Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
04-es firmwire, ez hivatalos Pana?
Hogyis? Hogyis?
Jő a nagy pana szerviz, és megpeccseli a vizuális stimulátort jól?
Valaki tapasztalt?
Panasonic 42PV70
Plazma
04-es firmwire, ez hivatalos Pana?
Hogyis, hogyis?
Jő a nagy Pana szerviz, és megpeccseli a vizuális stimulátort jól?
Valaki tapasztalt?
Panasonic 42PV70
Plazma
Bejáratás: tudom már volt róla szó, de azon kívül, hogy leveszem a kontrasztot 50 % alá, és nem zoom-olok, tehetek még valamit?
Igen. Zoomolj. A zoom eltünteti a képből a csatorna logóját, így nem lesz a képnek statikus, sokáig változatlan része. Én movie módban használom 50% körüli kontraszt/fényerővel.
16:9-es arányú DVD filmeknél ez nem ügy, mert ott a teljes képernyűtartalom változik. Azt nem tudom, hogy a g10 paneleknél mennyire komoly ez a bejáratás, mert semmi jelét nem tapasztaltam eddig ghostingnak. Nekem is hagyta idős rokon teletexen 1 órán keresztül, és semmi nyoma nem volt...
Panasonic 42PV70
Plazma
Bejáratás: tudom már volt róla szó, de azon kívül, hogy leveszem a kontrasztot 50 % alá, és nem zoom-olok, tehetek még valamit?
Igen. Zoomolj. A zoom eltünteti a képből a csatorna logóját, így nem lesz a képnek statikus, sokáig változatlan része. Én movie módban használom 50% körüli kontraszt/fényerővel.
16:9-es arányú DVD filmeknél ez nem ügy, mert ott a teljes képernyűtartalom változik. Azt nem tudom, hogy a g10 paneleknél mennyire komoly ez a bejáratás, mert semmi jelét nem tapasztaltam eddig ghostingnak. Nekem is hagyta idős rokon teletexen 1 órán keresztül, és semmi nyoma nem volt...
Panasonic 42PV70
Plazma
Sziasztok!
Köszi a tippeket. Rájöttem valamire: jelenleg csak a beltérin keresztül nézem a tv-t, és ugye annak is van hangerőszabályzója. Este úgy néztük, hogy a beltéri minimumra volt állítva, a tv-é meg jó középtájon állt. Lehet ez a gond? Ez normális? A vibrálást most nem produlálja, attól tartok, ha kihívom akár a szervízt, akár a boltot nem tudom demonstrálni mi a bajom a tv-vel.
TV: Panasonic TH-PV70 DVD:LG RH-188 Erősítő:DENON-1404 Hangfal:JBL SCS-178
Plazma
Sziasztok!
Gyors segítség kellene!
Ma vettem egy 42PV70-et, és azt tapasztaltam, hogy tv nézés közben ha fehér színt jelenít meg a képernyő, a hangszórókból zúgást lehet hallani. Ez különösen a gyors váltásoknál erősebb is lehet. A másik jelenség, hogy bizonyos csatornáknál (bár ez lehet hogy a csatorna hibája) a tv tetején, kb 10 cm-es sávban a fehér színeknél vibrál a képernyő. Mindezt Digitv-s adásoknál produlálja, DVD-nél kifogástalan. Ha ez tényleg hiba, akkor még benne vagyok a 72 órás cseregariban, csak nem tudom mi a helyzet, ha az üzlet szombaton nincs nyitva (vagyis mi van az utolsó 24 órával?).
Kérlek segítsetek, kicsit be vagyok sz.....va.
Előre is köszi!
Judy
Szia!
Úgy tudom, a cseregarinál a 3 napba csak azok a napok számítanak bele, amikor az üzlet nyitva tart. A jelenségről viszont nem tudok érdemben nyilatkozni, csak annyit fűznék hozzá, hogy a DigiTV adás néha bizony művel "csodákat".
A fehér színnél zúgásról, már nem egyszer esett szó. többek között én is panaszkodtam rá. Többen állították, hogy csak a 37" plazmáknál hallottak ilyenről, nekem az a véleményem, hogy ez nem igaz, hanem bármelyiknél előfordulhat.
Én azt szűrtem le, hogy vagyunk páran, akik érzékenyebbek, jobb a hallásunk, és minket zavar, ez a működéssel járó alapzaj.
Kb. annyit tehet, hogy hozzászoksz, érdemes lehet felrakni a falra a plazmát, és akkor biztos halkabb lesz.
Személyes jótanács, hogy "hangold" be a tévét. Vannak olyan fényerő, kontrasz beállítások, amikor picivel halkabb a zúgás.
A vibráló fehér, az viszont gáz. Próbáld ki esetleg sima szobaantennával befogni a földi csatornákat, esetleg VHS-sel. Nézz utána, hogy milyen firmware van a plazmában. Feltétlenül érdemes a 04-et rátetetni, azzal sokkal jobb a képminősége.
