Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Mostanában divat lett "nemlétező áron" meghirdetni kaposabb műszaki cuccokat, azt is megmondom hogy miért...
1.- meglátod az újságban, teljesen lázbajössz... nekem kell egy ilyen!
2.- elmész megvenni, majd szembesülsz a ténnyel= már elfogyott, nem is jött, stb...
3.- de mivel már úgy beleélted magad, megkérdezed mi van valami hasonló áron...
4.- lesz valami gagyi hasonló áron, vagy a meghirdetettnél "egy kicsit" drágábban valami hasonló...
5.- ha már itt vagyok, nem megyek üres kézzel haza, mint egy kivert kutya veszek valamit...
És máris bejött a számítása a cégnek....
ui: persze, most egy átlagemberről beszéltem, nem egy rafkós centeresről...
Én fél év alatt 2x is jártam így, "véletlenül" ugyanabban a boltban (miskolci Elektro Pont), ahol "véletlenül" a ténylegesnél sokkal alacsonyabb áron volt meghirdetve a termék. Először egy gáztűzhellyel, másodszor egy hordozható rádiósmagnóval jártam pórul. Mondjuk én szeretek utánajárni a dolgoknak és rászánom az időt az üzletek bejárására, de aki pl. vidékről bejön a tűzhelyért úgy, hogy valakit nagy nehezen beszervezett, hogy segítsen neki hazavinni a szajrét, az biztosan nem fog üres kézzel távozni.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Plazma
Sziasztok nézzétek meg a www.tvstore.hu oldalon a plazma tv árakat.
Szerintem jo áron dolgoznak és segitö készek.
Plazma
Minden ilyen esetben ezt kell kitölteni....
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Plazma
Mostanában divat lett "nemlétező áron" meghirdetni kaposabb műszaki cuccokat, azt is megmondom hogy miért...
1.- meglátod az újságban, teljesen lázbajössz... nekem kell egy ilyen!
2.- elmész megvenni, majd szembesülsz a ténnyel= már elfogyott, nem is jött, stb...
3.- de mivel már úgy beleélted magad, megkérdezed mi van valami hasonló áron...
4.- lesz valami gagyi hasonló áron, vagy a meghirdetettnél "egy kicsit" drágábban valami hasonló...
5.- ha már itt vagyok, nem megyek üres kézzel haza, mint egy kivert kutya veszek valamit...
És máris bejött a számítása a cégnek....
ui: persze, most egy átlagemberről beszéltem, nem egy rafkós centeresről...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Plazma
Szerintem, ha végigmész sorról-sorra, akkor rájössz, hogy én látom jól!(pl.: speaker, teletext, sleep timer...)
Szerintem egyértelmű a dolog... (Vagy nem... )
- ok lehet..
- de ettol fuggetlenul, a panel NTSC-s!
Mint a hasonló méretű plazmák 90%-ának. A kákán ne keressük már a csomót.
Plazma
Állítólag az új fogyasztóvédelmi törvény értelmében, nem lehet kifogás a reklámnál, hogy elírták, és az sem ad felmentést, ha az esetleges nyomdai hibákért nem vállalnak felelősséget, mert a megtévesztő reklámok kizárása miatt (állítólag) kötelesek a meghírdetett áron adni a cumót, bár akkor meg majd jön a másik indok, miszerint most fogyott el. :smile19:
Plazma
Szerintem, ha végigmész sorról-sorra, akkor rájössz, hogy én látom jól!(pl.: speaker, teletext, sleep timer...)
Hoppá! Friss infó!
Sajna úgy elfogyott a Samsung plazma, hogy már nemis lesz... Most beszéltem velük telefonon...
Így a táblázat értelmezése érdektelenné vált... (Sopronban még van, őket is most hívtam...)
Valamint: Már másodszor esem MÁS CSAPDÁJÁBA!!! Egyszer a 365ezres PANA 42PA50-ről derült ki, hogy 465e, most meg rákérdeztem, hogy ez a SAMSUNG nem 299.999.-, hanem 399.999.- Ft...
NO COMMENT!
Mehet tovább a keresés! Szóval valami új hely, új plazma, új akció!?
Hát sajnálom hogy nem jött össze, de a szórólapon tényleg 299e ft volt úgyhogy engem is átvertek, sőt két helyen is elb***ták el mert a részlet is 10x30e -ként volt feltűntetve.
Megbízható egy cég
Plazma
- ok lehet..
- de ettol fuggetlenul, a panel NTSC-s!
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Plazma
Szerintem, ha végigmész sorról-sorra, akkor rájössz, hogy én látom jól!
(pl.: speaker, teletext, sleep timer...)
Hoppá! Friss infó!
Sajna úgy elfogyott a Samsung plazma, hogy már nemis lesz... Most beszéltem velük telefonon...
Így a táblázat értelmezése érdektelenné vált... (Sopronban még van, őket is most hívtam...)
Valamint: Már másodszor esem MÁS CSAPDÁJÁBA!!! Egyszer a 365ezres PANA 42PA50-ről derült ki, hogy 465e, most meg rákérdeztem, hogy ez a SAMSUNG nem 299.999.-, hanem 399.999.- Ft...
NO COMMENT!
Mehet tovább a keresés! Szóval valami új hely, új plazma, új akció!?
Plazma
..Amúgy itt a plazma honlapja: Samsung PS42D4S
- felbontasa csak NTSC-s, amcsiban elmenne.
Hali!
Nem fordítva értelmezted a jelzéseket?
o = igen
x = nem
...szvsz...
- szerintem te ertelmezed forditva
- akkor szerinted mekkora a nativ felbontasa a panelnek?
T A M I . H U
Plazma
Hali!
Nem fordítva értelmezted a jelzéseket?
o = igen
x = nem
...szvsz...
Plazma
T A M I . H U
Plazma
Legközelebb tényleg a Szfvári üzlet van. Szombaton elvitték az összeset! Ma érkezett áru, de plazmát nem hoztak. Legközelebb szerdán jön áru, abban talán lesz...
Ha tényleg minden úgy van, ahogy elképzeljük, ráadásul hitelre is megy, akkor valószínű, hogy megveszem! Valakinek ellenvéleménye? Esetleg más javaslat!? Szerdáig léci jelezzétek! Köszi!
Amúgy itt a plazma honlapja: Samsung PS42D4S
Plazma
hello2me: Köszi az infókat, már kezdek is telefonálgatni!
Plazma
...bármilyen info kell róla begépelem.
Akkor léci bármi infót még, ami közelebb visz...
Hely, telszám, cím, más áruk...
Köszi!
Gondolom pesti vagy /...A Saturn-nál kiállított.../, akkor a fehérvári üzlet van a legközelebb:
Szfvár, Jancsár köz 5.
H-P: 9-18
Sz: 09-13
Tel: 22/319-618
Júl 1.-11. szól a szórólap szerint.
Más áru alatt mit értesz?
Mert ha a TH42PA50-et akkor az biztos nincs ennyiért.
Bárha részletre azt is odaadják?
Plazma
...bármilyen info kell róla begépelem.
Akkor léci bármi infót még, ami közelebb visz...
Hely, telszám, cím, más áruk...
Köszi!
Plazma
Tudsz linket adni az ElektroPlus-hoz? Köszi! (Nem találtam csak külföldit...)
Az nekem is jól jönne, de a szórólapon nincs rajta. Budapesti üzletek nincsenek feltüntetve, de bármilyen info kell róla begépelem.
Plazma
Tudsz linket adni az ElektroPlus-hoz? Köszi! (Nem találtam csak külföldit...)
Plazma
A nomatica-ról már kezdek lemondani én is...A Saturn-nál kiállított/demonstrációs plazmákat árulnak. 42 colos Samsung: PS42D4S 349.990.- Ft 3 év jótállással. Ami tetszik az a DVI bemenet, ami nem az a PIP hiánya. Nomeg az se mindegy, hogy már használt, ment jónéhány ezer órát.
Szerintetek sem érdemes ráugrani?
Hát biztos nem érdemes ráugrani, mert az ElektroPlus /E+/ üzleteiben ugyanez a típus 299 999,- ft 3év garival újonnan, sőt 10 havi kamatmentes részletre 10x30e ft. Ez az ajánlát már inkább elgondolkodtató.
Plazma
A nomatica-ról már kezdek lemondani én is...
A Saturn-nál kiállított/demonstrációs plazmákat árulnak. 42 colos Samsung: PS42D4S 349.990.- Ft 3 év jótállással. Ami tetszik az a DVI bemenet, ami nem az a PIP hiánya. Nomeg az se mindegy, hogy már használt, ment jónéhány ezer órát.
Szerintetek sem érdemes ráugrani?
Plazma
A mai állás szerint a nomatica 430.562.- Ft után:Digital Szalon 459.000.- Ft
AVPlanet 459.400.- Ft
Interhifi 459.900.- Ft (bár 449.900.- Ft-ra írják az Árukeresőn...)
... és csak ezután jön nálam a Novák, azaz a Panasonic Club 464.500.- Ft
455 ért kapom. Válaszolt már a nomatica?
Plazma
Bocsi! Az előbbi hsz-emben a 37PA30-ra vonatkozó részt ne vegyétek figyelembe... Ahogy néhány hsz-szel előbb írtam, kapható már 429-ért is... Sorry!
Plazma
Kezd csökkenni a 42PV500: 719.000.- Ft az Interhifi-n.
Ja! És a 37PA30 is már 495.000.- Ft a TVStore-on (VIHO).