Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: jános bácsi »

Nehéz ilyen kevés összegből vásárolni, de talán sikerül
Megnézném a helyedben a www.consumer.philips.com oldalon a Philips 52PFL9632D adatait is:

FULL HD
Perfect pixel HD
Ambilight
100 hz
550 fényesség
3 ms válaszidő

a Digitalmix-nél: 609.590 Ft.

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Köszi fiúk.

Néztem egy más által ajánlott oldalt, ahol ez a TV sehol sincsen:

http://www.hdtvtest.co.uk/

Talán a marketing hiánya lehet...
Olvastam én is arról, hogy a Sony, Philips, Toshiba, stb. TV-k a SHARP kijelzőjét is használják. Nekem az a fontos, amit Sándor is leírt, mert Blue-ray, nem hiszem, hogy megfordul nálam a közeljövőben.

Tud valaki 600 eFt-nál lcsóbban ilyen TV-t beszerezni (persze garanciával)?

R
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer

sándor
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: sándor »

Sziasztok! 
Vennék ~500 eFt-ért TV-t.

A SHARP LC 52-XL2E LCD-t nézegetem. Tudtok róla jót vagy rosszat mondani, esetleg jobbat ajánlani?

Köszönöm.

Rudulf

Csak jót tudok mondani róla,tökéletesen működik.Nagyon jó képe van még SD-ben is.HD-ben pedig gyönyörű.Műhold és UPC kábel tv a főforrás.Ha most kellene TV vennem,akkor megint ezt választanám.Pedig nálam ez "nagyszó".Nagyon sokáig plazmában gondolkoztam,nehezen szántam rá magam az LCD-re,de nem bántam meg.

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

A SHARP LC 52-XL2E LCD-t nézegetem. Tudtok róla jót vagy rosszat mondani, esetleg jobbat ajánlani?
Jó tv, szép színekkel, jó homogénítással, az az 1 hibája, hogy nálam nem lenne hely ahová tenni tudnám. Esetleg még hasonló kategóriájú sony ami még jó, ha jól tudom ua. a panel van abba is, de szerintem ez a tv jó választás.

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Sziasztok!

Vennék ~500 eFt-ért TV-t.

Köszönöm.

Rudulf
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: balazs6k »

holnap jön az új yami dvds2700-asom

OFFTOPIC:

Képeket, beszámolót várunk!  

megjött az anyag, majd a sajátképes topicba próbálok pár dolgot csinálni, csak jelenleg még össze sem raktam
feje tetején áll minden, bnőmnek ma van születésnapja és hát most ez a legkisebb gondom :taps:

Ez érthető

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

...bnőmnek ma van születésnapja és hát most ez a legkisebb gondom
Mármint bnőd születésnapja? :taps:

:box:

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

...bnőmnek ma van születésnapja és hát most ez a legkisebb gondom
Mármint bnőd születésnapja? :taps:

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

OFFTOPIC:

megjött az anyag, majd a sajátképes topicba próbálok pár dolgot csinálni, csak jelenleg még össze sem raktam
feje tetején áll minden, bnőmnek ma van születésnapja és hát most ez a legkisebb gondom

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Fibernet
ÁÁÁÁÁÁÁÁ a legmocskosabb szolgáltató

baliska
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: baliska »

Fibernet

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Sajna hiába jó a tv, ha egy fos a szolgáltató.
Kinél vagy te?

baliska
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Sajna hiába jó a tv, ha egy fos a szolgáltató.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hát igen ez eddig nem tünt fel,hogy ilyen szarok az adók.
Bár ha a Magyar2-re kapcsolsz ott az Olimpia HD-s 16,9 -es formátumban megy.Annak elvileg ha a tévé jó, nem szabadna rossznak lennie.

baliska
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hát igen ez eddig nem tünt fel,hogy ilyen szarok az adók.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Most mondjam azt, h egy 100-as ból ettől többet ne várj? DVD-n jó lesz annak a képe, a tévénél meg az adások a ratyik

baliska
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Na elmentem ma körbenézni,és meg is vettem magamnak egyet.
A választottam:Philips32PFL5322
Igaz ez 82 cm-es de ahogy most így nézegetem a szobában nem is olyan picike.
És egy százasból megúsztam.
Igaz a képe alapján nem igazán jöttem rá mi rajta a Pixel plus Hd,de lehet nem szabad a régi csöves tv-hez viszonyítani.Vagy lehet hogy ez csak Hd forráskor látszik,és akkor dobja fel a képet?
Egyébként a képpel nagyon elégedett vagyok,bár feltűnt hogy a crt után milyen szar is a sugárzás,úgy látszik a hibákat felnagyítja az lcd.Szerencsére van rajta zajcsökkentő.
Egyedül talán a fekete szín az ami egy kissé halovány a tv-n,mondanám inkább sötétszürkének mint feketének.
A távírányító jellegtelen, pihekönnyű undormány anyag nulla ,ergonómia nincs.
Mást így hirtelen nem tudok elmondani róla,sajna a hd képességeit nem tudtam tesztelni.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

