Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Egyébként meg tök mindegy. Ha neked LCD jön be, akkor azt vegyél
Dehogy veszek csak nézelődtem.
egyébként a fekete se volt jobb, mint a mellette álló LCD-n, sőt...
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
- RR (HDD)-es tv-je van valakinek? tapasztalatok? Hangos? Ki lehet kapcsolni avinyot, vagy mindig megy ?
Egyáltalán nem hangos és ki lehet kapcsolni a HDD-t. Szerintem elég jó minőségben rögzít kb. 20 óra anyagot.
Koszi, ez megnyugtato ...
Hol/hogyan lehet kikapcsolni?
Koszi
Ezt a menüben 3 gombnyomással ki lehet kapcsolni.
Menü
DVR
Timeshift
Off
Epson TW-9300, Screenline Othello 110" motoros vászon, LG Oled65C9, IsoTek Aquarius, Anthem P5, Emotiva XMC-1, PMC Twenty 26i,PMC Twenty 22i , HTPC, Synology 1618
Lcd, Led, Oled TV-k
Én se tudom, viszont ez trend volt, hogy oldalról is rosszabb volt a kép, tehát nem csak az egyik vagy másik plazmánál.
Nekem az egyik lcd-m oldalról is ua. a képet adja, a másikon látok változást. A panelek javulásával ezek a dolgok is eltünnek.
Lcd, Led, Oled TV-k
Én se tudom, viszont ez trend volt, hogy oldalról is rosszabb volt a kép, tehát nem csak az egyik vagy másik plazmánál.
Nem tudom most mi a trend, de egy régebbi generációs teljesen átlagos de HD-Ready-s plazma oldalról is teljesen nézhető volt, szemben a mostani LCD-mmel...
Az amúgy teljesen igaz, hogy az LCD fehérebb fehéret tud, a plazma viszont feketébb feketét. Aki gyakran mozizik az többre értékeli a feketét, mint a fehéret. Nem véletlenül.
Szerintem te azért láttad sárgásabbnak a képet a plazmán, mert az LCD alapból igencsak hideg képet ad, ha ezt még fokozzák a beállítással is amik ki vannak rakva, akkor a plazma alapból meleg képe tényleg sárgásabb vagy pirosasabbnak tűnik. Ettől függetlenül a plazmának van valósabb képe. Az más kérdés, hogy igen sokan hozzákszoktak az LCD hidegebb képéhez köszönhetően a számítógépeknek.
Egyébként meg tök mindegy. Ha neked LCD jön be, akkor azt vegyél
Lcd, Led, Oled TV-k
sokat néznéd oldalrol?
én szemből szoktam tévézni, a betekintési szög max értelmes határokig érdekel ...
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Ezt:
http://www.laptopsdirect.ie/Samsung_LE2 ... ersion.asp
néztük ki magunknak Van valakinek személyes tapasztalata?
Köszi
Személyes tapasztalatom, annyiban van, hogy kipróbáltam, az R sorozat nem rossz, ez egy nagyon szép darab (nekem tv-nek túl fényes). Kellemes a képe (nekem egy picit túlhajtott, de ezt be lehet állítani), jók a csatlakozók, tv-adás is elfogadható, szerintem jó, de még nézhetsz mást is. Ha ezt láttad és tetszik, akkor jó, elvileg nagyon gyengén foltos, vagy sem, de ezt érdemes megnézni, ált. az lg és a philips az ami foltosabb (homogén részeknél)
Lcd, Led, Oled TV-k
- RR (HDD)-es tv-je van valakinek? tapasztalatok? Hangos? Ki lehet kapcsolni avinyot, vagy mindig megy ?
Egyáltalán nem hangos és ki lehet kapcsolni a HDD-t. Szerintem elég jó minőségben rögzít kb. 20 óra anyagot.
Koszi, ez megnyugtato ...
Hol/hogyan lehet kikapcsolni?
Koszi
Lcd, Led, Oled TV-k
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Ezt:
http://www.laptopsdirect.ie/Samsung_LE2 ... ersion.asp
néztük ki magunknak Van valakinek személyes tapasztalata?
Köszi
Pioneer PD9700 CD játszó
Roksan Xerxes Rega RB300 Ortofon MC30
2x ION Systems Obelisk 3X+XPAK erősítő plusz tápegység
Heybrook HB3
Söund Organisation Z028 asztal
Infocus In72 proji
Lcd, Led, Oled TV-k
Epson TW-9300, Screenline Othello 110" motoros vászon, LG Oled65C9, IsoTek Aquarius, Anthem P5, Emotiva XMC-1, PMC Twenty 26i,PMC Twenty 22i , HTPC, Synology 1618
Lcd, Led, Oled TV-k
Néztem egy kis plazmaválasztékot, közvetlenül az LCD-k mellett, ugyanaz ment. és hát elég érdekes képet mutattak, a fehér nem fehér, hanem szürke vagy sárga, oldalról nézve fénytelen szürkeség. Nem tűnt úgy, hogy a valóságban nagyobb lenne a kontrasztja, mint az lcd-nek, lehet a fényerő volt kisebb. Mindenesetre nem volt meggyőző a látvány.
