Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Szevasztok!
Kinézetm egy plazmát TH-37PV60E(H-ezt nem tudom mit jelent) 300.000 -ért
Ez megéri ennyiért vagy van más márka(Samsung) ami ennyiért jobb vétel?
Csak tv-zésre és dvd-re használnám, pc-re nem lesz kötve.
Meg lesz egy Pana DMR EH 65 felvevő-ehhez milyen kábel kell a jó minőséghez?
Relatíve sürgős, köszi a válaszotokat!
Ha tetszik a képe és nem kell nagyobb, akkor igen.
Ennyiért nem adnak hozzá semmit, szóval a talpat vagy fali konzolt vagy szekrényt még számítsd hozzá.
Plazma
Tehetnél fel új képeket,ember!!
Már dolgozom rajta, hogy legyenek új képeim...
afrikaiak...
:kiraly:
Na csak hamar legyen aztán fenn...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- Hasselbaink
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Plazma
Szevasztok!
Kinézetm egy plazmát TH-37PV60E(H-ezt nem tudom mit jelent) 300.000 -ért
Ez megéri ennyiért vagy van más márka(Samsung) ami ennyiért jobb vétel?
Csak tv-zésre és dvd-re használnám, pc-re nem lesz kötve.
Meg lesz egy Pana DMR EH 65 felvevő-ehhez milyen kábel kell a jó minőséghez?
Relatíve sürgős, köszi a válaszotokat!
Plazma
Már dolgozom rajta, hogy legyenek új képeim...
afrikaiak...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Plazma
Szerintem fapacinak igaza van. Az ide írogatók többsége még nem tart ott, hogy 1080p-ben gondolkozhasson. Örülünk a szerencsés kivételeknek és a beszámolóiknak, de a többségnek még biztos, hogy ez a formátum csak a jövő zenéje.
Mindezt 14 hozzászólással.
Plazma
Szerintem fapacinak igaza van. Az ide írogatók többsége még nem tart ott, hogy 1080p-ben gondolkozhasson. Örülünk a szerencsés kivételeknek és a beszámolóiknak, de a többségnek még biztos, hogy ez a formátum csak a jövő zenéje.
Nem láttad a smiley-kat?
:kiraly:
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Nem láttad a smiley-kat?
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Plazma
Szerintem mi még nem tartunk a 1080p felbontásnál.
Már hogyne tartanánk...
Rea4,
Source: foobar2000, Sony CDP XA20ES
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Plazma
Hát, ha jól tudom, akkor komponensen csak 1080i jelet tudtsz max küldeni. Viszont HDMI-n keresztül csak egyedül 1080p jelet küldeni és ez az 1080p a Full HD felbontás!!!
OFFTOPIC:
Vazz, épp néztem, miket írkálok én ide, ráadásul ennyi felkiáltójellel...hát nem ellopták a jó kis avataromat
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Plazma
Szerintem mi még nem tartunk a 1080p felbontásnál.
Már hogyne tartanánk...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10983
- Kapcsolat:
Plazma
...nem nagyon van különbség, mert a tv saját skálázója felülbírálja és beállítja a panelnek megfelelően, ezért én maradtam az 576p-nél.
Tisztában vagy a TVd felbontásával?
Plazma
Hát, ha jól tudom, akkor komponensen csak 1080i jelet tudtsz max küldeni. Viszont HDMI-n keresztül csak egyedül 1080p jelet küldeni és ez az 1080p a Full HD felbontás!!!
HDMI-n tudok küldeni mindenfélét (576i, 576p, 720p, 1080i), ezek vannak a dvd menüjében, de igazából akármelyikre állítom, nem nagyon van különbség, mert a tv saját skálázója felülbírálja és beállítja a panelnek megfelelően, ezért én maradtam az 576p-nél.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10983
- Kapcsolat:
Plazma
Plazma
Sziasztok, lenne itt egy kérdésem.
Én mióta megvettem a plazmát, azonnal HDMI vel kezdtem el használni, de ma kíváncsiságból összekötöttem komponens kábellel is és nem nagyon látok különbséget, pedig azt hittem, hogy a HDMI a magasabb rendű, hogy úgymondjam. Van valami olyan anyag amivel tesztelni lehetne, ami látható különbséget mutat, ha van egyáltalán?
Plazma
Köszi a választ! Én olyan 70000-es különbséggel találtam PV60-at. A videopartnál 290, ill. 360 a két tv. Hallottam már olyan véleményt is, hogy tv nézéshez még előnyösebb is a kisebb felbontás. Na mindegy, lassan dönteni kell.
Ahhoz a 290-hez még adj hozzá 25-öt, annyi a talp.
Még azt sem mondhatod hogy neked nem kell talp vagy álvány mert csak azzal lehet megvenni.
