Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Természetesen lesz egy kis beszámoló róla!
Hol vásároltad a tévét ?
Lcd, Led, Oled TV-k
Majd írd már meg a tapasztalataidat vele kapcsolatban pls. Én is most cserélném a plazmámat, de az LCD-s köröket kihagynám, ha lehet...
Természetesen lesz egy kis beszámoló róla!
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem a Samsung felejtős. Mi lecseréltük a mobiltelókat, monitorokat, tv-ket LG- re, hibátlanok.
Van 5 monitorunk és 3 tv-nk is, 2004-óta egyiknek sem volt semmi baja.
A mai készülékeket már csak kb. 5 évre tervezik, hútő, mosógép, tv, stb.
Ne a felbontásért adj ki pénzt, hanem a jobb képért, amit az alapmodellek nem tudnak, akkor sem, ha nagy a felbontásuk.
A tv adás még nagyon sokáig nem lesz UHD, mire lesz, addigra ezek a tv-k már újrahasznosulnak...
Én megnéztem a SONY idei modelljét, az LCD létére remek képet ad. 10 év plazma után is.
Nem uhd csak full hd, de 300 k alatt van az ára.
A másik észrevételem, hogy nem kell követni az egyre nagyobb tv-t vegyünk elvet.
Elég egy átlagos nappaliba a 40 collos. Kisebb méretben könnyebb jobb képet csinálni.
Engem a felbontás nem érdekel. Sem a 4k, sem a 3D sem egyéb baromság. A plazmához hasonlóan jó legyen a képe, normális feketéje, gyorsasága képmélysége stb. Lehessen focit nézni rajta.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem a Samsung felejtős. Mi lecseréltük a mobiltelókat, monitorokat, tv-ket LG- re, hibátlanok.
Van 5 monitorunk és 3 tv-nk is, 2004-óta egyiknek sem volt semmi baja.
A mai készülékeket már csak kb. 5 évre tervezik, hútő, mosógép, tv, stb.
Ne a felbontásért adj ki pénzt, hanem a jobb képért, amit az alapmodellek nem tudnak, akkor sem, ha nagy a felbontásuk.
A tv adás még nagyon sokáig nem lesz UHD, mire lesz, addigra ezek a tv-k már újrahasznosulnak...
Én megnéztem a SONY idei modelljét, az LCD létére remek képet ad. 10 év plazma után is.
Nem uhd csak full hd, de 300 k alatt van az ára.
A másik észrevételem, hogy nem kell követni az egyre nagyobb tv-t vegyünk elvet.
Elég egy átlagos nappaliba a 40 collos. Kisebb méretben könnyebb jobb képet csinálni.
Majd írd már meg a tapasztalataidat vele kapcsolatban pls. Én is most cserélném a plazmámat, de az LCD-s köröket kihagynám, ha lehet...
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
Lcd, Led, Oled TV-k
Pénteken hozzák az OLED-et!
Köszönöm szépen mindenkinek aki hozzászólt a poszthoz!
Lcd, Led, Oled TV-k
Pénteken hozzák az OLED-et!
Köszönöm szépen mindenkinek aki hozzászólt a poszthoz!
Lcd, Led, Oled TV-k
Én is az OLED cserére szavaznék ebben a helyzetben.
Így fogok cselekedni a javított TV-ben már én sem bízom!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szakértő nem vagyok,de én élnék azzal a lehetőséggel amit ajánlottak.Nézd meg,és ha nem jön be az ajánlott lg,még mindig ott a lehetőség a cserére,vagy pénz visszakéréséhez.Mondjuk nem tudom hányszor hibásodott meg,és van e lehetőség a pénz visszakéréséhez,de én a helyedben nem bíznék már ebben a készülékben,és mindenképpen újat,vagy más modelt kérnék.
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi a válaszod én is az OLED csere felé hajlok.
De azért írtam ide mert anno még a Plazma vásárlást is itt beszéltük meg és tudom hogy itt nagyon is hozzáértő
szakik vannak komoly tapasztalatokkal.
Pro és kontra véleményeket szívesen olvasok mert ezekből okosodik az ember.
