Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Valaki eltudna mondani, hogy mi a lenyegi kulonbseg a pv45 pv60 es a pv70 plazmak kozott?Elore is koszi.
A PV70ben 10. generációs panel van. Továbbfejlesztett darab, jobb kép, kevésbé hajlamos ghostingra.
Koszi. Nekem G9 plazma van panabol de eleg jo.
- heineken
- Fórumlakó
- Értékelés: 153
Plazma
Akkor hamarosan szólok.Az enyémet 248-ért vettem, hamaroan 200 lesz az ára-
Sőt, lesz még az kevesebb is. Kérdés mikor.
Persze,hogy lesz!
Akkor,amikor már csak használtan lehet hozzájutni
Akkor már sok érte a 200 !
Plazma
Persze,hogy lesz!
Akkor,amikor már csak használtan lehet hozzájutni
PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black
Plazma
Plazma
Saca levele nekem korrektnek tűnik. A foglalót nagyon előnyösnek tartom. De csak akkor, ha oda-vissza működik a dolog. De ezt az eladók szeretik elfelejteni.
E levélnek nagyon "feketegazdaság" szaga van. Még hatforintos nyalókát sem vennék tőlük, nemhogy ekkora értékű műszaki cikket.
Bizonyára bennem van a hiba, de egy ehhez hasonló "hivatalos" irat, mely ilyen "remek magyarsággal, helyesírással" fogalmazódott, részemről azonnal kizár mindennemű üzleti kapcsolatot. Megkérhette volna a szomszéd hatodikos Pistikét, hogy lektorálja a levelét, mind stilisztikailag, mind a nyelvhelyesség szempontjából. Bár lehet, hogy egy ilyen komoly üzletembernek nincs ilyen apróságokra ideje. :smile19:
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Plazma
A Pio 7. generációja van pariban a Pana 10. generációjával? Melyik tűnik jobbnak, vagy ilyen szinten csak izlés kérdése, hogy ki melyiket veszi?
Biztos, hogy a Pana jobb. Messze alata van árban is Panából 2-t veszek a Pio árán.
399e -ért ha tudsz 2 Pana 10G plazmát mindenképpen értesíts, veszek egyet a garázsba is.
Már teszteltem mindkettőt, sztem a pio plazmák a legjobbak most a piacon, a 8G pedig még rádob egy lapáttal.
"399e -ért ha tudsz 2 Pana 10G plazmát mindenképpen értesíts, veszek egyet a garázsba is."
Akkor hamarosan szólok.
Az enyémet 248-ért vettem, hamaroan 200 lesz az ára-
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Plazma
A Pio 7. generációja van pariban a Pana 10. generációjával? Melyik tűnik jobbnak, vagy ilyen szinten csak izlés kérdése, hogy ki melyiket veszi?
Biztos, hogy a Pana jobb. Messze alata van árban is Panából 2-t veszek a Pio árán.
399e -ért ha tudsz 2 Pana 10G plazmát mindenképpen értesíts, veszek egyet a garázsba is.
Már teszteltem mindkettőt, sztem a pio plazmák a legjobbak most a piacon, a 8G pedig még rádob egy lapáttal.
Szerintem a legjobb lenne megnézned mindkettőt. De nekem is volt szerencsém több alkalommal találkozni Pio plazmákkal (a 7. generációval) és szintén azon a véleményen vagyok, hogy ezek a világ legjobb plazma TV-i manapság. A 8. gen. meg állítólag még ezt is übereli. Ezt úgy mondom, mint egy 10. gen. Pana tulajdonos. (Mondjuk azért ezek is eléggé ott vannak a szeren, tehát mindenképpen jól jársz.)
Ja, a többieknek meg köszi a segítséget.
