De, mindegy, hány óra, a 140-180 watt vs. 250 - 320 watt önmagáért beszél.
Ha a 60 - as Piot megvettem volna egy százasért, pont le...tam volna a fogyasztását.
A Sony majdnem tízszer annyi volt, remélem nem térdel le öt év múlva.
Persze, jó, hogy nagyobb. Bevallom, kicsit féltem a méretétől. az 55 az 50 - hez képest viszont túl kis különbség lett volna. Így lett 65 c.
Szinte az első műsor, amit néztem, a Tour volt. Gyönyörű tájak, pazar kép, stb. De mikor a motoron ülő operatőr kameraképét mutatták hátrafelé, két perc alatt olyan hányingerem lett, mintha az Atlanti óceánon hánykolódtam volna. Feleségem nem is értette, miért nem nézem tovább a bicikliversenyt...

Többen mondták már nekem, akiknek szintén valamilyen újsüttetű tévéjük volt, hogy milyen jó képet csinál a gyenge felbontású műsorokból. Nem hittem volna, hogy egy Columbo, vagy egyéb kőkorszaki felvételek is milyen új életre tudnak kelni. Tényleg embertelen jó. Még a hangja is egész elviselhető. Reggel, arra a kis időre be sem kapcsolom a hangrendszert, a saját hangszóróival megy.
Nekem régen soha nem volt Sonym. Nem vagyok a falkával együtt üvőltő típus. Mikor óriási hypja volt a Sonynak, azért sem olyat vettem, Panasonic dómrendszerű 72 - m volt, nagyon nem bántam meg. Most, hogy az LG-t divat sztárolni, gondoltam, most jött el az ideje a Sonynak. Szvsz q. jó döntés volt.
Asszem, kiírtam magam TV - ügyben...