Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi-projektorral
Házimozi-projektorral
Médiajátszó és a splitter közötti HDMI kábelt cserélted?
elöször egy 0,75m inakustik prémium ,kábelel probáltam utána egy inakustik 1 m esel , ugyanaz a márka mint a 10 mes ,
de quqioquest-el is néztem ott anyi változás volt,hogy a projektor megjelenitette a képet de széteset a kép remeget és atv -n ugyanaz a helyzet tele vizszintes csikkal
Házimozi:Epson EH-TW 3200. Erősítő :onkyo TX-SR 707 , front: JamoC805, Center: Jamo D7, Sub : Jamo D6 , Hátér :Jamo D6, Supra hangfalkábel , Furutech xv1.3 10m Hdmi, Nordost wyrewizard 1m Hdmi, Inakustik Hdmi,
Média lejátszó: Dune smart D1
Tv Panasonic TX-P50GT60E
Munkahely : Rotal RA06, Hangfal B&W 602s3 Fapaci kábel
Kábel:Neotech KHS-188,
Tápkábel ?
Házimozi-projektorral
Sziasztok segítséget szeretnék kérni .
Epson eh-tw3200 projektor
Ac ryan mini média lejátszó
Panasonic 50" Full hd plazma
Inakustik premium 1.3 -as kábel 0,75m, 1m, 10 m .
Cyp Qu 12S Splitter
Ők lennének a versenyzők Az erősitő onkyo tx-sr707 de ö szervizben volt nem vett részt a játékban .
A problémám a következő média lejátszóról a kép a projira 10 méteres inakusztik kábellel 1080p 60Hz 24p tökélletesen megy . amint rákötőtem a splittert meg probáltam osztani a jelet akkor villog a kijelző és nem tudja megjeleniteni a képet ugráll ,illetve a tv-re kötött 2hdmi kimenet képe tele van szorva vizszintes piros csikokkal ,a splittert visszaküldtam állitolag mindenokés rajta . Inakustik kábelen kivül audioquest kábellel is úgyanez a gond .
Valakinek valami ötlet?
Média lejátszó helyet panasonic blu-ray lejátszóval is kiprobáltam ugyanaz a gond
Médiajátszó és a splitter közötti HDMI kábelt cserélted?
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Házimozi-projektorral
Sziasztok segítséget szeretnék kérni .
Epson eh-tw3200 projektor
Ac ryan mini média lejátszó
Panasonic 50" Full hd plazma
Inakustik premium 1.3 -as kábel 0,75m, 1m, 10 m .
Cyp Qu 12S Splitter
Ők lennének a versenyzők Az erősitő onkyo tx-sr707 de ö szervizben volt nem vett részt a játékban .
A problémám a következő média lejátszóról a kép a projira 10 méteres inakusztik kábellel 1080p 60Hz 24p tökélletesen megy . amint rákötőtem a splittert meg probáltam osztani a jelet akkor villog a kijelző és nem tudja megjeleniteni a képet ugráll ,illetve a tv-re kötött 2hdmi kimenet képe tele van szorva vizszintes piros csikokkal ,a splittert visszaküldtam állitolag mindenokés rajta . Inakustik kábelen kivül audioquest kábellel is úgyanez a gond .
Valakinek valami ötlet?
Média lejátszó helyet panasonic blu-ray lejátszóval is kiprobáltam ugyanaz a gond
Házimozi:Epson EH-TW 3200. Erősítő :onkyo TX-SR 707 , front: JamoC805, Center: Jamo D7, Sub : Jamo D6 , Hátér :Jamo D6, Supra hangfalkábel , Furutech xv1.3 10m Hdmi, Nordost wyrewizard 1m Hdmi, Inakustik Hdmi,
Média lejátszó: Dune smart D1
Tv Panasonic TX-P50GT60E
Munkahely : Rotal RA06, Hangfal B&W 602s3 Fapaci kábel
Kábel:Neotech KHS-188,
Tápkábel ?
Házimozi-projektorral
Nagyságrendileg egy évig éltem együtt egy SONY VPL-VW60-al de anyagi okokból meg kellett válnom tőle. 300-ezer alatt keresek procit. Újat,nem használtat. Nagyjából már körülnéztem,hát elég siralmas a felhozatal ebben az ársávban. De hátha tudtok okosságot mondani.
