Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Salvatore
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Salvatore »

oriza triznyák : Hmm. A fogyasztását nem is néztem. Az LG 50PC51-ről lemondtam, annak elég sok van írva. A samuról nem gondoltam.

Pueblo : Nem döntöttem még el Lehet, hogy inkább PX8 lesz. Vagy mittudomén

Pueblo
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pueblo »

Elgondolkodtam, hogy megérné-e most venni akcióban az MM-ben Samsung PS42C62 plazmát. Tudom, hogy a Q jobb, ráadásul most a Pana PV8 is tetszik. Viszont akcióban a Samu 169900 és 10 havi kamatmentes részletre is megvehető 3 év garival. Megér még annyit az a tv? Nagyon rossz volt a C széria?(vettünk nemrégen anyukámnak egy Pana PV7-et, de nem vagyok elájulva tőle. Nagyon látszik a foszforlag, és elég egyszerű a tv. talán nekem jobban is tettszik a fényes képernyő mint a matt)

Vedd meg, már amúgy is eldöntötted.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Elgondolkodtam, hogy megérné-e most venni akcióban az MM-ben Samsung PS42C62 plazmát. Tudom, hogy a Q jobb, ráadásul most a Pana PV8 is tetszik. Viszont akcióban a Samu 169900 és 10 havi kamatmentes részletre is megvehető 3 év garival. Megér még annyit az a tv? Nagyon rossz volt a C széria?(vettünk nemrégen anyukámnak egy Pana PV7-et, de nem vagyok elájulva tőle. Nagyon látszik a foszforlag, és elég egyszerű a tv. talán nekem jobban is tettszik a fényes képernyő mint a matt)

őnála tényleg jáccik az elrettentő szöveg: sokat fogyaszt! a többi hasonló kaliber 100 wattal kevesebbel dolgozik, legalábbis a papírja szerint
samuban inkább Q-s sorozatot keressél, ha találsz, újakat még nem mindenhol látni, bár a "hülyenemvagyok"-éknál talán találsz pár db-ot

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Gondolom ez lehet a 2008-as, a nevéből eredően. http://www.panasonic.hu/ugyfelszolgalat ... c_2008.pdf
Elég lehangoló ez a prospektus, mert receiver téren semmi újdonság, gyakorlatilag több mint 1 éve nem frissült a Pana választéka. Más gyártók meg 2-3 havonta hozzák ki az újabb és újabb receivereket.

panasonic feladta a harcot szerintem ezen a téren
meg azért az átlagpógár sem igazán az ő cuccaikat keresi, ha ilyesmire fanyalodik
óccsóért: sony/yami, drágábbért: pio/denon/malac és tsai lépnek be a képbe, a panasonic tényleg szerintem csak a fanoknál játszik ebben a ligában

Salvatore
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Salvatore »

Elgondolkodtam, hogy megérné-e most venni akcióban az MM-ben Samsung PS42C62 plazmát. Tudom, hogy a Q jobb, ráadásul most a Pana PV8 is tetszik. Viszont akcióban a Samu 169900 és 10 havi kamatmentes részletre is megvehető 3 év garival. Megér még annyit az a tv? Nagyon rossz volt a C széria?
(vettünk nemrégen anyukámnak egy Pana PV7-et, de nem vagyok elájulva tőle. Nagyon látszik a foszforlag, és elég egyszerű a tv. talán nekem jobban is tettszik a fényes képernyő mint a matt)

Andromedius
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: Andromedius »

Gondolom ez lehet a 2008-as, a nevéből eredően. http://www.panasonic.hu/ugyfelszolgalat ... c_2008.pdf
Elég lehangoló ez a prospektus, mert receiver téren semmi újdonság, gyakorlatilag több mint 1 éve nem frissült a Pana választéka. Más gyártók meg 2-3 havonta hozzák ki az újabb és újabb receivereket.
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."

Dénes A.

Plazma

Hozzászólás Szerző: Dénes A. »

Erősítő: Marantz PM-7001, Lejátszó: Marantz SA-7001, Tuner: Marantz ST-6001, Hangfal: Polkaudio LSi9, Interconnect: Nordost Blue Heaven, Hangfalkábel: Nordost Super Flatline, DVD lejátszó: Yamaha DVD-S657, TV: jelenleg nincs

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Üdv! Van valakinek információja mikor jelenik meg a Panasonic TH-50PV80P-s típusa? Annyit hallottam eddig róla több helyen is, hogy nem sokára. A furcsa az, hogy a 2008-as katalógusban nem szerepel.
lehet, hogy csak a 2007-08-as katalógust láttad , újat még nem láttam, abból is hiányozna???

