Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

KoGa
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: KoGa »

Segítsetek! A két tv közül melyiket javasoljátok?panasonic TX32LE60 v. samsung Le32R32
Az se lenne baj ha írnátok valami tesztelős oldalt (magyar,angol) ahol esetleg megtalálnám a tv-ket. A HCC-n találtam pár tesztet, de valami komolyabat szeretnék. Esetleg tulaj véleményeket is meghalgatnék.
panasonic TX32LE60 v. samsung Le32R32

Szia

Nekem a kerdeses Samsung van, nagyon meg vagyok vele elegedve, egyedul az zavaro neha hogy allitgatja a hattervilagitast. Ha van kerdesed, szivesen valaszolok.

chros
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: chros »

csereutalvány???lóvét kötelesek visszaadni, oszt utánna ott veszed meg ahol akarod...volt vásárlóm képcsöves samsung tv-t máshol vette, majd kibulizta, hogy lóvé vissza, majd nálam vett egy ugyanilyen xar lg-t :-)

Ezt érdemes megfontolni: állítólag pl. a Cora-ban ha visszaviszel valami nagyobb értékű cuccot (pl. TV), akkor kapsz egy "csak ott levásárolható bónt", amiről sokan nem tudják, hogy a kasszánál/ügyfélszolgálatnál visszakaphatja a user a kp-t, ha akarja ...

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Segítsetek! A két tv közül melyiket javasoljátok?panasonic TX32LE60 v. samsung Le32R32
Az se lenne baj ha írnátok valami tesztelős oldalt (magyar,angol) ahol esetleg megtalálnám a tv-ket. A HCC-n találtam pár tesztet, de valami komolyabat szeretnék. Esetleg tulaj véleményeket is meghalgatnék.

1. mennyit szánsz rá? nálunk kanizsán sam 180k, a pana modell 210k
2. kell a pc bemenet? panán ez nincsen
3. garancia: sam 1(+2év kamugarancia), pana 1(+1 év ingyenes alkatrész)
4. képminőség: tv-ről sam jobb, dvd-ről kb. egyforma
5. amúgy azt vedd meg amelyik szimpatikusabb :-)

nekem az előd r51-ből van, nekem bevált...

Kösz a válaszokat. Kb 230k van rá. Most cserélnék le (gariban) egy samsung CRT tv-t. Sajnos meg van kötve a kezem, mert az elktropontból kell vennem a cserét és ugye a kínálatuk....hmmm szerény. A samsungba ami nem tetszik, hogy nem lehet kikapcsólni azt a nyomorúlt DNE-t. Ami engem zavar, a fényerő játszadozása miatt. A panában is van valami hasonló buzizó, de legalább azt ki lehet kapcsolni. Analóg TV adásra lennék kiváncsi, hogy az milyen rajta de hát parasztvakításnak HD-t nyomnak rajtuk.

csereutalvány???
lóvét kötelesek visszaadni, oszt utánna ott veszed meg ahol akarod...volt vásárlóm képcsöves samsung tv-t máshol vette, majd kibulizta, hogy lóvé vissza, majd nálam vett egy ugyanilyen xar lg-t :-)

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

Keksz
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Keksz »

na, megvan a tévé (hétfőn vittem haza)

LG 37CL2RR
- kép szép (upc kábelnél nem annyira, pc-ről befosok)

Mondjuk a windows beallitasokkal meg szivok mert amikor bekapcsolom a gepet akkor mindig az lcd-re dobja ki az asztalt es a monitor csak kiterjesztett lesz, de ezt megoldottam hotkey-el.