Front-end: - Erősítő: Sony TA-FA1200ES Hangsugárzók: - Kábelek: Siltech New York Füles: Sennheiser HD-525 TV: Panasonic TH-37PV70
Plazma
Plazma
Saca levele nekem korrektnek tűnik. A foglalót nagyon előnyösnek tartom. De csak akkor, ha oda-vissza működik a dolog. De ezt az eladók szeretik elfelejteni.
Ezt válaszoltam (igyekeztem nem bunkó lenni):
Kedves ........!
Köszönöm az információkat. Az előre történő fizetésnek, még ha ez csak egy előleg is, leinformálhatónak kell lenni. Gyakorlatilag a következők szükségesek hozzá:
- Cég neve
- Telephely/iroda címe, telefonszáma
- Adószám/Bankszámlaszám
- Cégjegyzékszám
Ha ezek mind megvannak, az inkasszóval foglalkozó cégünk elvégzi a szükséges cégelemzést és ez után el tudom dönteni a dolgokat. Ezen információk hiányában nagy a pénzügyi kockázat, amit én nem tudok vállalni.
Üdvözlettel:
Ez a válasz jött rá:
Üdv.
Semmi gond. Minekünk nagyobb kockázat lenne ha csak ugy behoznánk a terméket. Puszira sajnos már a mai világban nem adakozik senki. Szerintem ha 1,2 ért akik behozzák az jó ár ved meg nyugodtan. Én nem fogok kockázatott válalni, mert már saja befürödtem párszor.
Üdvözlettel:
Persze válaszában egy szó sem esik arról, hogy ő egy hivatalos cég, így amit én kérek, nem teljesíthetettlen, részemről akár működhetne a dolog...(az aláírásában cégként mutatkozott be)
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
- heineken
- Fórumlakó
- Értékelés: 153
Plazma
Egy fillért nem adnék neki,a foglalót egy hivatalos forgalmazónál lehet elképzelni,
nem egy benzinkúton!
Plazma
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
Plazma
A Sony plazma dolog meg valóban elég érdekes. Javítsatok ki, ha tévedek, de úgy tudom, a Sony csak LCD-ben nyomul.
Kb másfél éve álltak le a plazmák gyártásával.
Plazma
Bár nekem nincs plazmám de szerintem a 4:3-as üzemmódban kétoldalt megjelenő fekete sáv "színét" lehet vele állítani. Ha nem, akkor rosszul tippeltem...
Jól tippeltél, a sávok fekete és a szürke különböző árnyalataiban állíthatók.
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3
Plazma
Bár nekem nincs plazmám de szerintem a 4:3-as üzemmódban kétoldalt megjelenő fekete sáv "színét" lehet vele állítani. Ha nem, akkor rosszul tippeltem...
Plazma
Megosztok veletek egy levelet, melyet azután kaptam, hogy érdeklődtem egy nagyon kedvező áron (aprónet) kínált plazma tv után.
Íme a levél:
Üdvözletem!
Mi szerintem pénteken már beszéltünk telefonon. Nos, most sikerült gépközelbe lennem , és akkor leírok néhány infot erről a dologról hogyan is müködik.
Előrször is mint mondtam , ezek a készülékek teljesen újak,dobozosok,magyar menüsek. Minden gyári tartozékokat tartalmaz a dobozuk. Garancia része az úgy müködik, hogy csere garancia van rá,tehát ha meghibásodik a te saját hibádon kivül akkor él a cseregarancia. Ez annyit tesz hogy mi kimegyünk a készülékért és viszünk egy másikat egyhuzamra. A papírt amit garancia papírt irunk azon viszont a sorozatszámot és azt hogy ez már egy csere készülék papírra vetjük és pecsételjük. a cseregarancia az 12 hónap, és onnantól számitva még 12 hónap javitásos garancia. Itt már nem cseréljük a készüléket hanem javitjuk , a javitásról és a cserélt alkatrészekről részletes papírt adunk.
Ennyit a garanciáról.
