Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Plazma

Hozzászólás Szerző: tsc »

Samsung 42E7HX az Elektro Pötty-ben 430e, kamatmentes részletre.. Az jóaz annyiért? Meg egyébként is? Mindenesetre az 1366x768 miatt önmagában szimpatikus. A képe nekem amúgy tetszett. A dizájnja is.

tinca
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: tinca »

Előző hozzászólásomba közöltem egy linket. Ott jóval olcsóbb, ha tényleg 37"-os kell neked.
Igaz, igaz, bocsánat. Azt tudja-e valaki, h az E a végén mi különbséget jelent?
TV: Toshiba 32WL66P; DVD: Pio 433H

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Hee? Speciel a 42-esnek elég jó az ára, nem is azt kifogásolom, hanem hogy a 37-es nem olcsóbb.
Előző hozzászólásomba közöltem egy linket. Ott jóval olcsóbb, ha tényleg 37"-os kell neked.

tinca
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Az ebolt árait én nem venném sehova sem összehaonlításba... drága, nem ésszerű.
Hee? Speciel a 42-esnek elég jó az ára, nem is azt kifogásolom, hanem hogy a 37-es nem olcsóbb.

zsolti4
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: zsolti4 »

Mondja már meg nekem valaki, mi abban a ráció, hogy a Panasonic TH-37PA60E kemény 1000 Ft-tal kerül csupán kevesebbe, mint a 42-es.? (Pl. itt)
Az ebolt árait én nem venném sehova sem összehaonlításba... drága, nem ésszerű.

TV:Philips 29PT9007 Matchline,Videó:Philips VR820 Matchline,DVD lejátszó: Philips DVD957 Matchline, DVDíró: Philips DVDR75, Hifi: Panasonic SCPM28 microcenter /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Lejátszó és író megpusztultak, új gép: Sony RDR-HXD970

warezlinks.eu

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Bárcsak ilyen külömbség lenne a 42"-os és a 50"-os között is! De szép lenne!

Vendég

Plazma

Mondja már meg nekem valaki, mi abban a ráció, hogy a Panasonic TH-37PA60E kemény 1000 Ft-tal kerül csupán kevesebbe, mint a 42-es.? (Pl. itt)
Az,hogy a nagyobb értelemszerüen drágább!
Tényleg meglepően kevés a kettő közötti ár külömbözet!
Érdekes!

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Itt mondjuk 350eFt:
http://www.addel.hu/template/temp1/deta ... ctid=93652
Ha jól látom talppal együtt.

tinca
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

zsolti4
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: zsolti4 »

Üdv a fórumozóknak!
Nem vagyok itt kimondott törzsvendég, de most a céges Pana plazma miatt itt vagyok egy kérdéssel:
Van nálunk egy TH42PWD7E plazma monitor. Valakik elnyomkodhattak rajta valamit, mert MINDIG előjön rajta a Multidisplay Setup menü.
Bárhogy lépek ki belőlle, pár perc múlva újra ott van.
Ez eléggé zavaró, mert pont forgalmas helyen van, és takarja a fontos infót a képernyőn.
Napok óta küzdünk a gonddal.
Tud valaki segíteni?
Köszönöm!

TV:Philips 29PT9007 Matchline,Videó:Philips VR820 Matchline,DVD lejátszó: Philips DVD957 Matchline, DVDíró: Philips DVDR75, Hifi: Panasonic SCPM28 microcenter /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Lejátszó és író megpusztultak, új gép: Sony RDR-HXD970

warezlinks.eu

white
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: white »

azért,hogy válaszoljon valaki:
nekem nincs

Koszi!
Ez is valami!

Vendég

Plazma

Srácok!Van valakinek tapasztalata az LG 42pc1R -es tv-vel kapcsolatban, ill. mi a kulonbség az LG 42pc1R és az LG 42pc3R kozott?
Ezek úgy tudom új modellek, és a speckók alapján egész jónak tunnek! - árban is!
THX

azért,hogy válaszoljon valaki:
nekem nincs

white
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: white »

Srácok!
Van valakinek tapasztalata az LG 42pc1R -es tv-vel kapcsolatban, ill. mi a kulonbség az LG 42pc1R és az LG 42pc3R kozott?
Ezek úgy tudom új modellek, és a speckók alapján egész jónak tunnek! - árban is!
THX

Vendég

Plazma

Ma délután jobban szemügyre vettem a PV60-ast. Tényleg nagyon szép a képe! Igaz ezt idáig is tudtuk! Döntöttem!!! Nekem kell egy! De azért várok vele pár hónapot utána mindenféleképpen megveszem! Legfeljebb megtartom a mostani 55cm-es tv-t is és azon nézem a tv adásokat! Sokat rágódtam rajta és közűlletek lehet pár embernek az agyára mentem a kérdéseimmel amit megértek de sokat segített a döntésben! Köszönöm a segítséget mindenkinek! Azért csak pár hónap múlva veszem meg mert előtte lesz egy kis lakás átalakítás. Utána jöhet a PV60. Addig is gyűjtöm a DVD filmeket.

Vendég

Plazma

A PV60-hoz annyi köze van, mint Gizikének a gőzekéhez. A pana 1024x768-as, a Hitachi 1024x512-es. A pana kontrasztja egy nullával több, mint a Hitachié (10.000:1 vs.  1.000:1). A panában az új G8-as panel van, a Hitachiban a régi H4-es. (Az új Hitachiban -42PD9700- H6-os panel van).
G9-es panel. A G8 az 2005-ös asszem

Skipper, megkérdezhetem, hogy muzsikál a PV60 + S52 páros? Én is ebben a kettősben gondolkozom, pár héten belül adottak is lesznek a feltételek hogy magamévá tudjak egy ilyen kombót. Az érdekelne, hogy mennyire vagy megelégedve velük, képminőségben, szolgálatásban. Netán van-e valami probléma esetleg ami szúrja a szemed, vagy ami esetleg hiányzik belőlük? Most is ezt a kettőst vennéd-e, így huzamosabb használat után?

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Plazma

Hozzászólás Szerző: Skipper »

A PV60-hoz annyi köze van, mint Gizikének a gőzekéhez. A pana 1024x768-as, a Hitachi 1024x512-es. A pana kontrasztja egy nullával több, mint a Hitachié (10.000:1 vs. 1.000:1). A panában az új G8-as panel van, a Hitachiban a régi H4-es. (Az új Hitachiban -42PD9700- H6-os panel van).
G9-es panel. A G8 az 2005-ös asszem
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Vendég

Plazma

december még odébb van

Vendég

Plazma

Amúgy ha már ennyire akciót akarnak itt egy páran, akkor szerintem érdemes lesz majd karácsony környékén plazmára gyúrni. Pár hónap, de itt-ott félár.

Én inkább úgy sejtem,hogy némileg fel fognak menni az árak,de legalábbis stagnálnak majd.

Hát a forint nem a legjobb mostanában! De azért szerintem menni fog az ára lefelé!

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Amúgy ha már ennyire akciót akarnak itt egy páran, akkor szerintem érdemes lesz majd karácsony környékén plazmára gyúrni. Pár hónap, de itt-ott félár.

Én inkább úgy sejtem,hogy némileg fel fognak menni az árak,de legalábbis stagnálnak majd.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Vendég

Plazma

Ez így nem jó, ne vegyen már mindenki brutálnagy tévét, még a végén semmi nem fog menőnek számítani. Amúgy ha már ennyire akciót akarnak itt egy páran, akkor szerintem érdemes lesz majd karácsony környékén plazmára gyúrni. Pár hónap, de itt-ott félár.

Ebben 100%-ig egyetértek! Karácsonyra mind legalább 30%-kal olcsóbb lesz!

Vendég

Plazma

Lassan ciki lesz a lapos képernyő! Tv nézők között!

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Mester »

Ez így nem jó, ne vegyen már mindenki brutálnagy tévét, még a végén semmi nem fog menőnek számítani.

Vendég

Plazma

Üdv mindenki! 
Lehet, hogy volt már róla szó - akkor elnézést a fárasztásért - de nekem most tűnt fel ez a plazma: Hitachi 42PD6600.
Árban elég jó: 398e, viszont a leírását nem tudom elérni a www.hitachi.com-on, az oldalt nem tölti le.
Első ránézésre a már "etalonná" vált Pana PV60-as széria alternatívájának tűnik, mert műszaki paraméterekben ugyanaz, viszont design szempontjából nekem sokkal jobban tetszik és hát jóval olcsóbb.
Ha jól emlékszem a "bemutatótermekben"   (MediaM, Saturn) sincs kitéve...
Ha valakinek véleménye, esetleg tapasztalata vagy megbízható leírása lenne, megköszönném.

Nem tudom mik azok a jellemzők amelyek ezt az alsókategóriás plazmát jónak tüntenik fel.

Amúgy itt az adatlapja: http://bandl.hu/hitachi/42pd6600.html

A PV60-hoz annyi köze van, mint Gizikének a gőzekéhez. A pana 1024x768-as, a Hitachi 1024x512-es. A pana kontrasztja egy nullával több, mint a Hitachié (10.000:1 vs. 1.000:1). A panában az új G8-as panel van, a Hitachiban a régi H4-es. (Az új Hitachiban -42PD9700- H6-os panel van).

tinca
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

akit érdekel a Panasonic PA60 a csabai tescoban 323e ft
42"-os

Már kezdtem örülni...
Az lenne a jó, ha a 37-est meg 280-ért adnák!

Vendég

Plazma

akit érdekel a Panasonic PA60 a csabai tescoban 323e ft
42"-os

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”