Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Ez tényleg "nagyon jó húzás lesz",már mint az emelés. :lol!: Kíváncsi leszek ezek után a forgalmukra.Penge élen táncol most a gazdaság.
Az árfolyam változások miatt árat emelni kényszerülnek,de az áremelések miatt meg az emberek vesznek majd kevesebbet.Kicsit a 22-es csapdájára emlékeztet a dolog.
A JVC 20%-ot kénytelen emelni, mert ennyit erősödött a jen a Ft-hoz képest!
Plazma
Ez tényleg "nagyon jó húzás lesz",már mint az emelés. :lol!:
Kíváncsi leszek ezek után a forgalmukra.Penge élen táncol most a gazdaság.
Az árfolyam változások miatt árat emelni kényszerülnek,de az áremelések miatt meg az emberek vesznek majd kevesebbet.Kicsit a 22-es csapdájára emlékeztet a dolog.
Plazma
Azt hallottam ma egy kereskedőtől hogy januárban árat emel a Panasonic. Tud valaki erről valamit?
Nem csak a Pana emel, Sony, JVC, Toshiba, ezeket mondták több üzletben. Én is karácsony utáni áresésre vártam, de állítólag nem lesz, uh. bevásároltam egy 42pv80-ast.
Plazma
Azt hallottam ma egy kereskedőtől hogy januárban árat emel a Panasonic. Tud valaki erről valamit?
Plazma
Mikor jelennek meg a 2009-s tv-k?
Jövőre :lol!:
Ha jól tudom tavasszal szoktak kijönni az új cuccok.
Plazma
De az 180k-val drágább. Miben jobb a 800-as? Egyenlőre nem gondolkodom a mpeg4 tunerben, nem hiszem a köv 10évben, lenne ebből valami itthon.
Tényleg megéri kint megvenni, a garancia akkor hogy alakul?
Minek is gyártanak 80-ast, ha ott a 800-as. De ha várunk egy kicsit kapásból megvehetjük a 80.000-est 10x annyiért.
Szerintem a PY80 az árkategóriájában kiváló. Nagyobb méretben sem lehet rosszabb. Menj be egy üzletbe és nézd meg a képét. Garancia tekintetében még itthon sem mindegy honnan veszed. Mennyivel kell olcsóbbnak lennie hogy megérje külföldről behozni? Mitől lenne kinnt ennyivel olcsóbb, az itthoni árak követik az eurós árakat. A 2009-es modellekre én is kíváncsi lennék, de azokat én már nem várom meg.(aztán meg rágom a kefét) :lol!:
Igazából én se érzem ezt a plusz 180k-t.
Mikor jelennek meg a 2009-s tv-k?
Plazma
De az 180k-val drágább. Miben jobb a 800-as? Egyenlőre nem gondolkodom a mpeg4 tunerben, nem hiszem a köv 10évben, lenne ebből valami itthon.
Minek is gyártanak 80-ast, ha ott a 800-as. De ha várunk egy kicsit kapásból megvehetjük a 80.000-est 10x annyiért.
Szerintem a PY80 az árkategóriájában kiváló. Nagyobb méretben sem lehet rosszabb. Menj be egy üzletbe és nézd meg a képét. Garancia tekintetében még itthon sem mindegy honnan veszed. Mennyivel kell olcsóbbnak lennie hogy megérje külföldről behozni? Mitől lenne kinnt ennyivel olcsóbb, az itthoni árak követik az eurós árakat. A 2009-es modellekre én is kíváncsi lennék, de azokat én már nem várom meg.(aztán meg rágom a kefét) :lol!:
Plazma
Sziasztok!
Mostanában szeretnék plazma tv-t venni. Sokat tv-zek és konzol, meg filmnézés lenne rajta, sajna kb 6m-ről fogom nézni.
A kiszemelt: Panasonic TH-50PY80P
Mik a vélemények róla? Nem annyira sürgős a vásárlás, megéri megvárni a 2009-s modelleket? Köszi előre is
én inkább a 80 helyett a 800-t venném!
.. és ÉRDEKES-e számodra a DVB-T mpeg4 belsőtuner
1 PanaTV 46" tulaj és mpeg4-tuner használó !
kellemes karit és ÚJ ÉVET
u.i.: egyébként lehet hogy jobban jársz egy német kiruccanással januárban - kedvezőbb árak és a "kinti" tv "MÁS" alapokra épül - hozzánk a "d" kategóriás kerül csak ... :lol!:
Plazma
Sziasztok!
Mostanában szeretnék plazma tv-t venni. Sokat tv-zek és konzol, meg filmnézés lenne rajta, sajna kb 6m-ről fogom nézni.
Mik a vélemények róla? Nem annyira sürgős a vásárlás, megéri megvárni a 2009-s modelleket? Köszi előre is
Januárban nagy leárazások lesznek.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- HUNgaryBLU
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Plazma
Sziasztok!
