Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
2/2.
Bekapcsolt zajszűrő, "magas" állás:
Így se sokkal jobb a helyzet, nembeszélve, hogy a részleteket is elmossa... Nemcsoda, hogy szegény plazma nem tudja kitalálni, milyen színeket keverjen ki belőle, képkockánként hemzseg a blockzaj
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Plazma
A beígért képek a Harry Potter-ből. Azért azt vegyétek figyelembe, hogy gagyi fényképezővel készültek, valójában sokkal szebbek a színek.
2/1.
Itt vannak az enyémek: Egy kicsit off, mert crt tévéről készült...
Kikapcsolt zajszűrő: (tényleg borzalmas, teljesen össze van törve a kép)
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Plazma
Regimodi: Köszi a képet a beállításaidról!
Szivesen.
Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept
Plazma
Vigyazz ezzel a szutyok minoseg szoveggel, mert ezzel kapcsolatban mar en is megkaptam a magamet EmThor kollegatol ...
én nem mondtam semmit rosszat senkire, csak a tényeket... dvd az nem divx & nem sajnáltam az időt utána olvasni a külföldi fórumokban, ennyi, részemről téma lezárva. ha nem így van javítsatok ki... különben is még új tv-m sincs csak a régi crt, a dolog felvetésével csak infót szerettem volna gyújteni + segíteni
Jovanna, nem kell ezt ennyire tulparazni, csak ugrattalak ...
Mondjuk meg egy rohogos smiley-t azert tehettem volna utana, hogy egyertelmubb legyen a dolog, csak tenyleg annyira gagyinak nezett ki az a kep, hogy nem tudtam masra gondolni.
Plazma
Vigyazz ezzel a szutyok minoseg szoveggel, mert ezzel kapcsolatban mar en is megkaptam a magamet EmThor kollegatol ...
én nem mondtam semmit rosszat senkire, csak a tényeket... dvd az nem divx & nem sajnáltam az időt utána olvasni a külföldi fórumokban, ennyi, részemről téma lezárva. ha nem így van javítsatok ki... különben is még új tv-m sincs csak a régi crt, a dolog felvetésével csak infót szerettem volna gyújteni + segíteni
Plazma
Sajna még mindíg csak egyesével tudom küldeni .ha csak az Oddman koléga fel nem világosít arról hogy ö hogy tudott berakni egyszerr négy képet az üzenetébe,és közben még szöveget is írt.
Először töltsd fel a képeket valamilyen ingyenes szerverre, pl. Képfeltöltés.hu, aztán onnan linkeld be egyenként az IMG-gombbal. (700 pixelnél ne legyen szélesebb a kép)
Egyébként nekem is felkeltette az érdeklődésemet a HP4 "minősége", annál is inkább, mert a héten nézem újra a részeket. Ma van soron a negyedik rész, de tegnap én is odatekertem a tó-jelenethez, és megerősíthetem, nagyon pocsék a transzver, tele van tömörítési hibával. Nekem ugyan nincs plazmám, csak egy crt-tévém, de egy kép erejéig talán nem lesz off, és teszek majd be egyet róla...
Köszönöm szépen a segítségedet & Oddmanét is.
Úgylátszik az volt a baj hogy én a képeket egymás után a saját gépem könyvtárábol akartam hozzáadni. Irhattok még problémás filmeket amiket le kell tesztelni .Filmem van több ezer.
Plazma
855 óra van a panelban
Ezt hogy tudod megnézni???
Helló Falconer!
LG 42PC1rr Szerviz módba belépés.
Oda álsz a tv-d elé és Megnyomod egyszerre a Távirányítón és a Tv-n a menü gombot. És akkor ezt kapod.
Panel used : és leolvasod a számot.
Csak ésszel nyúkálni a szervíz menüben!!!
Plazma
Sajna még mindíg csak egyesével tudom küldeni .ha csak az Oddman koléga fel nem világosít arról hogy ö hogy tudott berakni egyszerr négy képet az üzenetébe,és közben még szöveget is írt.
Először töltsd fel a képeket valamilyen ingyenes szerverre, pl. Képfeltöltés.hu, aztán onnan linkeld be egyenként az IMG-gombbal. (700 pixelnél ne legyen szélesebb a kép)
Egyébként nekem is felkeltette az érdeklődésemet a HP4 "minősége", annál is inkább, mert a héten nézem újra a részeket. Ma van soron a negyedik rész, de tegnap én is odatekertem a tó-jelenethez, és megerősíthetem, nagyon pocsék a transzver, tele van tömörítési hibával. Nekem ugyan nincs plazmám, csak egy crt-tévém, de egy kép erejéig talán nem lesz off, és teszek majd be egyet róla...
