Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Projektoros TV - LCD, DLP, CRT

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Kontrasztja sokkal szegényebb, mint a Sonyé, a fényereje is, (kicsit jobban be kell sötétíteni) de a színei nagyon természetesek.
Hát ha a kontrasztja gyengébb mint a Sony-é, akkor az már probléma lehet.
Meg kellene oldanod azt, hogy besötétített szobában megnézed a két készüléket, mert a gyengeségeik ekkor jönnek elő.
Egyébként az, hogy nemrég leírtam a Sony KDF általam tapasztalt hátrányait, még nem azt jelenti, hogy messzire el kell kerülni ezt a típust.
Ha újra kellene tv-t vennem, akkor az általam ismertek közül megint ezt venném meg mert:
- 127 cm képátló cca 430-450eFt-ért
- DVD-ről és PC-ről nagyon részletgazdag a képe
- nappali fényviszonyoknál a feketeszintje veri az összes DLP-t, plazmát
- jó a TV tunere, így normális vételi körülmények között földi sugárzású TV adás esetén sem rossz a kép
- a szinei LCD-hez képest jónak mondhatók
- sokfajta csatlakozási lehetőséggel bír
- keveset fogyaszt

Vendég

Hali! 

Sziasztok!
Mondjuk nekem a SP43T8HEX/XEC tipus van 3/4-ed éve de nem bántam meg!
Pláne , hogy bele alkudtam a jobb hangot!!!!Nagyot dob rajta!A kábeljel az olyan amilyet adnak,de a dvd az nagyon ott van.

Szeretnélek megkérdezni, hogy mit jelent a jobb hang, milyen effektus, milyen tekintetben jobb hangot lehet "belevarázsolni" a T8HE típusba és milyen módon, hol?

Én tegnap vásároltam egy ilyen készüléket, rengeteg gondolkodás, nézelődés és osztás-szorzás után úgy ítéltem meg: az anyagi helyzetem és az ár-szolgáltatás-képminőség viszonyában jelenleg nem találok jobbat. Természetesen nem ellenfele egy DLP projektorosnak, de kerek 200 eFt-ért számomra barátságos vétel volt.

Köszönöm szépen, ha válaszoltok. A mail címem: conv@freemail.hu

Helló! Elnézést,hogy későn válaszolok de idáig nem voltam net közelbe.
Nos a hangzás az teljessen más lett,talán olyan térhatásubb lett,dögösebb.Bele pedig úgy került,hogy az eladó volt szives bekapcsolni a menübe de sajna azt hogy hol,nem tudom.De a lényeg,hogy a bekapcsolás után a menübe a hangnál a SRST SXT alatt megjelenik a BBE opció ami ki ill.bekapcsolható(alap helyzetbe ez nincs és nem látható) és bizony jobb lett a hang minőség,olyan hifis lett. viszont arra oda kell figyelni ha a tv-t a készüléken kikapcsolod akkor bekapcsoláskor újra be kell kapcsolni ezt a menübe mert alapból kikapcsra vált,de ha csak a távval lövöd le a tv-t akkor ok.

szelvesz
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: szelvesz »

SziasztokMegtudnátok mondani, hogy a KDF-E50-nek hány órára korlátozzák az izzó élettartalmát, és mennyibe kerűl?

Elvileg 10 000 órát bír az izzója.

Vajon ez a Sanyo PLV55WM1 -re is igaz lehet?
tv: Pana TX-36PL35P (volt és nemtom mit vegyek)meg van: LG 50PX4R dvd: Pio DVR530H video: Pana NV-SV120 S-VHS compact DVD lejátszó/rádiós erőlködő: LG LH-D6430 TV2/PC monitor: Samsung L26R51B

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Skipper »

SziasztokMegtudnátok mondani, hogy a KDF-E50-nek hány órára korlátozzák az izzó élettartalmát, és mennyibe kerűl?

