Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vinkler-féle AVX Fonó találkozó csevegő.
Hoznám magammal még egy cimborámat ha nem probléma
Zene és mozi: PC - Plex + EQ apo; Marantz AV7005; 5x JBL LSR308; 2x JBL EON 618S; Samsung UE55F6500
És mert mérve jó minden: MiniDSP Umik1; xRite i1 Display Pro
És mert mérve jó minden: MiniDSP Umik1; xRite i1 Display Pro
Suminak
Nyugatitól 3-s Metróval a Deák-térig, ott feljönni és a 47-es villamossal a Hengermalom útig, onnét előre tovább gyalog 200 m a Sztregova utca
Suminak
Nyugatitól 3-s Metróval a Deák-térig, ott feljönni és a 47-es villamossal a Hengermalom útig, onnét előre tovább gyalog 200 m a Sztregova utca
Várhatóan 10-11 óra között fogok megérkezni (és a kis Spendor is). Elnézést a késésért de Oszkáron most így sikerült helyet foglalni.
István
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Sziasztok!
Nyugatitól tömegközlekedéssel mi a legegyszerűbb eljutni ide?
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Sziasztok! Ha minden úgy jön össze, ahogy tervezem, akkor én is mennék a találkozóra, persze ha még lehetséges. Egy "C" menüt szeretnék fogyasztani majd, csirkéből. Nagy izgalommal várom a találkozót, legfőképp Fapaci Luxor PC-jét és Kalmi D'appolto aktív monitorjait! :)Köszi: Tibi
Szia!
A menü rendelést csütörtök este leadtam.
Pár adaggal többet fognak készíteni, de rendelni már nem tudok. Egyéb étel is lesz, melegszendvics, pogácsa stb.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9187
Sziasztok! Ha minden úgy jön össze, ahogy tervezem, akkor én is mennék a találkozóra, persze ha még lehetséges. Egy "C" menüt szeretnék fogyasztani majd, csirkéből. Nagy izgalommal várom a találkozót, legfőképp Fapaci Luxor PC-jét és Kalmi D'appolto aktív monitorjait! :)Köszi: Tibi
Szia!
A menü rendelést csütörtök este leadtam.
Pár adaggal többet fognak készíteni, de rendelni már nem tudok. Egyéb étel is lesz, melegszendvics, pogácsa stb.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Sziasztok! Ha minden úgy jön össze, ahogy tervezem, akkor én is mennék a találkozóra, persze ha még lehetséges. Egy "C" menüt szeretnék fogyasztani majd, csirkéből. Nagy izgalommal várom a találkozót, legfőképp Fapaci Luxor PC-jét és Kalmi D'appolto aktív monitorjait! Köszi: Tibi
Köszönöm az infót.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Kérdezném a szervezőt, összeállt a lebonyolítás menete? Sajnos egész napra nincs módom menni, emiatt érdekelne.
Szia.
tanczinak igaza van ez egy kötetlen, önszervező rendezvény, de azért némi keretet adni kell neki.
Szóval a nem köbe vésett tervem az alábbi:
9:00-12:00 megérkezés, barátkozás, összeszerelés, rendszerek összeállítása, próbálgatás, közben persze zenehallgatás
12:00-13:00 ebéd. Közben fapaciék bepakolnak, méricskélnek, behozzák a délelőttöt
13:00-14:00 fapaci és Kalmi előadása
14:00-16:00 tesztanyagok meghallgatása az összeállított rendszereken.
16:00-végig egyéni kíváncsiságok kielégítése, komponensek csereberéje (rendszerben, nem pedig tulajdonban történő változásra gondolok elsősorban)
A fentiektől el lehet térni, a többség akarata ezt befolyásolhatja, ameddig nem haladja meg az ingerküszöbömet
Hiszen Henry Ford is megmondta: "Nálunk bármilyen színt lehet választani, amennyiben az fekete..."
- Vinkler
- Adminisztrátor
Kérdezném a szervezőt, összeállt a lebonyolítás menete? Sajnos egész napra nincs módom menni, emiatt érdekelne.
Szia.
tanczinak igaza van ez egy kötetlen, önszervező rendezvény, de azért némi keretet adni kell neki.
Szóval a nem köbe vésett tervem az alábbi:
9:00-12:00 megérkezés, barátkozás, összeszerelés, rendszerek összeállítása, próbálgatás, közben persze zenehallgatás
12:00-13:00 ebéd. Közben fapaciék bepakolnak, méricskélnek, behozzák a délelőttöt
13:00-14:00 fapaci és Kalmi előadása
14:00-16:00 tesztanyagok meghallgatása az összeállított rendszereken.
