Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Van egy eladó LE-26M51B LCD televízióm 210.000 HUF-ért.A készülék pixelhiba mentes még nincs egy hónapos és természetesen garanciális is.
mail: oddman@payer.hu
Veszprém megyében lakom.
Bocs az off-ért!
Miért adod el?
Mégsem jó a Samsung? :box:
Mást veszel?
Lcd, Led, Oled TV-k
Van egy eladó LE-26M51B LCD televízióm 210.000 HUF-ért.
A készülék pixelhiba mentes még nincs egy hónapos és természetesen garanciális is.
mail: oddman@payer.hu
Veszprém megyében lakom.
Bocs az off-ért!
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Segítsetek!
Van egy 27"-os Samsung LCD-m. Nem régen, talán egy hónapja vettem. 10 perccel ezelőtt vettem észre, hogy full fekete képnél a jobb fölső sarokban valami világít. Mármint tudom, hogy hátulról meg van világítva az egész, de a jobb fölső sarokban -nem tudom másképp kifejezni magam- világít a kép. Ez után megnéztem normálisan film közben és akkor is közelről nézve világít. Tud valaki valamit erről? Szervízbe érdemes vinni?
Azt tudni kell, hogy az előző tv-m is egy Samsung volt, amit 3 hónappal ezelőtt vettem és 1 hónapig szórakozott velem a szervíz. Elvitték a TV-t, majd visszahozták, és ezt sokszor, majd kicserélhettem. Úgy gondoltam, hogy akkor már veszek egy LCD-t, hátha azzal nem lesz baj. Erre tessék.
Remélem tudtok segíteni. A tv-m típusa: LE27T51B
Előre is köszi.
Lcd, Led, Oled TV-k
Dec 4-én megrendeltem az interneten a LCD tv-hez a fali tartót, de azóta semmi, emilre sem válszolnak. Tudjátok hol lehet ilyet beszerezni máshonnan megbízhatóan, gyorsan?
Én tőlük szereztem be az Ommnimount fali konzolomat. A Pdf katalógusban több méret, ill. típus is megtalálható. Ráadásul nagyon korrekt áron jutottam hozzá.
Lcd, Led, Oled TV-k
...de nem lényeg, ha van egy videó, vagy DVD felvevő csatlakoztatva a TV-hez...
Hook
Ha a TV-t, EXT1-et, EXT2-T, AV-t, S-VIDEO-t, Componens-t nézed, akkor a PIP-nek csak HDMI-t tudsz választani.
A kis képbe tehetsz TV-t, EXT1-et, EXT2-T, AV-t, S-VIDEO-t, Componens-t, de csak akkor, ha a főkép PC vagy HDMI.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Lcd, Led, Oled TV-k
Viszont az LE40M61B-re a Samsung katalógusban 2 tunert specifikálnak, holott a használatiból kiderül, hogy csak egy tuneres PIP van benne, azaz PIP-hez külső forrás szükséges, ime:
http://downloadcenter.samsung.com/conte ... -00Eng.pdf
A 30 oldal szerin TV-t lehet nézni TV-vel SB PIP-ben szerintem 2 tuneres a Samsung-
De aha megvetted vagy kiprobaltad , akkor írj, mer nálam az a befuto (persze csak akkor ha cserelik a plazmat).
A használati 32. oldalát csekkold, a táblázatot:
TV-TV (Sub/Main): X
X=PIP Does not operate!
Hook
...meg nézd csak, ide is csak 1 tuner-es PIP-et karcoltak:
http://www.samsung.com/uk/products/tele ... ifications
...de nem lényeg, ha van egy videó, vagy DVD felvevő csatlakoztatva a TV-hez...
Hook
CRTTV: Pana TX-32PD50; Erősítő: Yamaha RX-V2400; DVD lejátszó: Philips DVP720SA; DVD felvevő: Sony RDR-HX710; VHS magnó: Sony SLVE720; Aktív sub: Yamaha YST-SW800; Front: PolkAudio RTi6; Center: PolkAudio CSi5; Surround: PolkAudio M40; Surround Backx2: PolkAudio M40; Front Effect: PolkAudio M30; Hangfalkábel: Monitor Atmos Air 309 (bi-kábelezve); Camcorder: Sony DCR-PC5E
Lcd, Led, Oled TV-k
Viszont az LE40M61B-re a Samsung katalógusban 2 tunert specifikálnak, holott a használatiból kiderül, hogy csak egy tuneres PIP van benne, azaz PIP-hez külső forrás szükséges, ime:
A 30 oldal szerin TV-t lehet nézni TV-vel SB PIP-ben szerintem 2 tuneres a Samsung-
De aha megvetted vagy kiprobaltad , akkor írj, mer nálam az a befuto (persze csak akkor ha cserelik a plazmat).
A használati 32. oldalát csekkold, a táblázatot:
TV-TV (Sub/Main): X
X=PIP Does not operate!
Hook
CRTTV: Pana TX-32PD50; Erősítő: Yamaha RX-V2400; DVD lejátszó: Philips DVP720SA; DVD felvevő: Sony RDR-HX710; VHS magnó: Sony SLVE720; Aktív sub: Yamaha YST-SW800; Front: PolkAudio RTi6; Center: PolkAudio CSi5; Surround: PolkAudio M40; Surround Backx2: PolkAudio M40; Front Effect: PolkAudio M30; Hangfalkábel: Monitor Atmos Air 309 (bi-kábelezve); Camcorder: Sony DCR-PC5E
Lcd, Led, Oled TV-k
A Samsung LE-40M61B-vel kapcs. találtam a neten egy hivatalos tesztet az AV Magazint-tól (10 oldalas és német nyelvű):
http://www.av-magazin.de/Einleitung_Sam ... 454.0.html
...kis német nyelvgyakorlat, avagy kellemest a hasznossal
Hook
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello
…csak a Samsung LE-40M61B két tuneres (katalógus szerint)
SONY KLV-W40A10 és PHILIPS 37/42PF9830 egy tuneresek.
Én úgy tudom, hogy a KLV-W40A10 nem kompatibilis a pc-vel, az LE-40M61B igen, de sehol nincs feltűntetve milyen felbontásban.
A kiállításon láttam a LE40M61B-t, nekem az adott körülmények között tetszett a képe, bár a fekete kicsit kékes lilásba húzott (ezen std. DVD video-t nyomtak, a Mátrix3-at)
A KLW-V40A10 nem volt ott a kiállításon, ezt máshol csekkoltam, ott Blu-Ray demo ment rajta, ezért nehéz összehasonlítani a képminőségeket
...ez a 3 típus ami szvsz szóba jöhet, a többi felejtős, ja és a Sony KDF-E42(E50)A11 sem utolsó szempont (3LCD proji), nekem lehet hogy ez lesz belőle, az anyagiak miatt...
Ui.:
Én nem vennék úgy TV-t - pláne nem ennyi pénzért - hogy nem veszem szemügyre élőben. A dunakeszi Electroworldben 2005 nov. környékén mind a három szóbanforgó LCD tv egymás mellett figyelt!
Üdv:
Hook
Sziasztok LCD-sek!
A türelem rózsát terem, megérte várnom, hisz végre elkezdtetek beszélni az általam preferált Philips modelről is. Nekem eddig ez tűnt a legjobb választásnak, bár ez a PC-s felbontás engem is elbizonytalanított egy kicsit, azért még nem kell annyira lehúzni, hogy egy tuneressé minősítjük, mikor 2 van neki.
Lehet, hogy most butaságot kérdezek, de ezért vannak az ilyen fórumok, hogy tanuljunk az okosabbtól.
-Honnan tudja egy LCD tv a jelből ami beszalad a DVI csatin, hogy az most PC-ből, vagy egyébb forrásból jött-e?
-Lehet-e a Teaway által mutatott VGA-RGB módszerrel is PC jelet továbbítani?
-Ha a Philips-et (32pf9830) veszem meg, és nem a Samsungot (32M61B) akkor nem tudok PC-ről HD-t nézni?
-Ha a HDMI-n tudja a HD felbontást, akkor a PC-ről DVI-HDMI átalakítóval meg lehet hajtani?
-Ha nem tudok PC-ről HD-t nézni, azért a következő két varázsszó a felelős? Nativ, HDCP
Bocs ha sokat kérdeztem, de sok pénzről van szó.
A mostani 3 opció:
Philips 32pf9830
Samsung 32M61B
Sony KLV-S32A10
Esetleg LG 32LX2R, de erről még nem nagyon olvastam véleményeket, bár a paraméterei nem rosszak, de nincsen rajta D-sub (az baj?).
Ti melyiket vennétek és miért?
Hali
A 37PF9830 valóban 2 tuneres!!! A használatiban egyértelműen benne van, pedig a HM kiállításon azt mondta a Philips standon az egyik "szakértő" hogy 1 tuneres.
Az LE40M61B használatijából az is kiderül, hogy PC-vel max. 1360x768 (60Hz) felbontást tud.
Egyébként senki nem húzta le a Philipset, hisz azt írtam lejjebb, meg most is azt mondom, hogy HD műsorokhoz a legjobb választás ez a típus. Kérdés: ki tudod-e használni az 1920x1080 pixel felbontású kijelző előnyeit?? Mert ha valaki std. TV adást, vagy std. DVD-t, ne adj isten még írott (rekódolt) lemezeket is szeretne nézni rajta, az biz. kurvára csalódni fog szvsz, mert ez a készülék a legapróbb forrásból származó hibát is kíméletlenül megmutat!
Egyelőre én is hezitálok, de most már biztos, hogy vagy a Samsung LE40M61B-t vagy a Sony KDF-E42A11-et választom. (Mind a kettő nagyon jó ár/érték arányt képvisel...)
Hook
Lcd, Led, Oled TV-k
Dec 4-én megrendeltem az interneten a LCD tv-hez a fali tartót, de azóta semmi, emilre sem válszolnak. Tudjátok hol lehet ilyet beszerezni máshonnan megbízhatóan, gyorsan?
Lcd, Led, Oled TV-k
Ott van még a felskálázós DVD-lejátszók közül az OPPO OPDV971H.DVI-on keresztül felskálázza a DVD felbontást 720p-re és 1080i-re.
60 körül van az ára. Annyit nem tud, mint a Kiss, de egy 20-assal olcsóbb.
DivX-et feliratttal és DVD-Audio-t is tud. A DVD képe meseszép az árához képest.
(analóg módon nem tud felkálázni, DVI-HDMI kábelt adnak hozzá, ha nincs a projin, plazmán vagy LCD-n DVI bemenet)
Ennek a lejátszónak is van saját topikja itt a DVd fórumon, olvass bele...
Eman
Kösz szépen, utánannézek... Csak itt olvastam róla, előtte nem hallottam.
Onkyo rendszerem van, jó lett volna de ahogy nézem azok el vannak maradva, bár a legdrágább nem, csak az ára sok.
Offtopicért bocs!
Üdv!
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
Lcd, Led, Oled TV-k
Mivel az LCD-t én elnapoltam, ezért inkább később lesz aktuális a téma. De ha veszek egy projektort akkor ahhoz meg ismét kéne egy skálázós cucc. Pl akkor ez a Kiss.
Üdv!
Ott van még a felskálázós DVD-lejátszók közül az OPPO OPDV971H.
DVI-on keresztül felskálázza a DVD felbontást 720p-re és 1080i-re.
60 körül van az ára. Annyit nem tud, mint a Kiss, de egy 20-assal olcsóbb.
DivX-et feliratttal és DVD-Audio-t is tud. A DVD képe meseszép az árához képest.
(analóg módon nem tud felkálázni, DVI-HDMI kábelt adnak hozzá, ha nincs a projin, plazmán vagy LCD-n DVI bemenet)
Ennek a lejátszónak is van saját topikja itt a DVd fórumon, olvass bele...
Eman
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello
-Ha a HDMI-n tudja a HD felbontást, akkor a PC-ről DVI-HDMI átalakítóval meg lehet hajtani?
Esetleg LG 32LX2R, de erről még nem nagyon olvastam véleményeket, bár a paraméterei nem rosszak, de nincsen rajta D-sub (az baj?).
Én az LG-met PC-ről DVI-HDMI kábellel hajtom, így a legjobb. Beleértve a lejátszók kimeneteit is. Nem kell tehát D-sub. Pedig van rajta.
Én az LG-met PC-ről DVI-HDMI kábellel hajtom, így a legjobb. Beleértve a lejátszók kimeneteit is. Nem kell tehát D-sub. Pedig van rajta.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
SAMSUNG LCD TULAJOK SEGÍTSÉGÉT KÉREM...
(Nekem LE-27T51B-m van. 2005.nov. közepén vettem.)
Tegnap találtam egy alpixel hibát. (Világoskéken világít az egyik pixel középen, csak 1-1,5m vagy annál közelebbről látszik meg csak ha nem sötét szín van körülötte - kék, fekete, sötét árnyalatoknál egyáltalán nem látszik közelről sem)
Maximálisan tisztában vagyok vele, h a legjobb pixelgarancia (már amelyik cégnél van - legjobb estenben is csak 1 főpixel..
Csak erről jutott eszembe:
KÉRDÉS: Hány főpixel hiba után cserélik az LCD TV-t a Samsungnál? (Rendesen a Samsung Magyarországon keresztül vásároltam)
Az Ügyfélszolgálaton (40-es hívószámú) nem tudtak nekem válaszolni...
A helyi szervizeléssel megbízott cég (Győrben) szakembere(?) azt mondta, h csak
akkor ha : 6 FŐPIXEL A KÖZÉPMEZŐBEN!!! (5-re még nem)
Kérem, h valaki aki PONTOS INFORMÁCIÓT TUD a Samsung pixelgaranciáról, annak részleteiről, írja meg!
Köszi.
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
Lcd, Led, Oled TV-k
A Philips -vel kapcsolatban nekem az gyanus ennel a 1024x768 -as PC ebmenetnel, hogy egyebkent csak progresszivet csak 720p -ig tud, illetve a 1080 -at mar csak interlace -be...
Amennyiben egy tenyelgesen valosan 1920x1080 -as panel lenne benne, akkor ha az elektronika, es a kabelezes birja az 1920x1080 as felbontast (persze progresszivban), akkor semmi akadalya nem lenne a nativ PC vezerlesnek...
Szerintem csucs kategorias TV -nel meg marketing szempontbol is valoszinutlen a butitas...
...ha huleseget irok akkor bocsi, annyira meg nem vok benne ebben a temaban.
u.i.
nincs valami HD szabvany oldal, ahol le van irva mi hany fps, meg felbontas stb?
Csak mert neztem 720p -s anyagot, ami asszem 25fps volt, es hat irto sitt az a 25fps, mennyit ir elo a szabvany, mert cca 50fps alatt a progressziv irto gusztustalan darabos...
Lenne egy fontos kérdésem:
Látott-e már valaki erről PC-s jképet 1024x768-nál nagyobban?
Akármiylen bemenetről vagy esetleg egy KISS-es átalakítóval.
Hmmm...
En lattam egyreszt nativba hajtott lcd tv -t pc rol, kiallitva (gondolom vagy 1280, vagy 1366), de minden esetre mivel moncsiban regota hasznalok lcd -t, azt mar tudom, hogy az 1600 -as felbontasuakhoz a sima dvi kabel nem jo, sozval el tudom kepzelni, hogy egy 1920x1080p jelhez valami eleg specko elektronika/kabel kell, leven PC -nel, azert legalabb 60Hz -es frissitesel kene szamolni, ami ugye 60fps -t tesz ki, es ez leven tomoritetlenul (avagy vesztesegmentes tomoritessel nem tudom, gondolom ezt a szabvany hatarozza meg) halad a jelfolyam az amugy is eleg combos dvi kabel ami mar 1600 -as felbontast nem tud atvinni, eleg specko igenyeknek van kiteve ha 1920x1080p jelet akarok rajta atvinni legalabb 60fps -vel...
Lcd, Led, Oled TV-k
A Philips -vel kapcsolatban nekem az gyanus ennel a 1024x768 -as PC ebmenetnel, hogy egyebkent csak progresszivet csak 720p -ig tud, illetve a 1080 -at mar csak interlace -be...
Amennyiben egy tenyelgesen valosan 1920x1080 -as panel lenne benne, akkor ha az elektronika, es a kabelezes birja az 1920x1080 as felbontast (persze progresszivban), akkor semmi akadalya nem lenne a nativ PC vezerlesnek...
Szerintem csucs kategorias TV -nel meg marketing szempontbol is valoszinutlen a butitas...
u.i.
nincs valami HD szabvany oldal, ahol le van irva mi hany fps, meg felbontas stb?
Csak mert neztem 720p -s anyagot, ami asszem 25fps volt, es hat irto sitt az a 25fps, mennyit ir elo a szabvany, mert cca 50fps alatt a progressziv irto gusztustalan darabos...
Lenne egy fontos kérdésem:
Látott-e már valaki erről PC-s jképet 1024x768-nál nagyobban?
Akármiylen bemenetről vagy esetleg egy KISS-es átalakítóval.
Lcd, Led, Oled TV-k
u.i.
Lcd, Led, Oled TV-k
-Honnan tudja egy LCD tv a jelből ami beszalad a DVI csatin, hogy az most PC-ből, vagy egyébb forrásból jött-e?-Lehet-e a Teaway által mutatott VGA-RGB módszerrel is PC jelet továbbítani?
-Ha a Philips-et (32pf9830) veszem meg, és nem a Samsungot (32M61B) akkor nem tudok PC-ről HD-t nézni?
-Ha nem tudok PC-ről HD-t nézni, azért a következő két varázsszó a felelős? Nativ, HDCP
-Honnan tudja egy LCD tv a jelből ami beszalad a DVI csatin, hogy az most PC-ből, vagy egyébb forrásból jött-e?
Nem tudom honnan tudja, de tudja. És biztos ami biztos (mivel ez is digitális bemenet, mint a HDMI), ezért ellátták HDCP védelemmel is.
Jókat kérdezel Azt hiszem igen, elvileg lehetséges, bár nem emlékszem, hogy konkrétan kipróbálta volna valaki. Illetve valami halvány emlékem van róla régebbről, 1x mintha valaki kipróbálta volna, aztán elajándékozta az átalakítót, mert nem jött be neki a kapott kép.
Na ez az, amiről ellentétesek az információk, a gyári adatok szerint PC-ről csak 1024x768-as felbontást enged, mások szerint többet. Ha többet enged, akkor nem értem, hogy miért gyengítenék a modellt ennek eltitkolásával, bár voltak már téves adatok gyári oldalakon (na de ekkorák...) Szóval amíg koknrétan meg nem hajtotta valaki PC-ről, addig nem tudunk biztosat, csak annyit hogy a Samsungoknak ez nem gond
Biztosan meg lehet hajtani, de egyrészt valahonnan szintén tudja, hogy ez PC-s jel, és nem "igazi" 720p vagy 1080i (tehát a PC nem tudja 100%-ban szimulálni a 720p/1080i jelet, ami érthetetlen számomra), másrészt nekem pl. nem jött be jó kép ezzel az átalakítással, elméleteim vannak róla hogy miért, de lényeg a lényeg, az analóg sima VGA (másnéven D-Sub) csatival szebb képet kaptam. Az is lehet, hogy gagyi kábelt vettem 10 ropiért, a franc tudja.
Inkább a natív. A HDCP az arról szól, hogy annak hiánya esetén nem tudnál HD anyagot nézni HD felbontásban, csak butítva, kisebb felbontásban. Bár egy TV-ből felvett bedivixesített álHD anyagra ez nem tudom érvényes-e. Sztem nem.
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello!
Ezek az "olcsóbb" 70-80e -res DVD lejátszók amiken már van HDMI, fel tudják skálázni a képet DVD-ről egy LCD tv felbontására?
Az említett Kiss DP600 tudja?
Üdv!
Ez a KiSS DP600-as nem csak hogy tudja a HDMI-t, de még 1000 dolgot tud, külön totyik is van róla... Olvass vissza, többször is belinkeltem...
Jójó, láttam hogy linkelted!
Mivel az LCD-t én elnapoltam, ezért inkább később lesz aktuális a téma. De ha veszek egy projektort akkor ahhoz meg ismét kéne egy skálázós cucc. Pl akkor ez a Kiss.
Üdv!
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello
…csak a Samsung LE-40M61B két tuneres (katalógus szerint)
SONY KLV-W40A10 és PHILIPS 37/42PF9830 egy tuneresek.
Én úgy tudom, hogy a KLV-W40A10 nem kompatibilis a pc-vel, az LE-40M61B igen, de sehol nincs feltűntetve milyen felbontásban.
A kiállításon láttam a LE40M61B-t, nekem az adott körülmények között tetszett a képe, bár a fekete kicsit kékes lilásba húzott (ezen std. DVD video-t nyomtak, a Mátrix3-at)
A KLW-V40A10 nem volt ott a kiállításon, ezt máshol csekkoltam, ott Blu-Ray demo ment rajta, ezért nehéz összehasonlítani a képminőségeket
...ez a 3 típus ami szvsz szóba jöhet, a többi felejtős, ja és a Sony KDF-E42(E50)A11 sem utolsó szempont (3LCD proji), nekem lehet hogy ez lesz belőle, az anyagiak miatt...
Ui.:
Én nem vennék úgy TV-t - pláne nem ennyi pénzért - hogy nem veszem szemügyre élőben. A dunakeszi Electroworldben 2005 nov. környékén mind a három szóbanforgó LCD tv egymás mellett figyelt!
Üdv:
Hook
Sziasztok LCD-sek!
A türelem rózsát terem, megérte várnom, hisz végre elkezdtetek beszélni az általam preferált Philips modelről is. Nekem eddig ez tűnt a legjobb választásnak, bár ez a PC-s felbontás engem is elbizonytalanított egy kicsit, azért még nem kell annyira lehúzni, hogy egy tuneressé minősítjük, mikor 2 van neki.
Lehet, hogy most butaságot kérdezek, de ezért vannak az ilyen fórumok, hogy tanuljunk az okosabbtól.
Bocs ha sokat kérdeztem, de sok pénzről van szó.
A mostani 3 opció:
Philips 32pf9830
Samsung 32M61B
Sony KLV-S32A10
Lcd, Led, Oled TV-k
A felskálázást egy közepes videokártya is tudja, minek azért 80 khuf ért lejáccót venni / teszem fel láma kérdésem, amire setem a választ hogy többet tud , jobban stb stb//
Azért hogy ne csak 1024x768-as natív felbontásban tudja hajtani a HD-s filmeket PC-ről, hanem 1980x1080-asban HDMI-n keresztül (hálózatról), ha már több mintegy millát kifizetett érte.
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Lcd, Led, Oled TV-k
A felskálázást egy közepes videokártya is tudja, minek azért 80 khuf ért lejáccót venni / teszem fel láma kérdésem, amire setem a választ hogy többet tud , jobban stb stb//
Lcd, Led, Oled TV-k
[...]A kérdésem, hogy a gyakorlatban a samsung LE26M51B LCD tévének bekapcsolt dinamikus kontraszttal jobb lehet a kontrasztja, mint az 1000:1-es sony-nak?
[...]
Meg kell nézni őket egymás mellett uazzal a forrással. Mindenkinek más és más a szeme érzékenysége.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50