Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Megint csak visszatérnék egy Xbox 360 kérdésre.
100%, hogy plazmat veszek és Xbox360 is lesz mellé annyit nem lesz használva, de érdekelne(inkább aggaszt), hogy itt olvasás van a beég a cucc ha sokáig ott hagyod.
Akkor megoldom és erre odafigyelek, de mi van pl a sportjátékoknál(autos,foci,kosár,nfl...)ahol az eredményjelző, km óra folyamatosan egy helyen van és nem mozog sehova.
Van erről valakinek tapasztalata, hogy akkor az mit eredményez.Kell ilyenektől félni vagy ezek azért már túlzások és elég szélsőséges eset az ha tényleg beégne ez a dolog?

Szerintem max. annyi történhet, hogy ghost -olni fog egy ideig ha sok játszol rajt, 1-2 óra játék után úgyis felkelsz akkor átnyomod tv -re mondjuk, és pár tíz perc, max. néhány óra alatt eltűnik a ghost (ami végülis egyfajta beégés, csak nem végleges), azért ezek a mai plasmák tényleg jobban bírják, pont ma javítottam egy olyat amiben egy hiba miatt beégett egy sáv, azt hittem, hogy nem fog kijönni, (a régebbi típusokból biztos nem tűnt volna el)de néhány óra mosás után nyom nélkül eltünt!

bean
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: bean »

Megint csak visszatérnék egy Xbox 360 kérdésre.
100%, hogy plazmat veszek és Xbox360 is lesz mellé annyit nem lesz használva, de érdekelne(inkább aggaszt), hogy itt olvasás van a beég a cucc ha sokáig ott hagyod.
Akkor megoldom és erre odafigyelek, de mi van pl a sportjátékoknál(autos,foci,kosár,nfl...)ahol az eredményjelző, km óra folyamatosan egy helyen van és nem mozog sehova.
Van erről valakinek tapasztalata, hogy akkor az mit eredményez.Kell ilyenektől félni vagy ezek azért már túlzások és elég szélsőséges eset az ha tényleg beégne ez a dolog?

jobbszempol
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: jobbszempol »

Hi
a Wd Elements-en a jel kimenet hdmi-re van állítva?

Szia!
Igen Hdmi-re van állítva!
De mondom más tv automatikusan felismeri, semmit nem kellet állítgatni...
Tényleg nemtom mi lehet mert a tv is mukodik hdmi-n dvd lejátszóval.
Nem lehet hogy frissíteni kéne a tv szoftver részét esetleg.
Bár azt is most vettem 2 hete.

baliska
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: baliska »

Szia gondolom az ANYNET funkció a tv-n vagy a Blu ray játékoson be van kapcsolva.Így érzékelik egymást.Kapcsold ki ezt a funkciót,és nem fog bezavarni.

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pasallusz »

Nem te tehetsz arról, hogy nem tudod a tökéletes választ hanem a gyártók. Ha a plazma gyártás jó irányba haladt volna és nem" szándékos pusztulásba", akkor most tökéletes tv-k lennének, jó alternatívák a crt-khez képest a HD világában. A pio kiszállt, sajnos, aki maradt az megpróbálja magáénak tudni a piacot, de ezek a gyártók két lovat ülnek meg egy seggel és szerintem egyik tv-jük sem tökéletes, pana vibrál, samu ghostol, lg-nek más baja van. Vegyél egy pana G20-ast és élvezd a tv-t. 6-ik éve lcd-m van, jó beállításokkal nagyon kellemes és nézhető képe van, mély, részletgazdag fekete, élénk de kellően élethű színek, jó kontraszt. Ha plazmát akarsz, akkor a magasabb kategóriában keresgélj, neopdp panel, kisebb az esély a beégésre, de ezzel számolni kell. Esetleg várd meg az idei modelleket, hátha jobbak lesznek.