16:00-végig egyéni kíváncsiságok kielégítése, komponensek csereberéje (rendszerben, nem pedig tulajdonban történő változásra gondolok elsősorban)
A fentiektől el lehet térni, a többség akarata ezt befolyásolhatja, ameddig nem haladja meg az ingerküszöbömet
Hiszen Henry Ford is megmondta: "Nálunk bármilyen színt lehet választani, amennyiben az fekete..."
Visszaolvasva ezt találtam:
"A rendezvény 9:00-17:00-ig tart. 18:00-ig el kell hagyni a helyszínt.
9-10-ig megérkezés, építés
10:00-12:00 hallgatózás
12:00-13:00 ebéd
13:00-13:30, vagy ameddig tart fapaci előadása
13:30-tól 17:00-ig hallgatózás
17:00-tól pakolás
Szerintem ez amúgy sem egy vérre menő készülékteszt lesz, inkább beszélgetős, hallgatózós FÓRUMTALÁLKOZÓ."
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
TÜŰ Bendegúz
5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
A Zmag tesztlemezről ki kellene választani azt a pár számot, amit végighallgatnánk a rendszereken...
Én viszek egy hihetetlenül dinamikus és nagyon nagy felbontású CDt Joe Weed Vultures, aminek az első számát (a legjobbat) pár másik számmal együtt feltettem egy ftp site-ra, talán még elérhető ott: JoeWeedtrack1,
ftp.deneverstudio.hu
user/pass: instrument
Hátha tetszik ez másnak is!
A Zmag tesztlemezről ki kellene választani azt a pár számot, amit végighallgatnánk a rendszereken...
Én viszek egy hihetetlenül dinamikus és nagyon nagy felbontású CDt Joe Weed Vultures, aminek az első számát (a legjobbat) pár másik számmal együtt feltettem egy ftp site-ra, talán még elérhető ott: JoeWeedtrack1,
ftp.deneverstudio.hu
user/pass: instrument
Hátha tetszik ez másnak is!
Szeretném kérdezni a résztvevőket, hogy valaki esetleg Szegedről - természetesen útiköltségbe való beszállás fejében - tudna segíteni az oda és visszajutásban? Előre is köszönöm ha bárki tud segíteni. Csak egy Spendor dobozpárnak kellene helye. István
suminator968 nem onnan jön? Lehet érdemes lenne beszélnetek...
- Vinkler
- Adminisztrátor
Szeretném kérdezni a résztvevőket, hogy valaki esetleg Szegedről - természetesen útiköltségbe való beszállás fejében - tudna segíteni az oda és visszajutásban? Előre is köszönöm ha bárki tud segíteni. Csak egy Spendor dobozpárnak kellene helye. István
suminator968 nem onnan jön? Lehet érdemes lenne beszélnetek...
- Vinkler
- Adminisztrátor
Sziasztok!Ha lehet én is jönnék délután.Hoznék Van Damme IC-t és koax digit kábelt.
Szia!
Gyere nyugodtan, de szerintem a kábeleket nem fogjuk tudni bekötni, annyi lesz, mondjuk sok helyet nem foglal...
- Vinkler
- Adminisztrátor
Sziasztok!Ha lehet én is jönnék délután.Hoznék Van Damme IC-t és koax digit kábelt.
Szia!
Gyere nyugodtan, de szerintem a kábeleket nem fogjuk tudni bekötni, annyi lesz, mondjuk sok helyet nem foglal...
Sajnos yura fórumtársnak közbejött valami, így kiesik pár készülék is:
HRT Music Streamer II és/vagy HRT Music Streamer II+ dac
Genelec 8020A aktív hangfal
REL T5 sub
DK Design Reference MKII erősítő
PS Audio xStream kábel
Anthony Gallo Reference 3.1 hangfal
A kiesett hangfalak helyett lesz még egy Infinity IRS Omega.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Sajnos yura fórumtársnak közbejött valami, így kiesik pár készülék is:
HRT Music Streamer II és/vagy HRT Music Streamer II+ dac
Genelec 8020A aktív hangfal
REL T5 sub
DK Design Reference MKII erősítő
PS Audio xStream kábel
Anthony Gallo Reference 3.1 hangfal
A kiesett hangfalak helyett lesz még egy Infinity IRS Omega.
Gyertek, hely van még.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Gyertek, hely van még.
ha Alces2 elég, azt tudok hozni...
Szia délután összefutottunk és nálam van a 4-es! Minden rendben!
