Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: detusz »

Hali!Ha a plazmából kattogós hang hallatszik az lehet a hő hatására történő tágulás következménye, vagy hónalá kő csapni, oszt uccu a szervízbe?

Bekapcskor 3-at, kikapcskor 1-et.
Üzem közben még nem vettem észre.
Panasonic 42PV70

Greene
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: Greene »

Az természetes dolognak tekinthető. Nekem is kattan néha egy kicsit.

digitroll

Plazma

Hozzászólás Szerző: digitroll »

Hali!
Ha a plazmából kattogós hang hallatszik az lehet a hő hatására történő tágulás következménye, vagy hónalá kő csapni, oszt uccu a szervízbe?

torrent

Plazma

Hozzászólás Szerző: torrent »

Megvettem a Samsung 42Q92H-t.Tegnap árazták le az elektropontban 269ezer pénzért.
Este kipróbálom, bár a hdmi-s lejátszóm csak a jövő héten jön meg.

Várnánk a beszámolókat. TV adás, színek, beégés stb.

gyiku
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: gyiku »

tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w

gottfriedg
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: gottfriedg »

OFFTOPIC:

Sok lejátszó nem bírkózik meg rendesen az NVOP opcióval kódolt divx/xvid avi fájlokkal,ilyenkor szokott idegesítően szaggatni a kép.Engem legalább is idegesített. Próbáld ki ezt: letöltöd az MPEG4 Modifier nevü progit,megnyitod vele az egyik említett avi fájlt,és ha ezt látod Packed Bitstream: Yes ,akkor jelöld be az unpack opciót,majd elmented a fájlt.De annak érdekében,hogy erre ne mindig utólag derüljön fény,töltsd le még a Gspot v2.52 ß01 nevű progit,és ezzel ellenőrizni tudod,hogy az adott kódolási opciót tartalmazza-e a fájl.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub

gyiku
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

masik: pana sa-ht545w hazimozim van, es 1-2 avival gondban van a kicsike, szaggat.
firmwarere gondoltam, de nincs ujabb a pana honlapon. irtam nekik, jott is valasz:
"Köszönjük, hogy Panasonic terméket választott.
Kérem a DivX kódolásnál a csatolt fájl szerinti NVOP és GMC opciókat kapcsolja ki."
koszi, de nem lettem okosabb. nem en csinalom az avikat, es a csatolt izebol nem derult ki mi az a nvop meg gmc. (general motors company?:smile19:) vkinek otlete?

gyiku
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

masfel uzemora mulva elerem a buvos 200-at a pv70en.
felere vettem eddig mindent, igy is szep kepe volt.
vegleges beallitashoz johetnek a tippek
koszi

hkmpens

Plazma

Hozzászólás Szerző: hkmpens »

Megvettem a Samsung 42Q92H-t.Tegnap árazták le az elektropontban 269ezer pénzért.

Melyik elektropontban? Vagy az összesben ennyi?

Ma voltam az Elektropontban és 299ezer a 42Q92-es.
Valószinü egy egyéni akcióról van szó.
Mikor sokáig járt már egy plazma az üzletben akkor szoktak ilyen kedvezményes árat adni.
Hogy mennyit ment a Plazma azt a szervizmenüben lehet csak megnézni fenn a ball sarokban van.
Kikapcsolt állapot-Stand-by Mód.
Info-Menü-Mute-Power-t sorban megnyomni a távirányitón.
Kilépni pedig a kikapcs gombal lehet a távirányitón /piros gomb/.
Ha valakit érdekel, hogy mennyit ment a plazmája.

Panel on time 00008.

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: angyisz »

(A haverom 10 000 000 Audi A8 kocsija 1 évesen elromlot tehát ezekszerint SSSZar nem érdemes venni)
Húha ! A zöldfülű kölyökoroszlán nekiugrott a falka egyik domináns hímjének (Rea4). Rea aki el akar adni minden sz*rt..... Még mindig köszönöm neki a sok negatív és pozitív kritikát egy-egy termékről. Ja audi A8 ? szakmai szemmel ? tényleg szar.

Telehold
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Telehold »

Ma voltam az Elektropontban és 299ezer a 42Q92-es.
Valószinü egy egyéni akcióról van szó.
Mikor sokáig járt már egy plazma az üzletben akkor szoktak ilyen kedvezményes árat adni.
Hogy mennyit ment a Plazma azt a szervizmenüben lehet csak megnézni fenn a ball sarokban van.
Kikapcsolt állapot-Stand-by Mód.
Info-Menü-Mute-Power-t sorban megnyomni a távirányitón.
Kilépni pedig a kikapcs gombal lehet a távirányitón /piros gomb/.
Ha valakit érdekel, hogy mennyit ment a plazmája.

derceto
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Plazma

Hozzászólás Szerző: derceto »

