Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Rea4 vajon melyiket ajánlaná?
Sztem a Samut!
Szerintem is.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Rea4 vajon melyiket ajánlaná?
Sztem a Samut!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Plazma
Kellene vennem legalabb 1 de inkabb 3 db PS50Q92-t. Nem tud valaki valami helyet ahol lehet kapni valami elfogadhato aron?
1 helyen mar megrendeltem 3 hete de fingjuk nincs mikor tud jonni, allitolag Samsung nem szallit.
Többen az Elektropontban vettük nem régiben a netes ár alatt...
Lásd korábbi hozzászólásokat.
Hat igen, akkor meg volt ott is, de mar nincs.
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
- major.tamas
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Plazma
Sziasztok!
Ajánlotta egy ismerősöm, hogy tud LG 42pt85-öt. Viszont egy nagy áruházban egy LG-s srác azt mondta, ezekben nincs analóg tuner, csak a 42pt81-ben. Keresgéltem a neten, de még mindig nem egyértelmű, hogy van-e benne. Egyébként mellényúlnék ezzel a TV-vel? Németországból jönne, a 160GB miatt szimpi lenne.
Más. UPC direkt-em van, így jelenleg nem a TV tunerjét használom. Van valamilyen lehetőség a kép a képben funkciót használni, vagy szolgáltatót kell váltanom? Ha később bejön a digitális műsorszórás, akkor nem kell majd valamilyen külső vevőegység?
Köszi
Plazma
Kellene vennem legalabb 1 de inkabb 3 db PS50Q92-t. Nem tud valaki valami helyet ahol lehet kapni valami elfogadhato aron?
1 helyen mar megrendeltem 3 hete de fingjuk nincs mikor tud jonni, allitolag Samsung nem szallit.
Többen az Elektropontban vettük nem régiben a netes ár alatt...
Lásd korábbi hozzászólásokat.
TV: Samsung PS50Q92H; DVD rec: Sony HX780
Plazma
Kösz a választ!
Plazma
Srácok, tudtok mondani nekem olyan angol nyelvű forumot ahol a plazmák negatív dolgai vannak kitárgyalva? Értem ez alatt a beégést meg egyebeket. Nem nagyon értek a plazmához de egy kollegán ilyet akar venni és azt akarom hogy tudja van itt azért negatívum is. Folyton csak a pozitív dolgokkat meséli nekem, hogy sportot nézni jobb a plazma meg ilyenek. Én meg nem tudok vele erről érdemben beszélni mert Ír a lelkem és csak angolul beszél én meg nem vagyok ennyire jó ebben a nyelvben.
Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.
Plazma
Van valakinek tapasztalata, véleménye Panasonic TH-58PY700P ill. Samsung PS-58P96FD típusokról? A Pana kb 80-90 eFt-al drágább, nem tudja a 1080/24 módot, más hátrányát nem tudok. Rea4 vajon melyiket ajánlaná?
Plazma
Azért a samsung garanciával vigyázni kell, ami egy éven túl van az nem teljes körű jótállás...
Én úgy tudom, hogy a Samsung 1+1+1 éves garanciája megváltozott 2+1 évesre, vagyis most már 2 év teljeskörű garanciát adnak.
Plazma
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
- hypno skate
- Újonc fórumos

Plazma
Sziasztok!Azt szeretném tudni, hogy a Pana. PV70 milyen paramétereiben tud többet, miben jobb mint a PV7. Mindenképpen inkább PV70-et érdemesebb vásárolni?
Kösz!
Remélem, nem felejtettem ki semmit:
PV70: fényes káva
PV7: matt káva
PV70: előlapi kezelőszervek középen elegánsan elrejtve
PV7: előlapi kezelőszervek bal oldalon szabadon
PV70: előre középen csúcsosodó talp
PV7: két oldalt előreálló talp
PV70: 10000:1 kontraszt
PV7: 8000:1 kontraszt
PV70: 2 HDMI
PV7: 1 HDMI
PV70: 1 VGA
PV7: nincs VGA
PV70: 1500 oldalas teletext memória
PV7: 500 oldalas teletext memória
Én szeptember 8-án vettem meg a magamét. Akkor a PV7 249.990,- Ft volt, a PV70 299.990,- Ft. Úgy gondoltam, nem ér meg a PV70 plusz tudása 50eFt-ot, ráadásul nekem nem is jön be olyan nagyon a fényes káva. Viszont a 250eFt-ot rászántam, és mivel éppen sikerült megcsípnem néhány összevonható akciót, melynek következtében a PV70 csak 234eFt-ba fájt, végül mégis amellett döntöttem. Nem bántam meg - sőt!, - de még most is úgy gondolom, hogy a PV7-tel se jártam volna rosszul.
El nem tudom képzelni, hogy mitől lehet jobb a kontraszt, ha mindkettő azonos típusú (G10) és méretű (42"). Hacsak nem válogatják.
Szerintem nem kifizetődő különböző paneleket gyártani ugyanabban a méretben és azonos felbontással.
Inkább a vezérlő elektronikával lehet trükkölni. Arról meg nem mond senki semmit.
Erről az utóbbi dologról szívesen meghallgatnék valakit, aki van annyira bennfentes, hogy látta már a két Tv-t belülről is.
Plazma
Értem!Gondoltam hogy valami régebbi lehet.És a q97-ről mi a vélemény??
Sziasztok!
Mint sokan mások is mostanában, én is Plazma tv vásárlását tervezem az elkövetkezendő pár héten belül!
Sokat olvasgattam ezzel kapcsolatban, és bár nekem a Philips plazmák is tetszenek, végül arra jutottam az ajánlások után, hogy vagy Panasonic, vagy Samsung!
kb 300ezer forint értékben gondolkodom, és Bár nemrég Eisa dijjas lett a PV70, én nekem mégsem jön be igazán, főleg a külső dizájn miatt!
Meg ha jól tudom, digi tuner sincs még benne! Ami viszont most legjobban tetszene az a Samsung42Q96 vagy 42Q97 végülis ugyanaz a kettő!
Ezekben már digitális tuner is van, és elég új modellek!
Szerintetek?
Köszi előre is!
Plazma
Sziasztok!Azt szeretném tudni, hogy a Pana. PV70 milyen paramétereiben tud többet, miben jobb mint a PV7. Mindenképpen inkább PV70-et érdemesebb vásárolni?
Kösz!
Remélem, nem felejtettem ki semmit:
PV70: fényes káva
PV7: matt káva
PV70: előlapi kezelőszervek középen elegánsan elrejtve
PV7: előlapi kezelőszervek bal oldalon szabadon
PV70: előre középen csúcsosodó talp
PV7: két oldalt előreálló talp
PV70: 10000:1 kontraszt
PV7: 8000:1 kontraszt
PV70: 2 HDMI
PV7: 1 HDMI
PV70: 1 VGA
PV7: nincs VGA
PV70: 1500 oldalas teletext memória
PV7: 500 oldalas teletext memória
Én szeptember 8-án vettem meg a magamét. Akkor a PV7 249.990,- Ft volt, a PV70 299.990,- Ft. Úgy gondoltam, nem ér meg a PV70 plusz tudása 50eFt-ot, ráadásul nekem nem is jön be olyan nagyon a fényes káva. Viszont a 250eFt-ot rászántam, és mivel éppen sikerült megcsípnem néhány összevonható akciót, melynek következtében a PV70 csak 234eFt-ba fájt, végül mégis amellett döntöttem. Nem bántam meg - sőt!, - de még most is úgy gondolom, hogy a PV7-tel se jártam volna rosszul.
TV: Panasonic TX-P50GT60E
- hypno skate
- Újonc fórumos

Plazma
Kösz!
Valamivel jobb kontraszt(állítólag szemmel nem látható a különbség),szebb design,eggyel több HDMI csatlakozó a PV70 javára kb. 50ezerrel nagyobb árért.
Mondjuk úgy,van,akinek nem látható különbség.Én pl. látom.
Egymáshoz képest látod a különbséget, vagy külön-külön nézve is?
- pille
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 9
Plazma
Kösz!
Valamivel jobb kontraszt(állítólag szemmel nem látható a különbség),szebb design,eggyel több HDMI csatlakozó a PV70 javára kb. 50ezerrel nagyobb árért.
Plusz egy VGA bemenet.
Plazma
Kösz!
Mondjuk úgy,van,akinek nem látható különbség.Én pl. látom.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- silboy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 5
Plazma
Kösz!
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
Plazma
sziasztok.uj vagyok az oldalon,van egy lg plazma tv-ém,106-os.meg van a szervizkodja,de nem tudom hol lehet beálitani pippet.tud valaki segiteni?elöre is köszi.
Figyu!
Nehogy a szervízkódba keresd a PIP beállítást. Főleg ne nyomkodj el benne semmit.
Inkább jobban tennéd ha megírnád a plazmád pontos tipusát.
Akkor talán még segítséget is kapnál.
köszi hogy szóltál.még nem nyomkodtam el.a tv tipusa:lg plasma 106-os képátló.42pc1rv.a száma.a távon rajta van apipp,és kérdezném,hogy belehet-e rajta kapcsolni.köszi ha tudtok segiteni.
Plazma
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy a Pana. PV70 milyen paramétereiben tud többet, miben jobb mint a PV7. Mindenképpen inkább PV70-et érdemesebb vásárolni?
Kösz!
Plazma
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy a Pana. PV70 milyen paramétereiben tud többet, miben jobb mint a PV7. Mindenképpen inkább PV70-et érdemesebb vásárolni?
Kösz!
Plazma
Pana 42pv7 készüléken próbáltam belépni az itt, a fórumon leírt módszer szerint, de nem sikerül. A billentyűkombinációk után sefl check képernyő fogad, amiből ki sem tudok lépni. Tudnátok segíteni, hogyan lépjek be.
A kérdésedből nem derül ki,de gondolom a szervízmenűbe szeretnél belépni.Folyamatosan nyomvatartod a készüléken a "le" gombot,a távirányítón 3-szor megnyomod a nullát,az én PV7-esemnél működik.
Igen, a szervizmenübe szeretnék belépni. Köszönöm szépen, ha hazaérek, akkor kipróbálom.
- silboy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 5
Plazma
Pana 42pv7 készüléken próbáltam belépni az itt, a fórumon leírt módszer szerint, de nem sikerül. A billentyűkombinációk után sefl check képernyő fogad, amiből ki sem tudok lépni. Tudnátok segíteni, hogyan lépjek be.
A kérdésedből nem derül ki,de gondolom a szervízmenűbe szeretnél belépni.Folyamatosan nyomvatartod a készüléken a "le" gombot,a távirányítón 3-szor megnyomod a nullát,az én PV7-esemnél működik.
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
Plazma
Értem!Gondoltam hogy valami régebbi lehet.És a q97-ről mi a vélemény??
Plazma
Sziasztok! Mi lehet a különbség a samu42q92 és a 42q7 között??Egy két helyen ahol nézegettem a neten 42-es méretben a q7a drágább 50-es méretben pedig a q92 a drágább.Ez mivel magyarázható??Ugytudom h kontraszt különbség az van.Ha valaki ismeri a q7-est akkor irhatna róla egy két sort.thx
A q7-es sorozat már régi. Nem érdemes vele foglalkozni. Ahol drágáb a 9-es sorozatnál, valószín?leg beragadt árról lehet szó... Legalábbis szerintem.
Plazma
Sziasztok!
Mi a véleményetek az új (PC51/52) LG plazmákról? Beégés ügyben javultak valamit? Használ valaki ilyet esetleg konzollal? Nagyon jó az 50-es ára és a 24P-t is tudja, ha igaz. Mozgásoptimalizálás van benne?
Köszi elôre is!