A PA60 290 asztali talppal, 310 üvegszekrénnyel. Westend MM-ben 300 asztali talppal, 315 üvegszekrénnyel.
Plazma
TH-42PV60EH - talppal
TH-42PV60E - talp nélkul
Köszi szépen!
Azt hittem kicsit rejtélyesebb lesz...
Plazma
- És mióta jobb a TV adás LCD-n és plazmán, mint a DVD?
Földi műsorszórás vétele egy jó antennával "elméletileg" és sokszor gyakorlatban is ütősebb, mert valós 576 sor, szemben a DVD-k "örülök, hogy kijön 500 sor" technikai maximumával... Persze ez nem pótolja a fos tartalmat...
Szerintem keversz valamit...
A sorbontás nem a sorok számát jelenti, hanem az egyes sorok felbontóképességét.
A DVD felbontásának elméleti maximuma 720x576 képpont, és az analóg TV-adások szerintem ezt kevésbé közelítik, mint a DVD-k.
Persze vannak f.s minőségű DVD-k 600 Ft-ért, de feltételezem, te sem azokra gondoltál.
TV: Panasonic TX-P50GT60E
Plazma
Még egy kérdés vásárlás elött:Van valami különbség a Panasonic TH-42PV60E és a TH-42PV60EH között?
Köszi a segítséget előre is!
TH-42PV60EH - talppal
TH-42PV60E - talp nélkul
Plazma
Hát én láttam azonos DVD-ről hajtva mindkettőt egymás mellett, és ha nem is jelentősen, de azért látszott különbség (és nem a PA javára).
Szerintem is szebb a PV60 képe dvd-n, de ha csak havi 2-3 dvd-t tervez megnézni, akkor nem biztos, hogy megéri az egy közepes méretű CRT TV árát elérő különbséget megfizetnie.
Ez az amit Mtominak magának kell eldöntenie.
Plazma
Így akkor rád hatványozottan igaz, hogy csak akkor érdemes a PV60-at választani, ha a jövőben nagyobb szerephez jut olyan műsorforrást, aminék előny a nagyobb felbontás. Ha nem, akkor nálad valószínűleg a PA-60 a nyerő.
Hát én láttam azonos DVD-ről hajtva mindkettőt egymás mellett, és ha nem is jelentősen, de azért látszott különbség (és nem a PA javára).
Plazma
Még egy kérdés vásárlás elött:
Van valami különbség a Panasonic TH-42PV60E és a TH-42PV60EH között?
Köszi a segítséget előre is!
Plazma
Köszi a választ! Én olyan 70000-es különbséggel találtam PV60-at. A videopartnál 290, ill. 360 a két tv. Hallottam már olyan véleményt is, hogy tv nézéshez még előnyösebb is a kisebb felbontás. Na mindegy, lassan dönteni kell.
Tényleg igazad van, a PA60-at nem nagyon nézegettem, mivel nálam a sok dvd és esetleg későbbi újgenerációs konzol miatt a nagyobb felbontású modellek jönnek szóba.
Időközben jelentősen lentebb ment a PA60 ára is. Így akkor rád hatványozottan igaz, hogy csak akkor érdemes a PV60-at választani, ha a jövőben nagyobb szerephez jut olyan műsorforrást, aminék előny a nagyobb felbontás. Ha nem, akkor nálad valószínűleg a PA-60 a nyerő.
Plazma
Ahhoz a 290-hez még adj hozzá 25-öt, annyi a talp.
Még azt sem mondhatod hogy neked nem kell talp vagy álvány mert csak azzal lehet megvenni.
TV: Panasonic TH-37PV60E, Erősítő: Yamaha RXV-450, DVD: Panasonic S75, VHS: Panasonic NV-HD642, Hangfalak: Clarus Charon 5.1 Plusz
Plazma
Sziasztok!Pana TH-42PA60, vagy TH-42PV60? Melyik a jobb választás szerintetek, és miért? Szinte kizárólag tv-t nézünk (UPC Direct), max havi 2-3 DVD. 4 méterről nézzük a tv-t.
Köszi!
Erre a kérdésre sokválasz született már a fórumon belül.
Ha szinte csak tévénézésre használnátok. akkor minőségben még mindig a CRT készülékek a nyerők, ezek viszont nincsenek ilyen méretben. LCD és plazma közül szinte minden komoly vélemény szerint az utóbbi jobb erre a célra.
Amennyiben négy méterről nézitek akkor nem vesztek szerintem semmit érszre a PA60 alacsonyabb felbontásából, tehát nem jelent semmi hátrányt. Ha viszont hosszabb távra is gondolkoztok akkor talán megéri ekkora beruházásnál azt a plusz 30-40E Ft-ot a PV60, hátha kihasználjátok 2-3 év múlva mégis a hdmi, vagy a jobb digitális adások adta lehetőségeket.