Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem minden HD Ready Full HD, de mindem Full HD HD Ready.
Bizony.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia!
Valóban szép a készülék csak nem értem azt a HD Ready 1080p-t!!!
Beválalnám énis!!
Nem minden HD Ready Full HD, de mindem Full HD HD Ready.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia!
Valóban szép a készülék csak nem értem azt a HD Ready 1080p-t!!!
Beválalnám énis!!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sharp 52XL2E.Eddig jónak tűnik.
gratula kivalo jo tevezest
Lcd, Led, Oled TV-k
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Sharp 52XL2E.
Eddig jónak tűnik.
- supercharley
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A következő kérdésemet több fórumon is megfuttatom, hiszen szerepel benne HTPC, LCD TV, meg projektor is, tehát ne csodálkozzatok ha máshol is látjátok.
A következőről van szó. Adva vagyon ez a Popcorn Hour NMT A-100 médialejátszó, és esetleg lecserélném rá a HTPC-met.
Azonban van egy kis problémám, és nem akarom úgy megvenni a készüléket, hogy elképzelhető hogy utána nem tudom úgy használni ahogyan szeretném.
Szóval most a következő képpen mozizok:
Van egy PC-m a nappaliban HTPC-ként üzemel, HDMI kimeneten jön belőle ki a kép is és a hang is. 1280x720-ban hajtom, a nagyobb(1920x1080-as) videókkal sajnos már néha akadozik a kétmagos procim is, valamint a megjelenítőim sem tudják azt a felbontást. A HDMI kábel befut egy DENON házibuzi erősítőbe. Az erősítőn azonban csak egy HDMI kimenet van, és nekem 2 megjelenítőn kell a kép. Semmi baj, megoldottam egy HDMI switch-el, abba megy a HDMI az erősítőből, és annak a HDMI portjairól oldom meg a megjelenítők meghajtását. A gond a megjelenítőkkel van. Az egyik egy 42"-os SAMSUNG LCD TV, a másik egy OPTOMA HD72i projektor. A SAMSUNG TV csak akkor tudja mérethelyesen megjeleníteni a képet, ha a HTPC-ben levő videókártya 60 Hz-vel van hajtva, a projektor viszont csak akkor, ha 50 Hz-el. Persze jelenleg nem olyan nagy probléma, mert egyszerre csak az egyik megjelenítő megy, a HTPC-n meg van telepítve egy POWERSTRIP progi, és egy gombnyomásra tudok váltani a két frekvencia között, attól függően hogy melyik megjelenítőn szeretném bámulni.
Mérethelytelenség alatt azt értem, hogy 50Hz esetén a TV képernyőjéről lelóg a kép, vagyis körben egy jó része nem látszódik(overscan?), ugyanekkor a projektoron rendben van a kép, gyönyörűen kitölti(látszik is hogy natívban megy). 60Hz esetén a TV-n elfér a kép,egy ici-pici fekete keret van körben(szinte észrevehetetlen), gondolom az 1366x768 és az 1280x720 különbsége ez(ez nem baj). Viszont ilyenkor a projektoron jól észrevehetően összezsugorodik a kép(ez már baj). Mindent elkövettem már mindkét megjelenítővel, de semmi megoldást nem találtam.
De, ha veszek egy ilyen készüléket, akkor mi lesz? Gondolom ezen nem lehet kimenő frekit változtatni! Jól gondolom? Akkor pedig beesik az eső! Ebben az esetben még megjelenítőt(inkább az LCD TV-t mint a projit) is kellene cserélnem egy megfelelőre. Esetleg van valakinek tapasztalata, vagy valami tanácsa ebben a témában?
Már meg is tudtam a választ, a készüléken egyszerűen lehet állítani az 50 és a 60Hz-et, tehát nem kell semelyik megjelenítőt lecserélnem.
