Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
- asadasad22
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali. Február körül veszek TV-t, 40 colos Bravia-ban gondolkodok, csakis FullHD jöhet szóba. Eddig határozottan a KDL-40T3500-t akartam megvenni, viszont itt írtak róla rosszakat így elbizonytalanodtam kicsit. Mit jelent, hogy nem tudja a 24p-t? Látok még 2 modellt, ami esetleg még szóba jöhet árban: KDL-40D3500, KDL-40V3000. Ezek tudják? Melyiket érdemes venni sztetek?
- olcsoprojektor
- Újonc fórumos
Lcd, Led, Oled TV-k
Mi a különbség az LCD TVknél az On/Off és a dinamikus kontraszt között?
Megmértem itthon az enyémet (SONY32S3000), az On/Off is 60:1 és az Ansi kockás sakktábla is 60:1.
A háttérmegvilágítást nem változtatja képtartalomtól függően.
Szóval mi a különbség?
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Lcd, Led, Oled TV-k
A napokban sasoltam a Samukat az egyik nagynál, főleg az S81 okozott meglepetést...sima analóg anyaggal szép képet produkált, élek, túl mély feketék nem voltak bár, ám a bekapcsolt javító összeségében szépen megfésülte a zajos jelet - kb 2,5 m-ről simán jó képet nyújtott, nem olyat mint az otthoni crt sony wega-m, de nem volt horrorisztikusan gyenge, sőt...
óóóóó ez most telitalálat hozzászólás, pont olyan lett 26-osban fél nap alatt kellett döntenem, és örülök, hogy másnak is tetszik
Aminek még tetszik a képe
Philips PF5331 és PFF5322 (150-153 ezertől)
Sony P3000 (176 ezer)
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Lcd, Led, Oled TV-k
A napokban sasoltam a Samukat az egyik nagynál, főleg az S81 okozott meglepetést...sima analóg anyaggal szép képet produkált, élek, túl mély feketék nem voltak bár, ám a bekapcsolt javító összeségében szépen megfésülte a zajos jelet - kb 2,5 m-ről simán jó képet nyújtott, nem olyat mint az otthoni crt sony wega-m, de nem volt horrorisztikusan gyenge, sőt...
óóóóó ez most telitalálat hozzászólás, pont olyan lett 26-osban fél nap alatt kellett döntenem, és örülök, hogy másnak is tetszik
JBL - HK - HT - Siltech - Az erő legyen veled
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok !
A napokban vettem egy Sony KDL 40W3000-es készüléket,
de van egy kis problémám. Amikor bekapcsolom a hangszórókból
sistergő fütyülő hang jön ha olyan bemenetre váltok ahová csatlakoztattam jelforrást,nem túl erős de ha halkabban szól a műsor elég zavaró ,ha teljesen leveszem a hangot megszünik de ha már egyesen van akkor is csinálja, fülhallgatón keresztül nincs ilyen probléma, földhurok kizárva másik helységben is próbáltam sima dvd-vel ,ugyan az a jelenség.
Projector: Sanyo PLV-Z4; LCD Tv:Sony KDL-40W3000; DVD:Panasonic DVD-RA82;OPPO OPDV971H; Vászon:Cinelpro Electrol Matte White "M" 117*200; Erősítő:Panasonic SA-HE90; Video:Panasonic NV-FJ628EE; Hangfalak:Front-Jamo Studio 180,Center-Jamo E 4CEN,Hátsók-Jamo E 4SUR,Mélynyomó-Jamo E 4SUB.1; Sat:Dreambox 7000S; PC:Asrock 4CoreDual-Sata2,Intel core2duo E4500,Ati Radeon X1950pro 512Mb
Lcd, Led, Oled TV-k
srácok, lehet venni 26-os vagy esetleg 32-es lcd tévét 100e jó magyar pénzért? Kishúgomnak akarok venni de 100 a max keret, kis 20-as 4:3-ast pediig nem szeretnék. Egyáltalán mi az amit messzire kerüljek, és melyik az elfogadtható? mivel csajnak lesz rendkívül fontos az is, hogy szép legyen, tv képben elég ha hozza az átlagot, vagy picivel jobb. Szóval mit mondtok erre? Még akár pár hónapos használt is szóbajöhetne amennyiben garanciás és tökéletes állapotban van...
JBL - HK - HT - Siltech - Az erő legyen veled
- hypno skate
- Újonc fórumos
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok.Vettem egy samsung lcd tv-t.Azt szeretném megtudni,hogy tényleg full hd -e/mert ezt mondták/de nincs tipus azonositóm.A szerviz menüben esetleg van erre utaló adat?
Nézd meg jobban a hátoldalát, olyan nincs hogy nincsen rajta a típus azonosító.
Megnéztem,nincs.Ez nem bolti darab:)
Mi az, hogy nem bolti?
Talán Szun mamóka szegelte össze egy dzsunkán? :smile19:
- olcsoprojektor
- Újonc fórumos
Lcd, Led, Oled TV-k
Van egy elég jó LCD TVm otthon, katalógus szerint 1500:1 sima, és 8000 dinamikus kontraszt. Én meg lemértem, ugyanúgy 60:1 On/Off, mint a PCs TFT monitoromnak...
No ehhez képest a DLP vetítők kitolják a 2000:1 On/Off-ot...
Lcd, Led, Oled TV-k
Hát így nem vennék tévét soha.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha volt már téma bocsánat, én még csak most olvastam az index idevágó karácsonyi cikkét és jól felhúztam magam a féligazságokon meg hülyeségeken amit írtak. Na majd ha lesz időm írok nekik.
jó nagy baromság, én a forgalmazók és áruházak helyében a gatyájukat is leperelném, olyan szinten sérti az üzleti érdekeket(nekem, aki nem vagyok tulaj, csak alkalmazott, qrvára zavaró!), hogy ha ezt amerikában csinálják, már becsődölt volna az index a perek miatt
persze nálunk minden -t meg lehet csinálni
kb. mintha megírnám, hogy ne vegyen senki se vibrátort, mert jövőre jobban fognak rezegni és kielégítőbb szolgáltatást nyújtanak
Pedig szerintem nem butaság amit írnak. Visszaolvasva láttam néhány csalódott beírást, hogy szép képe van az új LCD tv-nek, de a fekete miért szürke? Azért mert a gyártók a vevőkkel fizettetik meg a K+F költségeket. Az LCD tv-k kontrasztaránya 8000:1 meg 15000:1? Nevetséges. Ezt úgy mérik, hogy a kikapcsolt televíziót és a csutkára nyomott fényerőt arányosítják. Azokon a megfizethetetlen csúcs LCD-ken amin valódi feketét látsz, ezt úgy állítják elő, hogy egész egyszerűen a sötét képtartalmak képi információit beáldozzák. Mire a vevő: itt fekete ott fényes, tényleg óriási a kontraszt. Az hogy a háttérben eredetileg egy épületnek kellett volna kirajzolódnia és nem egy fekete pacának, na mond már. Én azt látom, hogy minőség terén egyelőre folyamatos a visszafejlődés. Mint az audio területen. Volt a bakelit lemez, a maga hibáival és az olyan dinamikájával amit a Super Audio CD-vel próbáltak volna visszahozni, már ha valakit érdekelne a minőség. Aztán jött a CD a lekorlátozott 16 bites felbontásával, de ez még mindig nem volt elég rossz, vissza kellett butítani MP3-ra, amit tovább kellett nyírbálni, hogy a mobiltelefonokon hallgassanak az emberek zenét. Aztán hozzákötik a borsónyi mobil hangszórókat és hú banyeg milyen jól szól.
Lebutított látó- és hallószerveket könnyebb kielégíteni.
Lcd, Led, Oled TV-k
samu led lcd
kontraszt: 500.000:1
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok.Vettem egy samsung lcd tv-t.Azt szeretném megtudni,hogy tényleg full hd -e/mert ezt mondták/de nincs tipus azonositóm.A szerviz menüben esetleg van erre utaló adat?
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
felkínáltak egy philips 37pfl7332-es lcd tv-t 200-ért
(még 10 hó garancia van rajta)
szerintem szép képe van, de érdeklődnék, hogy mennyire éri meg ezt az árat?
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez az amúgy....
Megnéztem, 2 HDMI, dsub, koax, mindenféle audio és video ki és bemenet, 2 SCART.
A típust név szerint sehol nem találom.
Kérdés, ki gyártja, milyen panel, stb.
Üdv!
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
Lcd, Led, Oled TV-k
Hallatottak erről vagy láttátok?
189e ért árul az Auchan egy Full HD-s 37" Thomson TV-t. Elvileg valóban az van rá írva, hogy 1920x1080, de a modellszámot nem találtam a neten...
Tudtok valamit róla?
"37M61NF21"...
Üdv!
Szerintem felejtôs, a thomson már nem gyárt lcd-t, ezek megmaradtak és, hát nem a legjobb.
Ok, tudom. Én sem veszek soha semmi Thomsont... ezt megfogadtam a mostani TV-m után. 2x-i javítás után azóta megy.
Csak feltűnt a 200e alatti ár egy 94cm-es 1080p LCD tv-re...
Üdv!
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
Lcd, Led, Oled TV-k
Sony 40x3000 TV-vel kapcsolatban van e valakinek személyes tapasztalata,esetleg működés közbeni fotó
Van.Mit mond neked egy működés közbeni fotó?
egy jó fotó mesélni tud
Az biztos.De nem egy tévéről....
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
Sony 40x3000 TV-vel kapcsolatban van e valakinek személyes tapasztalata,esetleg működés közbeni fotó
egy jó fotó mesélni tud
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
189e ért árul az Auchan egy Full HD-s 37" Thomson TV-t. Elvileg valóban az van rá írva, hogy 1920x1080, de a modellszámot nem találtam a neten...
Tudtok valamit róla?
"37M61NF21"...
Üdv!
Szerintem felejtôs, a thomson már nem gyárt lcd-t, ezek megmaradtak és, hát nem a legjobb.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
Tudtok valamit róla?
"37M61NF21"...
Üdv!
kicsit elgondolkodtató, ennyiert egy qrvajó ár, DE!!! aki bármilyen thomson terméket vesz, tudatosítsa magában, hogy nincsen thomson, megszűnt, az országból teljesen elment, és ha gar. időn belül bekrepál, akkor nincsen szervíz, ill. a javíttatását, cseréjét az üzlet végzi és az több hétig-hónapig eltarthat
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
Tudtok valamit róla?
"37M61NF21"...
Üdv!