Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

hgabor6
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: hgabor6 »

Sziasztok!Samsung plazma vásárlása előtt állo, de három típus között nem igazán tudok dönteni, nem tudom mi köztük a különbség. Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon örülnék, ez a három kiválasztott:
42C91H
42Q92H
42C96HD
Mi a különbség ezek között, az MM-ben szemlélve őket a Q92 képe tűnt a legszebbnek, de lehet, hogy csak beállítás kérdése... A gyártó marketingdumája számomra nem sokat mond, van valódi minőségi különbség a C és a Q sorozat képminősége között? Esetleg ezek egymást követték időben, más a paneljük?

Hali
Csak a Q szériával foglalkoz az a fiatalabb generáció.Ha nem a Panát vettem volna ő jött volna még szóba, nagyon szép a képe,

A Philips 42PFP5332-ese labdába rúg a Samu Q sorozata mellett? CRT-nél láttam már a PixelPlus technológiájukat, ott biza nagyon meggyőző volt... Van valakinek erről a típusról tapasztalata? Nem mellesleg az ára is elég kedvező (200e)

Agassy

Plazma

Hozzászólás Szerző: Agassy »

Sziasztok!Szerintetek mi lehet a TV-m hibája? Rémlik, hogy több száz hozzászólással ezelőtt volt valakinek hasonló gondja.

Szóval van egy TH-42PV70 típusú plasma TV-m (három hónapja vettem, hivatalos garival). Egészen mostanáig kifogástalanul működött, de észrevettem egy zavaró hibajelenséget. TV adás nézése közben a készülék saját hangszóróit hallgatva 5-15 másodpercre elment a hang óránként legalább 10-15 alkalommal. Kábelszolgáltatónk hibájára gyanakodtam ezért ellenőríztem ugyanazokkal a csatornákkal egy másik TV-készüléken is (CRT). Azon nem jelentkezett a hiba egyszer sem, miközben ugyanakkor az új TV-n igen. Ugyanarról a kábelről kapta mindkét készülék az adást, nem a kábelszolgáltató okolható a hangkimaradásokért.

Elképzelhető, hogy szoftveres vagy hardveres hibája van a TV-nek? Laikusként (ha hardveres a hiba) arra tudok gondolni, hogy esetleg az alaplapon lévő, a hangfeldolgozásért felelős chip lábai nem érintkeznek megfelelően a nyomtatott áramkörhöz és a készülék melegedésekor kontakthiba lép fel. Mindenesetre nem zárom ki a a szoftver esetleges "fagyását" sem ezért tegnapelött teljesen kikapcsoltam és áramtalanítottam a készüléket, hátha az "újraindítás" után megszűnik a hiba.

Nos, tegnap este újra előjött a hiba, sőt súlyosbodott. Kb. egy órás televíziózás után (kábel TV, a készülék saját hangszóróját hallgatva) teljesen eltünt a hang. Bármilyen csatornára is kapcsoltam illetve a TV ki- és bekapcsolása után sem jött hang a TV hangszóróin. Bekapcsolva hagytam a készüléket és 12 perc után (amíg a garancia papírokat keresgéltem:) teljesen váratlanul tért vissza a hang. Ezután még 1,5 órát televízióztam, de a hiba aznap este többször nem jelentkezett. Természetesen a probléma idején leellenőriztem egy másik TV-n, hogy nem a kábélszolgáltató hibája volt-e a jelenség.

Lehet, hogy tényleg szoftveres hiba lesz, mert ha a hangchip vagy bármelyik más hardver elem hibásodott volna meg, a jelenség nem tetszőlegesen és váratlan időközönként jelentkezne, hanem állandó lenne. A szervíznek is írtam és azt válaszolták, hogy a probléma valószínüleg szoftveresen orvosolható, ez ügyben felveszik a kapcsolatot a gyárral és majd jelentkeznek.

Kérdéseim:
- másnál is volt hasonló probléma (most teljesen mindegy a márka és a típus)?
- a javításhoz el kell-e vinni a készüléket, vagy javítható a helyszínen?

