Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi-projektorral
Házimozi-projektorral
Szerintem nem HD-s gép már nincs, van 720p-s és full hd-s, azok még drágák, bár lcd-sben már elérhetőbbek.
Bocsánat, természetesen full HD-ra gondoltam...
Akkor viszont kezdhetem elölről az lcd vs. dlp összehasonlítást (előnyök hátrányok) végigbogarászni a számomra tökéletes gép kiválasztásához. A lényeg, hogy nagyrészt este moziznék, tehát valamennyire teljes sötétben, értelemszerűen legalább kb két óra lenne egy mozizás, de gyakran több filmet is megnézünk egymás után.
Na most itt egy kis félreértést látok. A full HD-s(1080p) gépek még mindig 500-600eFt körül vannak. Az általad megadott ársávba maximum csak HD Ready-s gép fér bele(720p). Ez utóbbi megjeleníti a nagyobb felbontású anyagokat is némi veszteséggel....az ajánlatom még áll...
Házimozi-projektorral
Szerintem nem HD-s gép már nincs, van 720p-s és full hd-s, azok még drágák, bár lcd-sben már elérhetőbbek.
Bocsánat, természetesen full HD-ra gondoltam...
Akkor viszont kezdhetem elölről az lcd vs. dlp összehasonlítást (előnyök hátrányok) végigbogarászni a számomra tökéletes gép kiválasztásához. A lényeg, hogy nagyrészt este moziznék, tehát valamennyire teljes sötétben, értelemszerűen legalább kb két óra lenne egy mozizás, de gyakran több filmet is megnézünk egymás után.
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;
Házimozi-projektorral
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Házimozi-projektorral
Amúgy milyen lehet ez az acer H5350?
Valaki látta már?
Házimozi-projektorral
Házimoziprojektort szeretnék venni, és azt olvastam, hogy érdemesebb az lcd-s típusok közül választani, mert a dlp fárasztja a szemet. Ez tényleg így van? A másik kérdés a HD, mennyit kell kábé egy HD-s modellért kipengetni? Erre próbáltam rákeresni, de nem sikerült. A felső plafon, amit kiadnék a gépért, úgy 250 ezer, de ez már tényleg felső nekem:)))) Mit ajánlanátok? Csakis házimozira használnám, semmi másra. Eddigi keresgélés eredménye ez: http://www.projektorbolt.hu/index.php?a ... #termeklap
Az első mondatodat felejtsd el.
Amúgy itt a fórumon olcsóprojektor árul egy Infocus IN 78-at (újat).
Én lecsapnék rá .
Mozi:Optoma HD 73 Beamax R-Black 106' Philips 32PW 8707 Panasonic DMR-ES 20 Popcorn Hour MT 100
Harman-Kardon AVR 235 Echotech-M 8000
Házimozi-projektorral
Házimoziprojektort szeretnék venni, és azt olvastam, hogy érdemesebb az lcd-s típusok közül választani, mert a dlp fárasztja a szemet. Ez tényleg így van? A másik kérdés a HD, mennyit kell kábé egy HD-s modellért kipengetni? Erre próbáltam rákeresni, de nem sikerült. A felső plafon, amit kiadnék a gépért, úgy 250 ezer, de ez már tényleg felső nekem:)))) Mit ajánlanátok? Csakis házimozira használnám, semmi másra. Eddigi keresgélés eredménye ez: http://www.projektorbolt.hu/index.php?a ... #termeklap
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;
Házimozi-projektorral
Érdeklődnék hogy a hozzáértő projektor használók 150e ft-os maximum árigAmikkel eddig szemezgettem:
Acer P1165
Epson EMP-S52
Epson EMP-X5
Epson EMP-X52
Előre is köszönöm a válaszokat!
ezek mind prezis projik. akkor már inkább egy acer H5350. 160-ért már láttam árlistán. előnye: 720p felbontás, olcsó izzó, névleg házimozis. hátrány: még eco módban is elég nagy a fényereje (1600 lumen). de sztem még így is bőven veri azokat, amiket belinkeltél.
monnyuk köcsög pixmániás a 160k-s ár, most nézem. tőlük meg necces minden. bár, ha adnak hozzá normális, ebben a régióban érvényesíthető garpapírt, akkor nem.
