást (BL meccsek miatt :-)) és semmi nem jön be. Antenna ugyanaz, el nem költöztem (Bp. Kolosy tér környéke), szóval nem értem mi lehet a gond. "Kiment" a tv digitális tuner-je? (Analog kábeltv simán jön, sőt, amikor a T-Kábel épp digitális teszt adást ad, akkor a kábelen azt is tudom fogni). Esetleg a digitális kábel és földi keresés akad össze?
Előre is köszi.
lehet, h az csak kísérleti adás volt
A digitális földi műsor vételéhez egy dolgot kell tenned. Vegyél egy jó kültéri antennát. Csak így fog sikerülni. Keresd fel a www.ahrt.hu honlapot!
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv Mindenkinek!
Előre is köszi.
lehet, h az csak kísérleti adás volt
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv Mindenkinek!
Előre is köszi.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Ma vettem egy Samsung LE46A956 tipusu LED-es hatter megvilagitasu TV-t. Meg tesztelem de at elozo samsungomhoz kepest eg es fold a 2.
Sajnos a "SAmsung" felirat alatt egy kek feny vilagot ami nagyon zavar. Nem tudja vki hogyan kell kikapcsolni?
Koszi elore is a segitseget.
Az alap menüben biztosan ki lehet kapcsolni mint minden samsungba, hogy pontosan hol azt nem tudom fejből, angolul logolight néven van benne.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Ma vettem egy Samsung LE46A956 tipusu LED-es hatter megvilagitasu TV-t. Meg tesztelem de at elozo samsungomhoz kepest eg es fold a 2.
Sajnos a "SAmsung" felirat alatt egy kek feny vilagot ami nagyon zavar. Nem tudja vki hogyan kell kikapcsolni?
Koszi elore is a segitseget.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Látom nektek Sharp van. Én is sokáig álldogáltam egy illetve két Aquos előtt. Az egyik 100Hz-es volt, de csak HD Ready, a másik fullHD, de csak 50Hzes. Pedig a képe még egészen tetszetős volt a mezőnyben, ráadásul egész jó ára volt.
Üdv Mindenkinek!
Decemberben vettem a sharpomat, mondhatom jó kis tv.Analóg kábel tv adásom van,de nagyon jó a kép minősége.Dvd szuper,pc-n tökéletes a játékokhoz,Mpeg4 adások pedig kristálytiszták.3év TELJES gari.Ajánlom mindenkinek, én még most is tudok örülni neki!
üdv a sharp-csapatban