Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Üdv Mindenkinek!

A MM szórólapján az első oldalon van egy samsung ps42c430 plazma és ott azt írják usb -ről lejátsza az mkv fáljokat, akinek van ilyen próbálta már? Hogyan működik? Vagy csak elírás az egész dolog?

Köszönettel: pvil

Nekem 650-es Samsung van. Szépen le tudja játszani az mkv fájlokat, de mégsem használom médialejátszónak.
Régóta nem használom erre, amikor megvettem kipróbáltam. 1080p-s mkv egy kicsit gyengébben fut, mint a TVIX-en.
De a legnagyobb hátránya, hogy nem kezeli a DTS-t!!!

Elvileg lehet a szoftverét frissíteni, de azt még nem próbáltam.

pvil
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 40

Plazma

Hozzászólás Szerző: pvil »

Üdv Mindenkinek!

A MM szórólapján az első oldalon van egy samsung ps42c430 plazma és ott azt írják usb -ről lejátsza az mkv fáljokat, akinek van ilyen próbálta már? Hogyan működik? Vagy csak elírás az egész dolog?

Köszönettel: pvil

William
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 261

Plazma

Hozzászólás Szerző: William »

OKSa ahogy leszállítják írok.jövő hét eleje.

A B még 100Hz 600 Hz subfield, a C530 már csak 600 Hz subfield, viszont ahogy néztem van benne USBről működő médialejáccó. De ezt csak a technikai spcifikációk alapján gondolom.

En is keszulok venni egy 50"-os plazmat es nagyon varom a velemenyed a tv-rol. Tudomasom szerint az uj plazmak mar 200 watt alatt fogyasztanak es el vannak latva ECO mod-al is.

udv,
William
NAD T778

tothn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 253

Plazma

Hozzászólás Szerző: tothn »

OKSa ahogy leszállítják írok.jövő hét eleje.

A B még 100Hz 600 Hz subfield, a C530 már csak 600 Hz subfield, viszont ahogy néztem van benne USBről működő médialejáccó. De ezt csak a technikai spcifikációk alapján gondolom.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Végülis eldőlt, mert már csak B551est kaptam.

Írhatnál majd róla egy rövid (hosszú) összegzést

Köszi!
NAD T778

tothn
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Végülis eldőlt, mert már csak B551est kaptam.
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Erre en is kivancsi lennek
NAD T778

tothn
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

szia melyik samut javasolnátok inkább, az árban 10ezer a különbség.

Samsung PS 50 C530ast vagy a PS50 B551est?

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pasallusz »

Sziasztok!

régen követtem a témát de mostanra eléggé lemaradtam... kinek mi a véleménye milyen megjelenítőt érdemes venni mostanság ha a fő szempont tv-nézés... és 55-60 as méretben agyalok... lcd, plazma.. tudom hogy szászor át lett már rágva a téma... de azért ha valakinek van kedve kifejteni az aktuális állást azt megköszönném...

üdv: Csaba
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hi

Mivel már több hónapja megvettem a 150cm es Plazmát (van 82-esLCD is) így van egy pici rálátás már a dolgokra, 3méterről nézzük a 150cm-ert, már egyáltalán nem zavaró és már nem is tűnik nagynak, sőt már lehetne nagyobb is
Ha TVézni szeretnél akkor csak Plazma, óriási élmény, mintha saját mozid lenne, csodaszép képek full HD-ban ( WD TV Media Playert használok hozzá, 20ezerFt és csak hozzá csatlakoztatsz egy vinyót és kész)izzókat otthon lecseréltem energia takarékosra így nyertem 220wattot a 305wattosPlazmából,olyan képet kapsz a Plazmától ilyen nagy méretben hogy leesik az állad, már több mint egy éve nem érdekeltek a filmek, de teljesen megváltozott minden, minden este egy film. a Tv is nagyon jó képek vannak,főleg ha ekkora méretről beszélünk, eddig is hallottam de tényleg így van a Tv és Házimozizás 150cm es TV-éktől kezdődik , a többi csak népámítás és ez tényleg így van fantasztikus teret és élményt nyújt az LG Plazma, pedig csak LG és 400ezerért vettem (azaz elérhető)
AMi miatt nem nyerő Plazma (vagyis sokkal több oda figyelést igényel) PS3, XBOX360, na ez az egyetlen dolog ezeket át kellett rakni vissza a kis LCD-re mert itt sokszor előfordul a PAUSE(gyermekeim játszanak és hát megállítják , pisilnem kell vagy éhes vagyok valami hasonló és otthagyják PAUSE-ban a gépet és hát ezt nem bírja a Plazma, de TV és Film nézésre én csak Plazmát vennék megint(élethű színek, tökéletes kép nincs átmosódás, gyönyörű feketék, nem lényegesek a fény viszonyok, mindegy milyen szögből nézed, mindegy a TV jel erőssége)eddig akárki meglátta a száját tátotta, nem a méret, hanem a minőség miatt :)nekem ez a véleményem Üdv

Bartek
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bartek »

Sziasztok!

régen követtem a témát de mostanra eléggé lemaradtam... kinek mi a véleménye milyen megjelenítőt érdemes venni mostanság ha a fő szempont tv-nézés... és 55-60 as méretben agyalok... lcd, plazma.. tudom hogy szászor át lett már rágva a téma... de azért ha valakinek van kedve kifejteni az aktuális állást azt megköszönném...

üdv: Csaba

Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Sztereo II: Jungson Hedo CD, Jungson Hedo WG200, CAV MDI,CAV kábelek
Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...

Pityke78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pityke78 »

Hi!

A Panasonic G20 kapcsán lenne pár kérdésem.
Ez a DLAN dolog pontosan hogyan működik? Ha összekötöm a számítógéppel a szgép merevlemezeit tudja kezelni, azokról képet, filmet lejátszani?
De gondolom itt is csak a FAT32-re formázott HDD-ket látja.
Vagy ezen a téren történt már frissítés és mennek a NTFS rendszerek is?

Illetve a mkv lejátszást hogyan lehet előhozni? software frissítéssel megy, vagy egyéb okosság kell?

Köszi

keccsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 17

Plazma

Hozzászólás Szerző: keccsa »

Sziasztok! 
Lenne pár kérdésem, de tényleg csak röviden. Van két Plazma ami közül kellene választani. Az egyik: Samsung PS-63C7000 YW a másik: PS-63C7700 YS.

Tulajdonképpen mi a különbség a kettő között?

1, A két TV-be lehet tenni egyszerre DVB-T, DVB-C, DVB-S tunert is? Mert ez fontos lenne.

2, Manapság fontos hogy elérhető legyen a DVB-T, DVB-C, DVB-S mellett a DVB-T2, DVB-C2, DVB-S2 vételi lehetőség is? Visszafelé kompatibilisek? Melyikből érdemes már most az újabbat beletetetni a TV-be? S2-n már van jó pár adás?  Azért is kérdezem mert az illető akinek lesz nagyon nagy TV mániás.

3, A TV-be bele tudják tenni a boltban a kívánt tuner modulokat? Vagy gyárból úgy kell megrendelni? Helyszínen tudják cserélni? Mennyibe kerülnek nagyjából a tuner modulok?

4, A 3D jelölés mit takar? Hogy HDMI 1.4-en keresztül érkező BD filmek esetében 3d-s a kép vagy csak azoknál a kiadványoknál ami alapból 3D-s? Vagy minden kicsit 3D-s a szemüvegen keresztül?

5, Sajnos a 60" feletti TV-kből nincsen tele minden Media Markt, Saturn vagy Electro World hogy az ember megsasolja őket. Ott a plafon az 55" kb.
Hol lehet ezeket a TV-ket működés közben megnézni? Legfőképpen megvásárolni Budapesten? Vagy csak rendelésre lehet? Garanciát ki lehet terjeszteni? Jó pár évvel? Kijelző törésre lehet vásárolni garanciát? Nem mindegy ugyanis ekkora TV-nél.

7, A 7-es széria a Samsungnál mennyire jó és új? A televízió megbízható? Milyen vélemények vannak erről? HDD-ről lehet MKV formátumú fájlokat lejátszani?  

8, Nem feltétlenül TV-vel kapcsolatban de ez az állítás ami itt van igaz, vagy csak nem hozzáértő írta:

Lássuk a digitális műsorszórási fajtákat:

DVB-T = normál fölbontású földi digitális tévéadási szabvány

DVB-C = normál fölbontású kábeles digitális televíziós standard

DVB-S = normál fölbontású műholdas digitális tévéadási szabvány

DVB-T2 = magas és normál fölbontású földi digitális műsorszóró szabvány

DVB-C2 = kábeles magas és normálfölbontású műsorfolyósítás

DVB-S2 = magas és normál fölbontású műholdas televízós műsor sugárzási szabvány.

Vagyis az alap szabványok nem "magas felbontásúak" Ezt igazából nem vágom, összezavar. Akkor csak digitális de nem HD?

Bocsánat a sok kérdésért. De a TV nem olcsó és a tapasztalatotok sokat számít.