Valóban az lcd-nek jobb a fehér képe, de hogy oldalról mért láttad fénytelen szürkeségnek azt nem értem, mert a plazmáknak nagyon jó a betekintési szöge, alig változik a kép a nézési szög változásával nem úgy mint az lcd-nek.
Az lcd-k világos környezetben gyakran jobbnak tűnnek és lehet az is, de egy árnyékos szobában, vagy este már a plazma a nyerő.
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3
Lcd, Led, Oled TV-k
Néztem egy kis plazmaválasztékot, közvetlenül az LCD-k mellett, ugyanaz ment. és hát elég érdekes képet mutattak, a fehér nem fehér, hanem szürke vagy sárga, oldalról nézve fénytelen szürkeség. Nem tűnt úgy, hogy a valóságban nagyobb lenne a kontrasztja, mint az lcd-nek, lehet a fényerő volt kisebb. Mindenesetre nem volt meggyőző a látvány.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
skacok a 37" os tv mérete 80x49, a 40-esé meg 89x54?
Lcd, Led, Oled TV-k
Amitől tartok egy kicsit az az hogy igazából nem tudom hogy hogyan kell optimálisan beállítani a tv-t lehet hogy a mostani itthonim is rosszul van belőve és nem szeretném hogy emiatt válasszak rosszat! Van erre valami általános beállítasi szisztéma hogy kontraszt mennyi legye, képélesség meg ilyenek, vagy csak ahogy nekem tetszik?
Ehhez, vannak tesztábrák. A lényeg, hogy a fehér fehér legyen, ne sárgás, kékes. A piros, zöld, kék ne legyenek túl telítettek, a híradós arca bôrszínû legyen és ne sárgás v. fakó. Nyilván neked kell hogy jó legyen. Én színekkel dolgozom, ezért nekem valamivel könnyebb, de talán a legjobb, ha mindegyiket középállásba rakod és úgy hasonlítod össze, akkor talán látod, hogy melyik van túl- ill. kevésbé túlhajtva a középhez képest, de itt is lehetnek még egyéb állítási lehetôségek.
Az lcd való kontrasztok valahol 1200-1600 között mozogna, az ennél jóval nagyobbak, dinamikus kontrasztok, lehet, hogy elôfordul már 2000-es kontraszt, de a legfontosabb, hogy te jónalk lásd, van aki a nagy fényerôt szereti, van aki kevésbé.
Hát igen ez a középállásos dolog logikus de akkor majd ha MM felé járok akkor felszerelkezek egy két teszt lemezzel aztán mehet. De lehet hogy ha már meglesz a keret akkor kikapom a dvd játékost itthonról és azzal együtt megyek nézelődni végülis úgyis arról fog menni!
Lcd, Led, Oled TV-k
Amitől tartok egy kicsit az az hogy igazából nem tudom hogy hogyan kell optimálisan beállítani a tv-t lehet hogy a mostani itthonim is rosszul van belőve és nem szeretném hogy emiatt válasszak rosszat! Van erre valami általános beállítasi szisztéma hogy kontraszt mennyi legye, képélesség meg ilyenek, vagy csak ahogy nekem tetszik?
Ehhez, vannak tesztábrák. A lényeg, hogy a fehér fehér legyen, ne sárgás, kékes. A piros, zöld, kék ne legyenek túl telítettek, a híradós arca bôrszínû legyen és ne sárgás v. fakó. Nyilván neked kell hogy jó legyen. Én színekkel dolgozom, ezért nekem valamivel könnyebb, de talán a legjobb, ha mindegyiket középállásba rakod és úgy hasonlítod össze, akkor talán látod, hogy melyik van túl- ill. kevésbé túlhajtva a középhez képest, de itt is lehetnek még egyéb állítási lehetôségek.
Az lcd való kontrasztok valahol 1200-1600 között mozogna, az ennél jóval nagyobbak, dinamikus kontrasztok, lehet, hogy elôfordul már 2000-es kontraszt, de a legfontosabb, hogy te jónalk lásd, van aki a nagy fényerôt szereti, van aki kevésbé.
Lcd, Led, Oled TV-k
Egyébként nagyon köszi mindenkinek az eddigi sok segítséget meg türelmet!
Ha van lehetôséged, akkor ua. az anyagot nézd meg több tv-n, érdemes, látni fogod, hogy neked melyik jön be. Én láttam az említett készülékeket és nagyjából belöttem, hogy nekem (nálam) mi a jó, ez neked sem árt, mert (gondolom) nem egy évre veszed.