Miért kell új? Alig használtat már egész jó áron lehet kapni!
Én a SamuA600-at újonnan vettem. Fél év múlva több, mint 110 ezerrel kevesebbért adtam el, pedig szinte új volt, kevés üzemórával.
A projikra adnak vagy 3 év garanciát, szerintem érdemesebb egy év körüli használtat venni.
Házimozi-projektorral
Nagyságrendileg egy évig éltem együtt egy SONY VPL-VW60-al de anyagi okokból meg kellett válnom tőle. 300-ezer alatt keresek procit. Újat,nem használtat. Nagyjából már körülnéztem,hát elég siralmas a felhozatal ebben az ársávban. De hátha tudtok okosságot mondani.
procit vagy projit?
A VIVITEK H1080FD belefér és jó.
http://www2.dnn.hu/h1080fd
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Házimozi-projektorral
Házimozi-projektorral
"Kispénzért" lehet jó gépeket találni. Kevés a vásárló, még a forgalmazott gépekből se nagyon van készleten nem, hogy több márkából teljes kínálat.
egyesével tudod őket esetleg levadászni. A kettőt ami nálam van, meg tudom mutatni.
Csatlakoznék és szeretném a figyelmedbe ajánlani a Mitsubishi-t.
Nekem 3800-as van és teljesen elégedett vagyok vele.
Előtte egy Samsung A600-as volt és nagyon nem tetszett. Folyton elégedetlen voltam.
Szóval vigyázni kell! Nem minden FULLHD-s projektor éri meg az árát.
Házimozi-projektorral
Az a "baj", hogy az igényeim és elvárásaim nem állnak arányban a pénztárcám vastagságával. Kénytelen leszek kompromisszumot kötni, de az biztos, hogy ezek után csak full HD jöhet számításba, és a lehető legnagyobb kontraszt. Az a bajom még, hogy nehéz bemutatótermeket találni, ahol egy helyen több modellt lehetne kipróbálni.
Volt üzemen kívül egy Panasonic PT-AE4000 is, sajna azt nem néztem meg, pedig a gyár szerint elképesztően magas 100 000-es kontrasztja van.
http://www.panasonic...e4000/index.asp
"Kispénzért" lehet jó gépeket találni. Kevés a vásárló, még a forgalmazott gépekből se nagyon van készleten nem, hogy több márkából teljes kínálat.
egyesével tudod őket esetleg levadászni. A kettőt ami nálam van, meg tudom mutatni.
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Házimozi-projektorral
Az a "baj", hogy az igényeim és elvárásaim nem állnak arányban a pénztárcám vastagságával. Kénytelen leszek kompromisszumot kötni, de az biztos, hogy ezek után csak full HD jöhet számításba, és a lehető legnagyobb kontraszt. Az a bajom még, hogy nehéz bemutatótermeket találni, ahol egy helyen több modellt lehetne kipróbálni.
Volt üzemen kívül egy Panasonic PT-AE4000 is, sajna azt nem néztem meg, pedig a gyár szerint elképesztően magas 100 000-es kontrasztja van.
http://www.panasonic.com/business/proje ... /index.asp
Nekem Panasonic PT-AX100 720p és Mitsubishi HC400 1080p van. Én akkor lepődtem meg, amikor a Panán először HD anyagot néztem, nem gondoltam ennyire jónak. Természetesen rögtön HD forrást kellett vennem, utána persze jött a piszka milyen lehet a jó anyag HD projektorral. Persze a Mitsu HC4000 HD felbontása a megfelelő anyaggal csúcs. Pár vetítőt nem árt ha még megnézel. Színkezelésben, képzajosságban, mozgásmegjelenítésben lehetnek eltérések. Na meg a te szemednek mi a tetsző.
Házimozi-projektorral
Nekem Panasonic PT-AX100 720p és Mitsubishi HC400 1080p van. Én akkor lepődtem meg, amikor a Panán először HD anyagot néztem, nem gondoltam ennyire jónak. Természetesen rögtön HD forrást kellett vennem, utána persze jött a piszka milyen lehet a jó anyag HD projektorral. Persze a Mitsu HC4000 HD felbontása a megfelelő anyaggal csúcs. Pár vetítőt nem árt ha még megnézel. Színkezelésben, képzajosságban, mozgásmegjelenítésben lehetnek eltérések. Na meg a te szemednek mi a tetsző.