Hali!

Nem vagy kispályás...

A két tévé között nagyjából annyi a különbség, hogy a 7700-asban van egy DVB-S, vagyis műholdas vevő is (emiatt antenna csatlakozóból is kettő van rajta).

1. A tévékbe nem "tenni" lehet tunert, hanem vagy benne van, vagy nincs.
2. Természetesen a nagyobb felbontást is kezelni tudó tévé boldogul az SD felbontással is. Egyébként a ma kapható fullHD tévékben alapból a nagyfelbontású adásokat is kezelni tudó jelfeldolgozó hardver és szoftver van.
3. Lásd 1. pont.
4. Igen, a "3D" itt azt jelenti, hogy a HDMI 1.4-es szabványú csatlakozón beadott "3D" jelet a tévé képes feldolgozni és megjeleníteni, melyet a rendszerhez tartozó szemüveggel 3D-ben fogsz látni. A normál filmből semmi nem fog neked élvezhető és valós 3D filmet csinálni.
5. A Samsung márkaboltok általában tartanak bemutató darabokat az aktuális típusokból. Az lehet, hogy nem minden méretben fogod tudni megnézni egy helyen, de biztosan segítenek abban, hogy utána néznek, hogy az adott típusból és a kívánt méretből hol lehet megnézni egy példányt működés közben. A gyári garanciát (2+1 év) nemigen tudod kiterjeszteni (sőt, ha nem hivatalos forrásból származó tévét veszel, még ezt sem kapod meg), viszont a legtöbb biztosítónál a nagy értékű ingóságra külön tudsz biztosítást kötni, amely fizet arra, ha a készülék megsérül.
6. Ilyen nincs...
7. A 6-os szériától felfelé már a jobbak vannak. A 7-es széria ráadásul a plazmák között vadiúj, csak ez évtől van (tavaly még csak a 6-os, meg a 8-as széri létezett). Egyébként a Samuknál az "évjáratot" a méretjelölés utáni betű jelzi (az "A" sorozat 2008-as, a "B" a 2009-es, míg a "C" a 2010-es modelleket takarja).
8. Kábé így van. A digitális adások lehetnek normál felbontásúak (SD), nagyfelbontásúak (720), és fullHD felbontásúak (1080) is. Jelenleg nálunk alapból minden földi sugárzású adásnak (DVB-T) 4:3-as arányú SD felbontása van (pl. TV2, RTL Klub), viszont a királyi tévék (M1, M2, DunaTV, illetve kismértekben az Autonómia) saját gyártású műsorai már zömében 16:9 oldalarányúak (pl. a híradók, illetve a stúdióműsorok), illetve elég sok HD/FHD adást/filmet is leadnak, melyet a logó melletti "HD" felírat jelez.
Mindenki magának hülye...

Sliders
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sliders »

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem, de tényleg csak röviden. Van két Plazma ami közül kellene választani. Az egyik: Samsung PS-63C7000 YW a másik: PS-63C7700 YS.

Tulajdonképpen mi a különbség a kettő között?

1, A két TV-be lehet tenni egyszerre DVB-T, DVB-C, DVB-S tunert is? Mert ez fontos lenne.

2, Manapság fontos hogy elérhető legyen a DVB-T, DVB-C, DVB-S mellett a DVB-T2, DVB-C2, DVB-S2 vételi lehetőség is? Visszafelé kompatibilisek? Melyikből érdemes már most az újabbat beletetetni a TV-be? S2-n már van jó pár adás? Azért is kérdezem mert az illető akinek lesz nagyon nagy TV mániás.

3, A TV-be bele tudják tenni a boltban a kívánt tuner modulokat? Vagy gyárból úgy kell megrendelni? Helyszínen tudják cserélni? Mennyibe kerülnek nagyjából a tuner modulok?

4, A 3D jelölés mit takar? Hogy HDMI 1.4-en keresztül érkező BD filmek esetében 3d-s a kép vagy csak azoknál a kiadványoknál ami alapból 3D-s? Vagy minden kicsit 3D-s a szemüvegen keresztül?

5, Sajnos a 60" feletti TV-kből nincsen tele minden Media Markt, Saturn vagy Electro World hogy az ember megsasolja őket. Ott a plafon az 55" kb.
Hol lehet ezeket a TV-ket működés közben megnézni? Legfőképpen megvásárolni Budapesten? Vagy csak rendelésre lehet? Garanciát ki lehet terjeszteni? Jó pár évvel? Kijelző törésre lehet vásárolni garanciát? Nem mindegy ugyanis ekkora TV-nél.

7, A 7-es széria a Samsungnál mennyire jó és új? A televízió megbízható? Milyen vélemények vannak erről? HDD-ről lehet MKV formátumú fájlokat lejátszani?

8, Nem feltétlenül TV-vel kapcsolatban de ez az állítás ami itt van igaz, vagy csak nem hozzáértő írta:

Lássuk a digitális műsorszórási fajtákat:

DVB-T = normál fölbontású földi digitális tévéadási szabvány

DVB-C = normál fölbontású kábeles digitális televíziós standard

DVB-S = normál fölbontású műholdas digitális tévéadási szabvány

DVB-T2 = magas és normál fölbontású földi digitális műsorszóró szabvány

DVB-C2 = kábeles magas és normálfölbontású műsorfolyósítás

DVB-S2 = magas és normál fölbontású műholdas televízós műsor sugárzási szabvány.

Vagyis az alap szabványok nem "magas felbontásúak" Ezt igazából nem vágom, összezavar. Akkor csak digitális de nem HD?

Bocsánat a sok kérdésért. De a TV nem olcsó és a tapasztalatotok sokat számít.

Pityke78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pityke78 »

A G20-as csak FAT32-re formatált külső HDD tud kezelni, NTFS-t nem?
Vagy hogy van ez?

Elvileg FAT32-es HDD-re csak 4GB-os filet lehet másolni. Hol van ez a HD anyagtól?

zetecR
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: zetecR »

Ahogy látom, az LG 50PS2000-től felfelé már mind Full HD, 24p.

Szakértők segítségét szívesen fogadnám, hogy melyik érdemes kiválasztani (feltéve ha mind kapható...)

zetecR
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Akkor terjunk vissza az ON topichoz  
Melyik 50"-os plazma tv-t ajanlanatok ujonnan 200e ft korul?

Az Elektro Outlet (.eu) nevő csodás helyen elég sok 50-es plazma van, LG-k 140-től, (50ps3000, 50PG3500, 50PG2000, 50PQ1000, 50PS2000 140e; 50PQ2000, 50PQ3000 150e; 50PS3000 180e; 50PK550 200e; 50PS8000 210e) ill. a korábban említett Samsung PS50B679S1S 220e-ért.

Az ár barátságos, kérdés, hogy milyenek a készülékek...

pgaudio
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: pgaudio »

Üdv 
Most tértem ide a fórumra.

Plazma TV vásárlásán gondolkozom.42" TV-ket nézegettem, viszont kicsit elbizonytalanodtam, hogy nem-e nagy lesz a TV.
A nézési Távolság 3.7m lenne.Számomra az a kérdés, hogy ekkora nézési távolságra nem-e nagy a 42"?
42"-nál nagyobb tévét semmikép nem szeretnék venni.
Nem szeretném azt se, hogy túl nagy TV-t vegyek és azért legyen élvezhetetlen a TV-zés, netán bántása a szemet.De a másaik végletbe se szeretnék esni, hogy kicsi legyen.

Ezért kérdezném a témában jártasabbakat, hogy mit javasolnak, mit mutat a gyakorlat.

A TV-t DVD-zés illetve csatornák nézésére használnám.

köszi

Semmiképp sem lesz nagy. Ha az első napokban nagynak is tűnik a váltás miatt, egy-két hét alatt megszokod.

Köszönöm a válaszod.

pepemint
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Plazma

Hozzászólás Szerző: pepemint »

Üdv 

Plazma TV vásárlásán gondolkozom.42" TV-ket nézegettem, viszont kicsit elbizonytalanodtam, hogy nem-e nagy lesz a TV.
A nézési Távolság 3.7m lenne.Számomra az a kérdés, hogy ekkora nézési távolságra nem-e nagy a 42"?
Nem szeretném azt se, hogy túl nagy TV-t vegyek és azért legyen élvezhetetlen a TV-zés, netán bántása a szemet.De a másaik végletbe se szeretnék esni, hogy kicsi legyen.

Ezért kérdezném a témában jártasabbakat, hogy mit javasolnak, mit mutat a gyakorlat.

köszi

Semmiképp sem lesz nagy. Ha az első napokban nagynak is tűnik a váltás miatt, egy-két hét alatt megszokod.

pgaudio

Plazma

Hozzászólás Szerző: pgaudio »

Üdv

köszi

William
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Akkor terjunk vissza az ON topichoz

Melyik 50"-os plazma tv-t ajanlanatok ujonnan 200e ft korul?
NAD T778

keccsa
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

És mi a helyzet a közvetlen internet eléréssel?
Ez már nagyon kezd offtopic lenni...

Mire gondolsz egyébként? A DLNA-nak mi köze az Internet eléréshez? A DLNA tipikusan intranetes dolog.

zetecR
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

TV-t nézegetek és birizgálja a fantáziámat ez a  dolog.
Arra gondoltam, hogy DLNA segítségével meg tudom azt oldani, hogy a összekötöm a TV-t a routerrel, ami képes HDD-t megosztani és minimális energiafelhasználás mellett rettentően egyszerűen elérhetem a mozi, zene és fotógyűjteményt.
Esetleg a notiról WiFi-n keresztül 1-1 zenét streamelek, ilyesmi.

Vagy ennyire nem egyszerű a dolog? 

A DLNA működéséhez egy hálózati címtartományban lévő DLNA-képes eszköz (pl. TV) és egy DLNA kiszolgáló szükséges! Egy routeren megosztott HDD-t nem fogod DLNA-n keresztül látni! Ahhoz, hogy ez korrekten működjön, jelforrásként egy DLNA kiszolgálót futtató PC-t, vagy (az általad említett energiatakarékosság jegyében) egy DLNA kiszolgálót futtatni képes NAS-t kell használnod!

Ja, egyébként a DLNA előnyei közül kihagytam azt, hogy a DLNA kiszolgálóval megosztott tartalmaidat egyszerre több eszközzel is elérheted, tehát ha van egy film-(fotó-, zene-)gyűjteményed, akkor azt a házadban lévő összes hálózatba kötött DLNA-képes TV-vel nézheted/hallgathatod...

Ahogy nézegetem, OpenWRT-vel DLNA támogatottá lehet tenni a routert, kérdés, hogy mennyire bírná a gyűrődést egy NAS helyett.
Az csak egy cél-HW...

És mi a helyzet a közvetlen internet eléréssel?

keccsa
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

TV-t nézegetek és birizgálja a fantáziámat ez a dolog.
Arra gondoltam, hogy DLNA segítségével meg tudom azt oldani, hogy a összekötöm a TV-t a routerrel, ami képes HDD-t megosztani és minimális energiafelhasználás mellett rettentően egyszerűen elérhetem a mozi, zene és fotógyűjteményt.

A DLNA működéséhez egy hálózati címtartományban lévő DLNA-képes eszköz (pl. TV) és egy DLNA kiszolgáló szükséges! Egy routeren megosztott HDD-t nem fogod DLNA-n keresztül látni! Ahhoz, hogy ez korrekten működjön, jelforrásként egy DLNA kiszolgálót futtató PC-t, vagy (az általad említett energiatakarékosság jegyében) egy DLNA kiszolgálót futtatni képes NAS-t kell használnod!

Ja, egyébként a DLNA előnyei közül kihagytam azt, hogy a DLNA kiszolgálóval megosztott tartalmaidat egyszerre több eszközzel is elérheted, tehát ha van egy film-(fotó-, zene-)gyűjteményed, akkor azt a házadban lévő összes hálózatba kötött DLNA-képes TV-vel nézheted/hallgathatod...

zetecR
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

A DLNA tényleg annyira jó dolog, mint ahogy a marketing leírásból gondolja az ember?
Kinek a pap, kinek a paplan... Ha a forráskészülék nincs a tévé közelében (pl. egy NAS a másik szobában), vagy ha több DLNA képes eszközöd van és nem akarsz sokat kábelezni, akkor jó dolog.

De ha a forráskészülékeid képesek a jó minőségű lejátszásra, és van is nekik erre alkalmas kimenetük (kompozit vagy HDMI), a tévédnek meg van hozzájuk elég bemenete, akkor jobb az alapsávi csatlakozás. Szerintem...

Ennek ellenére ha DLNA képes a tévéd, akkor az nem hátrány!

TV-t nézegetek és birizgálja a fantáziámat ez a dolog.

keccsa
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

A DLNA tényleg annyira jó dolog, mint ahogy a marketing leírásból gondolja az ember?
Kinek a pap, kinek a paplan... Ha a forráskészülék nincs a tévé közelében (pl. egy NAS a másik szobában), vagy ha több DLNA képes eszközöd van és nem akarsz sokat kábelezni, akkor jó dolog.

De ha a forráskészülékeid képesek a jó minőségű lejátszásra, és van is nekik erre alkalmas kimenetük (kompozit vagy HDMI), a tévédnek meg van hozzájuk elég bemenete, akkor jobb az alapsávi csatlakozás. Szerintem...

Ennek ellenére ha DLNA képes a tévéd, akkor az nem hátrány!

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”