Hobbi szinten űzöm a filmfikázást itt.
Házimozi-projektorral
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy a hozzáértő projektor használók 150e ft-os maximum árig milyen projektorokat tudnának ajánlani,nem kell h. 1080i/p legyen,sima dvd-zésre lenne használva.
Azzal sem vagyok tisztába,hogy a dlp/lcd technológia közül melyik az előnyösebb,árba nincs igazán különbség közöttük.
Amikkel eddig szemezgettem:
Acer P1165
Epson EMP-S52
Epson EMP-X5
Epson EMP-X52
Előre is köszönöm a válaszokat!
Házimozi-projektorral
Üdv, Lada!
Mizu az SW fórumon?Örülök, hogy téged is elragadott a Projektorok Sötét Oldala...(a feketék feketéje-, nem szürke, ugye... )
Tegnap megtörtént-, elvégeztetett.Feleségem sóhajtva rábólintott-, a Csillagháborúba csöppenve röpült felénk Anyámként Anakin és Obi...de az Operaház Fantomja tette be a kaput.Színek, mélység érzet, élesség...wow!
Most már csak az a kérdés, hogy kivárom a május végét- Zorán nem javasolja-, vagy valami kölcsön segedelmével már jövő héten megoldom.
Ez a legnehezebb időszak-, mint amikor bemész egy étterembe, és maxi éhesen várod, hogy kihozzák...Nem?De.
(NZoli! Egy feleség pusztító ereje eltörpül amellett, amire a mindenható Projektor képes...)
Házimozi-projektorral
Ez az én történetem-, szolgáljon tanulságul minden sorstársamnak, szeretettel...
Itt figyel egy Optoma HD72 ugymond "FeleségTűrésiTényező" felmérésen. Maga a szerkezet 10/10-es a skálán, de a vászonkérdésben csak 1(0?) ponton állok. Pedig eléggé jutányos lenne a jószág a maga 230 órájával. Egyelőre a falra vetítettem, de a rendes helyen a szekrények elé belógatni valamit eléggé megoldhatatlannak tűnik. Mármint a fenti FTT tekintetében.
A szekrény eltolása a 10 évvel ezelőtt megálmodott és most a megvalósulás kapujában lévő házimozihoz szinte válóok :-)
Mutass képeket mások szobáiról. Nekem bevált.
Tegnap szerelték fel nálam a redőnyöket, úgyhogy már nappal is mehet a banzáj.
Mozi - Megjelenítő: Sony VPL-HW55ES Vászon: Elite Screens Electric125H
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
Proci: Emotiva UMC-1, Végfok: DIY 5 ch, FHangfalak: B&W CM8 S1+B&W LCR60 S3+B&W DM601 S3+Polk Audio PSW10, Lejátszó: HTPC
Hifi - DIY 2ch erősítő, DIY DAC, hangfalátváltó, Gigabyte Brix mini PC DIY-táppal (Daphile)
Házimozi-projektorral
Ez az én történetem-, szolgáljon tanulságul minden sorstársamnak, szeretettel...
Itt figyel egy Optoma HD72 ugymond "FeleségTűrésiTényező" felmérésen. Maga a szerkezet 10/10-es a skálán, de a vászonkérdésben csak 1(0?) ponton állok. Pedig eléggé jutányos lenne a jószág a maga 230 órájával. Egyelőre a falra vetítettem, de a rendes helyen a szekrények elé belógatni valamit eléggé megoldhatatlannak tűnik. Mármint a fenti FTT tekintetében.
A szekrény eltolása a 10 évvel ezelőtt megálmodott és most a megvalósulás kapujában lévő házimozihoz szinte válóok :-)
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Házimozi-projektorral
Mellesleg reménykedem, hogy az Uralkodó is elégedett lesz-, nem szeretném, ha hátralévő napjaimat valami Erő háta mögötti, kietlen bolygón kéne eltöltenem.Már a gondolattól is szaporábban lélegzem...Bocs.