Az biztos, hogy a munkanapok számítanak bele, és még nyitva is kell hogy tartson az üzlet.
A bejáratást ne felejtsd el, érdemes.
Plazma
Sziasztok!
Gyors segítség kellene!
Ma vettem egy 42PV70-et, és azt tapasztaltam, hogy tv nézés közben ha fehér színt jelenít meg a képernyő, a hangszórókból zúgást lehet hallani. Ez különösen a gyors váltásoknál erősebb is lehet. A másik jelenség, hogy bizonyos csatornáknál (bár ez lehet hogy a csatorna hibája) a tv tetején, kb 10 cm-es sávban a fehér színeknél vibrál a képernyő. Mindezt Digitv-s adásoknál produlálja, DVD-nél kifogástalan. Ha ez tényleg hiba, akkor még benne vagyok a 72 órás cseregariban, csak nem tudom mi a helyzet, ha az üzlet szombaton nincs nyitva (vagyis mi van az utolsó 24 órával?).
Előre is köszi!
Judy
Szia!
Úgy tudom, a cseregarinál a 3 napba csak azok a napok számítanak bele, amikor az üzlet nyitva tart. A jelenségről viszont nem tudok érdemben nyilatkozni, csak annyit fűznék hozzá, hogy a DigiTV adás néha bizony művel "csodákat".
A fehér színnél zúgásról, már nem egyszer esett szó. többek között én is panaszkodtam rá. Többen állították, hogy csak a 37" plazmáknál hallottak ilyenről, nekem az a véleményem, hogy ez nem igaz, hanem bármelyiknél előfordulhat.
Én azt szűrtem le, hogy vagyunk páran, akik érzékenyebbek, jobb a hallásuk, és minket zavar, ez a működéssel járó alapzaj.
Kb. annyit tehet, hogy hozzászoksz, érdemes lehet felrakni a falra a plazmát, és akkor biztos halkabb lesz.
Személyes jótanács, hogy "hangold" be a tévét. Vannak olyan fényerő, kontrasz beállítások, amikor picivel halkabb a zúgás.
A vibráló fehér, az viszont gáz. Próbáld ki esetleg sima szobaantennával befogni a földi csatornákat, esetleg VHS-sel. Nézz utána, hogy milyen firmware van a plazmában. Feltétlenül érdemes a 04-et rátetetni, azzal sokkal jobb a képminősége.
Az biztos, hogy a munkanapok számítanak bele, és még nyitva is kell hogy tartson az üzlet.
A bejáratást ne felejtsd el, érdemes.
Plazma
Sziasztok!
Gyors segítség kellene!
Előre is köszi!
Judy
A zúgás ha nem is általános jelenség, elég sokan jelezték már, és nem csak Panasonicnál (LG-nél is gond). Ettől függetlenül ha nagyon zavar, akkor megpróbálhatod visszavinni, hátha találsz egy olyat a boltban, ami épp nem produkálja, és ugyanúgy 42PV70-es típus. Esetleg szervízt megkérdezheted, hogy meg tudják-e oldani.
DigiTv passz.
Plazma
Sziasztok!
Gyors segítség kellene!
Előre is köszi!
Judy
Szia!
Front-end: - Erősítő: Sony TA-FA1200ES Hangsugárzók: - Kábelek: Siltech New York Füles: Sennheiser HD-525 TV: Panasonic TH-37PV70
Plazma
Bocs a triplázásért, valami hibát jelzett a honlap, ennyire nem veszélyes a helyzet
Plazma
Sziasztok!
Gyors segítség kellene!
Előre is köszi!
Judy
Plazma
Sziasztok!
Gyors segítség kellene!
Előre is köszi!
Judy
Plazma
Sziasztok!
Gyors segítség kellene!
Előre is köszi!
Judy
Plazma
Hali miért ne LG-t néztem Panasonicot meg Samsungot de azokban egyikbe sincs 80gb merevlemez. ugyanazzal a paraméterekkel 50-80e-rel is drágábbak.Senkinek sincs saját tapasztalata?az nagyon érdekelne.DE kérdezték 60-70%tv 30-40 dvd ez miért számít?Egyenlőre PC-ét nem hiszem hogy rá akarok kőtni nagy a monitor.
Az LG-ben lévő merevlemezről nem tudsz semmit elmenteni semmilyen külső eszközre˙(dvd,pc...), ez tényleg csak a műsor egyszeri rögzítésére való, sokkal jobban jársz, ha tv-t nem a 80gb merevlemez miatt veszel. Később még vehetsz egy jó dvd felvevőt, ami sokkal jobb és több mindenre használható! Az LG 37LC2RR pedig már egy elég régi típus, mondhatni kifutó, ezért van jó árban.
Nekem volt lcd tv-m is, és arra a célra amire használni akarod, szerintem a plazma a jobb.