A televízió menüjéből leolvasható adatok
Szoftververzió: 6540-10000
Állapot1: 0000-2402-2000-0000

Köszi, ha tudtok segíteni!

Hallo pana és nem-pana plazmások !

PV70-em van egy PV60-as után és azt tapasztaltam, hogy a szineket jobban kezeli és magasabb a kontrasztja is.De a kontraszt növeleésével mintha a gamma-korrekciót állítanék egy montitoron, hasonló efektus érződik. Éllő adások / analóg TV / a PV60-on szebbek voltak. A kérdésem az: szervíz menüben lehet jobbítani a helyzeten ? Minden segítséget köszönettel veszek ! Jó képet mindenkinek !

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: thom »

Mennyire megbízható a plazmadiszkont??
és a hazimozibolt?

Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)

vargatom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: vargatom »

Én voltam a linkelő, az is van már: 
Panasonic TH-42PZ85
http://www.argep.hu/product_719254.html
Panasonic TH-46PZ85
http://www.argep.hu/product_719265.html

persze ezt kapni nem lehet
csak itt még nincs harc, de lesz!

Tetszetős már így is, valamire való 50-es 1080p tévé nincs félmillió alatt, ezek meg kvázi mindent tudnak már, és a méretbeli különbség sem jelentős. Fél éven belül nagyon jó vétel lehet, remélem addigra össze is tudom szedni az árát...

siva32

Plazma

Hozzászólás Szerző: siva32 »

Ezek még nem 1080p-s tévék, igaz? Korábban valaki belinkelte az új Pana tévéket, és úgy láttam hogy lesz többféle ilyen felbontású tévé is, 42-46-50 inch képátlós méretekben, 24fps támogatással. Na én azokra lennék kiváncsi
Én voltam a linkelő, az is van már:

Panasonic TH-42PZ85
http://www.argep.hu/product_719254.html
Panasonic TH-46PZ85
http://www.argep.hu/product_719265.html

persze ezt kapni nem lehet
csak itt még nincs harc, de lesz!

vargatom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: vargatom »

Ezek még nem 1080p-s tévék, igaz? Korábban valaki belinkelte az új Pana tévéket, és úgy láttam hogy lesz többféle ilyen felbontású tévé is, 42-46-50 inch képátlós méretekben, 24fps támogatással. Na én azokra lennék kiváncsi

siva32

Plazma

Na kezdődik a harc:

alsó kategória:
LG Electronics 42PG6000 270e HUF
Panasonic TH-42PX80 270e HUF
Samsung 450 -es széria (???) 42 inch $1850

harmony72
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: harmony72 »

Sziasztok!Samsung plazma vásárlása előtt állo, de három típus között nem igazán tudok dönteni, nem tudom mi köztük a különbség. Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon örülnék, ez a három kiválasztott:
42C91H
42Q92H
42C96HD
Mi a különbség ezek között, az MM-ben szemlélve őket a Q92 képe tűnt a legszebbnek, de lehet, hogy csak beállítás kérdése... A gyártó marketingdumája számomra nem sokat mond, van valódi minőségi különbség a C és a Q sorozat képminősége között? Esetleg ezek egymást követték időben, más a paneljük?

Hali
Csak a Q szériával foglalkoz az a fiatalabb generáció.Ha nem a Panát vettem volna ő jött volna még szóba, nagyon szép a képe,
TV1-Panasonic 42pv80 Tv2-Grundig elegance 100hz DVD 1 Panasonic S511E-K DVD2-Grundig gdp1100 Video:Grundig xeria65 Satellit:Skymax 56 Erősítő:Kenwood krf-v4070d Sub:Wharfedale Cube 12+ Front:Soundking skbn 9838 többi: soundking skfu2410-soundking skfu168

hgabor6

Plazma

Hozzászólás Szerző: hgabor6 »

Sziasztok!
Samsung plazma vásárlása előtt állo, de három típus között nem igazán tudok dönteni, nem tudom mi köztük a különbség. Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon örülnék, ez a három kiválasztott:
42C91H
42Q92H
42C96HD

Shepherd

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shepherd »

Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a TV-m hibája? Rémlik, hogy több száz hozzászólással ezelőtt volt valakinek hasonló gondja.

Szóval van egy TH-42PV70 típusú plasma TV-m (három hónapja vettem, hivatalos garival). Egészen mostanáig kifogástalanul működött, de észrevettem egy zavaró hibajelenséget. TV adás nézése közben a készülék saját hangszóróit hallgatva 5-15 másodpercre elment a hang óránként legalább 10-15 alkalommal. Kábelszolgáltatónk hibájára gyanakodtam ezért ellenőríztem ugyanazokkal a csatornákkal egy másik TV-készüléken is (CRT). Azon nem jelentkezett a hiba egyszer sem, miközben ugyanakkor az új TV-n igen. Ugyanarról a kábelről kapta mindkét készülék az adást, nem a kábelszolgáltató okolható a hangkimaradásokért.

Elképzelhető, hogy szoftveres vagy hardveres hibája van a TV-nek? Laikusként (ha hardveres a hiba) arra tudok gondolni, hogy esetleg az alaplapon lévő, a hangfeldolgozásért felelős chip lábai nem érintkeznek megfelelően a nyomtatott áramkörhöz és a készülék melegedésekor kontakthiba lép fel. Mindenesetre nem zárom ki a a szoftver esetleges "fagyását" sem ezért tegnapelött teljesen kikapcsoltam és áramtalanítottam a készüléket, hátha az "újraindítás" után megszűnik a hiba.

Nos, tegnap este újra előjött a hiba, sőt súlyosbodott. Kb. egy órás televíziózás után (kábel TV, a készülék saját hangszóróját hallgatva) teljesen eltünt a hang. Bármilyen csatornára is kapcsoltam illetve a TV ki- és bekapcsolása után sem jött hang a TV hangszóróin. Bekapcsolva hagytam a készüléket és 12 perc után (amíg a garancia papírokat keresgéltem:) teljesen váratlanul tért vissza a hang. Ezután még 1,5 órát televízióztam, de a hiba aznap este többször nem jelentkezett. Természetesen a probléma idején leellenőriztem egy másik TV-n, hogy nem a kábélszolgáltató hibája volt-e a jelenség.

Lehet, hogy tényleg szoftveres hiba lesz, mert ha a hangchip vagy bármelyik más hardver elem hibásodott volna meg, a jelenség nem tetszőlegesen és váratlan időközönként jelentkezne, hanem állandó lenne. A szervíznek is írtam és azt válaszolták, hogy a probléma valószínüleg szoftveresen orvosolható, ez ügyben felveszik a kapcsolatot a gyárral és majd jelentkeznek.

Kérdéseim:
- másnál is volt hasonló probléma (most teljesen mindegy a márka és a típus)?
- a javításhoz el kell-e vinni a készüléket, vagy javítható a helyszínen?

A televízió menüjéből leolvasható adatok
Szoftververzió: 6540-10000
Állapot1: 0000-2402-2000-0000

Köszi, ha tudtok segíteni!

siva32

Plazma

A Samsung bekeményít a konkurenciának!  
http://hirek.prim.hu/cikk/65253/
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock ... epernyokon

3D,24P,1.000.000:1 kontraszt,baráti ár....

Ha csak a fele is igaz lenne......

Ezek után vegyetek új autó árban Pioneer-t!
A Pioneer kinyír!

Épp a Panasonic is ma, kezdte el árulni az idei modelljeit,

http://www2.panasonic.com/consumer-elec ... 0000005702

A dinamikus kontraszt itt is 1,000,000:1 + 24p. De nincs 3D-s marketing duma, a külföldi sajtó áradozik róla, egyenlőre. És az áruk se sok (szerintem).

Én rég kinéztem egy 42PZ85-t de a fogyasztása, egyenlőre elgondolkodtatott.

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: thom »

Valószínűleg feladja a plazmagyártást a Pioneer
ez akkor most mit jelent? ezentúl a jövő KURO-i nem lesznek jók?

Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)

Gyulus
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Gyulus »

Segítség kellene főleg olyan tulajdonostól, akinek SAMSUNG PS42C62HX-es Plazmája van.Kb 1 hete használom ezt a tv-t és azt vettem észre, hogy a TV2 csatorna logója halványan látszik a képernyön (mintha be lenne égve) ha pl. a Pc megy a plazmán.Nekem az asztal színe(mármint a windows-é ) halványkék és ott vettem észre azóta látom, hogy ott van.Az érdekes az egészbe, hogy van a tv menűjéjeben olyan beállítás, hogy beégésvédelem de ezt próbáltam már vagy 3omszor és nem tisztítja le a beégést.Az lenne a kérdésem, hogy másnak is van (volt) ilyen problémája a tv-vel.Mi a tehendő ilyen esetben?Az még a baj,hogy január 28.-án vettem a tévét de csak most lett beüzemelve(2008.02.22)!!De ha másnak más típussal is volt gond az is érdekelne.A havernak Panája van de neki semmi gond vele!Lehet hogy nekem hibás a tv-m?De minden véleményt szívesen várok.Még valami:A tv- állítottam 16:9 ,és széles nagyítást ,ugy akkor a tv2 logója fejebb, illetve lejebb van a képernyőn és mostmár két helyen látom halványan a "BEÉGÉST"
Először is legközelebb ne várj bő három hetet egy új cucc beüzemelésére, amikor köztudomású, hogy három nap a cseregarancia.

Aggodalomra semmi ok, beégésre a gyártók nem vállalnak garanciát.

Tippek:

Ne csak a TV2-t nézd!
Vedd visszább a kontrasztot, fényerőt!
Próbáld meg néhány percre hangyák háborújára kapcsolni a TV-t! A mai plazmák már elég nehezen égnek be, valószínűleg csak ghostingról van szó.

Emellett javaslom, hogy a 4:3-as adásokat inkább zoom-olva nézd. Két előnye is van: nem torzul a kép, és nem látszik a csatornalogó.

Időnként válts csatornát, vagy nézz DVD-t!

Remélem, megoldódik a problémád. Én beégésnek, ghostingnak nyomát sem látom a TV-n, pedig teljesen rendeltetésszerűen használjuk, és a DVD-k mellett sokat megy TV üzemmódban is.
TV: Panasonic TX-P50GT60E

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bruno »

A Samsung bekeményít a konkurenciának!

http://hirek.prim.hu/cikk/65253/
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock ... epernyokon

3D,24P,1.000.000:1 kontraszt,baráti ár....

Ha csak a fele is igaz lenne......

Ezek után vegyetek új autó árban Pioneer-t!
A Pioneer kinyír!

PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black

Tupi

Plazma

Hozzászólás Szerző: Tupi »

Sziasztok!

Segítség kellene főleg olyan tulajdonostól, akinek SAMSUNG PS42C62HX-es Plazmája van.Kb 1 hete használom ezt a tv-t és azt vettem észre, hogy a TV2 csatorna logója halványan látszik a képernyön (mintha be lenne égve) ha pl. a Pc megy a plazmán.Nekem az asztal színe(mármint a windows-é ) halványkék és ott vettem észre azóta látom, hogy ott van.Az érdekes az egészbe, hogy van a tv menűjéjeben olyan beállítás, hogy beégésvédelem de ezt próbáltam már vagy 3omszor és nem tisztítja le a beégést.Az lenne a kérdésem, hogy másnak is van (volt) ilyen problémája a tv-vel.Mi a tehendő ilyen esetben?Az még a baj,hogy január 28.-án vettem a tévét de csak most lett beüzemelve(2008.02.22)!!De ha másnak más típussal is volt gond az is érdekelne.A havernak Panája van de neki semmi gond vele!Lehet hogy nekem hibás a tv-m?De minden véleményt szívesen várok.Még valami:A tv- állítottam 16:9 ,és széles nagyítást ,ugy akkor a tv2 logója fejebb, illetve lejebb van a képernyőn és mostmár két helyen látom halványan a "BEÉGÉST"

Előre is köszi az infókat

1005

Plazma

Hozzászólás Szerző: 1005 »

Sziasztok! 
Plazma beállítás/megjelenítés ügyében kérném segítségeteket.
Plazma: Samsung PS50Q92H.