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Házimozi-projektorral
Köszi! Már részben meg is oldottam a kérdést. Megnéztem egy Benq W600-ast és egy W1000-est amiket kifejezetten házimozira csináltak. Hát, ég és föld egy prezis vetítőhöz képest. Érdekes, hogy mennyit számít a full HD, még akkor is, ha a lejátszott anyag nem az A W1000-es szinte pixelmentes a W600-hoz képest, csak közelről látszik nem is pixel, hanem inkább enyhe elmosódás. Megnézhető volt a Sony három millás 3D-s cucca. Egy kicsit meglepett, hogy semmivel sem tűnt jobbnak, mint a BenQ.
Nem is tudom nézzek e még más modelleket is (Optoma, Infucus), vagy maradjak ennél.
Jó anyaggal (jó DVD, 720p, 1080p) a kisebb falbontású projektorok is szép képet adnak. Inkább egy új gép. Prezentációs projektorok nem elsősorban házi-mozira valók, nem kell akkora fényerő (BenQ MX710, 2700 ANSI lumen).
Házimozi-projektorral
Sziasztok! Projektort veszek a napokban. Nem nagyon tetszenek a száz-százötvenezer Forint körüli, sem a DLP, sem az LCD projik. Pixeles, gyenge a fekete, gyakorlatilag nincs is.
Szerintetek meg merjek kockáztatni egy 13 éves nagyon szép állapotú NEC CRT-t? Minden papírja, még a számlája is megvan. Kb. 3000 órát ment.
Jó anyaggal (jó DVD, 720p, 1080p) a kisebb falbontású projektorok is szép képet adnak. Inkább egy új gép. Prezentációs projektorok nem elsősorban házi-mozira valók, nem kell akkora fényerő (BenQ MX710, 2700 ANSI lumen).
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Házimozi-projektorral
Hát igazad van, új "prezis" gépet néztem 150-ért, mert elég jónak tűnik a 2700 ansi fényereje és 5300-as kontrasztja. A színei és a fényereje kimagasló, de nincs elég fekete, és közelebbről eléggé pixeles.
Erről van szó: Benq MX710 http://benq.hu/products/Projector/index ... oduct/1221
Az Av fórumos cuccot megnézem. Köszi!
Te hol és milyen projektorokat néztél?
Az én lassan 7 éves Infocus projim a maga 848x480-as felbontásával és 2200-as kontrasztjával is olyan képet csinált, hogy hasra estek a népek. Igaz már másfél éve más mozizik vele.
A mostani 100-150e körüli gépek gondolom használtak, vagy voltál képes ebben az érsávban holmi ócska prezis gépeket nézegetni?
Amúgy a másik fórumon (avfórum) saca forumtárs -és cége- éppen most hirdet fullHD Infocus projit bruttó !!! 240e-ért.. Darkchip3-as ami egyáltalán nem rossz, 5000:1 kontraszttal.
Azért szerintem ez nagyon emberbaráti 3+2 év garival.
Házimozi-projektorral
Sziasztok! Projektort veszek a napokban. Nem nagyon tetszenek a száz-százötvenezer Forint körüli, sem a DLP, sem az LCD projik. Pixeles, gyenge a fekete, gyakorlatilag nincs is.
Szerintetek meg merjek kockáztatni egy 13 éves nagyon szép állapotú NEC CRT-t? Minden papírja, még a számlája is megvan. Kb. 3000 órát ment.
Te hol és milyen projektorokat néztél?
Az én lassan 7 éves Infocus projim a maga 848x480-as felbontásával és 2200-as kontrasztjával is olyan képet csinált, hogy hasra estek a népek. Igaz már másfél éve más mozizik vele.
A mostani 100-150e körüli gépek gondolom használtak, vagy voltál képes ebben az érsávban holmi ócska prezis gépeket nézegetni?