Plazma
OFFTOPIC:
Remélem jól fog megjelenni a fórumon.
szöveg1
[IMG=http://kephelye.akarmi.hu/valami1.jpg]
szöveg2
[IMG=http://kephelye.akarmi.hu/valami2.jpg]
szövegX
[IMG=http://kephelye.akarmi.hu/valamiX.jpg]
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Plazma
855 óra van a panelban
Ezt hogy tudod megnézni???
Plazma
a PV60-nál ti vettetek észre valami látható eltérést a Color Management ki,be a P-NR normál,dinamikus,auto és az MPEG NR ki,be állígatásánál?
Úgy vettem észre, hogy a Color Managment eltűnteti a fakó részleteket, de ezzel olyan kifestősre is varázsolja a képet.
Az eurosport-on snooker közvetítéseknél érdemes kapcsolgatni, ott nagyon észre lehet venni, hogy sokkal zöldebb lesz az asztal és a golyók is pirosabbak lesznek.
Én kikapcsolva használom, mert jobban szeretem az eredeti fakóbb színeket.
Amúgy tényleg vannak olyan helyzetek, amikor hiába kapcsolgatod szinte semmi változást nem lehet látni.
A P-NR egy zajszűrő, csak nagyon rosszminőségű tévéadásoknál érdemes bekapcsolni, mert összemossa és elhomályosítja a képet. Így próbálja eltűntetni a hibákat, sajnos a kép élességének rovására.
Az MPEG-NR szerintem a kép blokkosodását próbálja eltűntetni. Jó minőségű DVD lemezeknél érdemes kikapcsolni, szintén csak összemossa és elhomályosítja a képet.
Amúgy jó minőségű lemezeknél sokszor azért nem látszik különbség, mert az algoritmus érzékeli, hogy nincs gond a képpel, így valószínűleg kikapcsolja magát és nem módosít a képen, mivel nem sok értelme lenne, valószínűleg csak rontana rajta.
Regimodi: Köszi a képet a beállításaidról!
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Plazma
Azert kerdeztem, mert lattam, hogy nem nagyon lehet default. Amit tudok a plazmakrol, azt tulnyomoan az avx-es guruknak koszonheto, ugyanis mielott vasarlasra adtam a fejem vegigolvastam ezt a topicot az elejerol, egy kis idobe beletartott, de megerte.
Mar en is baromira kivancsi vagyok arra a nyuves Harry Potterre, talan a hetvegen le tudom tesztelni, mert baromira boki a csorom, ugyan az eddigi tesztek negativak voltak nalam kigyo ugyben, de az a majfoltos pofa eleg remiszto volt, amit oddman prezentalt.
Szerintem is az elég rémisztő kép.Íme az enyém. Egyébbként én is tudok olyan lila köröket produkálni, de csak a fényképezőgépem LCD-jében.Küldök arról is egy képet. Sajna még mindíg csak egyesével tudom küldeni .ha csak az Oddman koléga fel nem világosít arról hogy ö hogy tudott berakni egyszerr négy képet az üzenetébe,és közben még szöveget is írt.
Ez a Klónok támadásából való, itt láthatók a lila karikák.De mondom csak az elkészült képen látszik .A plazmán abszolút semmi.
Plazma
Azert kerdeztem, mert lattam, hogy nem nagyon lehet default. Amit tudok a plazmakrol, azt tulnyomoan az avx-es guruknak koszonheto, ugyanis mielott vasarlasra adtam a fejem vegigolvastam ezt a topicot az elejerol, egy kis idobe beletartott, de megerte.
Mar en is baromira kivancsi vagyok arra a nyuves Harry Potterre, talan a hetvegen le tudom tesztelni, mert baromira boki a csorom, ugyan az eddigi tesztek negativak voltak nalam kigyo ugyben, de az a majfoltos pofa eleg remiszto volt, amit oddman prezentalt.
Szerintem is az elég rémisztő kép.Íme az enyém. Egyébbként én is tudok olyan lila köröket produkálni, de csak a fényképezőgépem LCD-jében.Küldök arról is egy képet. Sajna még mindíg csak egyesével tudom küldeni .ha csak az Oddman koléga fel nem világosít arról hogy ö hogy tudott berakni egyszerr négy képet az üzenetébe,és közben még szöveget is írt.
Plazma
Azert kerdeztem, mert lattam, hogy nem nagyon lehet default.
Amit tudok a plazmakrol, azt tulnyomoan az avx-es guruknak koszonheto, ugyanis mielott vasarlasra adtam a fejem vegigolvastam ezt a topicot az elejerol, egy kis idobe beletartott, de megerte.
Plazma
Mivel züldfülü fórumos vagyok, ezért hálás lennék ha megírnátok hogy miként lehet egyszerre több képet elküldeni egy üzenetben.Előre is köszi.
