Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem is LG van és tökéletesen működik pixel hiba nélkül. Az egyik ismerősömnek V-sorozatú Sony van, amin pedig van. Szerintem ezért a pénzért jól döntöttél(ünk).
Lcd, Led, Oled TV-k
Tippeket adjatok melyik TV jobb Samu LE32S71 v LG 32LC3R. Vagy milyen készüléket vegyek ilyen árban? Levásárolni tudok, mert már cserés. Köszi Hali
2 db LG 32LC3R is volt nálam. Mind a kettőben volt egy csomó pixelhiba. Így utólag LCD ügyileg csak a Sony és Samsung jöhetne szóba.
Mit cserélsz, és miért?
3 nappal korábban írsz, akkor még jó vagyok. Így sajna maradt az LG. Eddig nincs probléma. De ha lesz akkor viszem vissza ezt is. Elötte nekem Samsung volt, igaz régebbi LE32R32BX=LE32R51 csak szerencsémre sikerült olyan samut választanom amit nem itt raktak össze. Persze rossz is volt. S ezért választhattam más tvt. Eddig teljesen jó ez az LG kopp-kopp-kopp. Ha tönkremegy majd cserélek valami másra. Köszi a tippeket. Hali
Lcd, Led, Oled TV-k
Tippeket adjatok melyik TV jobb Samu LE32S71 v LG 32LC3R. Vagy milyen készüléket vegyek ilyen árban? Levásárolni tudok, mert már cserés. Köszi Hali
2 db LG 32LC3R is volt nálam. Mind a kettőben volt egy csomó pixelhiba. Így utólag LCD ügyileg csak a Sony és Samsung jöhetne szóba.
Mit cserélsz, és miért?
Lcd, Led, Oled TV-k
A legjobb nem venni most semmit, hanem várni és majd az új technikára lecsapni
Ez a lehető legrosszabb taktika. Ilyen alapon folyamatosan várhatsz az újabb és újabb technológiákra, mert mindíg az a helyzet, hogy ami elérhető árban van, annál van egy újabb technológia, ami viszont nem megfizethető. És így soha nem veszel semmit, az egész életed várakozással telik el. Mindíg meg kell venni azt, ami az adott helyzetben belefér az anyagi lehetőségeidbe, és használni, élvezni kell, azután pár év után ha szükségét látod eladni és tovább lépni.
És így persze mindíg buksz a cserén.
De ezen kár rágódni a technikai fejlódés az már csak ilyen. Aki nem akar bukni a vásárlásain az vegyen pl. Rembrandt képeket, és azt tegye fel a falra és azt nézegesse.
- Aurelio
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 5
Lcd, Led, Oled TV-k
Cca. 333e-ért adják a 42"-os Toshiba 42wl66z-t.Ez picit olcsóbb mint a Samsung 40r72-ese.
Van már tapasztalatotok, úgy általában a toshibáról? samut ismerem, de a toshiba lcd-it egyáltalán.
Én is gondolkodtam TOSHIBA-n csak azt hallottam hogy rengeteg a viszárúja s eléggé szarban van a cég is. Így nem nagyon mertem toshit venni. Samut nagyon dicsérik, de én is csalódtam már benne. A legjobb nem venni most semmit, hanem várni és majd az új technikára lecsapni "LEDES". Jelenleg LG 32LC3R powa. Egész jó. Hali
Tv az kéne, a led még arrébb van a megfizethetőségtől, marad az azonnali vásárlás. Bukta így is, úgy is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Cca. 333e-ért adják a 42"-os Toshiba 42wl66z-t.Ez picit olcsóbb mint a Samsung 40r72-ese.
Van már tapasztalatotok, úgy általában a toshibáról? samut ismerem, de a toshiba lcd-it egyáltalán.
Én is gondolkodtam TOSHIBA-n csak azt hallottam hogy rengeteg a viszárúja s eléggé szarban van a cég is. Így nem nagyon mertem toshit venni. Samut nagyon dicsérik, de én is csalódtam már benne. A legjobb nem venni most semmit, hanem várni és majd az új technikára lecsapni "LEDES". Jelenleg LG 32LC3R powa. Egész jó. Hali
- Aurelio
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 5
Lcd, Led, Oled TV-k
Cca. 333e-ért adják a 42"-os Toshiba 42wl66z-t.
Ez picit olcsóbb mint a Samsung 40r72-ese.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
De tegnap este elfelejtett kikapcsolni, illetve a távirányító immunis lett az irányításra
Elem lemerült
Elem 2 napja lett kibontva. S még mindig müxik az elem. De azóta helyre jött ez a hiba. De azért csak csak elbírok ilyen mértékü gondokkal elektrotechnikus és informatikai végzettséggel.
Lcd, Led, Oled TV-k
Rea, az SXRD létezik 102 cm-es változatban is? Nekem ez a max, aminek van értelme (kicsi a nappali)
Akkor ez ugrott sajna....Európában 140 a legkisebb.
A KDF-E42A11 típust lehet kapni, ez 107cm-es. Egyébként a KDL-40W2000 típussal összehasonlítva mi a véleményed? (igaz, hogy az utóbbi 2x annyiba kerül)
A 42A11 nem SXRD,sima LCD projis tv.