Szorítok neked. Kitartás. Persze a kedvenc filmjei közül demózzatok, hogy a szemét odavonzza.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Házimozi-projektorral
Mellesleg reménykedem, hogy az Uralkodó is elégedett lesz-, nem szeretném, ha hátralévő napjaimat valami Erő háta mögötti, kietlen bolygón kéne eltöltenem.Már a gondolattól is szaporábban lélegzem...
Bocs.
Házimozi-projektorral
Köszike...de az olcsó csere nem fog összejönni.Tegnap szerelembe estem Domino 80 E kisasszonnyal, első látásra.Még szűz.Ennyit a lámpa cserémről...
Utoljára 4 éve nézett így rám gyermekeim anyja, mikor hazatérve elmeséltem a randevút.(Projiról mesélni...)Anno a VW11-nél válást javallott, csípőből.Nem baj, akkor is gyorsan visszafogadott-, talán most hamarabb, ha csütörtökön megfigyuzza.Kihozza a kicsikét a Mester, próbatáncra.
Házimozi-projektorral
Tudom én, hogy pazarlásnak tűnik kidobni egy ilyen gépet, de a valóságban mégsem az...
Amikor már kezdi a végét járni hirdesd meg a vaterán vagy ilyen helyen, persze korrekten, lehet, hogy elviszik akár pár tízezerért is, akkor meg olcsóbban meglesz az új mint ebbe a lámpa...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Házimozi-projektorral
Még bőven megy a gép...elgondolkodom az ajánlaton.A 900-ast már láttam, bejött.
Köci!
Házimozi-projektorral
Pont ezt akartam írni egy 6-8 éves modellbe pénzkidobás ilyen drága lámpát venni.
Megnéztem itt a használtakat, és MT-400 és Pt AE-900 is 140.000 körül van, messze jobbak.
- olcsoprojektor
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Házimozi-projektorral
Ne vedd rossz néven, de én addig használnám a projit amig megy a lámpa, és utána könnyes szemekkel új modellre váltanék, az izzó árából.
Házimozi-projektorral
Köszönöm szépen!
- olcsoprojektor
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Házimozi-projektorral
Sony VW11be az LMPP201 izzó kell. Itt 300 euro:
http://www.focusline.info/katalog/Sony_ ... /1269.html
Házimozi-projektorral
Továbbra is várom a tippeket egy esetlegesen olcsóbb izzó-lelőhelyre.Egyáltalán létezik ez 80-100 körül, vagy "felecsdel"?
Köszike
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=VW- ... %A9s&meta=
420-500 dollár körül látom, azaz olyan 110-120k-ba lesz mire idéér pár hónap múlva az orczy téren keresztül (Nemzetközi Posta Kicserélő Üzem).
Hobbi szinten űzöm a filmfikázást itt.
Házimozi-projektorral
Köszike!
Hadd legyek naon 1szerű: Te mit tisztogattál?Belementél, vagy csak lazán kívül?De most komolyan...
a Készülékbelsők topicban ott van az egész részletesen fényképekkel illusztrálva.
2007.szept 8-a.
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=6244&st=200
Házimozi-projektorral
Köszike!
Hadd legyek naon 1szerű: Te mit tisztogattál?Belementél, vagy csak lazán kívül?De most komolyan...
Továbbra is várom a tippeket egy esetlegesen olcsóbb izzó-lelőhelyre.Egyáltalán létezik ez 80-100 körül, vagy "felecsdel"?
Köszike
Házimozi-projektorral
Sziasztok!Kezd fáradni az izzóm, körül kell néznem.VW-11HT, Sony.Egy web áruházban 150-ért vesztegetik.Tudtok vmi más megoldást?
Egy tisztogatás csodákat tesz a fényerővel... én megcsináltam, és mint újkorában..
Házimozi-projektorral
Sziasztok!
Kezd fáradni az izzóm, körül kell néznem.VW-11HT, Sony.Egy web áruházban 150-ért vesztegetik.Tudtok vmi más megoldást?Esetleg Bécsben olcsóbb ez a móka?Mert akkor Práterezek is egyet...Hullámvasút, alap!!!
Köszi a segítséget!
(Nekem még elmenne a halványodó izzó, de tudjátok, az Uralkodó nem olyan elnéző, mint én...)