Ha már lesz egy lcd-m akkor azt már jó hosszú ideig szeretném megtartani pláne hogy 82-et tervezek azért az már később is termetetes méretnek fog szerintem számítani! Amitől tartok egy kicsit az az hogy igazából nem tudom hogy hogyan kell optimálisan beállítani a tv-t lehet hogy a mostani itthonim is rosszul van belőve és nem szeretném hogy emiatt válasszak rosszat! Van erre valami általános beállítasi szisztéma hogy kontraszt mennyi legye, képélesség meg ilyenek, vagy csak ahogy nekem tetszik?
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha van lehetôséged, akkor ua. az anyagot nézd meg több tv-n, érdemes, látni fogod, hogy neked melyik jön be. Én láttam az említett készülékeket és nagyjából belöttem, hogy nekem (nálam) mi a jó, ez neked sem árt, mert (gondolom) nem egy évre veszed.
Lcd, Led, Oled TV-k
- es az 5000:1 -hez dinamikus kontraszt az ugye nem a hatter-fenyero allitasat jelenti (mint a Samuk-nal) ?
Hanem mit?
Üdvözlettel: Lex
Lcd, Led, Oled TV-k
- Tudjuk mi a kulonbseg az LC2 es LC3 kozott (a kulalakot/hangszorok elhelyezeset leszamitva) ???
- Az LC25R is tud nativ-at az 1db HDMI bemeneten keresztul ?
- es az 5000:1 -hez dinamikus kontraszt az ugye nem a hatter-fenyero allitasat jelenti (mint a Samuk-nal) ? (Cifu, a tied-re is ezt irjak ...)
Koszi
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
És milyen képe van mondjuk tv-n és dvd-n? Hdmi-vel van bekötve nálad?
Én a gyerekhez raktam be egy ilyet,Xbox360 megy rajta komponensen,no meg azért kipróbáltuk HDMI-n is.
Én úgy gondolom,hogy jobb az R-es Samunál,és az S szériás Sony-nál is.Kontraszt kb. ugyanaz,de a színek szebbek,ezenkívül 1080P-t is simán fogad,ezt épp ma próbáltuk egy fórumtárssal.A képélesség egészen kiváló,részletgazdagság szintén.
A hangja kifejezetten jó,egész meglepő mélyhangokat produkál pl,méretéhez képest.
Szóval akkor a felsoroltaknál ez jobb mindenben? Philipsel kicsit szkeptikus vagyok a dvd-m is nemrég ment szét meg a kis tv-m is philips és annyira nem voltam oda érte! De végülis ha megbízható darab és ilyen jó képe van akkor nem zárkóznék el előle! Egyébként a hangja a mellékesebb számomra mivel valószínűleg rákötném úgyis az erősítőre nekem igazán elsődleges szempont a jó képminőség lenne!
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez a "egyszer szándékozom lcd-t venni",ez kb. mit takar?
Csak mert felesleges most erről beszélni,ezek most aktuális árak.Ha decemberbe akarsz venni,akkor megint más helyzet lesz,sőt,új modellek is szóba jönnek...
A felvetés jogos viszont infót szerezni szerintem sosem lehet elég korán elkezdeni ha az egész hm dolgot korábban állok neki megismerni akkor most más rendszer lenne a szobámban! Egyébként tervbe van véve a vásárlás de mivel sajnos a jövőbeli termékekről nem tudok infót szerezni ezért a mostaniakkal gondoltam kezdeni az ismerkedést! Remélem nem okoz senkinek gondot a kiváncsiságom csak ilyen témában nem nagyon tudok máshonnan infót szerezni! Egyébként most első a mélynyomó lassan (talán 1 hónap vagy picit több) végre meglesz utána viszont legvalószínűbben az lcd lesz a következő (terítéken van még egy hifi álvány a cuccoknak) ezért időben el szeretném kezdeni az infó szerzést hogy mire a vásárlásnál leszek tudjam hogy mi kell nekem!
Lcd, Led, Oled TV-k
Én a gyerekhez raktam be egy ilyet,Xbox360 megy rajta komponensen,no meg azért kipróbáltuk HDMI-n is.
Én úgy gondolom,hogy jobb az R-es Samunál,és az S szériás Sony-nál is.Kontraszt kb. ugyanaz,de a színek szebbek,ezenkívül 1080P-t is simán fogad,ezt épp ma próbáltuk egy fórumtárssal.A képélesség egészen kiváló,részletgazdagság szintén.
A hangja kifejezetten jó,egész meglepő mélyhangokat produkál pl,méretéhez képest.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Mint a képből is kiderül, nem ez a "fő" TV, a hálóban van, így kizárólag kábeltv antennán érkező jelek mennek belé. A képe jó, már amennyire a T-.kábel adása jó.
hdmi-n is ki fogom próbálni, ha egyszer kapok olcsón vagy kölcsön egy 7-8 méteres darab digikábelt
Lcd, Led, Oled TV-k
Cobalt
Szerintem nézz körbe itt lehet van jobb is jó áron!!