Egyébként kifutott típus.
köszi
Lcd, Led, Oled TV-k
Rea, az SXRD létezik 102 cm-es változatban is? Nekem ez a max, aminek van értelme (kicsi a nappali)
A KDF-E42A11 típust lehet kapni, ez 107cm-es. Egyébként a KDL-40W2000 típussal összehasonlítva mi a véleményed? (igaz, hogy az utóbbi 2x annyiba kerül)
A 42A11 nem SXRD,sima LCD projis tv.
Egyébként kifutott típus.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha kell a full HD, akkor sony, nem tudom, hogy a samu mit tud, nem lehet rossz. SXRD-t nem néztél?
SXRD-t nem ismerem, több tv, kevesebb dvd nézés lesz, a közeljövőben beszerzendő, felskálázós dvd játékos gondolom a full HD-n jobban mutatna.
Feleségem nagy fotós. a fotók is full HD felbontásban látszanak?
Hmmm..Nekem van SXRD,és full HD LCD is.Csak annyit tennék ehhez hozzá,hogy az LCD viccnek is gyenge az SXRD mellett....
Arról az apróságról nem beszélve,hogy az SXRD nagyobb,és olcsóbb..
Lcd, Led, Oled TV-k
De tegnap este elfelejtett kikapcsolni, illetve a távirányító immunis lett az irányításra
Elem lemerült
Lcd, Led, Oled TV-k
rea4!
Meglepődtem hogy szerinted ekkora külömbség van az SXRD, és az LCD közt.
Egy üzletben láttam az elöbbit, és nem győzött meg. Igaz full hd lcd-t még nem láttam. Pedig mostanság szemezgetek a Samsung LE-46F71-el...
Majd valahol meglesem egyszerre mindkettőt.
Nekem meg pont ez a samu van mellette...Volt Sony is,LG is fullHD-ben..
Nem üzletben kell nézni....Vagy legalábbis normális körülmények közt.
Lcd, Led, Oled TV-k
Heló!
Segítséget szeretnék kérni. Sajnos már többszörös LCD TV tulajdonosnak számítok Volt szerencsém Samsung le-32r32bx-hez ami magyar forgalomban az 51esnek felel meg. (Szeremcsémre kifogtam olyat ami szlovák szállítmány volt ) Persze hamar becsődölt. Utána ment egy kisebb szervíz szenvedés. Majd cserekészüléknek LG-t sikerült kapni típusát sajnos nem tudom. 2 napja sikerült kiválasztanom egy másik LG-t 32LC3R eddig semmi progbléma nem volt. De tegnap este elfelejtett kikapcsolni, illetve a távirányító immunis lett az irányításra Szóval újból vissza üzletbe és csere. Kérdésem az lenne hogy mit vennétek 200-230 között. Vagy esetleg neten hírdetett üzletből vennétek olcsóbban? Javaslatokat előre is köszönöm. Nagyon sokat tudok filózni. S mostmár nem akarok melléfogni.
Előre is köszi.
Lcd, Led, Oled TV-k
rea4!
Meglepődtem hogy szerinted ekkora külömbség van az SXRD, és az LCD közt.
Egy üzletben láttam az elöbbit, és nem győzött meg. Igaz full hd lcd-t még nem láttam. Pedig mostanság szemezgetek a Samsung LE-46F71-el...
Majd valahol meglesem egyszerre mindkettőt.
Lcd, Led, Oled TV-k
Én egy Toshiba 37WL67Z szemezek a felbontása a speckó szerint Full HD
http://www.digitalmix.hu/index.php?mid= ... er=ear_huf
Mi lehet a gond vele, hogy ilyen kevés az ára?
Szerintem 100centi alatt nem sok értelme van a fullHD-nek, mivel átlagos nézőpozicióból észrevehetetlen a különbség. Amúgy én sem értem miért ilyen olcsó...
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha kell a full HD, akkor sony, nem tudom, hogy a samu mit tud, nem lehet rossz. SXRD-t nem néztél?
SXRD-t nem ismerem, több tv, kevesebb dvd nézés lesz, a közeljövőben beszerzendő, felskálázós dvd játékos gondolom a full HD-n jobban mutatna.
Hmmm..Nekem van SXRD,és full HD LCD is.Csak annyit tennék ehhez hozzá,hogy az LCD viccnek is gyenge az SXRD mellett....
Arról az apróságról nem beszélve,hogy az SXRD nagyobb,és olcsóbb..
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Ami tény, hogy a SONY full HD-s és majd 200eFt-tal olcsóbb.
Lcd, Led, Oled TV-k
A Sony KDL-40W2000 és a Samsung LE-40M91-es ledes LCD-je között választanék. Tud valaki segíteni, aki már összehadonlította őket, illetve hol lehet együtt látni ezt a két típust?
Előre is köszönet a segítségért.
Lcd, Led, Oled TV-k
Én egy Toshiba 37WL67Z szemezek a felbontása a speckó szerint Full HD
http://www.digitalmix.hu/index.php?mid= ... er=ear_huf
Mi lehet a gond vele, hogy ilyen kevés az ára?