A vásárlás: A vásárlás a következőképpen működik. Mivel ezek a készülékek nem 200e ftba kerülnek sem pedig 500e ftba, igy csak megrendelés alapján szállítunk le belőle. A készülékek bolti azaz (kereskedői) ára az 1.200.000.- ft tól egészen 1.600.000.- ft ig bezárolag alakul. Na most sokan voltak olyan kérdésel felém, hogy ezek a készülékek miért kerülnek csak 850.000 ft-ba. A válasz egyszerű, a készülékeken nincs 3x-os kereskedői haszon, és adó. Ezek közvetlen Taiwan ból kerülnek be hozzánk a gyártótól. Mi azt valjuk, hogy a mai piacon inkább a zsebtömés és mintsem a szolgáltatás felé hajlik. Szerintem nem feltétlenül kell fizetnünk milliokat azért, hogy szórakoztathasuk ssaját magunkat. Ezen ár alapján, azaz 850.000 ft, méltányos a végfelhasználók felé. A vásárláshoz visszatérve, ezeket a készülékeket csak ugy rendeljük ha van 20% előleg lefixálva. Ez azért fontos számunkra mert sajnos voltak tavaly olyan megrendeléseink a Sony plazma tvkel, hogy a vevő megrendelte, de mire megjött, elált a vásárlástól. És ez azért nem olcsó mulatság. Ezt a mulatságot meg még ha beszorzod 10 el, az már 8.,5 millio ft , és benne áll a pénzünk. Na most, ezt még azért se szeretjük, mert van mikor 50e ftal olcsóbb vagy drágább a készülék, (gyártótól függ) és hát ugye nem mindegy, hogy aki megkapja 50e el olcsóbban vagy drágábban. Meg nekünk se. Senki sem a maga ellensége vásárlásban. Ezért is vezetük be azt hogy csak rendelésre és 20% foglalóval veszük fel a rendelést. Ez annyit tesz hogy 850.00ft nak a 20%-a az 170.000 ft. Erről a foglalóról annyit kell tudni, hogy ha elálsz a vásárlástól, akkor ezt az összeget nem áll módunkban visszaadni. De ezzel nyilván tisztában is vagy , hogy miért .
A Lefoglalózás: A foglalózás rendes szrződés alapján történik, melyben levan irva minden töviről hegyire, hogy ha a vásárló eláll a vásárlástól akkor stb..stb.. Mellékelek neked majd egy dokumentumot , melyet kitöltve kell majd nekem személyesen eljutattni Budapesten. Erre majd beszélünk egy időpontot, mivel van más akivel ugyan ezért találkozok. És jobb szeretem ha egyszerre akkor mindenkivel megirom a szerződést. Általában a szerződés kötés napjától számitva 5 munkanapon belül leszállítjuk a terméket előzetes időpont egyeztetésel. Kizárólag Budapest területén érvényes az ingyenes házhozszállítás és beüzemelés. Ha más városba kell szállítani az külön kell kiszámolni a költségeket. Vagy lehet személyesen is átvenni. Ha ezek információkat értelmezve a rendelésedet leszeretnéd adni, akkor alul az alábbi elérhetőségeken megtalálsz.
Amennyiben van még kérdésed, állok rendelkezésedre Hétfőtől - Péntekig. 9.00-től este 8-ig.
Az hagyján, hogy tele van fogalmazási és helyesírási hibával, de szerintem nem is magyar az illető. Arról már ne is beszéljünk, hogy tavaly elég érdekes lett volna sony plazmát szállítani...
Összefoglalva: LEHÚZÁS!
Leírhatnád az elérhetőségüket! És akkar meg tudom én is "húzni" őt!
Hát nem tudom...inkább vennék egy 850e Ft-osat hivatalos viszonteladónál, ha ennyi lenne a büdzsém (bár ennyi lenne!), mint itt ugyanennyiért egy 1,2-1,6M Ft-osat. Azért ez már elég nagy pénz ahhoz, hogy csak így bizonytalanra kifizesse az ember. (A Sony plazma dolog meg valóban elég érdekes. Javítsatok ki, ha tévedek, de úgy tudom, a Sony csak LCD-ben nyomul.)