Elvileg 10 000 órát bír az izzója.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Vendég

Sziasztok
Megtudnátok mondani, hogy a KDF-E50-nek hány órára korlátozzák az izzó élettartalmát, és mennyibe kerűl?

szelvesz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Esetleg vki a Sanyo PLV55WM1 (tuner nélküli) proji TV-ről tud-e vmit, esetleg közvetlen tapasztalat vagy bármely vélemény?
Ha jól tudom, akkor ez egy prezentációs projektor, valamint nem igazán európai piacra készült eredetileg ( ld. AV csatlakozási lehetőségek ). Valahol olvastam, hogy a panel válaszideje 16ms, ami manapság már nem az igazi. A szervízelés, a lámpa beszerezhetősége és ára ami még kérdés lehet.
Sajnos élőben nem láttam, mert ahhoz Bp-re kellett volna utaznom, így maradt a Sony KDF.
Ha teheted mindenképpen nézd meg élőben, mert igen barátságos áron hozzá lehet jutni.

Már néztem élőben az AVPlanetnél Canal+ csatornán 1920x1080i valós HD adást (foci ment éppen), és mintha moziban ültem volna. Nem voltak elkenődések, döbbnetesen tiszták voltak a gyors svenkek is. Ha ilyen lenne a T-Kábel adása akkor rögtön megvettem volna (a hagyományos TV adás viszont szinte nézhetetlen volt, persze kérdés milyen tunerrel milyen kábelről vették a jelet), HD videokameráról kifogástalan volt, ezen kívül a Digitszalonban is néztem gyári DVD-ről párhuzamosn a Sony KDF-50-nel. Kontrasztja sokkal szegényebb, mint a Sonyé, a fényereje is, (kicsit jobban be kell sötétíteni) de a színei nagyon természetesek. (bár a szvsz a Sonyé se rossz) A Sanyo ár/méret best-buy VGA/DVI bemeneten PC-ről még nem láttam, de szerét fogom ejteni, csak kell egy olyan laptopot szereznem ami sokféle felbontást tud. Még meg vkinek győznie h megfelelő tunerrel nézhető a TV is. A szervízháttér hiánya is aggaszt egy kicsit, mert bármilyen "olcsó" is, ha csalódom benne akkor nagyon drága. Kicsi fogyasztás, nagyon sok féle beállítási lehetősege van (mint prezentációs projektornak v. inkább monitornak, ahogy a Digitszalonban mutatta a srác, szinte már az volt az érzésem h akár kalibrálni is lehetne - no persze azért nem grafikai CRT monitor) Az értékvesztése meg katasztrófális lehet. Pár év múlva talán akváriumot lenne érdemes csinálni belőle. Ha mondjuk 5 évig örömömet lelem benne, addigra talán kitalálnak vmi jó plazma/LCD/??? megjelenítőt, ami nagy, lapos, keveset fogyaszt, valós HD és olyan a képminősége mint egy jó CRT Tv-nek. De h addig mit is vegyek???
tv: Pana TX-36PL35P (volt és nemtom mit vegyek)meg van: LG 50PX4R dvd: Pio DVR530H video: Pana NV-SV120 S-VHS compact DVD lejátszó/rádiós erőlködő: LG LH-D6430 TV2/PC monitor: Samsung L26R51B

Dezsol
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Dezsol »

rudi77:
A képe szerintem jó elég éles, azépek a színek stb., ami gyenge az a látószög
szerintem a legtöbb projis tv-n ez probléma, de tv-t legtöbbször ülve a tv-vel szembe néz az ember tehát ez nem zavaró, ha közelről megnézem a képet akkor némi képzajt is fel lehet fedezni, de ez sem látszik 4-5 m-ről ami érdekes még hogy analóg képforrásról meglepően jó a kép a saját tunere is jó és dvi/hdmi-n ugyan éles szép kép van de a nagy fekete területeken fehéres képzaj jelenik meg(pio868-al). Szerintem érdemes megnézni az újabb típusokat biztos javítottak sokmindenen és árban is ezek a legolcsóbbak. Sok sikert a választáshoz.
Sony VPL-HW65 , Pioneer VSX-AX5-i, Pioneer Dv-868i, B&W 604, 602, Lcr600, Asw675, Projecta Elpro 300x228, Samsung UE65F8000

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Én nem vennék HD plazmát, mert villog a képe, tükröződik, nem színhelyes, sokat fogyaszt, fűt mint a kályha és drága.
Ez igen.

Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Vendég

Esetleg vki a Sanyo PLV55WM1 (tuner nélküli) proji TV-ről tud-e vmit, esetleg közvetlen tapasztalat vagy bármely vélemény?
Ha jól tudom, akkor ez egy prezentációs projektor, valamint nem igazán európai piacra készült eredetileg ( ld. AV csatlakozási lehetőségek ). Valahol olvastam, hogy a panel válaszideje 16ms, ami manapság már nem az igazi. A szervízelés, a lámpa beszerezhetősége és ára ami még kérdés lehet.
Sajnos élőben nem láttam, mert ahhoz Bp-re kellett volna utaznom, így maradt a Sony KDF.
Ha teheted mindenképpen nézd meg élőben, mert igen barátságos áron hozzá lehet jutni.

Vendég

Én nem vennék HD plazmát, mert villog a képe, tükröződik, nem színhelyes, sokat fogyaszt, fűt mint a kályha és drága.
Ez igen.

Vendég

Lehet h mégis plazmát kéne venni (LG 50PX4R natív 1366x768 PC-ről VGA-HDMI módban is a leírás szerint, de most már sok kétségem van)

HDMI csatlakozással nem valószínű, hogy tudsz pixelpontos megjelenítést ( ami ugye a legjobb minőséget adja ), mert overscan-nal történik a képmegjelenítés.
Ha meg a video felbontása nem egyezik a panel felbontásával, akkor majdnem mindegy, hogy HDMI, VGA, vagy komponens.

rudi77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: rudi77 »

rudi77: Nem akarom dícsérni a Thomsont, de nekem ilyen van egy éve (61DLY644) van benne lassan 4000 óra és még semmi baja nem volt idáig, a kép nem foltosodik, látszólag semmit nem romlott a képe, látszólag nem csökkent a fényereje, még mindig tetszik és amikor csak leülök elé örülök, hogy végre kidobtam a 72cm-s CRT tv-t és lecseréltem egy ilyenre.

És milyen a képe a thomsonak? Látoszög stb. Mert most szöget ütötél a fejembe 61DLX648-ig akkor nem állok meg.
Projector: optoma hd72i Plazma: samsung 42s5h Player: htpc amd 3800 Erölködö: denon avr-1803 Muhold: dreambox-7000 mindent nyító készülék Hang: jamo hangszórók magnat mélyel....

Kiten
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Kiten »

Ó én elnéztem a beirásokat azt hittem hogy a samsung dlp projectoros tévét fikázák és nem a sonyt . Na akkor samsung dlp sp50l6hx  van számomra a teritékem.Tud valaki valamit infot?
Hali! Nekem a kisebbik testvére van, a 46-os. Igaz csak 3 hete, de eddig engem is örömmel tölt el, mikor leülhetek elé. Mondjuk Dezsol is ezt mondta a Thomsonról, ezt meg is értem. Mondjuk az övé idősebb jóval szvsz az is megbízható lehet. A döntés akkor is a te kezedben lesz. Én egyenlőre YUV-on hajtom ha DVD-t nézek és meggyőző képe van számomra. Igaz, ha már egy újratömörített írt DVD-t nézel rajta akkor néhol látszik a tömörítés kockái... Azt hiszem ezt hívják makroblokkosodásnak? De a tölem okosabbak remélem majd javítanak, ha nem.
A gyári ("müsoros") DVD-vel viszont nagyon szép képe van.
PC-vel még nem igazán próbáltam, VGA-n összekötöttem ugyan, de erröl nincs igazán még tapasztalatom, mert még bénázok én is egyenlőre...
HDMI-n meg egyáltalán nem láttam.
szvsz jó "kis" TV ez is. DE egyre figyelj. A MM-ben állva én is az 50"-os felé kacsingattam, de az anyagiak meghatározták a 46"-ost. Ezt mondjuk már leírtam itt is, de most is elmondom, hogy mikor meghozták és berakták a szobámba, akkor döbbentem le, hogy mekkora ez is valójában!

TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> ]

Dezsol
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Dezsol »

rudi77:
Nem akarom dícsérni a Thomsont, de nekem ilyen van egy éve (61DLY644) van benne lassan 4000 óra és még semmi baja nem volt idáig, a kép nem foltosodik, látszólag semmit nem romlott a képe, látszólag nem csökkent a fényereje, még mindig tetszik és amikor csak leülök elé örülök, hogy végre kidobtam a 72cm-s CRT tv-t és lecseréltem egy ilyenre.
Sony VPL-HW65 , Pioneer VSX-AX5-i, Pioneer Dv-868i, B&W 604, 602, Lcr600, Asw675, Projecta Elpro 300x228, Samsung UE65F8000

szelvesz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Ó én elnéztem a beirásokat azt hittem hogy a samsung dlp projectoros tévét fikázák és nem a sonyt . Na akkor samsung dlp sp50l6hx van számomra a teritékem.Tud valaki valamit infot?
Az LG 50RX4-ről már lemondtál? Nálam most ez van soron a natív 1366x768-cal PC bemenetről próbálta már vki? Mik a tapasztalatok?

rudi77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Ó én elnéztem a beirásokat azt hittem hogy a samsung dlp projectoros tévét fikázák és nem a sonyt . Na akkor samsung dlp sp50l6hx van számomra a teritékem.Tud valaki valamit infot?
Projector: optoma hd72i Plazma: samsung 42s5h Player: htpc amd 3800 Erölködö: denon avr-1803 Muhold: dreambox-7000 mindent nyító készülék Hang: jamo hangszórók magnat mélyel....

szelvesz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Na akkor samsung dlp projectoros tévé kilőve.És mi a véleményetek a THOMSON 61DLW616 DLP projektoros televízióról és a sony 3 lcd-és KDF-E50A11E-ról?Nálam a megbizhatóság is szempont.............

...alább hosszan ecsetelték a SONY KDF-E50A11E nem egyértelműen "jó tulajdonságait"
Thomsonról eddig nem sok jót hallottam.

kb. 100e-rel olcsóbb - nem kell még 1 tunert venni
(tuner úgyis van otthon kettő, az egyik SVHS kimenettel, a másik RGB)

rudi77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Na akkor samsung dlp projectoros tévé kilőve.És mi a véleményetek a THOMSON 61DLW616 DLP projektoros televízióról és a sony 3 lcd-és KDF-E50A11E-ról?
Nálam a megbizhatóság is szempont.............

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: momba »

Háááát, eléggé lelomboztál. Már majdnem azt hittem megtaláltam a megfelelő kompromisszumot ebben a készülékben. A TV adás, a DVD, illetve komponensen kameráról bevitt analóg HD (1440x1080i) esetén nagyon szép volt a képe, de az alapján amit írtál nekem még sem lesz jó (PC-ről HD videót nézni). A kis (26") Samsung TV/monitoron VGA-n 1360x768 felbontásban nagyon szép a HD video, de a gyengébb TV adások borzalmasan néznek ki. Ha nem haragszol, még 1 kérdés. (majd megnézem h az én videokártyám tud-e 1920x1080i képet) vajon ebben az esetben DVI/HDMI-n hogy nézne ki az 1440x1080i mpeg HD video (most a Samsungon PowerDVD6 1,33 széthúzással lesz 16/9 helyes képarány és nagyon szép) ugyan ezt szeretném nagyban (50")
Lehet h mégis plazmát kéne venni (LG 50PX4R natív 1366x768 PC-ről VGA-HDMI módban is a leírás szerint, de most már sok kétségem van)

erről van-e vkinek tapasztalata?