Amúgy a másik fórumon (avfórum) saca forumtárs -és cége- éppen most hirdet fullHD Infocus projit bruttó !!! 240e-ért.. Darkchip3-as ami egyáltalán nem rossz, 5000:1 kontraszttal.
Azért szerintem ez nagyon emberbaráti 3+2 év garival.
Házimozi-projektorral
Házimozi-projektorral
Sziasztok,
mekkora szoba, fal/vászon kell egy full HD 3 led-es projektornak?
Hogy érdemes felszerelni? mire kell figyelni?
Gondolom van erre vmi jó kis weboldal.
Tudtok ebben segíteni?
Köszi!
full HD 3 led-es vagy 3 LCD-s?
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Házimozi-projektorral
Sziasztok,
mekkora szoba, fal/vászon kell egy full HD 3 led-es projektornak?
Hogy érdemes felszerelni? mire kell figyelni?
Gondolom van erre vmi jó kis weboldal.
Tudtok ebben segíteni?
Köszi!
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Házimozi-projektorral
Üdv!
Remélem ez a megfelelő topic a kérdésemnek.
Van egy Benq MP610-es projim, sose volt szép képe, de a gyönge kontraszttal és a 800X600-as felbontással el tudtam viselni a 700megás divx-eket is.
Nincs 1000 óra a lámpában eco módban, és nem volt hűtés nélküli kikapcsolás a 2 év alatt, de most, egyszer csak baromi gyönge lett a fényereje, szinte csak fehér és fekete képe van, némi zöldes tónussal. (nem fekete-fehér lett, de a színek alig észrevehetőek)
Ez egyértelműen lámpafáradás? Esetleg lehet más is?
Ez az első vetítőm, nem tudom milyen, amikor megadja magát.
40 ezerért biztosan nem kap új lámpát, akkor megy a kukába sajnos... vagy kínzom még magam egy ideig bright módban, és utána kuka.
Tehát előfordulhat, hogy valamilyen beállítással elmegy még egy darabig?
Köszi előre is,
Laci
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
- crexpewaydrap
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Házimozi-projektorral
Due Date (2010): Peter Highman (Robert Downey, Jr.) is on his way home from Atlanta to Los Angeles to be present at the birth of his first child, a scheduled C-section, with his wife, Sarah. Once on the plane, Peter learns that Ethan Tremblay (Zach Galifianakis), who had accidentally run his car through his door is sitting behind him in first class. After inadvertently using the words terrorist and bomb, Ethan has Peter shot by an air marshal with a rubber bullet. Both Peter and Ethan are forced off the plane before take-off. After being questioned by security, Peter discovers that he has been placed on the No Fly List and will have to find another way to get to California. After realizing that he had left his wallet on the plane, Peter reluctantly agrees to travel with Ethan, an aspiring actor hoping to make it in Hollywood, to Los Angeles. Ethan is on his way to Hollywood after the funeral of his father, and is carrying his father's ashes in a coffee can on the trip. They are going together by a rental Subaru Impreza 2.5i Hatchback. After stopping in Birmingham, Alabama to purchase marijuana, Peter and Ethan realize that they collectively only have $60 in cash. Peter decides to have his wife transfer him money. Since he does not have his identification card, Peter has his wife transfer the money in Ethan's assumed last name. Once at Western Union, Ethan recalls the fact that the money has been sent to his stage name and therefore not his real name, Ethan Chase, which is on his only government-issue I.D. The Western Union employee (Danny McBride) doesn't accept Ethan's head shot as proof of ID and declines the transfer. Frustrated and on edge, Peter verbally attacks the man who, even though he is a wheel chair-bound veteran, attacks Peter in retaliation, firmly beating him. Peter is at first contemptuous of Ethan, mocking his acting abilities in a highway rest area bathroom, but begins to soften when Ethan actually breaks down because he misses his father. After spending the night at the rest stop, Peter waits for Ethan to go to the restroom. Once Ethan is gone, Peter empties the rental car of all Ethan's items and steals that Impreza, leaving Ethan behind. The plan almost works until Peter notices that Ethan's coffee-canned ashes of his father are still in the car. Feeling guilty, Peter returns to the rest stop to and acts like he was always going to come back. Ethan drives while Peter gets some rest. After a while of driving, Ethan falls asleep at the wheel and the car crashes. At a Dallas hospital, Peter, who has a broken arm and three cracked ribs, is picked up by his friend Darryl (Jamie Foxx). Peter reluctantly decides to take Ethan along. Stopping at Darryl's house, Peter discovers that, nine months ago, Darryl and Sarah spent some time together. This information leads Ethan to accuse Darryl of being the possible father of Sarah and Peter's unborn child. Peter notices that the coffee Darryl made them tastes funny. After questioning Darryl, he reveals