- supercharley
- Újonc fórumos
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A következő kérdésemet több fórumon is megfuttatom, hiszen szerepel benne HTPC, LCD TV, meg projektor is, tehát ne csodálkozzatok ha máshol is látjátok.
A következőről van szó. Adva vagyon ez a Popcorn Hour NMT A-100 médialejátszó, és esetleg lecserélném rá a HTPC-met.
Azonban van egy kis problémám, és nem akarom úgy megvenni a készüléket, hogy elképzelhető hogy utána nem tudom úgy használni ahogyan szeretném.
Szóval most a következő képpen mozizok:
Van egy PC-m a nappaliban HTPC-ként üzemel, HDMI kimeneten jön belőle ki a kép is és a hang is. 1280x720-ban hajtom, a nagyobb(1920x1080-as) videókkal sajnos már néha akadozik a kétmagos procim is, valamint a megjelenítőim sem tudják azt a felbontást. A HDMI kábel befut egy DENON házibuzi erősítőbe. Az erősítőn azonban csak egy HDMI kimenet van, és nekem 2 megjelenítőn kell a kép. Semmi baj, megoldottam egy HDMI switch-el, abba megy a HDMI az erősítőből, és annak a HDMI portjairól oldom meg a megjelenítők meghajtását. A gond a megjelenítőkkel van. Az egyik egy 42"-os SAMSUNG LCD TV, a másik egy OPTOMA HD72i projektor. A SAMSUNG TV csak akkor tudja mérethelyesen megjeleníteni a képet, ha a HTPC-ben levő videókártya 60 Hz-vel van hajtva, a projektor viszont csak akkor, ha 50 Hz-el. Persze jelenleg nem olyan nagy probléma, mert egyszerre csak az egyik megjelenítő megy, a HTPC-n meg van telepítve egy POWERSTRIP progi, és egy gombnyomásra tudok váltani a két frekvencia között, attól függően hogy melyik megjelenítőn szeretném bámulni.
Mérethelytelenség alatt azt értem, hogy 50Hz esetén a TV képernyőjéről lelóg a kép, vagyis körben egy jó része nem látszódik(overscan?), ugyanekkor a projektoron rendben van a kép, gyönyörűen kitölti(látszik is hogy natívban megy). 60Hz esetén a TV-n elfér a kép,egy ici-pici fekete keret van körben(szinte észrevehetetlen), gondolom az 1366x768 és az 1280x720 különbsége ez(ez nem baj). Viszont ilyenkor a projektoron jól észrevehetően összezsugorodik a kép(ez már baj). Mindent elkövettem már mindkét megjelenítővel, de semmi megoldást nem találtam.
De, ha veszek egy ilyen készüléket, akkor mi lesz? Gondolom ezen nem lehet kimenő frekit változtatni! Jól gondolom? Akkor pedig beesik az eső! Ebben az esetben még megjelenítőt(inkább az LCD TV-t mint a projit) is kellene cserélnem egy megfelelőre. Esetleg van valakinek tapasztalata, vagy valami tanácsa ebben a témában?
Lcd, Led, Oled TV-k
"
A garancia Mo-on tartós fogyasztási cikkekere a törvény alapján minimum egy év, de a forgalmazó hosszabb időre is vállalhatja."
A magyarországi jótállás kötelezően minimum 1 év, a szavatosság minimum 2 év.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez nem ...BDR, simát én is találtam kismilliót...
Az csak valami jelôlés, pontosabban valami gyártósor vagy ilyesmi lehet.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
LCD TV-t szeretnék vásárolni, jelenleg két típus között nem tudok dönteni. Samsung L40R88 és a Sony 40P3000 a két kiválasztott.
Elsősorban TV nézés a cél. Ez tenné ki a használat 75%-át. A maradék 25% lenne a PC-ről való filmnézés, játék + DVD nézés + Wii játék.