Szia
én megértem, hogy LCD van nálad otthon és ezért az LCD-ét szeretnéd fényezni ,de ezt pont nem egy 6éves elavult LCD vel kellene itt a Plazmások közt tenned, még tavalyi LED felső kategóriás tv-ék sem dobogtatták meg a szívemet nem hogy egy 6évvel ezelőtti LCD technika az meg hogy egy 6évvel ezelőtti LCD technikára azt állítod hogy:mély, részletgazdag fekete,van benne, azon meg egyenesen kacagnom kell, a mostaniak is még fényévekre vannak a plazmától :)nálunk a családban még most is van Plazma ami 10éves és még most is felveszi a versenyt a többivel(egy pixel beégés sincs benne)és10éves!!! ez aPlazma vs LED(LCD) olyan mint ha autót össze hasonlítasz,pl:Audi Q7,BMW X 5vagy6(Plazma) vs. DACIA Duster-rel(LED,LCD): terepjáró mind2ő, mindenhová elvisz mind2ő csak nem mindegy milyen minőségben :)92cm ig lehet LCD a nyerő de afelett ahol igazából számít ott a PLAZMA,az LCD egyedül az ára miatt verseny képes csak és nem a képe miatt, ezt mindenki tudja és mivel válság lett,de mindenki szeretne egy szinttel feljebb lépni a létrán, de mellette spórolni is szeretne ezért kis fogyasztásával és olcsóságával verhetetlen 76cm-től 102cm-ig azLCD(LED)de nem a képminőségével, mondjuk Plazma 94cm-től létezik csak :)nekem ne döngesse senki mellét LCD-ről, látom, van mind2ő és plazma magasan veri,de hamarosan jön OLED és mind2ő technikának beinthetünk én nem Plazma párti vagyok csak szeretem a jót és szépet :)bocs ha Dacia Duster-je van valakinek

diy_mu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Plazma

Hozzászólás Szerző: diy_mu »

Elég érdekes jelenség biztos valami vezérlés kavar be.

tom_tom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: tom_tom »

Szia !

Szerintem te értetted félre,az a gond,hogy mikor bekapcsolom a blu-ray-t,hogy hallgassak valami zenét,akkor a tévém anélkül bekapcsol,hogy azt bekapcsoltam volna.

Most ez a kérdés komoly?

Nem akarom elhinni

feltételezem ha vettél BluRay lejátszót azért vetted hogy azon néznél valamit vagy tévedem? A Plazma meg egy képi megjelenítő! és úgy gondolták ha már képi jelet ad le és nem CD lejátszónak vették véletlenül akkor legyen már olyan intelligens és indítsa el a képi megjelenítőt:)

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Sziasztok!
Panasonic Tx-P50g20E tv-vel lenne egy olyan probléma hogy egy Wd Elements 1 terras multimedia playerrel szertném hdmi-n összekötni de se kép se hang.Ha egy sima dvd-t kötök rá hdmi-n akkor minden tökéletes.
A Wd player más tv-ken tokéletesen működik.
Ha valaki tudja esetleg hogy mi a gond legyen szíves segítsen mert én már nem tudok mire gondolni!
Előre is köszönöm!

Hi
a Wd Elements-en a jel kimenet hdmi-re van állítva?

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Sziasztok !

Tudna nekem abba valaki segíteni,hogy az miért van,hogy HDMI-kábellel összekötöttem a TV és a blu-ray lejátszóm mikor bekapcsolom a blu-ray lejátszómat automatikusan bekapcsol a plazma ?

Most ez a kérdés komoly?

Nem akarom elhinni

feltételezem ha vettél BluRay lejátszót azért vetted hogy azon néznél valamit vagy tévedem? A Plazma meg egy képi megjelenítő! és úgy gondolták ha már képi jelet ad le és nem CD lejátszónak vették véletlenül akkor legyen már olyan intelligens és indítsa el a képi megjelenítőt:)

tom_tom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: tom_tom »

Sziasztok !

Tudna nekem abba valaki segíteni,hogy az miért van,hogy HDMI-kábellel összekötöttem a TV és a blu-ray lejátszóm mikor bekapcsolom a blu-ray lejátszómat automatikusan bekapcsol a plazma ?

jobbszempol

Plazma

Sziasztok!
Panasonic Tx-P50g20E tv-vel lenne egy olyan probléma hogy egy Wd Elements 1 terras multimedia playerrel szertném hdmi-n összekötni de se kép se hang.Ha egy sima dvd-t kötök rá hdmi-n akkor minden tökéletes.
A Wd player más tv-ken tokéletesen működik.
Ha valaki tudja esetleg hogy mi a gond legyen szíves segítsen mert én már nem tudok mire gondolni!
Előre is köszönöm!

attila12345
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 37

Plazma

Hozzászólás Szerző: attila12345 »

Az lehet, mert én még mindig azt mondom, hogy ez a tv egy nagyon jó típus.Ingyen kaptam, mert elment a színe 10.000ft megcsináltattam 2 éve és nem bántam meg, mert szép színe van csak kár, hogy nem 127cm:D

Szia!
Ha készülék vásárláson gondolkodol, akkor régi sony még mindig piacképes,lcd-t csak akkor ha a plazmák kihaltak, én most néztem egy ismerősöm legújabb panasonic 600 hz.csúcs digital meg minden plazmáját,ami ráadásul nem is olcsó, de még ez sem közelíti meg a pioneer 507 tip.,/ hát még az 508, 509.../ pedig nem is a legutolsó széria 3 évvel ezelőtti darab.
Sajnos a pioneer kiszállt ,de azt tanácsolnám mégis ,hogy ha lehet használtan,barterezve akárhogyan de pioneert vegyél ha lehet,nem fogod megbánni.
Egyre jobban érlelődik bennem az a gondolat,hogy van a pioneer meg az összes többi.....és ezt nem megbántásból meg bármiből írom de a pioneer átkozottul jó tv-ket készített. És ezt nap mint nap bebizonyítja ,öröm a tv-zés.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Plazma

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Minden tv vágya egy ilyen gondoskodó gazdi, mint te vagy! A beállítás jó, de szemre is belőhető, ha a fehér "képek" kiviszik a szemed az már biztos nem jó, persze ez attól is függ, hogy mennyire sötét helyiségben állítod be / használod a készüléket, ha egy teljesen sötét szobába belövöd mozizásra, kellemes soká nézhető képpel és úgy használod mindig akkor kb. mindent megtettél... amit még javasolni tudok, hogy a gar. lejárta után évente 2évente, használattól függően, fújd ki belőle a port (vagy szívd ki egy porszívóval)ezzel sokat segítesz a szerencsétlen félvezetőkön, esetedben a napi 4-6 órát én inkább fokozott használatnak mondanám, de ezzel nincs baj bírnia kell, kikapcsolni néhány percre felesleges, de nem gondolom, hogy ártanál vele, órákig meg minek menjen ha nem nézi senki drága az áram, még egy dolog, ha forró/meleg a plasma (sokat ment 8-10 órát egyfolytában) nem jó ötlet hideg vizzel tisztítószerrel, bármivel nekiállni megtakarítani mert képes a hőkülönbség miatt elpattanni a plasma, láttam már ilyet...

Köszönöm a válaszod és a segitséged! A beállitások jók,egyébként nagyon szépek a szinek,a fehér nem bántó abszolut.A tv-t mindig sötétben nézem,nappal is elhúzom a sötétitőt,hogy a fény ne zavarjon.A porszivózás jó ötlet,asszem kipróbálom a gari lejárta utánn.A képernyőt úgy szoktam tisztán tartani,hogy (értelemszerűen hideg és kikapcsolt állapotban)Van speciális antisztatikus törlőkendő amire kevés Clin-ablaktisztitót fújok és óvatosan letörlöm vele azt,utánna a keretet.Falon van igy nehezen férek a hátuljához,de ott csak száraz valami nyeles "macskafarok" szerű mittudomén milyen portőrlővel szoktam takaritani...mégegyszer köszönöm a szakszerű hozzáálást! üdv

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Nem arról van szó,hogy 20 évig ezt a modellt akarom nézni,de szeretném ha átlagos használat mellett (ami nálam napi 4-6 órát,hétvégén esetleg 8-10 órát megy) azért még pár évet "kihúzna" Olvasgattam az alábbi hozzászólásokban,hogy a fényerőt és a kontrasztot nem jó "csutkáig" felvenni.Nálam a fényerő 47-nél van a skálán,a kontraszt pedig 95-nél,ha valaki hozzáértő most épp olvassa az irásom és adna egy tanácsot ezzel kapcsolatban,hogy ez a beállitás jó-e,azt szivesen venném,megköszönném. És szerintetek mennyire káros a plazmának,vagy az elektronikának,ha egy nap mondjuk két-háromszor ki-be van kapcsolgatva? Ez rövidit az élettartamán? Olyan véleményt is hallottam már,hogy az a legjobb,ha megy egész nap.

Minden tv vágya egy ilyen gondoskodó gazdi, mint te vagy! A beállítás jó, de szemre is belőhető, ha a fehér "képek" kiviszik a szemed az már biztos nem jó, persze ez attól is függ, hogy mennyire sötét helyiségben állítod be / használod a készüléket, ha egy teljesen sötét szobába belövöd mozizásra, kellemes soká nézhető képpel és úgy használod mindig akkor kb. mindent megtettél... amit még javasolni tudok, hogy a gar. lejárta után évente 2évente, használattól függően, fújd ki belőle a port (vagy szívd ki egy porszívóval)ezzel sokat segítesz a szerencsétlen félvezetőkön, esetedben a napi 4-6 órát én inkább fokozott használatnak mondanám, de ezzel nincs baj bírnia kell, kikapcsolni néhány percre felesleges, de nem gondolom, hogy ártanál vele, órákig meg minek menjen ha nem nézi senki drága az áram, még egy dolog, ha forró/meleg a plasma (sokat ment 8-10 órát egyfolytában) nem jó ötlet hideg vizzel tisztítószerrel, bármivel nekiállni megtakarítani mert képes a hőkülönbség miatt elpattanni a plasma, láttam már ilyet...

jobbszempol

Plazma

Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni!
Vettem 1 hete egy G20-as 50" panat és az a problem hogy usb porton bár felismeri a pendrivot de a rajta lévő adatot nem látja.probáltam képet,videót semmi...mi lehet a baj?
Egy barátom samsung led tv-je pedig hibátlanul lekezeli.
Ha valaki találkozott már ilyen problémával legyen szíves írja le a megoldást!
Előre is köszönöm!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Plazma

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Sziasztok! Én is hasonló cipőben járok mint ti,nekem is plazma tv-m van,amit márciusban lesz három éve,hogy vettem.Samsung 107cm-es.Az úgynevezett "félelem a beégéstől" engem is rabul ejtett az első perctől fogva. Nagynehezen megspórolt pénzből 200-ért megvettem 72cm-es ugyancsak Samsung crt tv-m helyére.Azóta is "dédelgetem" nagyon vigyázok rá,pl ha dvd-filmet nézek,és jön egy telefon, stb..,megállitom a lemezt,és átkapcsolom műholdasra,mégha csak 3-4 percig is de állóképet nem szoktam hagyni a tv-n,erre a nejem is rászoktattam szerencsére meg vagyok elégedve,nekem nincs rossz tapasztalatom a Samsung plazmáról,hisz előtte is ilyen márkájú tv-m volt amit jóval azelőtt vettem,majd az "új" plazma miatt eladtam egy barátomnak (azóta is működik nála) De valahogy nem féltettem annyira.Arra a készülékre is vigyáztam,mint ahogy az egész rendszeremre is a mai napig.Elgondolkodtat,hogy mára kicsit fóbiás lettem. :)Nem arról van szó,hogy 20 évig ezt a modellt akarom nézni,de szeretném ha átlagos használat mellett (ami nálam napi 4-6 órát,hétvégén esetleg 8-10 órát megy) azért még pár évet "kihúzna" Olvasgattam az alábbi hozzászólásokban,hogy a fényerőt és a kontrasztot nem jó "csutkáig" felvenni.Nálam a fényerő 47-nél van a skálán,a kontraszt pedig 95-nél,ha valaki hozzáértő most épp olvassa az irásom és adna egy tanácsot ezzel kapcsolatban,hogy ez a beállitás jó-e,azt szivesen venném,megköszönném. És szerintetek mennyire káros a plazmának,vagy az elektronikának,ha egy nap mondjuk két-háromszor ki-be van kapcsolgatva? Ez rövidit az élettartamán? Olyan véleményt is hallottam már,hogy az a legjobb,ha megy egész nap.

bean
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Arra készülj fel, hogy a Trinitron képcső feladja a leckét a mai technikáknak.

Az lehet, mert én még mindig azt mondom, hogy ez a tv egy nagyon jó típus.Ingyen kaptam, mert elment a színe 10.000ft megcsináltattam 2 éve és nem bántam meg, mert szép színe van csak kár, hogy nem 127cm:D

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Én pl egy Sony Trinitront használok 1 javítással és a tv simán van szerintem 15 éves.
Persze szeretnék másik tv és mindenképp plazmát,

Arra készülj fel, hogy a Trinitron képcső feladja a leckét a mai technikáknak.

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Láttam és javítottam jó pár tv-t, sok plazmát és LCD -t is, bármilyen gyártmányú plasmába be tudok égetni képet, csak idő és beállítás kérdése, és bármelyik plasmát be lehet, úgy állítani, hogy ne égjen be, ésszerű használat mellet persze. Mivel elsősorban szép képet szeretnénk látni az adott készüléken, ezért nyilván mindenki, úgy fogja beállítani, ahogy neki tetszik a kép és nem úgy, hogy a tvnek "jó legyen", itt kompromisszumot kell kötni, aki max-ra állított fényerő és kontraszt mellet néz egész nap sakk közvetítést, az ne csodálkozzon, hogy utána a barátok közt is kockás lesz. Ez nem vigasz tudom de ez van, az általatok leírt jelenségek mind előfordulhatnak, a ghost -olás gyakori mindennapi jelenség (gyártótól, típustól függ) nem igazán kell tőle félni. Új plasmánál fontos, hogy a fényerővel és a kontraszttal óvatosan bánjunk a kezdeti időszakban, ha kiugrik a kép az sem a szemnek sem a tvnek nem jó, bár nyilván van aki így szereti, a használati útmutatóban is szokott lenni (gyártótól függ) erre vonatkozó utasítás, ha azt betartod, akkor elvileg nem lehet baj (de lesz, nekem ezért van munkám ).

Szubjektív véleményem: ha mozizásra kéne megjelenítő, plasmát vennék, mert tényleg kellemesebb a képe mint az LCD nek, ha általános tv kellen akkor lcd-t vennék, ha olyat akarnék amivel lehet mozizni, és általános tv-nek is jó akkor maradnék a crt-nél (a méret nem minden). Ez volt az meglátásom ezelőtt kb. fél évvel is, aztán láttam néhány local dimminges led -es backlightos lcd -t, na arra lecserélném a crt-t , a színei nagyon közel vannak a plasmához, a dinamikája büntet keményem, egy baja van: rohadt drága még, ja kompromisszum itt is.
Ne keressetek kompromisszum mentes tv-t mert nincs...

P.S.: A mai tv-k nem fognak működni, 20 évig még 2 javítással sem, 10 ig sem...

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Plazma

Hozzászólás Szerző: blakey »

Nem te tehetsz arról, hogy nem tudod a tökéletes választ hanem a gyártók. Ha a plazma gyártás jó irányba haladt volna és nem" szándékos pusztulásba", akkor most tökéletes tv-k lennének, jó alternatívák a crt-khez képest a HD világában. A pio kiszállt, sajnos, aki maradt az megpróbálja magáénak tudni a piacot, de ezek a gyártók két lovat ülnek meg egy seggel és szerintem egyik tv-jük sem tökéletes, pana vibrál, samu ghostol, lg-nek más baja van. Vegyél egy pana G20-ast és élvezd a tv-t. 6-ik éve lcd-m van, jó beállításokkal nagyon kellemes és nézhető képe van, mély, részletgazdag fekete, élénk de kellően élethű színek, jó kontraszt. Ha plazmát akarsz, akkor a magasabb kategóriában keresgélj, neopdp panel, kisebb az esély a beégésre, de ezzel számolni kell. Esetleg várd meg az idei modelleket, hátha jobbak lesznek.

bean
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Az, hogy oda kell figyelni ez kinél mit takar ez is érdekelne.Csak a konzoloknál kell odafigyelni...?
Ilyenkor az ember elgondolkozik, hogy a régi tv miért voltak ennyire "igénytelenek"?
Vettél egy tv és használtad max 2 javítással 20 évig.
Én pl egy Sony Trinitront használok 1 javítással és a tv simán van szerintem 15 éves.
Persze szeretnék másik tv és mindenképp plazmát, de mennyire bosszantó(vagy csak engem), hogy hímes tojásként kell bánni vele mikor egy kisebb vagyont költesz rá azért nevetséges szerintem.
És szerintem nevezhetjük hímes tojásnak amikor 20 percnél tovább nem lehet pausen a konzol mert félő, hogy beég.
És terjengenek a cikkek, fórum hozzászólások, hogy 5 éveket bírnak ezek a tv.Valaki 2 évet spórol egy ilyen tv-re.
Ezek azért tudják dühíteni az embert.
Vagy csak engem?
És persze tök megoszlanak a vélemények van aki azt mondja elég sokan túlreagálják az egészet, mert nála működik minden 3-4 éve és nincs beégés.Meg hát az ember elgondolkozik, hogy veszünk egy sima családot ahol apuka tv készül venni és nem ássa bele magát a Plazma tv rejtelmeibe csak hallomásból tudja mik az előnyök és hátrányok.
ÉS mikor hazaviszi és senki nem mondja neki, hogy a kisfia ne hagyja állni a képet a játéknál mert beég és már csak a látvány fogadja jogosan lesz idegbeteg, hogy egy 120.000-300.000 tv ilyet csinált 2 nap üzemidővel.
Aztán van aki mondja, hogy nem ég be csak szellemképes lesz és hangya háborúval megoldódik és kész.
El kell döntened, hogy akkor LCD vagy Plazma, mert egyik sem tudja kielégíteni maximálisan az ember igényeit.És itt nem arról van szó, hogy azért vegyél LCD vagy Plazmát mert jobb a felszereltség az egyiknél több a USB csati vagy a HDMI.
Itt olyan funkciókat zárnak ki a technológiák amik igen csak elszomorít szerintem sok embert.
A film akkor Plazma, ha Konzol meg pc akkor LCD.
ÉS lás csodát sok háztartásba mind a 3 funkció adott és használatra vették nem porfogónak.
Tehát nézegetsz tv és vagy veszel mind a kettőből ami valljuk be kevés nagyon kevés háztartásba azért nem egyszerű pénz mutatvány lenne.Vagy görcsölsz azon, hogy nehogy beégjen stb.
Vicces azért ez azoknak akik első tv vásárlás előtt vannak(mint én), mert ezeket úgy is csak a saját tv-den saját tapasztalattal tudod eldönteni.
Csak ez a tapasztalat szerzés ne kerüljön már 100.000 -be.
Mert sajnos ez van ahány oldal, fórum, cikk, tesz írja annyiféle vélemény hiedelmekről, nem hiedelmekről.
Lehet, hogy csak én misztifikálom túl a dolgot, de ebben a cipőben szerintem nem csak én járok.
És megveszem a Plazma tv, mert nagy vágyam és imádom a filmet, de elszomorít az, hogy figyelnem kell ilyen szinten rá, hogy nem mindegy mit jelenítek meg rajta meddig.És itt nem arról van szól, hogy karcos a tv mert igénytelen vagyok és nem figyelek rá.Le van ütve a sarka.Undorító zsírban áll a táviránytó.Mert ezeket minden műszaki cikk igényli ha valaki tényleg szereti ezeket a gépeket és megbecsüli én is ilyen vagyok és én is szívesen figyelek rá ilyen szinten.
Lehet sok támadás fogok kapni, de szerintem elgondolkoztató ez.

Csipike
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Csipike »

Ki az a három? Pana, LG és Samsung. vagy rosszul tudom? A Pio sajnos kiszállt. !36_7_11.gif
Nekem a Pioneer nem égett be, pedíg sokat megy TV üzemmódban és a logo-k ugye ott vannak.
Egyébként meg oda kell figyelni a plazmára és kész. Nem biztos, hogy a gyerkőcnek ilyen TV-n kell játszani. Én nem hagyom.

Honnan tudod, hogy egy vezetékben merről merre folyik az áram??? Lépj rá! Amerről púposodik, arról jön!!

Kép: Pioneer PDP-LX 5090,
Hang:Pioneer WSX-1020, PIONEER CT-740kazettás, Infinity Primus 5.0, JAMO SW-6000A
Forrás: Pioneer BDP- 430, ASUS HDP-R1, UPC/Philips set top box

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Plazma

Hozzászólás Szerző: blakey »

Sajnos a plazma még 2011-ben is be tud égni, ezt tudomásul kell venni, sokkal több törödést igényel, mint az lcd, hogy kinél miként jelentkezik vagy sem az más kérdés. LCD-t is be lehet állítani nagyon jól, plazmát is el lehet rontani a beállításokkal. 3 plazmagyártó van a világon, ezzel kell gazdálkodni és úgy dönteni, hogy az igényeinket kielégítse. Akinél beégett a plazma az nagyonis odafigyelt és mégis sikerült. Szóval csak óvatosan a "plazma nem ég be" kijelentésekkel, nem városi legenda, sajnos most is jelen van. LCD-ből meg a jobb márkákat kell venni, sajnos a selejtes panelek is valamilyen úton-módon kikerülnek.

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

figyelj nálam megy egész nap, és xbox is ment rajta sokat, semmi beégés...Sztem a beégések inkább emberi mulasztások miatt történnek...

bean
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Most olvasgattam még neten és sok helyen mondják, hogy a régi plazmáknak beéget sok embernek az RTL jel.
De sokan mondják, hogy náluk ez nincs meg és sokat tv-nek.Azt is mondják, hogy Xbox360/PS3 nál nem szabad sokáig álló képen hagyni, mert be tud égni vagy ezt a szellemképet hagyja amit ellehet tüntetni ha hangyacsatát hagyod egy 10-15 percig.
Most, hogy ez mennyire reális nem tom, de a ti véleményetek is érdekel.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”