Dénes A.

Plazma

Üdv! Van valakinek információja mikor jelenik meg a Panasonic TH-50PV80P-s típusa? Annyit hallottam eddig róla több helyen is, hogy nem sokára. A furcsa az, hogy a 2008-as katalógusban nem szerepel.
Erősítő: Marantz PM-7001, Lejátszó: Marantz SA-7001, Tuner: Marantz ST-6001, Hangfal: Polkaudio LSi9, Interconnect: Nordost Blue Heaven, Hangfalkábel: Nordost Super Flatline, DVD lejátszó: Yamaha DVD-S657, TV: jelenleg nincs

dobren

Plazma

Hozzászólás Szerző: dobren »

Miert lenne szarban a samsung?Ez erdekelne!Amugy tegnap voltam az mm-ben hogy megnezzem milyenek az uj szeriasok de mar egysem volt.Kerdeztem az eladot es mondta hogy volt kb 10 db uj samu de 3-4 nap alatt az osszeset elvittek.Ugyh nem nagyon tudtam megnezni oket.Na majd holnap...Ha valaki esetleg rendelkezik mar egy uj darabbal akkor ne kimeljen minket tapasztalatok teren!

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

majdnem kivágtam az üzletből 

kinyílik a bicska a zsebemben, amikor valaki ilyen böszmeséggel állít be hozzánk

AteeG
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: AteeG »

azt tanácsolta a kedves informatikus ismerőse, hogy csakis asus notebook-ot vásárolhat, más szóba sem jöhet
Én is minden ismerősömnek ezt tanácsolom Amúgy tényleg hülyeség, ha valaki egy márkát ennyire leszól (mert, hogy 10-ből négyet visszavisznek, meg minden). Ugyan már!

Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!

szsanya
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Plazma

Hozzászólás Szerző: szsanya »

majdnem kivágtam az üzletből

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

10-ből négyet visszavittek a vásárlók...
Ez igaz a Panasonic "legendás" pv70-es szériájára is.
Miből vittek vissza tízből négyet? Mert szerintem ez a kijelentésed így nem állja meg a helyét. Ha egy gyártó ennyire sz@rt gyárt, akkor miért nem ment még tönkre? Miért ők a világ második plazmapanel gyártói, és miért ők gyártják a legtöbb lcd panelt?
Ez amugy marhára kicsapja nálam a biztositékot mikor egy gyártót, legyen az Pana, LG, Samu, Sony, ilyen semmitérő urban legend-ekkel próbálnak lejáratni. Aztán idejön egy tapasztalatlan vásárló-jelölt hogy informálódjon, és azt olvassa hogy: ezt a cuccot ne vedd meg mert a haver testvérének a nővére látott olyan embert, aki már hallott olyanról hogy ez a márka sz@r.
Az agyam megáll, komolyan
Viszont a Panasonic-nál ez tényleg megvolt nemrég a négyből egy, igaz ők is csak egy rövid ideig tudták ezt osztályon felüli minőséget produkálni

jogos amit mondasz, pont ma volt nekem "érdeklődőm", akinek azt tanácsolta a kedves informatikus ismerőse, hogy csakis asus notebook-ot vásárolhat, más szóba sem jöhet, gyakorlatilag kente-vágta az összes márka(hp, fujitsu, acer, msi, albacomp) szervízstatisztikáit, majdnem kivágtam az üzletből

szsanya
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Plazma

Hozzászólás Szerző: szsanya »

Ez igaz a Panasonic "legendás" pv70-es szériájára is.
Miből vittek vissza tízből négyet? Mert szerintem ez a kijelentésed így nem állja meg a helyét. Ha egy gyártó ennyire sz@rt gyárt, akkor miért nem ment még tönkre? Miért ők a világ második plazmapanel gyártói, és miért ők gyártják a legtöbb lcd panelt?
Ez amugy marhára kicsapja nálam a biztositékot mikor egy gyártót, legyen az Pana, LG, Samu, Sony, ilyen semmitérő urban legend-ekkel próbálnak lejáratni. Aztán idejön egy tapasztalatlan vásárló-jelölt hogy informálódjon, és azt olvassa hogy: ezt a cuccot ne vedd meg mert a haver testvérének a nővére látott olyan embert, aki már hallott olyanról hogy ez a márka sz@r.
Az agyam megáll, komolyan
Viszont a Panasonic-nál ez tényleg megvolt nemrég a négyből egy, igaz ők is csak egy rövid ideig tudták ezt osztályon felüli minőséget produkálni

simi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Plazma

Hozzászólás Szerző: simi »

nem láttam még uj szerias samut de hogy rosszabb kepet produkaljon mint egy 1-1,5 eves technologia azt ketlem.Azert gondolom a gyarto is tudja hogy mit keszitett 1 eve es csak jobb keszuleket adhat ki a kezebol.ertelmetlen volna szarabb minosegu tvket gyartani.De azert ha leirjatok hogy hol tudom megnezni akkor megsasolom.
A Samsung szarban lehet! Árversenyt akar!
Ez a minőségen is látszani fog.