that he used the coffee that Ethan had in his car. Realizing that the 'coffee' is really the ashes of Ethan's father, they spit it out. In a panic while retrieving them from the coffee filter, Ethan accidentally spills his dad's ashes all over the floor. This further saddens him. Peter helps him scoop up the remaining ashes and they leave Darryl's house. Driving Darryl's Range Rover, Ethan smokes marijuana while Peter is dozing, and the smoke collects in the cabin, intoxicating Peter, as well. The two eventually end up at the Mexican-United States border. Ethan flees from the border checkpoint and leaves Peter to be arrested for possession of narcotics. The narcotics were Peter's pain pills from his hospital visit after the car accident. After being taken into Mexican custody, Peter is broken out by Ethan who steals a border patrol truck in the process. The duo stop at the Grand Canyon where Ethan spreads his father's ashes. Peter confesses that he did try to leave Ethan back at the rest area. Ethan then decides to also make a confession: he has had Peter's wallet since the plane. Peter attacks Ethan in rage. Sarah calls during the attack to inform Peter that her water has broken. Peter and Ethan immediately begin to rush toward California. Along the way, Ethan accidentally shoots Peter with a gun he had found in the truck's glove compartment. Peter does not stop to receive medical attention for his gun shot wound. Once at the hospital where Sarah is in labor, Peter and Ethan witness the birth of Rosie, Peter and Sarah's healthy Caucasian baby girl, revealing that it wasn't Darryl's baby. Peter passes out in pain from his wounds. Ethan later recoun Men of Honor (2000): Carl Brashear (Gooding, Jr.) decides to leave his lifestyle in native Kentucky in 1948 and the life of a sharecropper by way of joining the United States Navy. As a crew member of the salvage ship USS Hoist (ARS-40), where he is assigned to the galley, he is inspired by the bravery of one of the divers, Master Chief Petty Officer Leslie William "Billy" Sunday (De Niro). He is determined to overcome racism and become the first African American Navy diver, even proclaiming that he will become a Master Diver. He eventually is selected to attend Diving and Salvage School in Bayonne, New Jersey where he arrives as a Boatswain's Mate Second Class. He finds that Master Chief Sunday is the Leading Chief Petty Officer and head instructor, who is under orders from the school's eccentric commanding officer to ensure that Brashear fails. Brashear struggles to overcome his educational shortcomings, a result of his leaving school in the 7th grade in order to help his family's failing farm. He receives educational assistance from his future wife, an aspiring doctor, who works part time in the Harlem (New York City) Public Library. Brashear proves himself as a diver by rescuing a fellow student whose dive buddy abandoned him during a salvage evaluation that turns into a near disaster. Unfortunately, due to the prevailing racism of the commanding officer, the student who fled in the face of danger is awarded a medal for Brashear's heroic actions. Likewise, during an underwater assembling task where each student had to assemble a flange underwater using a bag of tools, Brashear's bag is cut open. Brashear finishes the assembly and successfully completes the diving school, earning the quiet and suppressed admiration of Master Chief Sunday and his fellow divers. Master Chief Sunday is later demoted for standing up for Brashear and allowing him to pass, having since been demoted to Senior Chief. His career begins to wane as he continues to lose his composure around the officers that disrespect his accomplishments, until he is finally demoted to Chief Petty Officer and relegated to menial duties. The paths and careers of both Brashear and Sunday sharply diverge as Brashear rises quickly through the ranks, even becoming a national hero in recovering a missing atomic bomb and for saving the life of Navy crew, while the latter becomes a brooding alcoholic and is reduced in rank from Master Chief to Chief Petty Officer. The two eventually meet again after Brashear loses his left leg in the atomic bomb incident and must fight the US Navy bureaucracy in order to return to full active duty and fulfill his dream of becoming a master diver. They are successful and Brashear is reinstated. In the epilogue, it is noted that two years later Brashear becomes a master diver. Movie Trailer - Watch Movie Trailer
Házimozi-projektorral
hi,
projektort keresek max 200ig,de lehet olcsóbb. eddigi infocus X1 volt,de kiégett. lehet tolni a tippeket ill az ajánlatokat is. csak új érdekel. használt nekem is van
ill van-e értekme egy 6éves X1-esbe új lámpát venni. csak filmre kell!