(Azért értékelem a segítséget)
- Vinkler
- Adminisztrátor
Szia délután összefutottunk és nálam van a 4-es! Minden rendben!
(Azért értékelem a segítséget)
- rx8
- V.I.P.
- Értékelés: 154
- Kapcsolat:
Forrás: Philips AK 601,Dual 1229, Empire 4000D/III, kínai phono, Tuner: Sanyo Plus T35+Dynaco,Előfok:DIY,Végfok:Appluase 300B, Hangsugárzó:DIY külső váltós,Kábelek Valhalla és egyebek.
Sziasztok!Ha lehet délután én is lenéznék.
Füleleket sajnos nem tudom elérni, így az alces elosztó sem lesz jelen sajnos...
Hifi: Hivox Alces2 szűrő - Logitech Transporter SE - AudioSquare Excel aktív hangfal
Mozi: Hivox Alces3 szűrő, HTPC, Kácsa KCE-FLW25, KCE-FLW15 hfkábel,KCS-HH10 1.4 HDMI, Denon 2312 erölködő, Rubicon RP-36 mkii 5.0 hangfal Hivox tuninggal, Runco RS900, Antra 100" vászon
Tisztelt tömbtársak! Kalmi kollégával összefogásban egy kompakt rendszerrel leszünk jelen a találkozón:
Luxor Audio PC (saját fejlesztésű, számítógép alapú média lejátszóm)
TEAC UD-501 DAC (általam tuningolt verzió)
AMS aktív monitor hangsugárzó (Kalmi legújabb produktuma)
Ha nem is a legújabb, de egy korábbi verzió továbbfejlesztése. A doboz alapjában d'appolito felépítésű, 2 utas rendszer, 2db 22 cm-es PP mélyközéppel és egy 25 mm-es selyemdómmal. Hasonló, ehhez, csak a hangszórók mások, illetve az elektronika is tovább fejlődött némileg:
...Zmag CD-ből tudtommal több is lesz a helyszínen. ...Amennyiben valaki szeretne előzetesen ismerkedni az anyaggal, annak elküldöm valamilyen módon.
en kerem, köszi.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11032
- Kapcsolat:
Tisztelt tömbtársak! Kalmi kollégával összefogásban egy kompakt rendszerrel leszünk jelen a találkozón:
Luxor Audio PC (saját fejlesztésű, számítógép alapú média lejátszóm)
TEAC UD-501 DAC (általam tuningolt verzió)
AMS aktív monitor hangsugárzó (Kalmi legújabb produktuma)
A kábelezés még nem eldöntött, erősen függ a helyszín adottságaitól, de a Luxor Gold kábelekre próbálunk építeni.
Elsősorban a Zmag tesztanyaggal fogunk demózni, de lesz nálam több ezer más album is, többek között a topikban eddig említett muzsikák is. Ha esetleg valaki szeretné a saját kedvencét meghallgatni a cucc tolmácsolásában, azt kéretik pendriveon elhozni, vagy előzetesen nekem elküldeni! A saját Luxor PC-mben nincs optikai meghajtó, így CD lejátszásra részünkről nem lesz lehetőség. (Készült már lemezpörgetővel is felszerelt verzió, jelenleg sajnos nincs belőle.)
Terveink szerint az ebédszünetben telepítenénk a rendszert némi zajkeltés kíséretében, de remélem, nem zavarjuk majd az étkezést ezzel. A délutáni etap indításaként Kalmi tart majd egy ismertetőt a hangdobozáról, én pedig mesélnék a Luxor PC fejlesztéséről és a számítógépes lejátszás jelenlegi helyzetéről, lehetőségeiről. Természetesen mindketten szívesen válaszolunk majd a felmerülő kérdésekre, tessék nyugodtan feltenni majd őket, bár kétséges, hogy két hangmérnök véleménye mennyire lesz majd elfogadható a publikum számára. Nagyjából egy óra terjedelemben vennénk igénybe a hallgatóság türelmét, aztán 3 óra körül átadjuk a stafétát a következő csapatnak.
Zmag CD-ből tudtommal több is lesz a helyszínen. Az összevethetőség érdekében esetleg használhatjátok ezt az anyagot is a meghallgatások során. Amennyiben valaki szeretne előzetesen ismerkedni az anyaggal, annak elküldöm valamilyen módon. Egy rövid ismertetőt találtok róla a blogomon, de a helyszínen is elmesélem majd, miért pont ezeket a felvételeket választottuk. CD-t már nem tudok adni, elosztogattam mindet.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Füleleket sajnos nem tudom elérni, így az alces elosztó sem lesz jelen sajnos...