én inkább a 80 helyett a 800-t venném!
.. és ÉRDEKES-e számodra a DVB-T mpeg4 belsőtuner
1 PanaTV 46" tulaj és mpeg4-tuner használó !
kellemes karit és ÚJ ÉVET
u.i.: egyébként lehet hogy jobban jársz egy német kiruccanással januárban - kedvezőbb árak és a "kinti" tv "MÁS" alapokra épül - hozzánk a "d" kategóriás kerül csak ... :lol!:
Link a DVD, HDdvd és Blu-ray filmjeimről Blu-ray statisztikái 2009-Március
MAGYAR VONATKOZÁSSAL beszerezhető filmek listája tőlem - hang és felirat adatok, kiegészítésekkel - Áprilisi megjelenésig 2009
Panasonic DMP BD-55EG-K (firmware1.6 - '09 Jul.) Toshiba HD-E 1KE (firmware4.0 - '08 sept.)
(Multiregio)°-s chipset (BRregio:A+B+C/DVDregio:FREE)
Plazma
Sziasztok!
Plazma
Szevasztok!
Jövök-jövök elnézést, de írdatlan csúszásban vagyok a melóval, rohanás ezerrel, itt a kari is, eddig néztem kb 10 percet tegnap éjszaka a gyönyörűségemet, még a konzol is a földön, valamikor lesz időm csinálom...
Amit elmondhatok, néztem tv-t: ratyi, dvd: nem rossz, hd,fullhd: istencsászár! :lol!:
Elképesztően szép, iszonyatos mozifeeling.
Láttam van csomó állítási lehetőség, elkezdem őket próbálgatni. Energiatakarékos módot próbáltam, ki-be kapcsoltam, de nem vettem észre változást.
Jövök amint többet tudok mondani!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
:lol!:
tv: Panasonic TH-42PY80 dvd: Panasonic DVD-S35 erősítő: Yamaha RX-V457 (6.1, 6x125W) front: Yamaha NS-45E (240/80W, 38-30000Hz) center: Yamaha NS-C55 (180/60W, 70-30000Hz) rear: Yamaha NS-E55 (150/50W, 80-30000Hz) sub: Heco Vitas Sub 30A (zenei:220W, rms:110W, 21-200Hz)
Plazma
Megrendeltem a PY80-at, hétfőn jön!Köszi az addigi segítséget!
JiM!
Várjuk a beszámolót, legalábbis én, hogy milyen az új szerzemény!
Mesélj el MINDENT :lol!:
Plazma
Őszintén irigyellek a problémáidért! :lol!:Jó böngészgetést.
Ja, így olvasva tényleg megmosolyogtató :lol!:
Másik oldalról nézve, magunkfajta hifi-rajongók (ha nevezhetem így magunkat) örülhetünk mert el vagyunk kényeztetve, nincs igazam?
Volt idő amikor minden halálraítélt dolgot megvettünk (ez általánosságban) mert újdonság. Végre valami más, valami új.
Most aztán lehet válogatni. Komolyan, azért írtam ilyesmit mert valóban be van tervezve ez-az, HD műholdvétellel küzdök éppen, vetítő évek óta terv és úgy látszik jövőre összejön a java. BD-t hagyom a végére. A tervezgetés közben jöttem rá mire lesz szükség, azért fogalmazódik meg bennem ennyi kukacoskodó kérdés.
Szerintem ezek a kérdések teljesen rendben vannak!
A magam részéről azt figyeltem meg saját eseteimen, hogy az álmodozás, tervezgetés, válogatás időszaka a legjobb az egészben! :lol!:
Plazma
Őszintén irigyellek a problémáidért! :lol!:Jó böngészgetést.
Ja, így olvasva tényleg megmosolyogtató :lol!:
Másik oldalról nézve, magunkfajta hifi-rajongók (ha nevezhetem így magunkat) örülhetünk mert el vagyunk kényeztetve, nincs igazam?
Volt idő amikor minden halálraítélt dolgot megvettünk (ez általánosságban) mert újdonság. Végre valami más, valami új.
Most aztán lehet válogatni. Komolyan, azért írtam ilyesmit mert valóban be van tervezve ez-az, HD műholdvétellel küzdök éppen, vetítő évek óta terv és úgy látszik jövőre összejön a java. BD-t hagyom a végére. A tervezgetés közben jöttem rá mire lesz szükség, azért fogalmazódik meg bennem ennyi kukacoskodó kérdés.
Plazma
Közben eszembe jutott ami normális ésszel azonnal nem, hogy a HM erősítőt is ideje újra cserélni, majd az elvégzi ezt a feladatot. A gyártók nem mehetnek csődbe, nemigaz? Mivel én soha sem vezettem át videót az erősítőn, ezért ez rögtön be sem ugrott. Úgyhogy nem lesz olcsó mulatság váltani, mindent le kell cserélni. Hogy a kákán is csomót keressek, aki vetítőt is használ pluszban az a középkategória fölött keresgéljen majd HM erősítőt, azokon már van 2 HDMI kimenet, ha a forráskészüléken nincs, mert ugye ott nincs 2. Vagy a vetítőnek lesz saját forráskészüléke. Lehet hogy hülyeség, de csak azért boncolgatom mert nálam ez 2009-ben már terítéken lesz és mérlegeltem a lehetőségeket.
Őszintén irigyellek a problémáidért! :lol!:
Jó böngészgetést.
Plazma
"Gari tekintetében is jó hogy említetted a lényeget,..."
Mondjuk, szerintem pont az a lényeg, hogy a "forgalmazói" (európai) garanciánál ki vagy szolgáltatva az eladó cég prosperitásának: ha csődbe mennek - vö. gazdasági helyzet - ugrott a garancia. Az a garancia, ami eleve rövidebb, mint a gyári.
Mellesleg az SD tévéműsorokat sem a full HD-s készülékekhez találták ki.
Plazma
Közben eszembe jutott ami normális ésszel azonnal nem, hogy a HM erősítőt is ideje újra cserélni, majd az elvégzi ezt a feladatot. A gyártók nem mehetnek csődbe, nemigaz? Mivel én soha sem vezettem át videót az erősítőn, ezért ez rögtön be sem ugrott. Úgyhogy nem lesz olcsó mulatság váltani, mindent le kell cserélni. Hogy a kákán is csomót keressek, aki vetítőt is használ pluszban az a középkategória fölött keresgéljen majd HM erősítőt, azokon már van 2 HDMI kimenet, ha a forráskészüléken nincs, mert ugye ott nincs 2. Vagy a vetítőnek lesz saját forráskészüléke. Lehet hogy hülyeség, de csak azért boncolgatom mert nálam ez 2009-ben már terítéken lesz és mérlegeltem a lehetőségeket.
Plazma
Kicsit lemaradtunk a digitális műsorszórással, de hamarosan egycsapásra felzárkózunk, forráskészülékek tekintetében pedig már most dömping van. Átgondoltam mit lehet vagy mit kellene csatlakoztatni egy hátlapon 2, előlapon 1 HDMI csatlakozós készülékre. Nem feltétlenül magamra gondolok, európai ésszel erre jutottam:DVD HDMI-vel
BD
HD műholdvevő
Set-top box
Konzol
esetleg digitális nyalókaforgató készülék :lol!:
Ki hová dugná ezeket?
Mondjuk ettől a dömpingtől még jó darabig nem félek! :lol!:
A valóság az, hogy jó ideig nézegetjük még az olcsó DVD-ket meg az egy db bejövő valamit - szerintem.
Ha meg valós lesz a probléma, akkor veszünk valami egyszerű HDMI switch/hub/stb. szerkezetet, ami aztán 1 lukat foglal le a tv-n. :lol!:
Plazma
Na majd tesztet irhatsz róla! Gratula! :lol!:
TV: SAMSUNG S95B QD OLED
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC
Plazma
sziasztok
hogyan lehet védekezni a leghatásosabb módon a beégés ellen?
hogyan kell bejáratni az új plazmát,hogy ne érje már az első néhány 100 órában a beégés veszélye.
hali
Én nem vagyok plazma tulaj de a legjobb infóm eddig az volt erre, hogy az első 200 órát 50% os fényerővel és kontrasztal kell kezdeni, és a tv műsoroknál mindenképpen használd a nagyítás funkciót,így elkerülheted hogy az a bizonyos csatorna logo ne égjen be! Jah és ha lehet 4:3 as üzemmódban ne használd mert a két fekete csík miatt aránytalanul fog csökkenni a panel fényereje! Tehát előfordulhat hogy a két szélén világosabb marad ahol a kép volt ott meg gyengül a fényerő.kontraszt!
Sok szerencsét a járatáshoz!!
TV: SAMSUNG S95B QD OLED
Plazma
sziasztok
hogyan lehet védekezni a leghatásosabb módon a beégés ellen?
hogyan kell bejáratni az új plazmát,hogy ne érje már az első néhány 100 órában a beégés veszélye.
hali
Plazma
Kicsit lemaradtunk a digitális műsorszórással, de hamarosan egycsapásra felzárkózunk, forráskészülékek tekintetében pedig már most dömping van. Átgondoltam mit lehet vagy mit kellene csatlakoztatni egy hátlapon 2, előlapon 1 HDMI csatlakozós készülékre. Nem feltétlenül magamra gondolok, európai ésszel erre jutottam:
DVD HDMI-vel
BD
HD műholdvevő
Set-top box
Konzol
esetleg digitális nyalókaforgató készülék :lol!:
Ki hová dugná ezeket?
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Plazma
:lol!: gratula
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY