Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

SERVICE TOPIK

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: Vaker »

Nem tudtok egy jó távirányító szervízt Bp. belváros környékén?

Kislányom megtalálta az erősítő távját és egy elegáns mozdulattal a földhöz vágta. Azóta folyamatosan ég benne a "transmit" LED és a háttérvilágítás, és bármit nyomok rajta nem reagál, a display hülyeségeket mutat.

Nem garis egyikük sem
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

gépet nem vittem le, de a szerelö is megerösitette, az elmondott tünetek alapján - amit a topictársak is leírtak más gépekre is vonatkozólag - a fej elfáradt, nem érdemes cseréltetni.most használom még, alkalmanként "jelez" csak a gép, aztán, ahogy már leírtam :egy új játékos játszik....

Szerintem is ez lesz a legjobb megoldás.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 713

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: GTomi »

a szavatosság rendben van, de ez 3 éven át érvényes, (független az eu-ba lépéstöl ?)ebben az esetben mondjuk a thomson weboldalán felsorol néhány céget, akik szakszervíz.akkor nekik ki kell(?) cserélniük?
1,5 éves, még 2-3 hónapot bírhatna

A szavatosság a garipapíron megjelölt fo˝darabra vonatkozik (már ha egyáltalán erro˝l van szó).

köszi, utánna nézek.hála istennek a szervíz csak 2 utcával van odoébb

gépet nem vittem le, de a szerelö is megerösitette, az elmondott tünetek alapján - amit a topictársak is leírtak más gépekre is vonatkozólag - a fej elfáradt, nem érdemes cseréltetni.
most használom még, alkalmanként "jelez" csak a gép, aztán, ahogy már leírtam :egy új játékos játszik....
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Vendég

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hello!

Panasonic RV-32 lejátszónál F498 hibábal találkozott már valaki?
Mi okozza ezt?

Köszi előre is

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

a szavatosság rendben van, de ez 3 éven át érvényes, (független az eu-ba lépéstöl ?)ebben az esetben mondjuk a thomson weboldalán felsorol néhány céget, akik szakszervíz.akkor nekik ki kell(?) cserélniük?

A szavatosság a garipapíron megjelölt fo˝darabra vonatkozik (már ha egyáltalán erro˝l van szó).

köszi, utánna nézek.hála istennek a szervíz csak 2 utcával van odoébb
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

A szavatosság a garipapíron megjelölt fődarabra vonatkozik (már ha egyáltalán erről van szó).

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

Ha nincs még 3 éves, akkor szavatosság alapján ingyen meg kell javítania a szervíznek, ha meg több akkor szép ívesen dobd a kuka irányába.

a szavatosság rendben van, de ez 3 éven át érvényes, (független az eu-ba lépéstöl ?)
ebben az esetben mondjuk a thomson weboldalán felsorol néhány céget, akik szakszervíz.akkor nekik ki kell(?) cserélniük?

arsenlupin
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 89

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: arsenlupin »

Egy ismerősömnél ugyanezt csinálta a régi Marantz CD-játszója. A haver szétkapta, aztán észrevette, hogy valamelyik áramköri lap le volt lazulva. Visszatette, meghúzta a csavarokat, azóta jó. Ha nem garis, érdemes belenézni.

A belenézés lehetséges, mint említettem el lett b@szarintva a gari címke. Megvizsgálom hátha..... Köszi!

Cosmo: Remélem nem ősi jós család sarja vagy......

