Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Viszont ahogy elnezem, az Albacomp TV-je 230-ert tud mindent, ami nekem kene. 
Errol tud valaki valamit?

Termeszetesen erre gondoltam: Albacomp ACTIVA LCD TV 332

az elozo ketto en voltam, csak elfelejtettem bejelentkezni...

HiFipiac újság legutolsó számában van teszt ezen készülékrôl.

pontosabban : Albacomp V3321 (ár.: 229.000.-) 15kg, 1366x768 WXGA-HD kompatibilis felbontás, van progresszív pásztázás, a köv.szériában HDMI(változatlan áron) , PIP, TXT, 8ms a válaszidô
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: GTomi »

HiFipiac újság legutolsó számában van teszt ezen készülékrôl.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

bmf
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: bmf »

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha jol latom nincs rajta HDMI, sot, sima DVI se nagyon. Ezzel ugye nem vesztek sokat?

bmf

Lcd, Led, Oled TV-k

A kerelmeidnek ezek felelnek meg. Mindegyik LCD HD kepes 
...

Nagyon koszonom!!

Hihetetlen jo fej vagy!!!

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Ez a jelenség az összes LCD tévén jelentkezik amit eddig láttam, de még az LCD monitoroknál is. Persze a jelenség csak a sötét(ebb) jeleneteknél jön elő. A távolsággal is csökken valamelyest az észrevehetősége, de teljesen akkor sem szűnik meg. 
A "Stephen King: A golyó" című filmnél nagyon előjönnek ezek a hibák, mivel a film majdnem végig sötétben játszódik.
Ha sikerül szereznem dig. fényképezőgépet, akkor készítek képet a KLV-S32A10E tévé képernyőjéről és az LG 18,1"-os monitorom képernyőjéről is.

Ok, köszi, várom a képeket. Sajni nekem nagyon sötét jelenetű film nincs, max a Gyűrűk Ura pár jelenete, de a TFT moncsin (15") ilyen sávosodást nem látok, kivéve ha divx-es lenne, de az meg más miatt van.

Lego
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Lego »

Itt van nalam egy ujsag, amiben tobb mint 200 LCD-TV van benne. A legtobbenk sajnos csak kepernyo atlo van feltuntetve meretnek.Sajna elektronikus formaban nincs meg az adat. Ha mondasz egy Atlot, felsorolom melyikek passzolnak bele, es milyen aron van.

Mivel talaltam 32 colost, ami eleget tesz a kovetelmenyeknek, ezert foleg az ekkorak erdekelnenek. Na jo, kezdek hajlani afele, hogy a 250 fole menjek arban...

Nagyon koszonom a segitseget!!

A kerelmeidnek ezek felelnek meg. Mindegyik LCD HD kepes

Acer AT3201w 1.200 Euro
AT3203 1.200 Euro
Cytronix AMOI LC32AF1E 1.250 Euro
Hyundai liyama ProLite C320WT 1.200 Euro
LG 32LC2R 1.300 Euro
Universum FT-LCD 8154 Silber 980 Euro
FT-LCD 8154 1.050 Euro
FT-LCD 8155 DVB-T 1.150 Euro
FT-LCD 8158 1.100 Euro
FT-LCD 8165 980 Euro
ViewPia LC-32IE21 1.100 Euro
Videoseven LTV 32H 1.100 Euro
Viewsonic N3260w 1.300 Euro

oddman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oddman »

Látta már valaki élőben az új Sony KDL-32V2000 tévét?  Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora a képminőségbeli különbség mondjuk egy régebbi KLV-S32A10E készülékhez képest? 
Sajnos mostanság nem voltam MM közelben, így még nem tudtam megnézni az új jövevényt.
Persze azt tudom, hogy az "S" és a "V" széria nem egy kategória, de akkor is kíváncsi vagyok ti hogyan látjátok, szal megéri-e a jóval drágább V sorozatot venni, vagy csak a képminőséget tekintve talán nem is olyan óriási a különbség? 
Főleg arra vagyok kíváncsi, hogy az új sony bravia tévéknél mennyire sikerült megszüntetni a sötét jeleneteknél a lépcsős színátmeneteket, ami néha olyan, mintha egy régi 16 színű monitort néznék.
Erről a jelenségről majd megpróbálok egy fényképet készíteni, hogy jobban szemléltethessem.

És ez a jelenség a KLV-S32A10E-en jelentkezik? Mert akkor érdekelne a kép, hogy ez mennyire látszik és pontosan hogy néz ki.

Ez a jelenség az összes LCD tévén jelentkezik amit eddig láttam, de még az LCD monitoroknál is. Persze a jelenség csak a sötét(ebb) jeleneteknél jön elő. A távolsággal is csökken valamelyest az észrevehetősége, de teljesen akkor sem szűnik meg.

A "Stephen King: A golyó" című filmnél nagyon előjönnek ezek a hibák, mivel a film majdnem végig sötétben játszódik.
Ha sikerül szereznem dig. fényképezőgépet, akkor készítek képet a KLV-S32A10E tévé képernyőjéről és az LG 18,1"-os monitorom képernyőjéről is.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Látta már valaki élőben az új Sony KDL-32V2000 tévét? Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora a képminőségbeli különbség mondjuk egy régebbi KLV-S32A10E készülékhez képest?
Sajnos mostanság nem voltam MM közelben, így még nem tudtam megnézni az új jövevényt.
Persze azt tudom, hogy az "S" és a "V" széria nem egy kategória, de akkor is kíváncsi vagyok ti hogyan látjátok, szal megéri-e a jóval drágább V sorozatot venni, vagy csak a képminőséget tekintve talán nem is olyan óriási a különbség?
Főleg arra vagyok kíváncsi, hogy az új sony bravia tévéknél mennyire sikerült megszüntetni a sötét jeleneteknél a lépcsős színátmeneteket, ami néha olyan, mintha egy régi 16 színű monitort néznék.
Erről a jelenségről majd megpróbálok egy fényképet készíteni, hogy jobban szemléltethessem.

És ez a jelenség a KLV-S32A10E-en jelentkezik? Mert akkor érdekelne a kép, hogy ez mennyire látszik és pontosan hogy néz ki.

oddman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oddman »

Látta már valaki élőben az új Sony KDL-32V2000 tévét?
Arra lennék kíváncsi, hogy mekkora a képminőségbeli különbség mondjuk egy régebbi KLV-S32A10E készülékhez képest?
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Szisztok 
Szeretnék vásárolni egy LG RZ37LZ55-öt szertném megtudni hogy valakinek van-e már ilyen tft-vel kapcsolatban tapasztalata.

köszi
zoli

Szia!

Nekem ilyen van, mar lassan 2 honapja...

Sok TV -t neztem meg elotte, es csak az m61 -es samut ereztem egy hajszallal jobbnak osszessegeben (amibol persze nincs 37" -es a 40" -es pedig 700k korul volt), ellenben HD anyagoknal meg az lg reszletesebb kepet is ad, illetve a fehere nem sargas, mint a samunal...

Regebben belinkeltem nehany foto mukodes kozben tajekoztato jelleggel, ha gondolod keress vissza...

Amugy megy jol PC -vel (1366x768 analogon, de a hdmi -jenek van PC mode -ja, igy azon is osszekotheto), egy pioneer 440h -t kotottem meg hozza, nagyon szep a DVD is rajta, a tvmusorok pesze gyengebbek (itt az m61 -es samu valamivel jobban nezett ki)

Esetleg nezd meg az ujabb modelleket is, hatha erdemes, osszessegeben ugy rzem eddig jo vetel volt...

u.i.
5 -os hangero alatt, ha fulelsz eszlelni nemi zummogest a tapbol, falra szereleshez eleg nagy falikar kell hozza, leven a 4 furat vizszintesen ~60, fuggolegesen ~40cm -re van egymastol...

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Szisztok

Szeretnék vásárolni egy LG RZ37LZ55-öt szertném megtudni hogy valakinek van-e már ilyen tft-vel kapcsolatban tapasztalata.

köszi
zoli

bmf

Lcd, Led, Oled TV-k

Itt van nalam egy ujsag, amiben tobb mint 200 LCD-TV van benne. A legtobbenk sajnos csak kepernyo atlo van feltuntetve meretnek.Sajna elektronikus formaban nincs meg az adat. Ha mondasz egy Atlot, felsorolom melyikek passzolnak bele, es milyen aron van.

Mivel talaltam 32 colost, ami eleget tesz a kovetelmenyeknek, ezert foleg az ekkorak erdekelnenek. Na jo, kezdek hajlani afele, hogy a 250 fole menjek arban...

Nagyon koszonom a segitseget!!

Lego
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Lego »

Egy rettento meglepo ker(d)esem van. 
Szeretnek venni egy lcd tv-t, kb. 200 ezrem van ra, max 250, es a fo szempont a kovetkezo: maximum 83 centi szeles lehet.

A gond ugyebar az, hogy a legtobb ilyen keszuleknek az oldalan van a hangszoro, nekem viszont egyaltalan nem szamit a hangzas, mivel ugyis a hazimozi-erositomon keresztul hallgatnam a hangot. Ellenben a rendelkezesre allo hely szukos. Tehat gyakorlatilag olyan keszulek kene, aminek vagy nincs oldalso hangszoroja, vagy legalabb leveheto.

Szoval a kerdes az, hogy melyik a legnagyobb kepatloju tipus, ami a fenti kriteriumoknak (ti. ar, szelesseg) megfelel?

Eddig az egyetlen versenyzo, amit talaltam, az 68-as kepatloju, ennel talan talalok nagyobbat is...

Van valami olyan osszefoglalo weboldal, ahol az lcd tv-k pontos meretei fel vannak tuntetve?

Koszonom:
bmf

Itt van nalam egy ujsag, amiben tobb mint 200 LCD-TV van benne. A legtobbenk sajnos csak kepernyo atlo van feltuntetve meretnek.
Sajna elektronikus formaban nincs meg az adat. Ha mondasz egy Atlot, felsorolom melyikek passzolnak bele, es milyen aron van.

bmf

Lcd, Led, Oled TV-k

Egy rettento meglepo ker(d)esem van.

Szeretnek venni egy lcd tv-t, kb. 200 ezrem van ra, max 250, es a fo szempont a kovetkezo: maximum 83 centi szeles lehet.

A gond ugyebar az, hogy a legtobb ilyen keszuleknek az oldalan van a hangszoro, nekem viszont egyaltalan nem szamit a hangzas, mivel ugyis a hazimozi-erositomon keresztul hallgatnam a hangot. Ellenben a rendelkezesre allo hely szukos. Tehat gyakorlatilag olyan keszulek kene, aminek vagy nincs oldalso hangszoroja, vagy legalabb leveheto.

Szoval a kerdes az, hogy melyik a legnagyobb kepatloju tipus, ami a fenti kriteriumoknak (ti. ar, szelesseg) megfelel?

Eddig az egyetlen versenyzo, amit talaltam, az 68-as kepatloju, ennel talan talalok nagyobbat is...

Van valami olyan osszefoglalo weboldal, ahol az lcd tv-k pontos meretei fel vannak tuntetve?

Koszonom:
bmf

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Elég minimál model az LCD tévék között, de csináltam egy rövidke tapasztalatokat összegző "tesztecskét" a Samsung LW20M21C kis 50 cm-es tévéről.

Itt a link hozzá.
gordon314.fw.hu

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

véleményeteket szeretném kérni!  
2 tv megvásárlása között szeretnék dönteni

3LCD projektorros televízió és egy LCD tv között:

http://www.sonypage.hu/index.php3?sid=1 ... 872&grid=2
http://www.sonypage.hu/index.php3?sid=1 ... 900&grid=2

Szerintem a projektorost vedd meg, ha ez a két alternatíva van a számodra.
DVD-re komponens kábelen keresztül teljesen megfelelő. A képe nem homályos, és a betekintési szöge is sokkal jobb, mint a régebbi projektoros készülékeké. Házimozizás szempontjából mindenképp a nagyobb képernyő a jobb, ha a szoba mérete nem túl kicsi.
X-360-hoz nem tudok hozzá szólni, de a HD natív megjelenítésében a SONY-nál problémák vannak.
Én kb. 3 méterről nézem.

Rosep
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Rosep »

Na hát ezért van ennyi féle TV. Nekem tökéletesen megfelel(ne). Csak még az árcédulájával nem tudtam megbarátkozni. Ha legalább az ÁFÁ-t le tudnám csippenteni belőle...
Philips 65PUS6162 | Onkyo AVX-380 | Sencor SMP 5004 PRO

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hát a projektoros tvknek egy nagy előnyük van. 127cm-eset is nagyon olcsón lehet venni, na de hogy a képük nagyon jó...3LCD-s képe nekem mindig homályosabbnak tünt, és még mindig érzékeny hogy milyen szögből nézzük. DLP-s jobb, de valahogy akkor is látni rajta hogy vlami nem stimmel. De az áruk tényleg jó.

joo
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: joo »

Én csak dvd filmek megtekintésére, házi mozizásra szeretném használni a készülék valamelyikét Házimozira szerintem a projektoros jobb választás, nagyon szép képe van és 2 méterről már nézhető.

Rosep
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Rosep »

Én biztos hogy a projektorosat venném. Ma nézegettem a boltban... Nagyon szép képe van! És hatalmas.
Philips 65PUS6162 | Onkyo AVX-380 | Sencor SMP 5004 PRO

Teaway
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Teaway »

2 tv megvásárlása között szeretnék dönteni 
3LCD projektorros televízió és egy LCD tv között:

Mivel LCD TV-s topicban vagyunk, mást nem is javasolhatok...

Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50

Imuthesz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Imuthesz »

árban szinte mind a 2 dettó ugyan az (de viszont lényeges méretbeli különbségek vannak)
Én csak dvd filmek megtekintésére, házi mozizásra szeretném használni a készülék valamelyikét

a 2 tv között lényeges képminőség volna ? (de csak dvd filmeknél)
a projektorros televízió-t milyen távolságról kellene néznem?
Ha esetleg akarnák, akkor nyugodttan vehetnék a projektoros tv alá egy x360-t? Meg felelne neki ez a tv? Nagy különbség lenne a 2 tv között a játékok kép minőségében?

Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510

AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle

Imuthesz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Imuthesz »

KDL-V32A11E LCD televízió

Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510

AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”