Szakértő nem vagyok,de én élnék azzal a lehetőséggel amit ajánlottak.Nézd meg,és ha nem jön be az ajánlott lg,még mindig ott a lehetőség a cserére,vagy pénz visszakéréséhez.Mondjuk nem tudom hányszor hibásodott meg,és van e lehetőség a pénz visszakéréséhez,de én a helyedben nem bíznék már ebben a készülékben,és mindenképpen újat,vagy más modelt kérnék.
Lcd, Led, Oled TV-k
Értem, és csodálom a türelmedet.
Meddő buli lesz ez, ne legyen igazam, de hogy ez a TV soha nem lesz olyan, mint ahogy a mérnökök megtervezték, az tuti. Te meg szépen cipelgeted vissza a szervizbe, mert nem a bolt tehet róla...
Mondjuk 100 esetből 2 problémás.
Mi a korrekt kereskedői hozzáállás?
Elnézést Uram a kellemetlenségért, holnap önköltségen kiviszünk Önnek egy új terméket, a régit elhozzuk, semmi dolga nem lesz vele.
Részemről ennyi, sajnálom, hogy nincs konstruktív ötletem.
Ed.
Jogos a felvetésed , megvárom a hétvégét akkor már el tudom dönteni hogyan tovább ha szükséges.
Hidd el ki tudom nyitni a szám ha szükséges!
- EddieFelson
- Nincs visszaút
- Értékelés: 16
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekes módon igen még tűröm.
Nem érzem úgy hogy be kellene már vetnem ezeket a hatóságokat.
Idáig nagyon korrekten kezelik az ügyet.
Nem a bolt tehet róla hogy ugyan azzal a hibával jött vissza hanem a szervíz.
Persze más lenne a helyzet ha nem lenne itthon még három működő TV.
Akkor valószínűleg már morcosabb lennék kissé!
Értem, és csodálom a türelmedet.
Meddő buli lesz ez, ne legyen igazam, de hogy ez a TV soha nem lesz olyan, mint ahogy a mérnökök megtervezték, az tuti. Te meg szépen cipelgeted vissza a szervizbe, mert nem a bolt tehet róla...
Mondjuk 100 esetből 2 problémás.
Mi a korrekt kereskedői hozzáállás?
Elnézést Uram a kellemetlenségért, holnap önköltségen kiviszünk Önnek egy új terméket, a régit elhozzuk, semmi dolga nem lesz vele.
Részemről ennyi, sajnálom, hogy nincs konstruktív ötletem.
Ed.
Lcd, Led, Oled TV-k
Fogyvéd? Békéltető? Bíróság?
Bocsánat, pár hetes TV, kétszer fosta el magát? Micsoda? És ezt te tűröd?
Érdekes módon igen még tűröm.
Nem érzem úgy hogy be kellene már vetnem ezeket a hatóságokat.
Idáig nagyon korrekten kezelik az ügyet.
Nem a bolt tehet róla hogy ugyan azzal a hibával jött vissza hanem a szervíz.
Persze más lenne a helyzet ha nem lenne itthon még három működő TV.
Akkor valószínűleg már morcosabb lennék kissé!
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv. bár egyesek szerint az Oled képfrissítése xar azért én még is csak azt ajánlanám a Plazma után. Mint lejjebb írtam nekem se jött be az LCD 10 év Plazma után pedig az csak egy HD redis Philips volt. (de mint tudjuk kinek a pap kinek a paplan :-) )
Köszi a válaszod én is az OLED csere felé hajlok.
De azért írtam ide mert anno még a Plazma vásárlást is itt beszéltük meg és tudom hogy itt nagyon is hozzáértő
szakik vannak komoly tapasztalatokkal.
Pro és kontra véleményeket szívesen olvasok mert ezekből okosodik az ember.
- EddieFelson
- Nincs visszaút
- Értékelés: 16
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok Kedves szakértők.
Hozzáértő segítségetekre lenne szükségem.
A múlt hónapban vásároltam egy Samsung UE55JU7000 UHD TV-t.
Sajnos már kétszer kellett szervizeltetnem
Fogyvéd? Békéltető? Bíróság?