Látszott az már eddig is.
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3

Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: bgszoli »

nem láttam még uj szerias samut de hogy rosszabb kepet produkaljon mint egy 1-1,5 eves technologia azt ketlem.Azert gondolom a gyarto is tudja hogy mit keszitett 1 eve es csak jobb keszuleket adhat ki a kezebol.ertelmetlen volna szarabb minosegu tvket gyartani.De azert ha leirjatok hogy hol tudom megnezni akkor megsasolom.
A Samsung szarban lehet! Árversenyt akar!
Ez a minőségen is látszani fog.

Dénes A.

Plazma

A távvezérlőt ajánlom figyelmedbe. Ahhoz képest, hogy az előzőeken még Braille írás is volt, ez egy nagyon egyszerűre sikeredett darab lett. A képét én is szemcsésnek, "pixelesnek" találtam.

Dénes A.

Plazma

Az új 4-es típusokból (köszönöm a helyreigazítást!) már lehet látni egyet-egyet minden nagyobb műszaki áruházban (pl.: MM, S betűs bolygó stb.)

dobren

Plazma

dobren

Plazma

Sziasztok!Hol tudtatok megnezni az uj samsungokat?Nekem egy ps50a457-et ajánlottak elég jo áron!Hol tudnám mukodes kozben megnezni??THX

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Üdv Mindenkinek!  
Van tapasztalata valakinek az új Samsung plazmákkal kapcsolatban?
Az eddig látottak alapján nekem a Q széria képe jobban tetszett az új A szériánál.
Mivel tévéről van szó a kép a legfontosabb, de figyelmemet nem tudta elkerülni a távvezérlő. Ebben az esetben is a régi "szögletes" vezérlőt találtam kézreesőbbnek az új ultra gömbölyítettel szemben. Régebben volt már Samsung tv-m és a vezérlőt mindig eltalálták ami a Q szériával tovább erősödött, de ez az új; hááát.

Olyan hogy "A széria" nincsen !!!
4,5 v. 6-os sorozat van a plazmákon és az LCD-ken belül is.
Én a PS42A456, tehát az alap, képét láttam és nem estem tőle hasra.
A régiekhez képest rossz a képe, pixeles és szétesik.
Az 1000000:1 kontraszt viszont tényleg látszik rajta, lehet hogy ez okozza a bajt.

ezektől a dinamikus kontrasztoktól én agyvérzést kapok, ekkora parasztvakításokat

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: bgszoli »

Üdv Mindenkinek!  
Az eddig látottak alapján nekem a Q széria képe jobban tetszett az új A szériánál.
Mivel tévéről van szó a kép a legfontosabb, de figyelmemet nem tudta elkerülni a távvezérlő. Ebben az esetben is a régi "szögletes" vezérlőt találtam kézreesőbbnek az új ultra gömbölyítettel szemben. Régebben volt már Samsung tv-m és a vezérlőt mindig eltalálták ami a Q szériával tovább erősödött, de ez az új; hááát.

Olyan hogy "A széria" nincsen !!!
4,5 v. 6-os sorozat van a plazmákon és az LCD-ken belül is.
Én a PS42A456, tehát az alap, képét láttam és nem estem tőle hasra.
A régiekhez képest rossz a képe, pixeles és szétesik.
Az 1000000:1 kontraszt viszont tényleg látszik rajta, lehet hogy ez okozza a bajt.

Dénes A.

Plazma

Üdv Mindenkinek!

Gyulus
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Gyulus »

Többször bedobtam már itt is a kérdést: hogyan lehetne rábírni az XP-t, hogy ne 1:1 arányú pixelekben gondolkodjon? Mi lehet a trükkje annak, hogy az 1024x768-as felbontást 16:9-es képarányként kezelje? 
Van valakinek ötlete?

talán: powerstrip
aztán csak óvatosan vele

Megnéztem, de erre vonatkozó lehetőséget nem találok benne. Csak én vagyok vak, vagy tényleg nem tudja?
TV: Panasonic TX-P50GT60E

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”