Megnéztem már mindkét modellt élőben, de úgy nem sikerült még, hogy egyidőben mindkét készüléken TV adás menjen. Csak HD demot láttam, ami természetesen mindkettőn jól nézett ki.
A Samsungra 2 év a garancia, a Sonyra 1 év. Őszintén szólva az egy évet kicsit keveslem.
Mi a véleményetek a két TV-ről? Van esetleg valakinek tapasztalata egyik vagy másik modellel?
Ha a kettô közül kéne választani, akkor samu, a sony a belépô szint és képileg sem olyan mint a samu középszint. Ha az ár a döntô, akkor nézz meg másokat is, hátha találsz valami jobbat olcsóbban. Nézd meg a "nagyobb" sonykat, pana, sharp, toshiba, philips, lg cuccokat is és akkor tudsz dönteni.
Ui.: Nekem sony-m van és 3 év garit adtak rá, amúgy a 2 év gari teljeskörû vagy sem?
A garancia Mo-on tartós fogyasztási cikkekere a törvény alapján minimum egy év, de a forgalmazó hosszabb időre is vállalhatja.
Sony: 1 év
Pana: 2év?
LG: 2év
Pioneer :3 év
Philips: 1 év
Samsung: 1 év + 2 év ingyenes javítás
Toshiba: 3 év?
Sharp :2 év
Ha valamit kihagytam akkor bocs.
- lesliegold
- Isten Hozott! :)
Lcd, Led, Oled TV-k
Elmentem tegnap egy ilyen "Outlet" elektronikai boltféleségbe...Szépen felvilágosítottak, hogy az itt kapható termékek külföldről vannak behozva, ezért olcsóbbak20-40%-al...Meg csomagolássérültek és hasonló...Elég az hozzá, hogy a hivatalos garanciális szervízhálózat helyett a bolt vállal saját garanciát 1 évig...Kinéztem egy TV-t ami az Ő árukon 199.000 Ft-ért mindenben megfelelne nekem. (Analóg, digit tuner, 8000:1, egy halom csatlakozó és 100Hz-es) Kicsit ferdén állt, de azt mondta az eladó, hogy csak állítás kérdése...Lefényképeztem, hogy ti is láthassátok. Ha beírom a keresőbe, ilyen terméket nem is találok...
Samsung LE32M87BDR
http://kepfeltoltes.hu/view/080123/LE32 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080123/LE32M87BD ... es.hu_.jpg
Kérném szíves véleményetek...
Pedig van
Egyébként mi ferde? Ha bármi eltérés van a normálishoz képest, akkor ne vedd meg.
Ahogy a talpán áll, nem picit dől az egyik irányba...Amúgy ha van ilyen termék dobj lécci egy linket, mert tényleg nem mutat a gugli semmit róla (BDR)...
Klikkelj a van-ra.
Ez nem ...BDR, simát én is találtam kismilliót...
Lcd, Led, Oled TV-k
Elmentem tegnap egy ilyen "Outlet" elektronikai boltféleségbe...Szépen felvilágosítottak, hogy az itt kapható termékek külföldről vannak behozva, ezért olcsóbbak20-40%-al...Meg csomagolássérültek és hasonló...Elég az hozzá, hogy a hivatalos garanciális szervízhálózat helyett a bolt vállal saját garanciát 1 évig...Kinéztem egy TV-t ami az Ő árukon 199.000 Ft-ért mindenben megfelelne nekem. (Analóg, digit tuner, 8000:1, egy halom csatlakozó és 100Hz-es) Kicsit ferdén állt, de azt mondta az eladó, hogy csak állítás kérdése...Lefényképeztem, hogy ti is láthassátok. Ha beírom a keresőbe, ilyen terméket nem is találok...
Samsung LE32M87BDR
Pedig van
Egyébként mi ferde? Ha bármi eltérés van a normálishoz képest, akkor ne vedd meg.
Ahogy a talpán áll, nem picit dől az egyik irányba...Amúgy ha van ilyen termék dobj lécci egy linket, mert tényleg nem mutat a gugli semmit róla (BDR)...