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Házimozi-projektorral
jajanyám..
Talán a DVD-t kéne a TV-re kötni, az meg csak nincs a plafonon
Ha meg a hdmi kábellel van a baj, hát a dvd és tv közé elég egy rövig 2 méteres is
Hali.
megvan a probléma oka. nagyon egyszerű a válasz. nem fogok tudni lejátszani ezzel a divx-es játékossal hd-s anyagokat mivel ez nem hd lejátszó. ennyi. ezzel maximum 720*576 felbontású filmeket tudok nézni. egy megoldás van, hogy a számitógéppel kötöm össze a projektort és akkor le tudom játszani.
hali.
Házimozi-projektorral
Hali.
a hang az egy optikai kábelen megy a divx lejátszóból az erősítőbe, de az erősítő és a projektor nincs összekötve.
probálkozom még a divx lejátszó beállításain hátha rájövök. a lapos tv-s próba meg elég körülményes lenne mertfel van szerelve a menyezetre a projektor és amiatt nem fogom leszerelni.
köszi üdv.
jajanyám..
Talán a DVD-t kéne a TV-re kötni, az meg csak nincs a plafonon
Ha meg a hdmi kábellel van a baj, hát a dvd és tv közé elég egy rövig 2 méteres is
Házimozi-projektorral
Namármost
Ebből nem derül ki, hogy a kép nincs hang van-ból a hang is a hdmi kábelen érkezik-e?
Mert ha igen és így van köztük egy HM erősítő, akkor én először is ezt kihagyva direktben próbálnám ki, ekkor mi lesz a helyzet.
Hali.
a hang az egy optikai kábelen megy a divx lejátszóból az erősítőbe, de az erősítő és a projektor nincs összekötve.
probálkozom még a divx lejátszó beállításain hátha rájövök. a lapos tv-s próba meg elég körülményes lenne mertfel van szerelve a menyezetre a projektor és amiatt nem fogom leszerelni.
köszi üdv.
Házimozi-projektorral
Hali.
Ha valaki tud segítsen. Adott egy divx lejátszó ami egy optoma hd65 projektorral van összekötve hdmi kábellel. ha 1280x720 felbontású (hd) filmet akarok lejátszani akkor kép nincs csak hang. mi lehet az oka? elvileg a divx lejátszón be lehet állítani a hd felbontást egészen 1080i -ig de ez sem segít.
Ja és mp4-ből átkonvertáltam sima avi-ba de ez sem segitett.
kösz a választ előre is.
Namármost
Ebből nem derül ki, hogy a kép nincs hang van-ból a hang is a hdmi kábelen érkezik-e?
Mert ha igen és így van köztük egy HM erősítő, akkor én először is ezt kihagyva direktben próbálnám ki, ekkor mi lesz a helyzet.
Ha most is direktben megy, és a hang egész más úton szólal meg akkkor ez itt csak összezavar
Esetleg meg kéne próbálni, hogy másik megjelenítőn hdmi-vel van-e kép. Persze ha van ilyen a közelben, de talán ezt még egy szomszéd lapos tv-je is megmutathatja.
Szóval kb ezekkel indítanék oszt meglássuk
Házimozi-projektorral
Hali.
Ha valaki tud segítsen. Adott egy divx lejátszó ami egy optoma hd65 projektorral van összekötve hdmi kábellel. ha 1280x720 felbontású (hd) filmet akarok lejátszani akkor kép nincs csak hang. mi lehet az oka? elvileg a divx lejátszón be lehet állítani a hd felbontást egészen 1080i -ig de ez sem segít.
Ja és mp4-ből átkonvertáltam sima avi-ba de ez sem segitett.
kösz a választ előre is.