MF AMS 50Smart845 írta: ↑2024.11.19., kedd 14:27A tv alatt/előtt az a batár nagy készülék az mi az?dixie-chicken írta: ↑2024.11.19., kedd 12:31nos,haverom haverjaismét 801-es pályára lépett,csak most az újabb M3/S3 változat van a porondon...mai fényképek
![]()
a Tannoy Legacy Arden,ment a háztol![]()
Nagon hasonlit egy Musical Fidelity AMS 100-ra.Smart845 írta: ↑2024.11.19., kedd 14:27A tv alatt/előtt az a batár nagy készülék az mi az?dixie-chicken írta: ↑2024.11.19., kedd 12:31nos,haverom haverjaismét 801-es pályára lépett,csak most az újabb M3/S3 változat van a porondon...mai fényképek
![]()
A tv alatt/előtt az a batár nagy készülék az mi az?dixie-chicken írta: ↑2024.11.19., kedd 12:31nos,haverom haverjaismét 801-es pályára lépett,csak most az újabb M3/S3 változat van a porondon...mai fényképek
![]()
Hát nem teljesen. Nagyon sok B&W-t hallottam nagyon sokféle erősítővel (köztük igazán high-end erősítőkkel is) és volt ahol nagyon kifutották magukat, és volt ahol nagyon halvány produkciót mutattak. (Még a nagyon drága B&W-k is mint mondjuk a 802N.) Másik erősítővel meg szuper volt.mandi írta: ↑2024.09.14., szomb. 09:58
Ez így önmagában nem igaz. (sőt) bármelyik másik hangfal márkára rá lehetne ezt az elhamarkodott téves véleményt sütni.
A szinergia pedig bármelyik rendszernél, márkánál a legfontosabb.
Ha te ezt tapasztaltad két dolog lehetséges:
1 : többször is belenyúltál a rossz párosításokba.
2: kevés a tapasztalatod amit saját rendszeredben megéltél a márkával
Igen, tökéletes a megfejtés.Alex_Aston írta: ↑2024.06.20., csüt. 06:49Tükröződés, talán a fotót készítő személy látható szerintem.
No meg azt írja, nem kihorpasztja, hanem új alu dómot kap az eszköz. Ezért azt gondolom nem valami hullámpalát, hanem szép egyenes anyagot![]()
Tudok olvasniAlex_Aston írta: ↑2024.06.20., csüt. 06:49No meg azt írja, nem kihorpasztja, hanem új alu dómot kap az eszköz.
Tükröződés, talán a fotót készítő személy látható szerintem.
A jobb oldali lenne a visszaállított? Mert az még mindig horpadtnak tűnik. Vagy csak az árnyék miatt tűnik annak?Rottel3D írta: ↑2024.06.19., szer. 14:57Sziasztok,
Ha valakinek van behorpadt B&W magassugárzója nyugodtan keressen meg privátban, mert tudok neki segíteni.
Szakszerűen visszatudom állítani szinte gyári állapotra. Csak ak az alu dómot cserélem ki, tekercs, gumi/szivacs-perem az érintetlen marad. Minőségi, valódi aludómot használok, nem pedig silány minőségű kínai utángyártott (MPET) dómokat, amiket az ebayen, meg az alin lehet kapni...
Illetve vállalok még ferofluid utántöltést is.
file.php.jpg
"Tehát olaj nélkül is tökéletes lehet..."MGMART írta: ↑2018.03.28., szer. 13:29Sziasztok!
Tudnátok sürgősen ajánlani egy megbízható szervízt vagy szerelőt aki B&W-t tud javítani szakszerűen, és kiemelten figyel az esztétikai állapotra is? Az egyik hangfalamban egyik pillanatról a másikra elhallgatott a magas hangszóró. Eléggé idegesít a dolog, és mivel nem értek hozzá, nem szívesen állnék neki barkácsolni. Túlhajtva sosem volt, viszonylag ritkán is használom, szóval semmi reális magyarázat nincs rá.
Valószínűleg a ferrofluid állt be benne.Bowersekre jellemző.Ez leegyszerűsítve egy mágneses olaj ami beszáradhat. Főleg ha ritkán használod a sugárzót és nem hajtod .A szakszervizek komplett cserélik a sugárzót viszont ha az a baja amire gondolok akkor egy ügyes szaki ( pl. Tűű Karcsi a fórumon megtalálod) ki tudja tisztítani és akár újratöltheti.Van hogy a gyári új sugárzóból direkt kitörlik az olajat mert úgy jobban szól.Tehát olaj nélkül is tökéletes lehet, amúgy a hűtés lenne a funkciója.
Azért használták, mert az is elég jó volt szerintük, illetve a kitűzött szempontoknak. Jobban biztos nem szólt.Snipi írta: ↑2024.04.16., kedd 15:36Nekem erről az a naiv elképzelésem van, hogy azért csinálták mert ettől jobban szólt. Vagy legalább is ez volt a fixa idea.denesdr írta: ↑2024.04.16., kedd 15:26De régen, amikor még a 800-as szériába is elkókat raktak, akkor még szó sem volt kínai gyártásról és valószínűleg nem az akkori elkóhasználat miatt "kényszerültek" ázsiába vonulni.
Egyébként hangváltókban én sem szeretem az elkókakat, ahol meg lehet oldani nélkülük, oda nem rakok ilyesmit. De ha muszály, akkor el lehet lenni velük.
Nekem erről az a naiv elképzelésem van, hogy azért csinálták mert ettől jobban szólt. Vagy legalább is ez volt a fixa idea.denesdr írta: ↑2024.04.16., kedd 15:26De régen, amikor még a 800-as szériába is elkókat raktak, akkor még szó sem volt kínai gyártásról és valószínűleg nem az akkori elkóhasználat miatt "kényszerültek" ázsiába vonulni.
Egyébként hangváltókban én sem szeretem az elkókakat, ahol meg lehet oldani nélkülük, oda nem rakok ilyesmit. De ha muszály, akkor el lehet lenni velük.
De régen, amikor még a 800-as szériába is elkókat raktak, akkor még szó sem volt kínai gyártásról és valószínűleg nem az akkori elkóhasználat miatt "kényszerültek" ázsiába vonulni.
Valószínűleg megérte, mert a cég a mai napig működik. Ha meg esetleg a hírneve megcsorbul, az nem az elkók miatt lesz, hanem mondjuk a kínai gyártatás és tsai végett.