Lehet már tudni valamit, mikor és hol lesz a talalkozó?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórumtalálkozó 2025/1
Re: Fórumtalálkozó 2025/1
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8846
A kábeles részre építünk egy ringet is!

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
Viszont a tematikus és a kötetlen is csak a kábelekről szólhat

Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Ahogy elnézem, mindegy, milyen jellegű a találkozó, bár a pillanatnyi minta mérete még nem kellően reprezentatív.
Az időpontot és a helyszínt jó lenne minél hamarabb fixálni.
Ha nem baj a hifishow jelleg, akkor lehetne hagyományőrző jelleggel akár ugyanott is.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Létrehoztam egy szavazást. Szavazzatok kérlek, milyen jellegű találkozón vennétek részt szívesebben.
Ugye a múltkor sokaktól megkaptam, hogy hifishow jellegű találkozót szerveztem.
Ugye a múltkor sokaktól megkaptam, hogy hifishow jellegű találkozót szerveztem.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3238
Mindenképpen!
Ha esetleg kisebb 8-10 fő a létszám, továbbra is áll, hogy nálam ennyien kényelmesen el lehet férni.
Ha esetleg kisebb 8-10 fő a létszám, továbbra is áll, hogy nálam ennyien kényelmesen el lehet férni.
Csak a Marantz! :-D
- Vinkler
- Adminisztrátor
No srácok!
Mi legyen? Lenne igény egy kis összeröffenésre?
Mi legyen? Lenne igény egy kis összeröffenésre?
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1014
És mi lesz az Alex féle 50 féle pálinka kínálattal?Vinkler írta: ↑2025.01.29., szer. 13:43Nem is kell. Valami megoldást csak találunk.Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 12:55Ez is lehet, bár oda nem viszem el a Contour-okat, csak a kis Heed dobozt![]()
Illetve egy ilyen nagy létszámú esemény esetén nehéz lenne a rendes hallgatózást megejteni. Bár ebben nincs tapasztalatom, neked valószínű több, és lehet, működik a dolog.![]()

- Vinkler
- Adminisztrátor
Nem is kell. Valami megoldást csak találunk.Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 12:55Ez is lehet, bár oda nem viszem el a Contour-okat, csak a kis Heed dobozt![]()
Illetve egy ilyen nagy létszámú esemény esetén nehéz lenne a rendes hallgatózást megejteni. Bár ebben nincs tapasztalatom, neked valószínű több, és lehet, működik a dolog.

- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3238
Ez is lehet, bár oda nem viszem el a Contour-okat, csak a kis Heed doboztVinkler írta: ↑2025.01.29., szer. 12:24Sziasztok!
Felmerült egy ötlet, ami alapján azt gondoltam, hogy szervezhetnénk idén tavaszra egy fórumtalálkozót. Mit gondoltok, lenne kedvetek hozzá?
Vinkler írta: ↑2025.01.29., szer. 10:06Nem lenne szerencsésebb keresni egy "külsős" helyszínt az event lebonyolítására?Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 09:59Na, a kábelezzünk topikban tett felelőtlen kijelentéseket természetesen komolyan gondoltam.![]()
Mivel SM sem ágál ez ellen, akkor kezdjük is meg szervezni.
A helyszínt szívesen biztosítom a XVIII. kerületben, tapasztalatom alapján 7-8 fő elfér.
A téma ugye az, hogy egy Heed Thesis valami egyszerűbb táp kábellel gyengébben szól, mint egy Si a SoundMania kábeleivel (legalább is SM szerint). Erre én kíváncsi lennék, és mivel nekem Thesis végfokom van, adott az egyik eszköz, és hozzá egy egyszerűbb táp kábel, de van a fiókban PC kábel is.
A dobozok, amin ezt össze lehet hasonlítani, Contour 20-asok, Rocket 88 kábellel, a forrás pedig Musicbook Source és Hidiamond D1 XLR kábel.
Ami még szükséges, hogy egy kedves fórumtárs hozzon rgy Si-t, meg persze SM és a táp kábele.
Ha minden adott, akkor az időpont szerintem utána egyeztethető. Javaslok egy február vége, március elejei dátumot.
Házi sütit és kb. 50 féle pálinkát tudok még biztosítani a hangulat színezésehez, ha igen, van rá.

Illetve egy ilyen nagy létszámú esemény esetén nehéz lenne a rendes hallgatózást megejteni. Bár ebben nincs tapasztalatom, neked valószínű több, és lehet, működik a dolog.
Csak a Marantz! :-D
- Vinkler
- Adminisztrátor
Fórumtalálkozó 2025/1
Sziasztok!
Felmerült egy ötlet, ami alapján azt gondoltam, hogy szervezhetnénk idén tavaszra egy fórumtalálkozót. Mit gondoltok, lenne kedvetek hozzá?
Vinkler írta: ↑2025.01.29., szer. 10:06Nem lenne szerencsésebb keresni egy "külsős" helyszínt az event lebonyolítására?Alex_Aston írta: ↑2025.01.29., szer. 09:59Na, a kábelezzünk topikban tett felelőtlen kijelentéseket természetesen komolyan gondoltam.![]()
Mivel SM sem ágál ez ellen, akkor kezdjük is meg szervezni.
A helyszínt szívesen biztosítom a XVIII. kerületben, tapasztalatom alapján 7-8 fő elfér.
A téma ugye az, hogy egy Heed Thesis valami egyszerűbb táp kábellel gyengébben szól, mint egy Si a SoundMania kábeleivel (legalább is SM szerint). Erre én kíváncsi lennék, és mivel nekem Thesis végfokom van, adott az egyik eszköz, és hozzá egy egyszerűbb táp kábel, de van a fiókban PC kábel is.
A dobozok, amin ezt össze lehet hasonlítani, Contour 20-asok, Rocket 88 kábellel, a forrás pedig Musicbook Source és Hidiamond D1 XLR kábel.
Ami még szükséges, hogy egy kedves fórumtárs hozzon rgy Si-t, meg persze SM és a táp kábele.
Ha minden adott, akkor az időpont szerintem utána egyeztethető. Javaslok egy február vége, március elejei dátumot.
Házi sütit és kb. 50 féle pálinkát tudok még biztosítani a hangulat színezésehez, ha igen, van rá.