Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Ma kipróbáltam,egy kölcsön kábellel (hdmi-dvi) csatlakoztattam a pct a sams26r72bx-hez és igazatok volt..Körbe lelog a kép,és nem jobb a vga-nál,majd ha lesz hdmis dvdm,vagy müholdvevőm,visszatérek a hdmire.....
Érdekes,a pip minden funkciója csak hdmi üzemmódban müxik...
1kép:hdmi
Lcd, Led, Oled TV-k
- mely HD adast szeretned rajta nezni?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Lcd, Led, Oled TV-k
Több helyről is hallottam, olvastam, hogy még mindig a hagyományos CRT tvnek a legjobb a képe. Ez igaz? Egy HD adás,film minősége kijön rajta vagy olyan mintha sima TVt, DVDt néznék?
http://www.samsung.com/hu/products/tv/d ... 2z308p.asp
Ez pl milyen TV, vannak vkinek tapasztalatai vele kapcsolatban? Az ára kb 170ezer FT, ami egy belépő szintű 66cm LCD TVnek felel meg, aképe meg ha sokkal szebb, azon a pár centin nem múlik. Vélemény?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Korábban érdeklődtem TOSHIBA 32WL66 típ. LCD-vel kapcsolatban. Jelentem, hosszans olvasgatás, utánajárás, bogarászás után megvettem.
Tapasztalataim: a tesztekben szinte egybahangzóan leírt tulajdonságok mind igazak, a kép csodálatos, igen jó sötét részlet reprodukciós képessége van, s a színek is pazarak. DVD-ről remek a kép (SCART - RGB), de az analóg földi adók esetében igen vegyes a minőség s ezt az LCD "remekül" megmutatja.
merem ajánlani, szerintem nagyon jó ár/érték aránya van
További érdekessége, hogy angol összeszerelésű és adtak hozzá komplett kapcsolási rajzot is. Remélem, ez utóbbira nem lesz szükség egyhamar, mindenesetre ütvözölendő mindkét tény...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Korábban érdeklődtem TOSHIBA 32WL66 típ. LCD-vel kapcsolatban. Jelentem, hosszans olvasgatás, utánajárás, bogarászás után megvettem.
Tapasztalataim: a tesztekben szinte egybahangzóan leírt tulajdonságok mind igazak, a kép csodálatos, igen jó sötét részlet reprodukciós képessége van, s a színek is pazarak. DVD-ről remek a kép (SCART - RGB), de az analóg földi adók esetében igen vegyes a minőség s ezt az LCD "remekül" megmutatja.
merem ajánlani, szerintem nagyon jó ár/érték aránya van
Lcd, Led, Oled TV-k
az én régi crt thomsonomnáél egyszerre kell nyomni bekapcsoláskor a tv-n a hang le program le gombokat...
asszem ...
...
Lcd, Led, Oled TV-k
Tudom, hogy nem ennek a topicnak a témája, de hátha valaki tud segíteni abban, hogy hogyan kell belépni a Thomson 55TM16TX tv szerviz menűjébe. Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló!Az alant emlegetett Samsung Le26R72B-n tervezett megvásárolni.
Valahol olvastam hogy van olyan "funkció",hogy Fényérzékelő(gondolom ez azt jelenti,hogy vilgosítja,ill.sötéti a képet annak megfelelően,hogy napsütésben vgy éjszaka nézüük a képet?!)
Kérdezném,hogy ezen a tvn van-e ilyen "bővitmény"?
Nem, nincs rajta fényszenzor. Legalábbis a manual-ban nincs róla említés.
Ez én voltam, csak elfelejtettem belépni.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló!Az alant emlegetett Samsung Le26R72B-n tervezett megvásárolni.
Valahol olvastam hogy van olyan "funkció",hogy Fényérzékelő(gondolom ez azt jelenti,hogy vilgosítja,ill.sötéti a képet annak megfelelően,hogy napsütésben vgy éjszaka nézüük a képet?!)