A masik meg hogy ki hogy szokta ápolni a felületet?
Van az enyemen egy kisebb csik, de ilyen minimal, csak total kozelrol latszik es nem akarom h pl. portol csikos legyen

Ja, es nem vettem eszre egy pixel hibat sem, szerencsem volt

HDD-s rogzitest meg nem nagyon probalgattam (igazabol meg semmit, mert alig vagyok otthon a heten), a musorban egyszer oda vissza tekergettem, de vhogy nem azt a csatornat hanem az egyel elobbit mokolta

Mindenkinek ajanlom: szep es nagy a kepe!
720p filmeknel nincs semmi athuzas

zolee76

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: zolee76 »

Kösz a válaszokat. Kb 230k van rá. Most cserélnék le (gariban) egy samsung CRT tv-t. Sajnos meg van kötve a kezem, mert az elktropontból kell vennem a cserét és ugye a kínálatuk....hmmm szerény. A samsungba ami nem tetszik, hogy nem lehet kikapcsólni azt a nyomorúlt DNE-t. Ami engem zavar, a fényerő játszadozása miatt. A panában is van valami hasonló buzizó, de legalább azt ki lehet kapcsolni. Analóg TV adásra lennék kiváncsi, hogy az milyen rajta de hát parasztvakításnak HD-t nyomnak rajtuk.
Pj: SPA600, AVR Yamaha RX-V771, sp: KEF KHT2005, source: Intel based HTPC.

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

99%, hogy nem lesz pixelhibás.

Ezt hogy számoltad ki?
Amúgy sztem is jó most a sony LCD-ben. A Panától és a Samsungtól jobb. ( Az általam látott típusoknál. )

Mert. lehetséges a pixelhiba, de a Sony felhívja a figyelmet, hogy nem valószínû. Szóval nagyon csekély rá az esély.

A Sony U sorozatában is Bravia van.…

Az U sorozat a Bravia család tagja de NEM Bravia Engine képjavító van benne, hanem egy 3D képjavító, másképp javítja a képet, lehet, hogy az eredmény hasonló, de nem ua. a kütyü van benne. Nem honlapról valô információknak kell hinni, mert nem mindig pontos, a Sony katalógusban pontosan le van írva, hogy mi micsoda. Az U-nak a menüje eltérô az S menüjétôl, más a felépítése és eltérôeék a funkciók (saját tapasztalat). Nagyon jó az U sorozat, de ez az alap és innen vannak a további szériák. Az S sorozatban S-PVA panel van, az U-ban nem az van, az U sorozat 1200:1-hez, az S sorozat 1300:1-hez (igaz ez nem olyan nagy eltérés, inkább a panelek milyensége fontosabb).

zsééééé
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: zsééééé »

99%, hogy nem lesz pixelhibás.

Ezt hogy számoltad ki?
Amúgy sztem is jó most a sony LCD-ben. A Panától és a Samsungtól jobb. ( Az általam látott típusoknál. )

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4477
Kapcsolat:

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: revox »

bizt nem érthető,de majd próbálok rátapintani a léynegre. az első kérdés,milyen TV alkalmas erre a célra. Többnyire TV,de néha monitor funkcióval
Nincs válastásod a méret és a PC monitor funkció miatt.
LCD.

ok, thx mindenkinek
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Szabtom »

A Sony U sorozatában is Bravia van. És a Sony.hu egy kicsit csal, hogy a drágább S szériát nyomja az U-val szemben, mert az U-ban is van egy csomó minden, ami nincs ott felsorolva a specifikéációban, csak az S-nél... (pl Virtual Dolby Surround, HDMI csatlakozó, és még van pár). Ezzel egyébként nem az én tévémet akarom védeni. Amíg nem kaptam meg, én sem tudtam.

Konkrét típust azért nem írtam, mert azt hittem a www.sony.hu elég egyértelmű. Tájékozódni az árakról meg a sony.bolt.hu vagy az ittveddmeg.hu (az utóbbin elképesztően sok cucc van) oldalakon lehet, vagy bármelyik árkereső oldalon (arukereso.hu, olcsobbat.hu, és társaik).

Ahogy Balee írta, 300K-ért kiváló 32-es Sonyt kapsz, LG vagy Samu már 200-ért is van. Dönteni végül neked/nektek kell.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sonyból azért a konkrét típust még írjátok le lécci…

KDL-32S2000, v. s2010, s2020, s2030, attól függ milyen színüt szeretnél. Nekem 2030-as van (fekete). Jelenleg LCD-ben a Sony a legjobb (szerintem, és még nem mültak el azok az idők). Nagyon szépen be lehet állítani a képet, most 3 év garancia van rá és 99%, hogy nem lesz pixelhibás. A kontraszt meg nézőpont kérdése, minden gyártó másképp határozza meg a kontrasztot, van amelyik fekete alapon meghatározott kontrasztarányt jelől, van amelyik fekete-fehér viszonylatában határozza meg. Nem fogsz csalódni az S esetleg a V sorozatban sem.

BaLee
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: BaLee »

Köszi a kimerítő választ!PC-re kötés igazából most per pillanat nem fontos, de szeretném ha lenne rajta, ki tudja mit hoz a jövő ugyebár..
Sonyból azért a konkrét típust még írjátok le lécci, mert itt többféle van, és nem igazodom ki a különbségeken.

Itt lehet válogatni.

A lényeg, hogy az első szám a képátló colban utána pedig van egy U egy S vagy egy V betű. Az alap az U az S-es típusokban már van Bravia engine a V meg az legjobb/legdrágább széria. A végén lévő szám jelenti a tipusszámokat erről bővebben a honlapon fogsz találni.

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: andix »

Az a kontraszt valószínűleg tényleg csak papíron jobb mert a Samsung dinamikus kontrasztarányt tüntet fel a Sony meg nem. A valóságban kb. hasonlóak de a Sony biztos nem gyengébb. A Sony S-es sorozatától felfelé már BRAVIA képjavító engine-t használ ami elég jónak mondható többek tapasztalata alapján.Ellenben ha PC-re akarod kötni és úgy használni akkor Sony felejtős marad az LG vagy Samsung.

Ha hosszú távra tervezel és nem fogsz falnak menni ha a 300k-ért megvett Sonydnál jobbat fél év múlva már fele annyiért kapsz (amilyen fejlődés van) akkor mindenképp azt válaszd szerintem. Na meg ha nem akarod számítógépre kötni.
De ha veszel egy ugyanilyen méretű Samsungot vagy LG-t mondjuk 100assal olcsóbban azzal is bőven meg leszel elégedve, kérdés mit ér meg neked egy 50%os ártöbblet.

Köszi a kimerítő választ!
PC-re kötés igazából most per pillanat nem fontos, de szeretném ha lenne rajta, ki tudja mit hoz a jövő ugyebár..
Sonyból azért a konkrét típust még írjátok le lécci, mert itt többféle van, és nem igazodom ki a különbségeken.

BaLee
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: BaLee »

Ez engem is érdeklne, mármint a konkrét típus. "Ennyiért márt Sonyt is kapok.." > ez most azt jelenti, hogy a Sony vmi komoly minőséget jelent? Szerintem már elmúltak azok az idők. Egyelőre Samsung tetszik, van pc kapcsolat, papíron legjobb kontraszt, stb. De mondom kíváncsi vagyok, melyik Sonyra gondoltál, mert van n db 32-es fajta..
Az a kontraszt valószínűleg tényleg csak papíron jobb mert a Samsung dinamikus kontrasztarányt tüntet fel a Sony meg nem. A valóságban kb. hasonlóak de a Sony biztos nem gyengébb. A Sony S-es sorozatától felfelé már BRAVIA képjavító engine-t használ ami elég jónak mondható többek tapasztalata alapján.
Ellenben ha PC-re akarod kötni és úgy használni akkor Sony felejtős marad az LG vagy Samsung.

Ha hosszú távra tervezel és nem fogsz falnak menni ha a 300k-ért megvett Sonydnál jobbat fél év múlva már fele annyiért kapsz (amilyen fejlődés van) akkor mindenképp azt válaszd szerintem. Na meg ha nem akarod számítógépre kötni.
De ha veszel egy ugyanilyen méretű Samsungot vagy LG-t mondjuk 100assal olcsóbban azzal is bőven meg leszel elégedve, kérdés mit ér meg neked egy 50%os ártöbblet.

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Szervusztok! 
Samsung 32R71-ről mi a véleményetek? Vagy ilyen árban melyik márkát ajánlanátok (300e)?