Vegyél HD projektort azzal nincs ennyi gond!
Csak be kell sötétíteni és kész!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Mióta használod? Milyen hibáit tapaszataltad? (legalább 90% eséllyel ilyet szeretnék venni, nagyon tetszik a design és nagyságrendileg fele annyiba kerül mint egy 50"-os plazma, ami azért nem mindegy)

Köszi , de még nem vagyok képben, mert a PC videokártyája rendelkezik DVI kimenettel és gondolom a DVI/HDMI - ami nem tartalmaz DA-AD konverziót - jobb  lehet mint a VGA, de videokártya nem ad 1080i jelet csak progresszívet.
A PC-n lévő HD videoanyag 1440x1080i mpeg, akkor a videokártyán 1280x768-at kell állítani és a Sony majd széthúzza 16:9-re ? (ami 1365x768 pixelt igényelne)
lehet h nagyon bután kérdeztem de talán érthető.

1.
Közel három hónapos a készülék.
Hibák:
- inhomogén kép
- alacsony kontraszt
- a háttérvilágítás sötétben átüt
- nem teljesen természetes színek
- korlátozott izzó élettartam, magas pótlási költség
- hangos ventillátor
- VGA natív felbontású megjelenítése le van tiltva
- szerintem igen gyenge a hangja
- az egyes tv csatornákhoz, ill. bemenetekhez nem lehet külön memorizálni a képi beállításokat
Röviden ennyi.

2.
A videokártya ad ki interlace-s jelet ( legalábbis az enyém igen: 1080*1920 30 Hz interlaced )
Az 1280*768-as képet nem húzza szét 16/9 képarányra, hanem marad a két szélén egy-egy függőleges csík. Nem is használom VGA bemenettel csak kísérletezgettem. A fenti felbontás is csak Powerstrip-el érhető el.
Számomra az egyik legnagyobb probléma a pixelpontos képmegjelenítés hiánya, ami igaz a VGA bemenetre és a HDMI bemenetre is.
A videó PC-ről történő nézéséhez a TV-t másodlagos megjelenítőként kell beállítani és itt a teljes képernyős módot alkalmazni.

Na,ez teljesen korrekt értékelés,szinte mindenben fedi,amit én is tapasztaltam ezzel a cuccal.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

szelvesz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

1.Közel három hónapos a készülék.
Hibák:
- inhomogén kép
- alacsony kontraszt
- hangos ventillátor
- az egyes tv csatornákhoz, ill. bemenetekhez nem lehet külön memorizálni a képi beállításokat
Röviden ennyi.

2.
A videokártya ad ki interlace-s jelet ( legalábbis az enyém igen: 1080*1920 30 Hz interlaced )
Az 1280*768-as képet nem húzza szét 16/9 képarányra, hanem marad a két szélén egy-egy függőleges csík. Nem is használom VGA bemenettel csak kísérletezgettem. A fenti felbontás is csak Powerstrip-el érhető el.
Számomra az egyik legnagyobb probléma a pixelpontos képmegjelenítés hiánya, ami igaz a VGA bemenetre és a HDMI bemenetre is.
A videó PC-ről történő nézéséhez a TV-t másodlagos megjelenítőként kell beállítani és itt a teljes képernyős módot alkalmazni.

Háááát, eléggé lelomboztál. Már majdnem azt hittem megtaláltam a megfelelő kompromisszumot ebben a készülékben. A TV adás, a DVD, illetve komponensen kameráról bevitt analóg HD (1440x1080i) esetén nagyon szép volt a képe, de az alapján amit írtál nekem még sem lesz jó (PC-ről HD videót nézni). A kis (26") Samsung TV/monitoron VGA-n 1360x768 felbontásban nagyon szép a HD video, de a gyengébb TV adások borzalmasan néznek ki.
Ha nem haragszol, még 1 kérdés. (majd megnézem h az én videokártyám tud-e 1920x1080i képet) vajon ebben az esetben DVI/HDMI-n hogy nézne ki az 1440x1080i mpeg HD video (most a Samsungon PowerDVD6 1,33 széthúzással lesz 16/9 helyes képarány és nagyon szép) ugyan ezt szeretném nagyban (50")

erről van-e vkinek tapasztalata?

Vendég

Mióta használod? Milyen hibáit tapaszataltad? (legalább 90% eséllyel ilyet szeretnék venni, nagyon tetszik a design és nagyságrendileg fele annyiba kerül mint egy 50"-os plazma, ami azért nem mindegy)

Köszi , de még nem vagyok képben, mert a PC videokártyája rendelkezik DVI kimenettel és gondolom a DVI/HDMI - ami nem tartalmaz DA-AD konverziót - jobb lehet mint a VGA, de videokártya nem ad 1080i jelet csak progresszívet.
A PC-n lévő HD videoanyag 1440x1080i mpeg, akkor a videokártyán 1280x768-at kell állítani és a Sony majd széthúzza 16:9-re ? (ami 1365x768 pixelt igényelne)

1.
Közel három hónapos a készülék.
Hibák:
- inhomogén kép
- alacsony kontraszt
- hangos ventillátor
Röviden ennyi.

2.

szelvesz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

1.

A Sony KDF-E50A11E tv-vel kapcsolatban:
Idáig én sem bántam meg, hogy ilyet vettem. Azóta kétszer voltam üzletben összehasonlítani plazmákkal, és szubjektív véleményem az, hogy az adott körülmények között jobb volt a képe mint az 50'-os HD plazmáké (Samsung, LG, Pioneer, Sony).
Természetesen van sok hibája, de még nem gyártottak olyan képmegjelenítőt, amelyik nekem minden szempontból megfelelne.

Mióta használod? Milyen hibáit tapaszataltad?
(legalább 90% eséllyel ilyet szeretnék venni, nagyon tetszik a design és nagyságrendileg fele annyiba kerül mint egy 50"-os plazma, ami azért nem mindegy)

2.
(szelvesz @ 2006 Mar 19 , 13:28) A videokártyáról elérhető felbontás érdekelne. 

1080i DVI-HDMI kábellel
768*1280 VGA összeköttetés esetén

Köszi , de még nem vagyok képben, mert a PC videokártyája rendelkezik DVI kimenettel és gondolom a DVI/HDMI - ami nem tartalmaz DA-AD konverziót - jobb lehet mint a VGA, de videokártya nem ad 1080i jelet csak progresszívet.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Nem lehet, hogy a ventillátor hagjának véleménykülömbségét a sony alkotta? Időközben javítottak rajta, esetleg hibás ventillátor.
A ventillátora hangos.
Szerintem ez nem egyedi hiba, hiszen pl. egy német fórumon sokat foglalkoztak a problémával.
Ettől függetlenül szerintem nem annyira vészes a dolog, hogy emiatt ne lenne érdemes megvenni.

Nem is a venti ennél a lényeg.

A ventillátoron kívül még mi okozhatja a zajt? Egyátalán van még benne mozgó alkatrész? (lehet h buta kérdés, de komolyan kíváncsi vagyok)

Nem a zajról beszéltem,hanem a foltosodásról,amit magam láttam 3 példányon is,és csak pár hónap,pár hét után jött elő.De az is igaz,hogy olyat is láttam,aminek félévesen semmi baja.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

szelvesz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Nem lehet, hogy a ventillátor hagjának véleménykülömbségét a sony alkotta? Időközben javítottak rajta, esetleg hibás ventillátor.
A ventillátora hangos.
Szerintem ez nem egyedi hiba, hiszen pl. egy német fórumon sokat foglalkoztak a problémával.
Ettől függetlenül szerintem nem annyira vészes a dolog, hogy emiatt ne lenne érdemes megvenni.

Nem is a venti ennél a lényeg.

A ventillátoron kívül még mi okozhatja a zajt? Egyátalán van még benne mozgó alkatrész? (lehet h buta kérdés, de komolyan kíváncsi vagyok)

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”