Nem, nincs rajta fényszenzor. Legalábbis a manual-ban nincs róla említés.
Lcd, Led, Oled TV-k
Vennék a hálószobába lcd tv-t, de 4:3 képaránnyal max. 51cm-ig találok, lehet valamilyen márkának nagyobb, mondjuk 66cm-es?köszi
Tv:LGNANO863PA; Erősítő:most váltom a vsx-ax3-at; Front:JBL E30; Center: JBL EC25; Háttér:JBL E20; Sub:Yamaha YST-SW90
Lcd, Led, Oled TV-k
LG 42LC2R 42" LCD TV-hez kellene fali konzol.Hol lehet ilyesmit kapni?
Inkább csináltass, fillérekből kijön.
Lcd, Led, Oled TV-k
Média Marktban is van pár féle..
Lcd, Led, Oled TV-k
LG 42LC2R 42" LCD TV-hez kellene fali konzol.Hol lehet ilyesmit kapni?
- barmely vizualtechnikaval foglalkozo cegnel, b&l, lsk stb.
T A M I . H U
Lcd, Led, Oled TV-k
LG 42LC2R 42" LCD TV-hez kellene fali konzol.
Hol lehet ilyesmit kapni?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló!
Az alant emlegetett Samsung Le26R72B-n tervezett megvásárolni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!Samsung le26r72bx-m van,visszaolvasva gondolkodtam egy hdmi-dvi kábel beszerzésén,össze szerettem volna kötni pcvel..
Véletlen beleolvastam a haszn.utasításba,és ott ezt olvasom:"Ne próbálja csatlakoztatni a HDMI-csatlakozót a számítógép vagy laptop videokártyájához.
(Ekkor üres képernyő jelenik meg.)"
Ez igaz lehet,Nektek mi a tapasztalatotok??
Köszi a választ!
Szerintem ennél is az van, hogy meg tudod hajtani HDMI-DVI kábellel, de nem a natív felbontásban (1366x768-ban), hanem 1280x720 vagy 1920x1080i -ben, mindkét esetben valószínűleg le fog lógni körbe a kép (overscan miatt), ezt lehet orvosolni a vga driver beállításaival, így feltehetően egy kb. 1208x688 vagy hasonló agyament felbontásban kapsz majd full screen képet, életlen karakterekkel..
Szvsz ennyi, nem kifejezetten hasznos.
Eddig csak az LG tv-knél hallottam olyat hogy HDMI-n keresztül PC-s felbontásokat támogatnának, Samsungra nem jellemző. Szerintem maradj a VGA-nál.
Maradnék én a vga-nál, mert igazad van , lelóg a képernyő széle és nem is bírtam beállítani hdmi-dvi kombinációnál... De a VGA val úszik a kép meg hullámzik, garim meg nincs ,mert használtan vettem a tv-t...
Lcd, Led, Oled TV-k
sokat nézelődtem mostanában LCD TV ügyben és egyre jobban hajlok a felé hogy lehet jobban megéri egy 21-23" LCD Monitor! Pl.: ACER AL2416W v. SAMSUNG 242MP[...]
Az áruk egy 66cm LCD felel meg kb.
Szerintetek hülyeség a dolog?!
A samsung 242MP az olyan 300e-től kezdődik.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Lcd, Led, Oled TV-k
De dícséretes a "ha már - akkor" hozzáállásod. :kiraly:
Ha van elegendő felesleges pénzed Feleségem hozzáállása is hasonló, bár Őt a műszaki okok helyett inkább az "egyszerre vegyük meg és akkor minél hamarabb használhatjuk" gondolat mozgatja... én meg fékezem Ha ráhagyom a dolgokat, Ő megvette volna (a tv vásárlásakor) 10eFt-ért a kábelt és kb 60eFt-ért a fali tartó konzolt... Szerencsére nem engedtem, pontosabban sikerült meggyőznöm észérvekkel, így 5eFt-ba került a kábel a konzolt pedig a következő hétvégén édesapjáéknál megcsináltuk 2cm-es zártszelvényből. Ki lett furva, le lett festve és sokkal jobban símul a falhoz, mint a gyári univerzális :vazeg: Mondtam is utánna, igaz egy (gyenge) hétig a talpára állítva kellett nézni a tv-t, de megspóroltunk -tam 55eFt-ot. Mondjuk több mint kétheti fizetésem, úgyhogy (nekem) azért nem mindegy...