Ha már a plazma vásárlásnál tartunk: végre megjött a Pana 37PV70-esem! Nem gyenge. Viszont a beállításoknál van valami, amit nem tudok hová tenni: "Oldalpanel fényereje". Valaki meg tudná mondani nekem pontosan, hogy ez mit csinál és hogy miért ajánlja a gyár a "magas" beállítást a "ki/alacsony/közepes/magas" közül?
Front-end: - Erősítő: Sony TA-FA1200ES Hangsugárzók: - Kábelek: Siltech New York Füles: Sennheiser HD-525 TV: Panasonic TH-37PV70
Plazma
Megosztok veletek egy levelet, melyet azután kaptam, hogy érdeklődtem egy nagyon kedvező áron (aprónet) kínált plazma tv után.
Íme a levél:
Üdvözletem!
Mi szerintem pénteken már beszéltünk telefonon. Nos, most sikerült gépközelbe lennem , és akkor leírok néhány infot erről a dologról hogyan is müködik.
Előrször is mint mondtam , ezek a készülékek teljesen újak,dobozosok,magyar menüsek. Minden gyári tartozékokat tartalmaz a dobozuk. Garancia része az úgy müködik, hogy csere garancia van rá,tehát ha meghibásodik a te saját hibádon kivül akkor él a cseregarancia. Ez annyit tesz hogy mi kimegyünk a készülékért és viszünk egy másikat egyhuzamra. A papírt amit garancia papírt irunk azon viszont a sorozatszámot és azt hogy ez már egy csere készülék papírra vetjük és pecsételjük. a cseregarancia az 12 hónap, és onnantól számitva még 12 hónap javitásos garancia. Itt már nem cseréljük a készüléket hanem javitjuk , a javitásról és a cserélt alkatrészekről részletes papírt adunk.
Ennyit a garanciáról.
A vásárlás: A vásárlás a következőképpen működik. Mivel ezek a készülékek nem 200e ftba kerülnek sem pedig 500e ftba, igy csak megrendelés alapján szállítunk le belőle. A készülékek bolti azaz (kereskedői) ára az 1.200.000.- ft tól egészen 1.600.000.- ft ig bezárolag alakul. Na most sokan voltak olyan kérdésel felém, hogy ezek a készülékek miért kerülnek csak 850.000 ft-ba. A válasz egyszerű, a készülékeken nincs 3x-os kereskedői haszon, és adó. Ezek közvetlen Taiwan ból kerülnek be hozzánk a gyártótól. Mi azt valjuk, hogy a mai piacon inkább a zsebtömés és mintsem a szolgáltatás felé hajlik. Szerintem nem feltétlenül kell fizetnünk milliokat azért, hogy szórakoztathasuk ssaját magunkat. Ezen ár alapján, azaz 850.000 ft, méltányos a végfelhasználók felé. A vásárláshoz visszatérve, ezeket a készülékeket csak ugy rendeljük ha van 20% előleg lefixálva. Ez azért fontos számunkra mert sajnos voltak tavaly olyan megrendeléseink a Sony plazma tvkel, hogy a vevő megrendelte, de mire megjött, elált a vásárlástól. És ez azért nem olcsó mulatság. Ezt a mulatságot meg még ha beszorzod 10 el, az már 8.,5 millio ft , és benne áll a pénzünk. Na most, ezt még azért se szeretjük, mert van mikor 50e ftal olcsóbb vagy drágább a készülék, (gyártótól függ) és hát ugye nem mindegy, hogy aki megkapja 50e el olcsóbban vagy drágábban. Meg nekünk se. Senki sem a maga ellensége vásárlásban. Ezért is vezetük be azt hogy csak rendelésre és 20% foglalóval veszük fel a rendelést. Ez annyit tesz hogy 850.00ft nak a 20%-a az 170.000 ft. Erről a foglalóról annyit kell tudni, hogy ha elálsz a vásárlástól, akkor ezt az összeget nem áll módunkban visszaadni. De ezzel nyilván tisztában is vagy , hogy miért .