Klikkelj a van-ra.
- lesliegold
Lcd, Led, Oled TV-k
Samsung LE32M87BDR
Pedig van
Lcd, Led, Oled TV-k
Samsung LE32M87BDR
Pedig van
- lesliegold
Lcd, Led, Oled TV-k
Elmentem tegnap egy ilyen "Outlet" elektronikai boltféleségbe...Szépen felvilágosítottak, hogy az itt kapható termékek külföldről vannak behozva, ezért olcsóbbak20-40%-al...Meg csomagolássérültek és hasonló...Elég az hozzá, hogy a hivatalos garanciális szervízhálózat helyett a bolt vállal saját garanciát 1 évig...
Kinéztem egy TV-t ami az Ő árukon 199.000 Ft-ért mindenben megfelelne nekem. (Analóg, digit tuner, 8000:1, egy halom csatlakozó és 100Hz-es) Kicsit ferdén állt, de azt mondta az eladó, hogy csak állítás kérdése...Lefényképeztem, hogy ti is láthassátok. Ha beírom a keresőbe, ilyen terméket nem is találok...
Samsung LE32M87BDR
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
LCD TV-t szeretnék vásárolni, jelenleg két típus között nem tudok dönteni. Samsung L40R88 és a Sony 40P3000 a két kiválasztott.
Elsősorban TV nézés a cél. Ez tenné ki a használat 75%-át. A maradék 25% lenne a PC-ről való filmnézés, játék + DVD nézés + Wii játék.
Megnéztem már mindkét modellt élőben, de úgy nem sikerült még, hogy egyidőben mindkét készüléken TV adás menjen. Csak HD demot láttam, ami természetesen mindkettőn jól nézett ki.
A Samsungra 2 év a garancia, a Sonyra 1 év. Őszintén szólva az egy évet kicsit keveslem.
Mi a véleményetek a két TV-ről? Van esetleg valakinek tapasztalata egyik vagy másik modellel?
Ha a kettô közül kéne választani, akkor samu, a sony a belépô szint és képileg sem olyan mint a samu középszint. Ha az ár a döntô, akkor nézz meg másokat is, hátha találsz valami jobbat olcsóbban. Nézd meg a "nagyobb" sonykat, pana, sharp, toshiba, philips, lg cuccokat is és akkor tudsz dönteni.
Ui.: Nekem sony-m van és 3 év garit adtak rá, amúgy a 2 év gari teljeskörû vagy sem?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szia!
Információim szerint, melyek nagyrészét e forumból szereztem a P szériás Sony belépő szintű a Samu R széria már nem bár nem is tartozik az elithez!
Javaslom ha van lehetőséged akkor egyszerre nézd meg a két készüléket akár TV adással is!! Illetve a csatlakozási leehtőséget is vedd figyelembe!!!
Amúgy szerintem mind a 2 jó választás!!
Ami esetleg még fontos lehet:
- milyen felbontások támogatottak
- PC csatlakoztatási lehetőség
- milyen PC felbontások támogatottak
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szia!
Információim szerint, melyek nagyrészét e forumból szereztem a P szériás Sony belépő szintű a Samu R széria már nem bár nem is tartozik az elithez!
Javaslom ha van lehetőséged akkor egyszerre nézd meg a két készüléket akár TV adással is!! Illetve a csatlakozási leehtőséget is vedd figyelembe!!!
Amúgy szerintem mind a 2 jó választás!!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
én is erre gondoltam, napi 2-3 engedmény, aztán bátran lehet jól keresnibár szerintem őket is próbavásárlózzák, tehát ilyent szerintem ritkán mernek megtenni
Akkor nekem nem volt "olyan próba vásárlós" a fizimiskám.
azt szerintem nem nagyon lehet kiszúrni, hogy ki a próbavásárló
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
én is erre gondoltam, napi 2-3 engedmény, aztán bátran lehet jól keresnibár szerintem őket is próbavásárlózzák, tehát ilyent szerintem ritkán mernek megtenni
Akkor nekem nem volt "olyan próba vásárlós" a fizimiskám.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
én is erre gondoltam, napi 2-3 engedmény, aztán bátran lehet jól keresni
bár szerintem őket is próbavásárlózzák, tehát ilyent szerintem ritkán mernek megtenni
Lcd, Led, Oled TV-k
Kb. egy hónapja van nálam egy Sharp LC.52 HD1E.
Azért érdemes lenne összehasonlítani egy X-es sonyval, vagy egy F-es samuval is és akkor ki fog derülni, hogy eléggé egyformák.
A 40X3000, 40F86 és 42PFL9732-es tévéket hosszabb ideig néztem és állítgattam.
A jelforrás és a kábelezés ugyanaz.
A Sony képe abszolút nem tetszett.
A Philipshez képest tényleg olyan a képe mintha tejüveget tettek volna elé.
Akkor mégsem volt hasonló a beállítás, mert a sony-nak is tûéles képe van. Valamit vagy úgy hagytál v. elfelejtetted kikapcsolni.
A Sonyt órákig próbáltam a másik kettő szintjére felhozni.
Nem sikerült!!!
ezt én is igazolhatom, hogy a sony lcd-k képét valahogy nem tudom ugyanoolyan szépre beállítani, mint a samu-ét, de az lg egyes modelljeire is érvényes ez
Én 26"-os LCD-t kerestem hálószobába. Az ár nálam 150e volt max. Nagy bevásárló "szakáruházban" vettem meg végül is. 4 gyártó terméke jött szóba: LG, Samsung, JVC, Philips (volt ott Sharp is, de az már jelentősen túllépte volna a keretet 170e). Hála istennek az áruházban minden tévén ua. a jelforrás (Blue-ray) képe/demoja ment, ezzel nagyban segítette a választást. De az eladó ezt nem tette meg. Mindenképpen rá akart beszélni egy LG-re. Mellette állt egy Philips 10e-rel olcsóbban
mondom az eladónak: ennek sokkal tisztább, élettelibb képe van.
Eladó: Áááá, csak rosszul van beállítva.
Én: Nosza, keressük má' elő a távirányítót és állítsuk be.
Eladó: A kolléga eltette, de próbáljam meg beállítani az oldalán lévő gombokkal.
Próbálgatom, sehogy sem sikerül még a közelébe sem érnem a Philips képéhez.
Én: Szerintem, sokkal szebb képe van Philipsnek.
Eladó: De az LG-ből adok árengedmény.
Én: Mennyit?
(Számol)
Eladó: 5.000 Ft-ot és 2.000-t kapok zsebbe.
Én: Akkor abból a Philipsből kérek a 129.000 Ft-osból.
(Számítógépes raktárkészletben keresgél)
Eladó: Abból nincs, és még a bemutató darabot sem tudom becsomagolni, mert egyedül vagyok.
Én: Akkor még nézelődök.
A sztorit csak tanulság képpen írtam le.
Végül is Philips lett belőle (Philips 26PFL5322/12). Nagyon meg vagyok vele elégedve. A kábeltévé képe 1-1,5 méterről nézve sz r, 2-2,5 méterről már elfogadható, de a DVD képe 720p vagy 1080i felbontáson nagyon pöpec.
Most 37"-os LCD keresgélek.
Amik szóba jöhetnek:
- Sharp LC37AD5E
- Sharp LC37WD1E
- Toshiba 37C3005
- Toshiba 37C3500
- Toshiba 37R3500
- Philips 37PFL5322
Valakinek ezekkel a 37"-osokkal tapasztalata? Vagy esetleg valami más? A tűréshatár kb. 300.000.
Előre is köszi
ez hol történt?
ha nem vagyok indiszkrét?
csak mert elmennék én is oda dolgozni, ahol az adott engedményből zsebbe kap az értéke sítő
Lehet, hogy rosszul írtam le!!!! Azt szerette volna, ha én tolok a zsebébe 2.000-t, akkor ad 5.000 Ft- engedmény az árból.
Ez a történet a Soroksári Electro Worldben történt.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Kb. egy hónapja van nálam egy Sharp LC.52 HD1E.
Azért érdemes lenne összehasonlítani egy X-es sonyval, vagy egy F-es samuval is és akkor ki fog derülni, hogy eléggé egyformák.
A 40X3000, 40F86 és 42PFL9732-es tévéket hosszabb ideig néztem és állítgattam.
A jelforrás és a kábelezés ugyanaz.
A Sony képe abszolút nem tetszett.
A Philipshez képest tényleg olyan a képe mintha tejüveget tettek volna elé.
Akkor mégsem volt hasonló a beállítás, mert a sony-nak is tûéles képe van. Valamit vagy úgy hagytál v. elfelejtetted kikapcsolni.
A Sonyt órákig próbáltam a másik kettő szintjére felhozni.
Nem sikerült!!!
ezt én is igazolhatom, hogy a sony lcd-k képét valahogy nem tudom ugyanoolyan szépre beállítani, mint a samu-ét, de az lg egyes modelljeire is érvényes ez
Én 26"-os LCD-t kerestem hálószobába. Az ár nálam 150e volt max. Nagy bevásárló "szakáruházban" vettem meg végül is. 4 gyártó terméke jött szóba: LG, Samsung, JVC, Philips (volt ott Sharp is, de az már jelentősen túllépte volna a keretet 170e). Hála istennek az áruházban minden tévén ua. a jelforrás (Blue-ray) képe/demoja ment, ezzel nagyban segítette a választást. De az eladó ezt nem tette meg. Mindenképpen rá akart beszélni egy LG-re. Mellette állt egy Philips 10e-rel olcsóbban
mondom az eladónak: ennek sokkal tisztább, élettelibb képe van.
Eladó: Áááá, csak rosszul van beállítva.
Én: Nosza, keressük má' elő a távirányítót és állítsuk be.
Eladó: A kolléga eltette, de próbáljam meg beállítani az oldalán lévő gombokkal.
Próbálgatom, sehogy sem sikerül még a közelébe sem érnem a Philips képéhez.
Én: Szerintem, sokkal szebb képe van Philipsnek.
Eladó: De az LG-ből adok árengedmény.
Én: Mennyit?
(Számol)
Eladó: 5.000 Ft-ot és 2.000-t kapok zsebbe.
Én: Akkor abból a Philipsből kérek a 129.000 Ft-osból.
(Számítógépes raktárkészletben keresgél)
Eladó: Abból nincs, és még a bemutató darabot sem tudom becsomagolni, mert egyedül vagyok.
Én: Akkor még nézelődök.
A sztorit csak tanulság képpen írtam le.
Végül is Philips lett belőle (Philips 26PFL5322/12). Nagyon meg vagyok vele elégedve. A kábeltévé képe 1-1,5 méterről nézve sz r, 2-2,5 méterről már elfogadható, de a DVD képe 720p vagy 1080i felbontáson nagyon pöpec.
Most 37"-os LCD keresgélek.
Amik szóba jöhetnek:
- Sharp LC37AD5E
- Sharp LC37WD1E
- Toshiba 37C3005
- Toshiba 37C3500
- Toshiba 37R3500
- Philips 37PFL5322
Valakinek ezekkel a 37"-osokkal tapasztalata? Vagy esetleg valami más? A tűréshatár kb. 300.000.
Előre is köszi
ez hol történt?
ha nem vagyok indiszkrét?
csak mert elmennék én is oda dolgozni, ahol az adott engedményből zsebbe kap az értéke sítő