Az EQ-hoz valahogy nem szeretnek hozzanyulni. Amikor en probalkoztam vele akkor mindig visszatertem az EQ nelkuli beallitashoz. Lehet valami profi be tudna allitani.Joc írta: ↑2026.01.28., szer. 11:51Szerintem EQ-val jársz a legjobban, de ha kísérletezni akarsz bass csapdákkal, hajrá. Legfrissebb 4-5 videot előtte azért megnézném itt:tottyi írta: ↑2026.01.26., hétf. 15:52Ezt egy elegedett vasarlo irta de amiert ide bemasolom az azert mert a kozepsugarzo tisztitasat is irjak. En csodalkoztam is mikor eloszor meglattam a hangfalam es, hogy tenyleg milyen ragacsos a kozepsugarzo.
"Azt tanácsolták, hogy a hangszórót sem szárazon, sem nedvesen ne tisztítsam, még porszívóval sem, mert a membránon lévő ragacsos lakkréteg így letörlődne. Ez befolyásolná a rezgést és a hangminőséget.
A legjobb megoldás, ha egyszerűen visszateszem a gyári porvédőt, és úgy hagyom, ahogy van."
https://www.youtube.com/@AcousticsInsider
Valami olyan panel kellene amikben csovek vannak es elvezetik a hangot jobb/bal fel/le iranyba mintha a szoba hosszabb lenne 1-2 meterrel. :) Lehet feltalalom ezt a panelt es meggazdagszok belle.