Szerintem csak egyet lehet, de meg en is elegge zoldfulunek szamitok, igy lehet, hogy ramcafol valaki.
Erdekes, hogy az LG-nek mennyivel sotetebbek a szinei a Matrixban ...
Ez default, vagy csak kicsit le van veve a fenyero ?
Szia régimódi!
Nem default. Egyéni szinbeállítás.
Kontraszt: 90
Fényerő : 50
Szin : 50
Élesség : 80
855 óra van a panelban és már így használom a legelső pillanattol kezdve.
Nem volt 200 óra bejáratás meg ilyesmi kimélések.
Hol tudtam én a vásárlásnál hogy egyáltalán létezhet olyan hogy egy plazmát be kell járatni. Azóta sincs semmi gond vele.
Amíg ilyen minőségben nézhetem rajta a rajzfilmeket & és a filmeket nem foglalkozom azzal hogy egy két filmnek a minőségét már eredetiben sem lehet élvezni maradéktalanul. PL: Harry Potter & A tűz serlege
Plazma
Mivel züldfülü fórumos vagyok, ezért hálás lennék ha megírnátok hogy miként lehet egyszerre több képet elküldeni egy üzenetben.Előre is köszi.
Szerintem csak egyet lehet, de meg en is elegge zoldfulunek szamitok, igy lehet, hogy ramcafol valaki.
Erdekes, hogy az LG-nek mennyivel sotetebbek a szinei a Matrixban ...
Ez default, vagy csak kicsit le van veve a fenyero ?
Plazma
Sziasztok Fórumosok!Végigolvastam az egész topikot mielőtt az első hozzászólásomat megtenném.
Mivel úgy vettem észre hogy leveszitek a fejét annak aki valami hülyeséget ír.
Az észrevételem a következő lenne.
Már napok óta szenvedtek ezzel a Mátrix kontra Harry Potter témával. Nem lehet hogy egyszerüen tudomásul kéne venni hogy ezeknek a filmeknek már a gyári minősége is enyhénszólva szutyok.
Hello,
Nem mondanam szenvedesnek, inkabb megprobalunk rajonni, hogy hogyan orvosolhato a problema.
Plazma
Mivel züldfülü fórumos vagyok, ezért hálás lennék ha megírnátok hogy miként lehet egyszerre több képet elküldeni egy üzenetben.
Előre is köszi.
Plazma
Regimodi Én is szinte ugyanezel a beállításokkal nézem.
Volna egy kérdésem :a PV60-nál ti vettetek észre valami látható eltérést a Color Management ki,be a P-NR normál,dinamikus,auto és az MPEG NR ki,be állígatásánál? Mert én nem.
Csak az MPEG NR allitgatasanal vettem eszre egy hangyanyi valtozast a kepellessegen, a tobbinel semmi valtozas, vagy csak en vagyok vak.
Plazma
További képek a tesztről.
Igaz hogy nekem nem az istencsászárnak kikiálltott PV60-as plazmám van hanem csak egy "egyszerü" LG42PC1RR.
Plazma
Sziasztok Fórumosok!
Végigolvastam az egész topikot mielőtt az első hozzászólásomat megtenném.
Mivel úgy vettem észre hogy leveszitek a fejét annak aki valami hülyeséget ír.
Az észrevételem a következő lenne.
Már napok óta szenvedtek ezzel a Mátrix kontra Harry Potter témával. Nem lehet hogy egyszerüen tudomásul kéne venni hogy ezeknek a filmeknek már a gyári minősége is enyhénszólva szutyok.
Plazma
Regimodi
Én is szinte ugyanezel a beállításokkal nézem.
Volna egy kérdésem :a PV60-nál ti vettetek észre valami látható eltérést a Color Management ki,be a P-NR normál,dinamikus,auto és az MPEG NR ki,be állígatásánál? Mert én nem.
Plazma
Oddman,
Picture menu:
Plazma
Ez melyik Panasonic belseje?először PV60-ra gyanakodtam de az kizárva mert abban 3 venti van, ebben meg csak 2db. (bár lehet az egyiket eljátszottad)
Pedig PV60-as az, a csatlakozóiból, na meg a talpából is lehet látni.
Hali!
Panasonic 37PV60 : 2 ventillátoros!
Panasonic 42PV60 : 3 ventillátoros!
Ezt onnan tudom ilyen jól,hogy mindkét készülékkel rendelkezem.Tehát szó nincs itt semmilyen alkatrész spórolással:)!
Üdv.:Bruno
PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Plazma
Sziasztok !
Az optimális beállításokat keresem a pv-60-on, segítsetek plíz, mire kell figyelni ...stb.
Köszönöm
menű-beállítások-kézi beállítások-fény,kontraszt,stb...
valami lyesmire gondolsz?
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY