Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Egy pe55-ös pana összekötve egy notebook-kal egy vga kábelen mit produkál? ilyenkor a hangot a notiról külön bele kell vinnem a tvbe vagy erősítőbe egy sztereó bemenetére?
Plazma
Ezek alapján ajánlhatom őket, nincs velük semmi gond. Túlmesélni meg nem igazán lehet egy vásárlás történetét. (szerintem)
Úgy tudtam, hogy Kitrákotty tavaj év végén elhunyt :box: de lehet hogy a végén még mondott valamit szerintem I'll be back szerintem
az OFF-ért sorry !!!
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
interhifi-től vásárolt már vki?tapsztalatok?
Én vásároltam, de túl sok tapasztalatról nem tudok beszámolni:
Kiválasztottam, megrendeltem, házhoz szállították, kifizettem, és azóta működik.
Ezek alapján ajánlhatom őket, nincs velük semmi gond. Túlmesélni meg nem igazán lehet egy vásárlás történetét. (szerintem)
ez van a római kerttel szemben?
Plazma
Én vásároltam, de túl sok tapasztalatról nem tudok beszámolni:
Kiválasztottam, megrendeltem, házhoz szállították, kifizettem, és azóta működik.
Plazma
nem szépek a sötét részek. olyan mintha az ember egy rosszul tömörített avit nézne számítón. ilyen lilás-foltos féle a kép.ez a plasmák hibája vagy ennek a samungnak a hibája vagy azé hogy a dvd scarttal van rákötve?
egy pana 42pa55 is ilyen?
Szia!
Olvass kicsit visszább, találsz a PS42D5S-ről egy elég hosszú, velős leírást.
(Én írtam.)
Képbeli különbség nem sok van az S5H-hoz képest sem TV-adással, sem DVD-vel.
Csak egy jótanács........ SAMSOT gyorsan felejtsd el, csak csalódás lesz.
Én kicseréltettem Panasonicra.....
Üdv.
ehh, köszi,
de az van hogy elfelejteni nem tudom teljesen, mert szűkebb családom már vásárolt egyet (mondjuk igaz hogy most folyik a visszacseréje egy HD-s ra) és már viseljük ennek hátrányait
mindenesetre jómagam szeretnék ügyesebben választani
Plazma
nem szépek a sötét részek. olyan mintha az ember egy rosszul tömörített avit nézne számítón. ilyen lilás-foltos féle a kép.ez a plasmák hibája vagy ennek a samungnak a hibája vagy azé hogy a dvd scarttal van rákötve?
Szia!
Olvass kicsit visszább, találsz a PS42D5S-ről egy elég hosszú, velős leírást.
(Én írtam.)
Képbeli különbség nem sok van az S5H-hoz képest sem TV-adással, sem DVD-vel.
Csak egy jótanács........ SAMSOT gyorsan felejtsd el, csak csalódás lesz.
Én kicseréltettem Panasonicra.....
Üdv.
Plazma
megint kicsit "tesztelgettem" a samsung 42d5s készüléket:
nem vagyok kibékülve a feketéjével. pl dvdnél egyenesen zajos a szélesvászon fekete csíkja, mondjuk ezen fényerő állítással lehetett segíteni kicsit, viszont a kép többi részén továbbra is rossz a fekete. nem szépek a sötét részek. olyan mintha az ember egy rosszul tömörített avit nézne számítón. ilyen lilás-foltos féle a kép.
ez a plasmák hibája vagy ennek a samungnak a hibája vagy azé hogy a dvd scarttal van rákötve?
Nem olyan.
huhh, megnyugodtam, köszi
mondtam, hogy rea4-et kérdezd
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
nem vagyok kibékülve a feketéjével. pl dvdnél egyenesen zajos a szélesvászon fekete csíkja, mondjuk ezen fényerő állítással lehetett segíteni kicsit, viszont a kép többi részén továbbra is rossz a fekete. nem szépek a sötét részek. olyan mintha az ember egy rosszul tömörített avit nézne számítón. ilyen lilás-foltos féle a kép.
ez a plasmák hibája vagy ennek a samungnak a hibája vagy azé hogy a dvd scarttal van rákötve?
Nem olyan.
huhh, megnyugodtam, köszi
Plazma
Nem olyan.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Plazma
Hitachi 42PD5200 plazma mellé milyen párosítás egy Denon 1920 lejátszó? Analóg vagy digitális összeköttetés sikeresebb ebben az esetben?
Mindenképpen DVI kábelt használj, de azt gondolom tudod, hogy a DVI-STB-re kell átálítani a bemenetet. A lejátszót 576p-re állítsd. így lesz a legjobb képminőség.
Ez eddig OK, de ugyebár a Denon-on HDMI kimenet van. Ennek a DVI-ra történő átalakítása nem okoz semmi gondot?
- veszel egy DVI-HDMI kabelt
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11017
- Kapcsolat:
Plazma
Ez eddig OK, de ugyebár a Denon-on HDMI kimenet van. Ennek a DVI-ra történő átalakítása nem okoz semmi gondot?
Ebben a felbontásban semmit. Ha még nincs kábeled, akkor célszerű DVI-HDMI-t venni, ha már megvan a HDMI kábeled, akkor egy adaptert.
OK, köszi!
Plazma
Ebben a felbontásban semmit. Ha még nincs kábeled, akkor célszerű DVI-HDMI-t venni, ha már megvan a HDMI kábeled, akkor egy adaptert.
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Plazma
Hitachi 42PD5200 plazma mellé milyen párosítás egy Denon 1920 lejátszó? Analóg vagy digitális összeköttetés sikeresebb ebben az esetben?
Mindenképpen DVI kábelt használj, de azt gondolom tudod, hogy a DVI-STB-re kell átálítani a bemenetet. A lejátszót 576p-re állítsd. így lesz a legjobb képminőség.
Plazma
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Plazma
Plazma
Kis adatbázisom szerint a Panasonic 42PE55 az InterHifi-nél a legolcsóbb: 449.990.- Ft.
ÁÁÁÁ bakker de hülye vagyok, tényleg ki is felejtettem kedves t17t nevű fórumtársunkat keresd ha a legolcsóbb helyre vagy kíváncsi nagyon képben van a srác az árak terén :punk:
Vagy kézben tartja a plazma piacot?
ehm, ekkora mázlim nem lehet, ez az Interhifi ott van tőlem "egy köpésre" :box:
Na látod nem is kell messzire menni !
Egyébként a PE55 és az S97 nagyon jó párosítás
Plazma
Kis adatbázisom szerint a Panasonic 42PE55 az InterHifi-nél a legolcsóbb: 449.990.- Ft.
ÁÁÁÁ bakker de hülye vagyok, tényleg ki is felejtettem kedves t17t nevű fórumtársunkat keresd ha a legolcsóbb helyre vagy kíváncsi nagyon képben van a srác az árak terén
ehm, ekkora mázlim nem lehet, ez az Interhifi ott van tőlem "egy köpésre" :box:
Plazma
jah, a focival meg úgy vagyok hogy kb a kapust összekeverem a kapuval, szóval nem nagyon érdekel
Plazma
őszig?!?!?!?!? ember,az kerek egy év, ki tud annyit várni? :box:
Nagyon megbánod, ha mégis a plazmát választod.
Én ősszel két hónapot töltöttem azzal, hogy az ideális megjelenítőt megtaláljam. A nálunk létező összes plazma, LCD, projektoros TV-t végignéztem teszt dvd-vel, SD, HD. Tucatnyi fórumot naponta óraszám olvastam.
Végül meghagytam TV-re az öreg 32" CRT-s Thomsont, de filmre vettem egy használt Toshibát, és a foci VB-t is azon fog menni.
A projektor tényleg egy más világ...
Pedig helyhiány miatt csak úgy tudom nézni a vetített képet, hogy a rolós vászon lehúzva pont a TV-t takarja. De így is megéri!!!
Tegnap reggel még én is projektor lázban égtem, aztán átvettem a lakást és szembesültem fizikai lényével
gondolkodtam, agyaltam sokat hogy hogy kellene, stb, plazmával még többe is jövök ki, de ez már egy lejátszott menet. plazma lesz és kész
(a rendszer is már kikörvonalazódott nagyjából:
tv: pana 42pe55, dvd: pana s97, receiver: HK avr 135 ami egyelőre meglévő mission-on fut majd sztem, amit hamarosan egy B&W mini theatre cserél le )
- simi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
Plazma
őszig?!?!?!?!? ember,az kerek egy év, ki tud annyit várni?
Nagyon megbánod, ha mégis a plazmát választod.
Én ősszel két hónapot töltöttem azzal, hogy az ideális megjelenítőt megtaláljam. A nálunk létező összes plazma, LCD, projektoros TV-t végignéztem teszt dvd-vel, SD, HD. Tucatnyi fórumot naponta óraszám olvastam.
Végül meghagytam TV-re az öreg 32" CRT-s Thomsont, de filmre vettem egy használt Toshibát, és a foci VB-t is azon fog menni.
A projektor tényleg egy más világ...
Pedig helyhiány miatt csak úgy tudom nézni a vetített képet, hogy a rolós vászon lehúzva pont a TV-t takarja. De így is megéri!!!
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Plazma
ÁÁÁÁ bakker de hülye vagyok, tényleg ki is felejtettem kedves t17t nevű fórumtársunkat keresd ha a legolcsóbb helyre vagy kíváncsi nagyon képben van a srác az árak terén :box:
Plazma
A HD-t szerintem még felesleges erőltetni, mondjuk kérdés hogy hány évre előre tervezel.
karacsonykor mar leszunk egy paran akiknek hianyozni fog nagyon a HD
de addig tenyleg nem erdemes HD-t venni mivel zuhanni fog az ara
nagyon sajat velemenykent halkan jegyzem meg, hogy en most nem vennek plazmat, kb. oszig...
őszig?!?!?!?!? ember,az kerek egy év, ki tud annyit várni?
Plazma
nagyon sajat velemenykent halkan jegyzem meg, hogy en most nem vennek plazmat, kb. oszig...
Nagyon halkan én is csatlakoznék a véleményedhez: akármilyen nagyértékű tv-t venni MOST