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3
Plazma
SZIASZTOKÉRDEKLŐDNÉK, VÉLEMÉNYEK ÉRDEKELNÉNEK HOGY SZERINTETEK MELYIK A JOBB.FŐLEG HA VAN TAPASZTALATA VALAMELYIKRŐL:LG RZ-42PC122 PLAZMA VAGY LG-37LC2RR LCD VÁROM A VÁLASZOKAT.ÜDV JÓZSI
Szerintem plazmát vegyél. Ha a 25 rugó tényleg nem számít, akkor ne LG-t.
Még egy dolog: itt inkább plazmát fognak javasolni, az LCD-s topicban meg LCD-t. Valaki megkérdezte Tőled, hogy mire akarod használni. Ha leírnád, akkor könnyebb lenne segíteni.
Hali miért ne LG-t néztem Panasonicot meg Samsungot de azokban egyikbe sincs 80gb merevlemez. ugyanazzal a paraméterekkel 50-80e-rel is drágábbak.Senkinek sincs saját tapasztalata?az nagyon érdekelne.DE kérdezték 60-70%tv 30-40 dvd ez miért számít?Egyenlőre PC-ét nem hiszem hogy rá akarok kőtni nagy a monitor.
TV1-Panasonic 42pv80 Tv2-Grundig elegance 100hz DVD 1 Panasonic S511E-K DVD2-Grundig gdp1100 Video:Grundig xeria65 Satellit:Skymax 56 Erősítő:Kenwood krf-v4070d Sub:Wharfedale Cube 12+ Front:Soundking skbn 9838 többi: soundking skfu2410-soundking skfu168
Plazma
SZIASZTOKÉRDEKLŐDNÉK, VÉLEMÉNYEK ÉRDEKELNÉNEK HOGY SZERINTETEK MELYIK A JOBB.FŐLEG HA VAN TAPASZTALATA VALAMELYIKRŐL:LG RZ-42PC122 PLAZMA VAGY LG-37LC2RR LCD VÁROM A VÁLASZOKAT.ÜDV JÓZSI
Szerintem plazmát vegyél. Ha a 25 rugó tényleg nem számít, akkor ne LG-t.
Még egy dolog: itt inkább plazmát fognak javasolni, az LCD-s topicban meg LCD-t. Valaki megkérdezte Tőled, hogy mire akarod használni. Ha leírnád, akkor könnyebb lenne segíteni.
Plazma
Ha-Ha-Ha én csak infót szerettem volna a témába de itt csak fikázást kapok.
Lehet, hogy csak választ szeretnél, de ebben a stílusban csak kritikát fogsz kapni. Ne haragudj, de ne várj sok jót ott, ahol az ajtót betörve elüvöltöd magad!
Próbáld meg inkább caps lock off-al feltenni a kérdést és figyeld meg, sokkal hatásosabb lesz! Ezt pedig ne vedd baszogatásnak...
Plazma
Megpróbálkozhatsz más fórumon is (országtól függetlenül), de mindenhol rád fognak szólni az aktív Caps Lock használata miatt. Ez egyszerű netikett.
Plazma
TV1-Panasonic 42pv80 Tv2-Grundig elegance 100hz DVD 1 Panasonic S511E-K DVD2-Grundig gdp1100 Video:Grundig xeria65 Satellit:Skymax 56 Erősítő:Kenwood krf-v4070d Sub:Wharfedale Cube 12+ Front:Soundking skbn 9838 többi: soundking skfu2410-soundking skfu168
Plazma
NEM A PÉNZ SZÁMIT, ÉN TAPASZTALATRA VAGYOK KÍVÁNCSI NEM 10-20E SZÁMÍT HANEM AZ HOGY NEM EGY OLYAN OLDALT OLVASOK HOGY VETTEM EZT VAGY AZT ÉS NEM TETSZIK MERT INKÁB AZT KELLET VOLNA VENNI EZÉRT ÉRDEKEL KINEK MI A TAPASZTALATA PRO VAGY KONTRA
Miért ordítasz? Nem lett meg a caps lock? Bal széle, közepe?
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Plazma
NEM A PÉNZ SZÁMIT, ÉN TAPASZTALATRA VAGYOK KÍVÁNCSI NEM 10-20E SZÁMÍT HANEM AZ HOGY NEM EGY OLYAN OLDALT OLVASOK HOGY VETTEM EZT VAGY AZT ÉS NEM TETSZIK MERT INKÁB AZT KELLET VOLNA VENNI EZÉRT ÉRDEKEL KINEK MI A TAPASZTALATA PRO VAGY KONTRA
Plazma
ha erre gondolsz, akkor a kb 25 EFt árkülönbség miatt akkor ezt venném:
42LC2RR
Menj be egy olyan műszaki áruházba ahol megnézheted mindkettőt de vidd magaddal a családi pénzügyminisztert is, és azt vegyétek amelyik jobban tetszik!
LG OLED55C8 ,Yamaha RXV-661,JBL 5.0, ,HTPC ,YettelTV ,