Üdv,
arsenlupin

Vendég

SERVICE TOPIK

Megérne egy misét utánamenni ennek a "nálunk csak levásárolni lehet" témának... Szerintem vérlázító. És gyanítom, hogy a hatályos FV törvényekkel ellentétes.
OFF: asszem ez úgy van, hogyha az adott terméket visszaviszed, mert hibás, akkor ki kell cserélni egy ugyanolyanra, vagy ha ilyen már nincs, akkor vissza kell adni az árát. ON

Az rendben, de sajna az én esetemben a termék jó volt, a bolt gépében hasított mint a szél, csak az én gépemben nem lehetett rendes működésre bírni. Ebben az esetben pedig semmilyen érv nem segít és a vásárlásnál erre kihangsúlyozottan fel is hívják a figyelmet, ergo semmi apróbetűs utalás, szóval levédték magukat, és esetemben még igazuk is volt. Meg kell jegyeznem, hogy az egyik, ha nem a legnagyobb hazai számtech nagy és kisker lánc, jó árakkal, de a szervízből minden harmadik ügyfél ordítva távozott, rendőr, meg fogyasztóvédelem sűrű emlegetése közepette...

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

miert van az, hogy ugyanaz az adas kulonfele forrasbol mas es mas?Pl. ha ugy allitom be a TV-t, hogy a reggeli napkelte az M2-n tokeletes, akkor u.ez az M1-en tul vilasos es fako. Muholdrol (nem AV-n, hanem TV csatornara hangolt vevovel) viszont mindenki "neger" vagy legalabb is "indian".

Hogyan lehetne ez ellen valamit tenni? (mert persze ez kulonbozo adasokra fokozottan igaz, es nagyon idegesito).

Tudna valaki ajanlani egy metodikat a TV-k helyes beallitasarol?
Mert hala ezen es mas forumoknak, a szerviz menube bejutni nem kunszt, de hogy ott "mit es hogyan...", arrol sehol nem talalok semmit. (az en TV-men pl. az RGB-t "mindossze" 50 parameterrel lehet befolyasolni

Itt valami más gebasz lehet.
Menj a www.elektronline.hu/wwwboard/index.php -re, és ott tedd fel a kérdésedet.

malvin
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: malvin »

miert van az, hogy ugyanaz az adas kulonfele forrasbol mas es mas?
Pl. ha ugy allitom be a TV-t, hogy a reggeli napkelte az M2-n tokeletes, akkor u.ez az M1-en tul vilasos es fako. Muholdrol (nem AV-n, hanem TV csatornara hangolt vevovel) viszont mindenki "neger" vagy legalabb is "indian".

Hogyan lehetne ez ellen valamit tenni? (mert persze ez kulonbozo adasokra fokozottan igaz, es nagyon idegesito).

Tudna valaki ajanlani egy metodikat a TV-k helyes beallitasarol?
Mert hala ezen es mas forumoknak, a szerviz menube bejutni nem kunszt, de hogy ott "mit es hogyan...", arrol sehol nem talalok semmit. (az en TV-men pl. az RGB-t "mindossze" 50 parameterrel lehet befolyasolni

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

OFF: asszem ez úgy van, hogyha az adott terméket visszaviszed, mert hibás, akkor ki kell cserélni egy ugyanolyanra, vagy ha ilyen már nincs, akkor vissza kell adni az árát. ON
Jobb boltokban ez így is van.
Pl. Az Elektro Worldben visszaadják a pénzt , a Media Marktban meg le kell vásárolni .

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Megérne egy misét utánamenni ennek a "nálunk csak levásárolni lehet" témának... Szerintem vérlázító. És gyanítom, hogy a hatályos FV törvényekkel ellentétes.

plukacs7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: plukacs7 »

... aztán visszavittem a boltba, ahol hardwerkompatibilitási gond címszóval visszavették, én meg levásárolhattam az árát. Azóta van DVD íróm...
Olyan vagy, mint a haver, amelyik elindult farmeringért és házimozival jött haza (persze farmering nélkül).

Nemúgyvanaz!!!

Az pont egy olyan időszak volt, amikor vagy gagyi 10e ft-os vagy 50e feletti videokártya volt csak a boltban.
Nekem meg valahol a kettő között volt(van) az igényem. Kaptam 2 napot, hogy eldöntsem mire vásárlom le, mert a pénzt ott nem adják vissza, csak le lehet vásárolni, ezért és mert akkor már szemeztem a DVD írókkal, hát jól megvettem az árárn. (2003 novemberben) csakhogy tiszta legyen a kép.

Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

Egy ismerősömnél ugyanezt csinálta a régi Marantz CD-játszója. A haver szétkapta, aztán észrevette, hogy valamelyik áramköri lap le volt lazulva. Visszatette, meghúzta a csavarokat, azóta jó.
Ha nem garis, érdemes belenézni.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Újabb fejlemény: Most már csak léptetni tudok a távirányítóval, ugrani mondjuk a 12 számra már nem. Eme fejlemény írott és nyomott CD és DVD-k esetében is fenn áll. Olyan a DVD lejátszóm mint a magolós diák, amíg nem kérdeznek bele a mondókájába addig gördülékenyen beszél, de ha megteszik akkor megáll a tudomány.....

Akkor sajnos új gép után kell, hogy nézzél!

arsenlupin
Fórumlakó
Fórumlakó

SERVICE TOPIK

Újabb fejlemény: Most már csak léptetni tudok a távirányítóval, ugrani mondjuk a 12 számra már nem. Eme fejlemény írott és nyomott CD és DVD-k esetében is fenn áll.
Olyan a DVD lejátszóm mint a magolós diák, amíg nem kérdeznek bele a mondókájába addig gördülékenyen beszél, de ha megteszik akkor megáll a tudomány.....

Üdv,
arsenlupin

arsenlupin
Fórumlakó
Fórumlakó

SERVICE TOPIK

Ez így igaz és jó is, csak a gon ott van, ha az általam említett cöcögős számeleje keresés beindul, akkor már mindegy milyen sebességgel írtad meg azt a CD-t, lehet, hogy korai stádiumban még segít, de előbb-utóbb fejhiba annyira előjön, hogy már a gyárit se akarja beolvasni. Én sajna ezt egy Thomsonnal végigcsináltam, de szerencsére ? még garis volt, úgyhogy visszakaptam az árát.

Egyetértek!
Szerintem sem segít az én problémámon az alacsony írási sebesség!

Üdv,
arsenlupin

Vendég

SERVICE TOPIK

... aztán visszavittem a boltba, ahol hardwerkompatibilitási gond címszóval visszavették, én meg levásárolhattam az árát. Azóta van DVD íróm...
Olyan vagy, mint a haver, amelyik elindult farmeringért és házimozival jött haza (persze farmering nélkül).

Nemúgyvanaz!!!

Az pont egy olyan időszak volt, amikor vagy gagyi 10e ft-os vagy 50e feletti videokártya volt csak a boltban.
Nekem meg valahol a kettő között volt(van) az igényem. Kaptam 2 napot, hogy eldöntsem mire vásárlom le, mert a pénzt ott nem adják vissza, csak le lehet vásárolni, ezért és mert akkor már szemeztem a DVD írókkal, hát jól megvettem az árárn. (2003 novemberben) csakhogy tiszta legyen a kép.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

SERVICE TOPIK

Vendég

SERVICE TOPIK

A Clone CD-vel sem írsz 1x sebességgel. Azt állítod be ugyan, de a drive felülbírálja és 8x lesz abból is. Egy haverom pont ugyanezt mondta: ő Clone-nal ír, mert ott 1x sebességgel is megvan 10 perc alatt a lemez. Mondtam is neki, hogy számoljon utána: 80 perces lemez : 10 perc írás = 8x sebesség. Gondolj csak bele: 1x sebességnél 80 perc (majdnem 1,5 óra) lenne az írási idő!A kölcsönkért lemezekről meg megkérdezheted az ismerőseidet, hogy milyen sebességgel szoktak CD-t írni.

A gyors írás kizárva! Egyik ismerősöm sem, és én sem írtunk audioCD-t 8x-nál nagyobb sebességgel Szerintem Lacy mondta meg a frankót:"Főleg első beolvasáskor, vagy szám léptetésekor szokott előjönni, olyankor keresi a fej a következő szám elejét..."

Minden esetre köszi!

Én nagyon sokáig tartottam erre a célra egy ezeréves gépet, külső Yamaha íróval. Azzal a maximum a kétszeres volt, de tudott egyszeressel is írni. Én az autóban vettem észre a különbséget. A nagyobb sebességgel írott lemezek gyakrabban ugranak az úthibáknál. Az egyszeresen írt lemez szinte ugyanolyan jó, mint az eredeti

sajti

Ez így igaz és jó is, csak a gon ott van, ha az általam említett cöcögős számeleje keresés beindul, akkor már mindegy milyen sebességgel írtad meg azt a CD-t, lehet, hogy korai stádiumban még segít, de előbb-utóbb fejhiba annyira előjön, hogy már a gyárit se akarja beolvasni. Én sajna ezt egy Thomsonnal végigcsináltam, de szerencsére ? még garis volt, úgyhogy visszakaptam az árát.

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: sajti »

A Clone CD-vel sem írsz 1x sebességgel. Azt állítod be ugyan, de a drive felülbírálja és 8x lesz abból is. Egy haverom pont ugyanezt mondta: ő Clone-nal ír, mert ott 1x sebességgel is megvan 10 perc alatt a lemez. Mondtam is neki, hogy számoljon utána: 80 perces lemez : 10 perc írás = 8x sebesség. Gondolj csak bele: 1x sebességnél 80 perc (majdnem 1,5 óra) lenne az írási idő!A kölcsönkért lemezekről meg megkérdezheted az ismerőseidet, hogy milyen sebességgel szoktak CD-t írni.

A gyors írás kizárva! Egyik ismerősöm sem, és én sem írtunk audioCD-t 8x-nál nagyobb sebességgel Szerintem Lacy mondta meg a frankót:"Főleg első beolvasáskor, vagy szám léptetésekor szokott előjönni, olyankor keresi a fej a következő szám elejét..."

Minden esetre köszi!

Én nagyon sokáig tartottam erre a célra egy ezeréves gépet, külső Yamaha íróval. Azzal a maximum a kétszeres volt, de tudott egyszeressel is írni. Én az autóban vettem észre a különbséget. A nagyobb sebességgel írott lemezek gyakrabban ugranak az úthibáknál. Az egyszeresen írt lemez szinte ugyanolyan jó, mint az eredeti

sajti

Vendég

SERVICE TOPIK

Segitség !! a Panasonoc DVD-RV32 dvd játszóm hibaüzenetet irt ki a display-re H07 kódot ! Kérdesem,hogy mire vonatkozik a kód ?Házilag orvosolható e a hiba ? És mit kell tennem azért,hogy megszűnjön?? Még ilyen nem fordult elő ! és elég jól is működött!
Ha valaki tud javasolni akkor kérem szíveskedjen megtenni.
Segítségeteket köszönöm.

Valahol ez már volt téma, de nem vagyok biztos benne, keress vissza a szervízes, bagy a Panás topicban.

Grovi
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

SERVICE TOPIK

Hozzászólás Szerző: Grovi »

Segitség !! a Panasonoc DVD-RV32 dvd játszóm hibaüzenetet irt ki a display-re H07 kódot ! Kérdesem,hogy mire vonatkozik a kód ?Házilag orvosolható e a hiba ? És mit kell tennem azért,hogy megszűnjön?? Még ilyen nem fordult elő ! és elég jól is működött
!
Ha valaki tud javasolni akkor kérem szíveskedjen megtenni.
Segítségeteket köszönöm.

arsenlupin
Fórumlakó
Fórumlakó

SERVICE TOPIK

Minden esetre köszi!

Üdv,
arsenlupin

Lezárt

Vissza: “Szervízek”