Az újonnan beszerzett plazmámat avattam fel az első filmmel, amikor FILM módban nézve, észrevettem, hogy a fekete (és közeli) színek elmosódnak/pixelesednek, úgyis mondhatnám, hogy váltakozik a fekete és a szürke között a pixel színe (vagy más szín variálva annak világosabb tónusával).
Ez főleg sötét jeleneteknél zavaró. Olyan a hatás "mintha rosszul lett volna tömörítve a film"... (Persze nem, mert több filmmel is leteszteltem)
A DVD, elég jó Pionner DV-LX50, tehát arra nem gyanakszom, illetve több mint jó minőségű HDMI kábellel van hajtva a TV, 720p-n, de próbáltam 576p-n is, ugyanaz)

Mivel addig a pillanatig még nem állítottam be semmit a plazmán, mondtam akkor itt az ideje!
Rájöttem, hogy ha fényerőt a 100-as skálán megnövelem 65 fölé (gyárilag 50), akkor jön elő ez a jelenség. (A FILM mód is ezt teszi.) Ok, jöhet a válasz, hogy akkor ne növeljem meg, csak a gyári 50-es értékkel szerintem túl sötét a kép...
NORMÁL módban kissebb a fényerő, csak kis mértékben jelentkezik ez a dolog de akkor sötétebb is a kép tónusa. Tehát nem biztos, hogy mindent látok ami rajta van a filmen...

Lehet, hogy a TV-mel van gond (márka, típus)?
vagy ez plazma/LCD sajátosság, avagy én nem állítottam be jól a dolgokat? Esetleg bejáratás kérdése? (bár ezt nem hinném)

Előre is köszi!

Szia Bobek!

Ha a kontrasztot növeled kb. 75 körülire vagy, ha neked tetszik feljebb és a fényerőt 45 környékére állítod, akkor mindent látni fogsz, de szerintem a movie plust kapcsold ki, mert az szokott ilyen problémát okozni. Legalábbis nálam ez bejött. Nekem is ez a típusú tv-m van.

Bobek
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bobek »

Sziasztok!

Plazma beállítás/megjelenítés ügyében kérném segítségeteket.
Plazma: Samsung PS50Q92H.

Az újonnan beszerzett plazmámat avattam fel az első filmmel, amikor FILM módban nézve, észrevettem, hogy a fekete (és közeli) színek elmosódnak/pixelesednek, úgyis mondhatnám, hogy váltakozik a fekete és a szürke között a pixel színe (vagy más szín variálva annak világosabb tónusával).
Ez főleg sötét jeleneteknél zavaró. Olyan a hatás "mintha rosszul lett volna tömörítve a film"... (Persze nem, mert több filmmel is leteszteltem)
A DVD, elég jó Pionner DV-LX50, tehát arra nem gyanakszom, illetve több mint jó minőségű HDMI kábellel van hajtva a TV, 720p-n, de próbáltam 576p-n is, ugyanaz)

Mivel addig a pillanatig még nem állítottam be semmit a plazmán, mondtam akkor itt az ideje!
Rájöttem, hogy ha fényerőt a 100-as skálán megnövelem 65 fölé (gyárilag 50), akkor jön elő ez a jelenség. (A FILM mód is ezt teszi.) Ok, jöhet a válasz, hogy akkor ne növeljem meg, csak a gyári 50-es értékkel szerintem túl sötét a kép...
NORMÁL módban kissebb a fényerő, csak kis mértékben jelentkezik ez a dolog de akkor sötétebb is a kép tónusa. Tehát nem biztos, hogy mindent látok ami rajta van a filmen...

Lehet, hogy a TV-mel van gond (márka, típus)?
vagy ez plazma/LCD sajátosság, avagy én nem állítottam be jól a dolgokat? Esetleg bejáratás kérdése? (bár ezt nem hinném)

Előre is köszi!

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sanya_67 »

Munkatársam szeretne egy 107-es plazmát 200 ezerből. Az elektropontban Samsung C61-et ajánlották neki, én meg a Pana PV7-ről tudok picit drágábban.
Szóval ki mit tud a Samsung C61 plazmáról.

pille
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Plazma

Hozzászólás Szerző: pille »

Előbb-utóbb én is a falra akarom tenni, de az meg 55000 ft hozzá.
Én 45-ért tudok Neked, de ha a neten kutakodsz egy kicsit, akkor 15-20 rugó között megúszod.

Blau74

Plazma

Hozzászólás Szerző: Blau74 »

Előbb-utóbb én is a falra akarom tenni, de az meg 55000 ft hozzá.
Igen, ehhez nem adnak semmit. Ha nem veszel hozzá semmit, akkor csak a dézben tarthatod. Talpat csak az "olcsóbb" készülékhez adnak (4280, 5080). A 428 és az 508-hoz nem jár.

Dékány
Akkor Neked nem kell taglalnom, hogy a fekete tényleg fekete.
Gondolom Te se bántad meg, hogy megvetted.
Nekem is 3 év gari van rá.
Teljesen japán. Még a matrica is japán rajta.

Köszi Pille! Eészséggel fogom használni, remélem.

pille
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 9

Plazma

Hozzászólás Szerző: pille »

Az állvány is fekete. Amin rajta van, az csak egy asztal.Ehhez a típushoz nem jár állvány. Amin áll a tv azt kellett külön megvenni. Amúgy csak a falra tudtam volna fúrni, de mivel panel, ez kicsit nehézkes lenne.
Mellékelve közelről.

Régebben a Panához sem adtak talpat, külön kellett megvenni és ez abban az időben sokmindenkit bosszantott.

Én mégis inkább felfúrtam volna a falra. (A panelnak van egy nagyon nagy előnye: a tipli nem szakad ki a falból.) Én kikölcsönöztem volna egy viszonylag komolyabb ütvefúrót 2-3ezer Ft-ért, amivel pár perc alatt kifúrtam volna azt a pár lyukat és felraktam volna a Tv-t a falra. Nekem úgy jobban tetszett volna egy több mint 600e Ft-os készülék, de mindegy. Ha Neked így szebb, hát használd így egészséggel. Amúgy király a tv.

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: dékány »

még 1 kép DVD-ről is
nakünk is ilyen van... vagyis 4280xa pontosabban, tényleg fantasztikus tévé. nekem ezen a tévén sokkal feketébb a fekete mint a panasonic meg samsung crt tévénken. alig várom már hogy tudjak venni hozzá blu-rayt
mi a tévét a mediaba vettük 499.000-ért, ennyiért ez a tévé nagyon jó vétel volt, neten a legolcsóbb helyen is 506.000 + vagy 5 v 10 ezer hogy kihozzák és azok csak 2 év garival vannak, nekünk meg 3 év gari van hozzá
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Ehhez a típushoz nem jár állvány. Amin áll a tv azt kellett külön megvenni. Amúgy csak a falra tudtam volna fúrni, de mivel panel, ez kicsit nehézkes lenne.
De valami szerelvényeket adnak hozzá, amivel fel lehetne tenni a falra, vagy azt is külön kéne venni?

Mert ha nem adnak, akkor kicsit csalás az egész, hogy megveszed a tv-t, de se lerakni nem tudod, se a falra tenni anélkül, hogy vennél valami kiegészítőt hozzá.

Blau74

Plazma

Na, ez került 24000 ft-ba.

Blau74

Plazma

Az állvány is fekete. Amin rajta van, az csak egy asztal.
Ehhez a típushoz nem jár állvány. Amin áll a tv azt kellett külön megvenni. Amúgy csak a falra tudtam volna fúrni, de mivel panel, ez kicsit nehézkes lenne.
Mellékelve közelről.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”