Ez 32" -es, ugye? Hát 300K -ért nagyon fasza Sony-t kapsz az S sorozatból, szóval én a Samsungot hanyagolnám. Azt hiszem, ezt már naponta beírom ide.

Tudnál írni egy pontos tipust, ha nem baj.

Ez engem is érdeklne, mármint a konkrét típus. "Ennyiért márt Sonyt is kapok.." > ez most azt jelenti, hogy a Sony vmi komoly minőséget jelent? Szerintem már elmúltak azok az idők. Egyelőre Samsung tetszik, van pc kapcsolat, papíron legjobb kontraszt, stb. De mondom kíváncsi vagyok, melyik Sonyra gondoltál, mert van n db 32-es fajta..

XBox360

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: XBox360 »

Szervusztok! 
Samsung 32R71-ről mi a véleményetek? Vagy ilyen árban melyik márkát ajánlanátok (300e)?

Ez 32" -es, ugye? Hát 300K -ért nagyon fasza Sony-t kapsz az S sorozatból, szóval én a Samsungot hanyagolnám. Azt hiszem, ezt már naponta beírom ide.

Tudnál írni egy pontos tipust, ha nem baj.

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Szervusztok! 

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

melyiket javasoljátok?panasonic TX32LE60 v. samsung Le32R32

Én a panát választanám, de ez szubjektív, az R32-rôl halottam jót is rosszat is, a pana nem LCD-ben gyúr, de aminôség ebben is megvan. Ha kell pc akkor Samsung.

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Szervusztok!

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

zolee76

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: zolee76 »

Segítsetek! A két tv közül melyiket javasoljátok?
panasonic TX32LE60 v. samsung Le32R32
Pj: SPA600, AVR Yamaha RX-V771, sp: KEF KHT2005, source: Intel based HTPC.

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pelican »

bizt nem érthető,de majd próbálok rátapintani a léynegre. az első kérdés,milyen TV alkalmas erre a célra. Többnyire TV,de néha monitor funkcióval
Nincs válastásod a méret és a PC monitor funkció miatt.
LCD.

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hát 65 centis plazmát szerintem nem is lehet kapni.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4477
Kapcsolat:

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: revox »

bocsi,de bele a közepébe.
hát ha monitor funkció is fontos és 66-68cm méretben keresel tv-t akkor én mindenképp az LCD-t javasolnám, érdemes megfontolni az aláírásomban szereplő samsungot azt most egész olcsón be lehet szerezni és szerintem nagyon jó mind monitornak mind tv-nek, persze az LCD hibáival 1ütt, de szerintem egész jól be lehet állítani, kicsit turkálva a szervízmenüben és 1 minden célra jól megfelelő megjelenítőt kap az ember, filmezni meg úgyis projin fogsz szóval... szerintem LCD

szal úgy oszlik meg,hogy hétvégén megnézünk projin 1-2filmet. hétköznap TV-t ágyból bámuljuk lefekvéshez/keléshez, béna filmekehez, győzőkéhez,stb...

akkor a plazma nem jó nekem? elég béna vagyok eme téren. persze meg fogom nézni őket,de előtte kizárnám a nekem absz alklamatlan dolgokat,amik pl nem jók a PC-hez(1024*768-nál lemeradtam,de ez jó lenne legább)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Szabtom
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

LCD kell neked.

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blaki »

bocsi,de bele a közepébe.
hát ha monitor funkció is fontos és 66-68cm méretben keresel tv-t akkor én mindenképp az LCD-t javasolnám, érdemes megfontolni az aláírásomban szereplő samsungot azt most egész olcsón be lehet szerezni és szerintem nagyon jó mind monitornak mind tv-nek, persze az LCD hibáival 1ütt, de szerintem egész jól be lehet állítani, kicsit turkálva a szervízmenüben és 1 minden célra jól megfelelő megjelenítőt kap az ember, filmezni meg úgyis projin fogsz szóval... szerintem LCD
A400, Dactilus, 575A, M12.2

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”