OFFTOPIC:

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha azt nézem, h sok helyen ez a szar ami nekem van majdnem 300 ezer volt nemrég. Ahhoz képest az a FULL HD szinte ingyen van ennyiért...
ez mindig is meglesz, holnap jön az új yami dvds2700-asom, most egy vagyon(130k), decemberben lehet, hogy már 80ezerért fogják dobálni az emberek után

Ez mindig így lesz és nem is fog változni. Mindig lesz újabb, jobb, szebb, dizájnosabb, de ha mindig csak az újabbat várja valaki soha sem lesz tévéje.

én is mindig ezt mondom, de sokan még mindig várják a messiást/nyuszit/buddhát/armageddont/stb. , mert biztos olcsóbb lesz, meg jobb lesz, szebb lesz :taps:
ettől szoktam agyvérzést kapni

Akosh
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Akosh »

Ha azt nézem, h sok helyen ez a szar ami nekem van majdnem 300 ezer volt nemrég. Ahhoz képest az a FULL HD szinte ingyen van ennyiért...
ez mindig is meglesz, holnap jön az új yami dvds2700-asom, most egy vagyon(130k), decemberben lehet, hogy már 80ezerért fogják dobálni az emberek után

Ez mindig így lesz és nem is fog változni. Mindig lesz újabb, jobb, szebb, dizájnosabb, de ha mindig csak az újabbat várja valaki soha sem lesz tévéje.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Pityesz_
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pityesz_ »

Van egy ilyen oldal: www.hdtvsolutions.com, ez elég megbizhatónak tünik, no meg a Philips saját oldala is. Úgy vettem észre, hogy az europai változat a 42PFL7403D-10, ez 100 hz-s és 2 ms-s, az amerikai a D-27, itt 3 ms és 120 hz van /gondolom az NTSC miatt/. Könnyű összekeverni /nekem sikerült/ a 7603-as tipussal, ami szinte ugyanez /árban is/ de nem 100 hz-s viszont ambilájtos, de itt 5 ms a válasszidő. Ha igy haladok ledoktorálok a tv adatokból.
Még valami ami a "döntésemet" alátámasztja: nemrég láttam az 5603-as -ami nem 100 hz-s- és gyors mozgásnál sem volt semmi baja a képnek. Pont egy leopárd szaladgált össze-vissza a természetfilmen és ragyogó volt a kép. Úgy vélem, hogy a 100 hz + 2 /3/ ms + pixelplus3 HD nem egy rossz csapat együtt. Most egy 82-es crt Philipsem van és a pixelplus remekül működik. Szóval engem lenyügözött az 5603-as, ez pedig egy fejlettebb tipus. Ettől függetlenül a Sony Braviákon is lenyügöző a kép.

Garit mennyit adnak rá? Lehet, hogy még a végén én is óriás tv-t veszek. ennyiért, ha hivatalos magyar gari van hozzá, akkor ajándék.

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: jános bácsi »

Van egy ilyen oldal: www.hdtvsolutions.com, ez elég megbizhatónak tünik, no meg a Philips saját oldala is. Úgy vettem észre, hogy az europai változat a 42PFL7403D-10, ez 100 hz-s és 2 ms-s, az amerikai a D-27, itt 3 ms és 120 hz van /gondolom az NTSC miatt/. Könnyű összekeverni /nekem sikerült/ a 7603-as tipussal, ami szinte ugyanez /árban is/ de nem 100 hz-s viszont ambilájtos, de itt 5 ms a válasszidő. Ha igy haladok ledoktorálok a tv adatokból.
Még valami ami a "döntésemet" alátámasztja: nemrég láttam az 5603-as -ami nem 100 hz-s- és gyors mozgásnál sem volt semmi baja a képnek. Pont egy leopárd szaladgált össze-vissza a természetfilmen és ragyogó volt a kép. Úgy vélem, hogy a 100 hz + 2 /3/ ms + pixelplus3 HD nem egy rossz csapat együtt. Most egy 82-es crt Philipsem van és a pixelplus remekül működik. Szóval engem lenyügözött az 5603-as, ez pedig egy fejlettebb tipus. Ettől függetlenül a Sony Braviákon is lenyügöző a kép.

Pityesz_
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pityesz_ »

Én össze is kevertem Tényleg 3 ms-nak írják. Garit 3 évet a bolt?

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”