Erről a vitáról eszembe jut az, amikor notebookot akartam venni. Utánaolvastam tesztoldalakon, fórumokon, milyet lenne érdemes venni. Eredmény: nem volt olyan márka, amiről ne írták volna legalább egy helyen, hogy szar, elromlik, nem szabad olyat venni. Végül egy profibb ASUS mellett döntöttem, majdnem félmillióért. Mit ad isten, kifogtam egy hibás példányt, százféle baja volt. Kicserélték, azóta (több mint 3 éve) tökéletesen működik - már egy ideje fateromnál, akinek eladtam. Az aksija már nem nagyon bírja, de hát ez várható.

goscht

Plazma

Hozzászólás Szerző: goscht »

Örök dillema: Melyiket vegyem?
Régóta rágódok, hogy megér-e 40e pluszt a 42PV70 a 42PV7-el szemben
Olvastam amarketinget hogy az csak 8000-es kontraszt, de nem vagyok meggyőzve affelől hogy nem ugyanaz a panelja mindkettőnek. Akkor marad különbségnek a fényes felület (tudok élni nélküle) és csatlakozók száma.
Próbálta valaki meghajtani (akár PV70, PV7) PC-ről YUV komponens bemeneten keresztül? mert ha úgy HD minőséget ad a a TV, akkor nem fog hiányozni még a 2 HDMI-sem. PV7 esetén HDMI-n lesz DVD, YUV-on PC , és sporoltam 40-et a TV-n plusz még amit spórolok a 6m-es HDMI kábelen és HDMI-DVI átalakítón.
Fogamhoz verem a garast, mert sok lóvé elmegy még a babakocsi, babahordozó, bababútor, szülész, gyerekorvos, raklap pelenka... stb-re

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: detusz »

Ha valaki rosszat mer írni az adott TV-ről, akkor az adott típus tulajai rögtön kedvencük védelmére kellnek, hogydehát az ő TV-jük tökéletes, és különben is... 42...

~ fél éve van PV70-em, és eddig egyszerűen tökéletes.
Pár hete HDMI-n is hajtom és .

Ennek ellenére - vagy éppen ezért - köszönöm rea4-nek, hogy leírta a tapasztalatait, és szólt erről a jelenségről, mert így korrekt.
Ha esetleg tapasztalok, látok, hallok ilyet, tudom mi pálya.
Panasonic 42PV70

Telehold
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Telehold »

Most a Q92-höz jár 2 db oda-vissza repülőjegy valamelyik medditerán városba.
http://www.samsung.com/hu/tv-ajandek-repulojegy.html

Cifu

Plazma

Hozzászólás Szerző: Cifu »

Attól tartok a szokásos vagdalkozást látjuk. Ha valaki rosszat mer írni az adott TV-ről, akkor az adott típus tulajai rögtön kedvencük védelmére kellnek, hogydehát az ő TV-jük tökéletes, és különben is... 42...

OFFTOPIC:

Hejj, anno én mit kaptam, amikor felhívtam a T. emberek figyelmét arra, hogy 7-es szériás R samuban legalább háromféle panel található, és ezek bizony nem nyújtanak azonos képminőséget.

Nappali: TV: LG 42LF65 // Erősítő: Onkyo SR-605E // Front: Yamaha NS-555 // Center és Back Center: Yamaha NS-444C // Surround: Yamaha NS-333 // Sub: Yamaha FSW-YST100
Számítógépszoba: Monitor: LG 42LF65 // Erősítő: Onkyo SR-505E // Front: Heco Victa 700 // Center: Heco Victa 100 // Surround: Heco Victa 500 // Back Surround: Heco Victa 200

silboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: silboy »

A plazmáknál pontosan miért is van szükség a bejáratásra?
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640

YxVs
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: YxVs »

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

én ugy látom hogy mindig az a jó itt amit eladni akartok.mindig van jóbb és drágább de az akkor is szerintem gusztustalan hogy csak egy márka hibáját teszitek ide fel.LISTÁT KIMUTATÁST SZERETNÉK LÁTNI ORSZÁGOS SZINTEN MINDEN MÁRKA ELADÁS KONTRA JAVÍTÁS (meg van még a Caps Lock) aki most akar venni plazmát azt ezzel a képpel és véleménnyel diszkrimináltál, hogy a többiről nem írtál a híbáikról
PL (A haverom 10 000 000 Audi A8 kocsija 1 évesen elromlot tehát ezekszerint SSSZar nem érdemes venni)

Ez szép volt.Írj a Panának,hátha kiadják neked a szervizadatokat.
Használd egészséggel a tiedet,caps lock nélkül.
Aki meg ismer itt sok éve,nem ír ilyet,hogy azt dícsérem,amit el akarok adni,erről ennyit.
Kb. 20x leírtam,hogy a Pana JÓ tv,csak épp sikerült belenyúlni hibás szériába,ennyi.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Naota
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Naota »

Akarod mondani köszönjük rea4-nek, hogy megosztja velünk a tapasztalatait számokkal alátámasztva...

harmony72
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: harmony72 »

Szereti  a fene a Pana plazmákat,elég okom volt rá mostanában,hogy megutáljam....  
No persze ettől függetlenül jó tévé,amikor éppen működik.

Egyébként hány százalékát teszik ki a Pana. plazmák az eladásaidnak Rea?
A többi típus is érdekel, ha szabad tudni

Nem szabad tudni,csak nagy vonalakban....
Már szinte egyáltalán nem adok el Panát emiatt.
PV70/71-ből mostanáig kerek 50% rossz,konkrétan 10-ből 5db.
Igaz,az utolsót júliusban adtam el.
Samsung pl. ennél lényegesen több megy el,most már LG is.Ezekből egész évben eddig 1-1 darab volt rossz,az is csak táphiba volt,hamar javították is.
Ennyi.
Mielőtt valaki különösebben anyázna,mint Pana tulaj,leszögezem,minőségileg igen jónak tartom a Panát,de ez is hozzátartozik sajna.Ez van.

Hali
hát ép ez nem tetszik nekem, ha vissza olvastok én egy Lg~samut akartam venni a hajat is ledumáltátok rólam hogy az ilyen meg olyan szarok. Pana,Sony de már az sem, vagy a király a Pioneer ~Sharp én ugy látom hogy mindig az a jó itt amit eladni akartok.mindig van jóbb és drágább de az akkor is szerintem gusztustalan hogy csak egy márka hibáját teszitek ide fel.
LISTÁT KIMUTATÁST SZERETNÉK LÁTNI ORSZÁGOS SZINTEN MINDEN MÁRKA ELADÁS KONTRA JAVÍTÁS (meg van még a Caps Lock) aki most akar venni plazmát azt ezzel a képpel és véleménnyel diszkrimináltál, hogy a többiről nem írtál a híbáikról
PL (A haverom 10 000 000 Audi A8 kocsija 1 évesen elromlot tehát ezekszerint SSSZar nem érdemes venni)
TV1-Panasonic 42pv80 Tv2-Grundig elegance 100hz DVD 1 Panasonic S511E-K DVD2-Grundig gdp1100 Video:Grundig xeria65 Satellit:Skymax 56 Erősítő:Kenwood krf-v4070d Sub:Wharfedale Cube 12+ Front:Soundking skbn 9838 többi: soundking skfu2410-soundking skfu168

Gyulus
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Gyulus »

Javíthatatlan,mind cserés.Eddig ez az 5. darab ebből a szériából,amit láttam.

Emlékszem erre a hibára a korábbi írások alapján. Meg tudod mondani, hogy mennyi idő után jelentkezett ezeknél a TV-knél? Jó lenne tudni, kb. mikor lélegezhet fel, akinek ilyen TV-je van...

2 hét,3 hónap közt eddig.

Akkor én még izgulhatok vagy 50 napot... Remélem, az enyémmel nem lesz gond.
TV: Panasonic TX-P50GT60E

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Nekem április óta van meg a PV70, hibátlan. Ezek a hibás panelek érdekesek. Eddig sehonnan nem hallottam erről.Haveromank 1 hónapos a PV700-a, neki is hibátlan.

Gondolod,a poén kedvéért kitaláltam,a képet meg Photoshoppal csináltam?Tied a hibátlan széria,örülj neki.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Plazma

Hozzászólás Szerző: ricfiam »

Nekem április óta van meg a PV70, hibátlan. Ezek a hibás panelek érdekesek. Eddig sehonnan nem hallottam erről.
Haveromank 1 hónapos a PV700-a, neki is hibátlan.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Szereti  a fene a Pana plazmákat,elég okom volt rá mostanában,hogy megutáljam....  
No persze ettől függetlenül jó tévé,amikor éppen működik.

Egyébként hány százalékát teszik ki a Pana. plazmák az eladásaidnak Rea?
A többi típus is érdekel, ha szabad tudni

Nem szabad tudni,csak nagy vonalakban....
Már szinte egyáltalán nem adok el Panát emiatt.
PV70/71-ből mostanáig kerek 50% rossz,konkrétan 10-ből 5db.
Igaz,az utolsót júliusban adtam el.
Samsung pl. ennél lényegesen több megy el,most már LG is.Ezekből egész évben eddig 1-1 darab volt rossz,az is csak táphiba volt,hamar javították is.
Ennyi.
Mielőtt valaki különösebben anyázna,mint Pana tulaj,leszögezem,minőségileg igen jónak tartom a Panát,de ez is hozzátartozik sajna.Ez van.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”