Nekem is egy ilyen feleség kellene
Nálunk az megy, hogy minek kell már ez megint
Lcd, Led, Oled TV-k
sokat nézelődtem mostanában LCD TV ügyben és egyre jobban hajlok a felé hogy lehet jobban megéri egy 21-23" LCD Monitor! Pl.: ACER AL2416W v. SAMSUNG 242MP
Ful HD felbontásuak, szép a képük, mindenre alkalmasak, ( külső tunner ), jobban jövőálloak mint egy LCD TV. (Egyetlen hiányuk hogy nincs rajtuk HDMI vagy DVI, bár lehet hogy rosszul néztem, akkor sorry.) Nekem fontos lenne a nagy felbontás mert legikább HD filmek nézésére kellene, meg játékra. Sima TV csak nagy rintkán, DVD meg szintén szépen megy rajta. Az áruk egy 66cm LCD felel meg kb.
Szerintetek hülyeség a dolog?!
Lcd, Led, Oled TV-k
Képernyője válogatja...! Attól függ, milyen a konvertere...
- cs_gaborka
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!Samsung le26r72bx-m van,visszaolvasva gondolkodtam egy hdmi-dvi kábel beszerzésén,össze szerettem volna kötni pcvel..
Véletlen beleolvastam a haszn.utasításba,és ott ezt olvasom:"Ne próbálja csatlakoztatni a HDMI-csatlakozót a számítógép vagy laptop videokártyájához.
Köszi a választ!
Nemrég olvastam asszem a Prohardver.hu-n, hogy az Asus az új videokártyáit HDMI csatlakozóval szereli fel.
Én, annak ellenére, hogy áttértem a DVI-re (mert LG-m van) továbbra is azt mondom a VGA is NAGYON jó alternatíva. Aki nem látta digitálisan is a képet, az semmilyen kivetni valót nem fog találni a minőséget illetően. Tovább megyek, ha egymás mellé tennének két tv-t az eltérő meghajtásokkal, akkor sem volna igazán akkora különbség, hogy mindenáron ragaszkodni kelljen a DVI-hez.
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi a választ!
Nemrég olvastam asszem a Prohardver.hu-n, hogy az Asus az új videokártyáit HDMI csatlakozóval szereli fel.
no hifi, no cry...
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló!Kezdo˝ vagyok,itt,légyszi valaki írja le,mit jelent a n a t í v f e l b o n t á s kifejezés?
kösz
ugyanebben a topikban, július 4-6 környéki hozzászólásban vki már megkérdezte ugyanezt.
"lapozz" oda, vagy a keresôben keress rá a natív kifejezésre
vagy érdemes a szoftver topikba benézni, a házimozi szótár "altopikba"!
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló!
Kezdő vagyok,itt,légyszi valaki írja le,mit jelent a n a t í v f e l b o n t á s kifejezés?
kösz
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi a választ!
Szerintem ennél is az van, hogy meg tudod hajtani HDMI-DVI kábellel, de nem a natív felbontásban (1366x768-ban), hanem 1280x720 vagy 1920x1080i -ben, mindkét esetben valószínűleg le fog lógni körbe a kép (overscan miatt), ezt lehet orvosolni a vga driver beállításaival, így feltehetően egy kb. 1208x688 vagy hasonló agyament felbontásban kapsz majd full screen képet, életlen karakterekkel..
Szvsz ennyi, nem kifejezetten hasznos.
Eddig csak az LG tv-knél hallottam olyat hogy HDMI-n keresztül PC-s felbontásokat támogatnának, Samsungra nem jellemző. Szerintem maradj a VGA-nál.