Bocsánat, pár hetes TV, kétszer fosta el magát? Micsoda? És ezt te tűröd?
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem most egy kicsit elment a kedvem a Samu-tól , 7-es széria ide vagy oda.
Az azért vicc hogy három méterről egy három méter széles kanapén ha nem teljesen középen ülök már látszik hogy kissé fehéredik ki a kép.
Nekem pont a passzív 3D-vel kapcsolatban vannak nagyon pozitív tapasztalataim az aktívval szemben.
Nem DIGI-t nézek (néznék) rajta hanem T-Home a szolgáltatóm, de erre se lennék valami büszke mert csak messziről mutatnak jól az adásai.
Mivel majd 10 Évig Plazmán néztem a műsorokat nagyon nehéz nekem elfogadni az LCD képét én többet vártam egy ilyen kategóriás TV-től.
Ezért reménykedem az OLED-ben , csak azon TV adást még nem igazán tudtam nézni mert mindenhol a vásárlóvakító 4K-s demók mennek
Köszi a hozzászólásod! .
Üdv. bár egyesek szerint az Oled képfrissítése xar azért én még is csak azt ajánlanám a Plazma után. Mint lejjebb írtam nekem se jött be az LCD 10 év Plazma után pedig az csak egy HD redis Philips volt. (de mint tudjuk kinek a pap kinek a paplan :-) )
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello, kar hogy nem cserelik egy az egyben de en maradnek a Samsung-nal a 7000 kategoria mar nagyon jonak szamit a fekete hat en megszoktam a Sony-mnal (azelott plazma Samsung volt) es ugye mindenki mondja hogy felesleges a 4K de mar egyre tobb film jon ki 4K-ban es az tenyleg lelegzetelallito kepminoseg persze digi-re felesleges ezt neked kell eldontened mennyi mozi filmet nezel. Az LG-nel meg a passziv 3D hat az szornyu egyszer nezd meg olyan csikok vannak benne ha jobban megfigyeled a Samsung itt sokkal szebb kepet ad. Szoval en maradnek a Samsung-nal lehet az a hiba valami tuner kozpontu lesz es nem a kepernyot befolyasolja. Bar en a Sony-in sosem neztem meg a tuner adasait, mindig AV-en megy.
Egyebkent harom meghibasodas utan ujat kell hogy adjanak.
Nekem most egy kicsit elment a kedvem a Samu-tól , 7-es széria ide vagy oda.
Az azért vicc hogy három méterről egy három méter széles kanapén ha nem teljesen középen ülök már látszik hogy kissé fehéredik ki a kép.
Nekem pont a passzív 3D-vel kapcsolatban vannak nagyon pozitív tapasztalataim az aktívval szemben.
Nem DIGI-t nézek (néznék) rajta hanem T-Home a szolgáltatóm, de erre se lennék valami büszke mert csak messziről mutatnak jól az adásai.
Mivel majd 10 Évig Plazmán néztem a műsorokat nagyon nehéz nekem elfogadni az LCD képét én többet vártam egy ilyen kategóriás TV-től.
Ezért reménykedem az OLED-ben , csak azon TV adást még nem igazán tudtam nézni mert mindenhol a vásárlóvakító 4K-s demók mennek
Köszi a hozzászólásod! .
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha 1x már javították és a hiba ismételten fennáll, szerintem a teljes vételárat kérd vissza és inkább mást válassz SAMU-ék helyett!
Ha netán még egyszer ezzel a hibával jönne vissza egyből visszakérném a pénzt.
De az Oledhez is mélyen áron alul jutnék így hozzá.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ezen is kijelzőt kéne cserélni. Egyik sz..rabb, mint a másik. Az LG se jobb, hidd el. Leginkább szerencse kell ezekhez, nem más, már a pénz se elég.
Köszi a választ még hétvégéig alszom rá párat.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ezen is kijelzőt kéne cserélni. Egyik sz..rabb, mint a másik. Az LG se jobb, hidd el. Leginkább szerencse kell ezekhez, nem más, már a pénz se elég.
- PrinceHerceg
- Fórumlakó
- Értékelés: 95
Lcd, Led, Oled TV-k
Sajnos már kétszer kellett szervizeltetnem egy olyan hibáért ami lényegében folyamatos használat
során megszűnik de mindennap jelentkezik.
Érdekességként elküldök egy videót róla.
Hibaleírás a videó alatt!!!!
Tegnap felhívott a az eladó KFT hogy lehetőségem lenne kicserélni némi felárral ( 80Ezer) egy LG 55EG910V - OLED TV -re!!!
Nem igazán tudom eldönteni mit tegyek?
A Samu mellett szól hogy UHD és a 4K tartalmak lélegzetelállítóak rajta.
Az LG OLED viszont csak Full HD, bár bizonygatják hogy nem igazán fogom észlelni a különbséget annyira jó.
Az LG mellett szól ugye még a tökéletes fekete na meg a passzív 3D-is.
Kettő követelményem lett volna az új TV-vel kapcsolatban.
1. A fekete szintje legyen megfelelő
2. Ne csak középről legyen tökéletes a képe.
Legnagyobb megdöbbenésemre a Samsung 7000-es mind a kettőn elhasalt.
Az igazság az, még ha megjavítják is, nem igazán szívesen engedném már vissza a nappaliba egy javított TV-t!
Szóval a kérdésem az lenne hogy érdemes lenne-e cserélni?
Ezen kettő TV tudásban , minőségben, mennyire versenytárs egymásnak?
A hétvégéig kell döntenem.
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Ha 1x már javították és a hiba ismételten fennáll, szerintem a teljes vételárat kérd vissza és inkább mást válassz SAMU-ék helyett!
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 863
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello, kar hogy nem cserelik egy az egyben de en maradnek a Samsung-nal a 7000 kategoria mar nagyon jonak szamit a fekete hat en megszoktam a Sony-mnal (azelott plazma Samsung volt) es ugye mindenki mondja hogy felesleges a 4K de mar egyre tobb film jon ki 4K-ban es az tenyleg lelegzetelallito kepminoseg persze digi-re felesleges ezt neked kell eldontened mennyi mozi filmet nezel. Az LG-nel meg a passziv 3D hat az szornyu egyszer nezd meg olyan csikok vannak benne ha jobban megfigyeled a Samsung itt sokkal szebb kepet ad. Szoval en maradnek a Samsung-nal lehet az a hiba valami tuner kozpontu lesz es nem a kepernyot befolyasolja. Bar en a Sony-in sosem neztem meg a tuner adasait, mindig AV-en megy.
Egyebkent harom meghibasodas utan ujat kell hogy adjanak.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Lcd, Led, Oled TV-k
Sajnos már kétszer kellett szervizeltetnem egy olyan hibáért ami lényegében folyamatos használat
során megszűnik de mindennap jelentkezik.
Érdekességként elküldök egy videót róla.
Hibaleírás a videó alatt!!!!
Tegnap felhívott a az eladó KFT hogy lehetőségem lenne kicserélni némi felárral ( 80Ezer) egy LG 55EG910V - OLED TV -re!!!
Nem igazán tudom eldönteni mit tegyek?
A Samu mellett szól hogy UHD és a 4K tartalmak lélegzetelállítóak rajta.
Az LG OLED viszont csak Full HD, bár bizonygatják hogy nem igazán fogom észlelni a különbséget annyira jó.
Az LG mellett szól ugye még a tökéletes fekete na meg a passzív 3D-is.
Kettő követelményem lett volna az új TV-vel kapcsolatban.
1. A fekete szintje legyen megfelelő
2. Ne csak középről legyen tökéletes a képe.
Legnagyobb megdöbbenésemre a Samsung 7000-es mind a kettőn elhasalt.
Az igazság az, még ha megjavítják is, nem igazán szívesen engedném már vissza a nappaliba egy javított TV-t!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, milyen 3D TV ajánlanátok házimozi célra. Összegben egy 160 ezret tudnék rászánni, ebből kellene a lehető legnagyobbat kihozni a Smart funkció nem lenne lényeges de ahogy néztem ez már mindbe van.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.:
Tamás