A Lefoglalózás: A foglalózás rendes szrződés alapján történik, melyben levan irva minden töviről hegyire, hogy ha a vásárló eláll a vásárlástól akkor stb..stb.. Mellékelek neked majd egy dokumentumot , melyet kitöltve kell majd nekem személyesen eljutattni Budapesten. Erre majd beszélünk egy időpontot, mivel van más akivel ugyan ezért találkozok. És jobb szeretem ha egyszerre akkor mindenkivel megirom a szerződést. Általában a szerződés kötés napjától számitva 5 munkanapon belül leszállítjuk a terméket előzetes időpont egyeztetésel. Kizárólag Budapest területén érvényes az ingyenes házhozszállítás és beüzemelés. Ha más városba kell szállítani az külön kell kiszámolni a költségeket. Vagy lehet személyesen is átvenni. Ha ezek információkat értelmezve a rendelésedet leszeretnéd adni, akkor alul az alábbi elérhetőségeken megtalálsz.
Amennyiben van még kérdésed, állok rendelkezésedre Hétfőtől - Péntekig. 9.00-től este 8-ig.
Az hagyján, hogy tele van fogalmazási és helyesírási hibával, de szerintem nem is magyar az illető. Arról már ne is beszéljünk, hogy tavaly elég érdekes lett volna sony plazmát szállítani...
Leírhatnád az elérhetőségüket! És akkar meg tudom én is "húzni" őt!
Plazma
Íme a levél:
Üdvözletem!
Ennyit a garanciáról.
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Plazma
gondolom az egy t-re (alata) :smile19:
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
Plazma
Láttál már Pioneer plazmát? Mert ha azt mondod, biztos, akkor nem biztos.
Az ára nem véletlen.
Üdvözlettel: Lex
Plazma
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Plazma
Plazma
Nekem is UPC-m van, és mivel a régi tv-en néhány csatorna (pl: AXN, Discovery) nagyon rossz minőségű volt, ezért beköttettem a Digi tv-t. Most hogy meg van az új tv-m, várakozáson felüli minőségű lett az UPC. Nem értem, hogyan lett jobb az a csatorna 106 cm-en, mint korábban 55-ön nagyon rossz volt?
Igen, tiszta, és zajmentes a kép. Valami képjavító mágia lehet, mert mikor a régen csúcs Pana NV-HD670 videó tunerét használva nézem a TV adást, az közel nem olyan jó, mint a PV70 saját tunere.
Mielőtt nagyon benyalnék a UPCnek (nem célom), megjegyzem, hogy a tvt itthon HD forrással még nem volt módom meghajtani...
Panasonic 42PV70
Plazma
HaliA mai világba mi jó befektetés?Neked melyik típus van?Kábeltévé adásnál mi a tapasztalat?
Pana PV70-em van. UPC kábellel várakozások felül élvezhető.
Nekem is UPC-m van, és mivel a régi tv-en néhány csatorna (pl: AXN, Discovery) nagyon rossz minőségű volt, ezért beköttettem a Digi tv-t. Most hogy meg van az új tv-m, várakozáson felüli minőségű lett az UPC. Nem értem, hogyan lett jobb az a csatorna 106 cm-en, mint korábban 55-ön nagyon rossz volt?
TV: Panasonic TH-PV70 DVD:LG RH-188 Erősítő:DENON-1404 Hangfal:JBL SCS-178
Plazma
HaliA mai világba mi jó befektetés?Neked melyik típus van?Kábeltévé adásnál mi a tapasztalat?
Pana PV70-em van. UPC kábellel várakozások felül élvezhető.
Panasonic 42PV70