Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sennheiser fejhallgatók

Epsilon
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Epsilon »

Sziasztok!
Ma regisztráltam, most vagyok itt először (talán nagyon régen volt már regisztrációm csöves erősítő miatt, de lehet, hogy csak olvasgattam vendégként).
Szeretném kérdezni, hogy van-e valaki Nyíregyházaról vagy környékéről, aki rendelkezik Sennheiser HD600-as fejhallgatóval, és hajlandó lenne talalkozni, hogy összehasonlítsam/-suk a Beyer DT990 Pro (250 ohm) fülesemmel OTL csöves erősítőmön. A Beyer hangja csodás, de kíváncsi vagyok milyen a Senn, még soha nem volt hozzá szerencsém.
Lampizator Atlantic TRP -> Schiit Vali 2++ -> Hifiman Ananda Stealth V3
Marantz NA6005 -> Little Dot MKIII -> Beyerdynamic DT990 Pro
Marantz SA-14S1 SE -> AKG K612 Pro

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6667

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

1 hour ago, tottyi said:

Igy hat ev utan ez aztan az epito jellegu hozzaszolas. De hat aki csak hirdetni akar valahogy ossze kell szedni a 100 hozzaszolast. Tole csak ennyire tellett.

Meg is lett az eredménye.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 964

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: tottyi »

12 órája, ulpianus84 írta:

Igy hat ev utan ez aztan az epito jellegu hozzaszolas. De hat aki csak hirdetni akar valahogy ossze kell szedni a 100 hozzaszolast. Tole csak ennyire tellett.

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3213

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: audioline »

6 órája, ulpianus84 írta:

Ez komoly?

Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY

ulpianus84
Értékelés: -4

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: ulpianus84 »

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: muvimi »

http://elektronika.v...1526146031.html
Erről tudok valamit????Vélemény stb.

Nagyon jó fejhallgató !

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

Rendszeresen elbóbiskolok a HD600-al a fejemen.
A kábele nem törik meg.

Sajnos csak a nívósabb füleseknek van olyan flexibilis kábele, ami nem a gagyi 2 hónapig tartó hulladék kategória.
Az utcára szánt vadiúj AKG k450-emnek is 2 hónapig bírta a gyári kábele. Hiába mentem volna bárhová, kiröhögtek volna, emiatt is csináltam magamnak helyette tartósabb drótot.

Elég szomorú, hogy 20.000-30.000 Ft kiad az amber és saját magának kell csnálnia kébelt (jó esetben), rosszabb esetben nincs elég tapasztalata, szerszámai, és + költségért csináltat valakivel.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3012

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: earforce »

Rendszeresen elbóbiskolok a HD600-al a fejemen.
A kábele nem törik meg.

Sajnos csak a nívósabb füleseknek van olyan flexibilis kábele, ami nem a gagyi 2 hónapig tartó hulladék kategória.
Az utcára szánt vadiúj AKG k450-emnek is 2 hónapig bírta a gyári kábele. Hiába mentem volna bárhová, kiröhögtek volna, emiatt is csináltam magamnak helyette tartósabb drótot.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

Siasztok!

Fejhallgatót szeretnék vásárolni (AKG-ben és Sennheiserben) gondolkodom. Felhívtam 2 forgalmazót is, hogy mire terjed ki a garancia, és hát nagyot koppantam, csalódtam. Mint tudjuk rendeltetésszerű használat során egy idő után elfárad a kábel és megtörhet, elfáradhagy a műanyag és megrepedhet. Ezekre azt mondták, hogy nem terjed ki a garancia :Y . Szóval elég tanácstalan vagyok, hogy kiadjak több 10.000 Ft-t, hogy vegyek egy jó fejhallgatót hivatalosan bontból, amire van garancia, de szinte semmire nem terjed ki.

Tudnátok ebben nekem segíteni, hogy mitévő legyek? Esetleg olyan márkabolt, ahol az ilyet a garancia idő alatt ingyen cserélik. Nem azért vennék fülest, hogy ha álomra szenderülök zenehallgatás közben ezt ne tehessem meg félve attól, hogy úristen dohatom a kukába, vagy hihetem drága pénzért megjavíttatni.

Ha nincs megoldás akkor felesleges kifizetnem a felárat, inkább megveszem a neten garancia nélkül félárért.

Steinhart
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 208

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Steinhart »

http://elektronika.vatera.hu/fejhallgat ... 46031.html
Erről tudok valamit????Vélemény stb.

v-tibor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: v-tibor »

"Ha kérdése van, akármilyen bagatel, kezdő, nyugodtan tegye fel de ne kukacoskodjon, arra nem vagyok kíváncsi! "

"Ha arra kíváncsi mit értek a "jó" alatt, és miként ítélhető az meg mint legfőbb szempont akkor részletezhetem. "

"A membránt megkezelem (tudom, brutálnak tűnik de sajnos a gyártók egyszerűen nem értenek a membránhoz"

"Alkatrészek, úgy mint kondik: kukába kerülnek és high-end minőség kerül a helyére, ha egyáltalán kell az oda. (Ugyanis a gyártóknak fogalmuk nincs az alkatrészeknek a hangminőségre gyakorolt hatásairól. Önnek még lehet)"

":Nem félek a konkurrenciától mert olyanom tudtommal a világon nincs másrészt a technika egyszerűen nem átadható akkor sem,ha szétszedi a fülest és nagyító alatt vizsgálja."

" Igen, még tuningolok fejhallgatókat de csak olyat ami engem is érdekel"

A teljesség igénye nélkül
HIGH-END.

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Sennheiser fejhallgatók

bocs az off-ért de érdekelne a véleményetek erről...

http://elektronika.vatera.hu/fejhallgat ... 75808.html

"világszabadalom" és "egyik nagy fejhallgatógyártó sem ért a jó hangzáshoz..."

megjegyzem abszolút nem vagyok szakértő a témában..

Kösz. Ez a "cikk" nagyon erős volt :D
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

spendorman
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 81

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: spendorman »

elolvastam... NO COMMENT .... maximum az hogy nekem meg nagyobb a f@rkincám.
azt még hozzá lehetne tenni, hogy a gyártók nem értenek a fejhallgató gyártáshoz.

Az aukció vége: 2009/07/28 16:28:19 (Átverés befejezve)

v-tibor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: v-tibor »

HIGH-END.

Borzong
Értékelés: 1

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Borzong »

1Dodo
Értékelés: 3

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: 1Dodo »

Sennheiser HD-518-ról van valakinek tapasztalata?

Acus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Acus »

Köszi, elgongonkoldom a vételen.

zz7
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 363

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: zz7 »

Felélinkítem kicsit ezt a topikot egy kérdéssel.

Mennyivel lehet rosszabb egy HD580 a HD600-asnál?

Nagyon kicsi a különbség közöttük. Ha 5 ezerrel drágább csak a 600-as akkor talán azt érdemes megvenni. Ha nagyobb az árkülönbség akkor szerintem nem. A 600-as kissé mélyebb tónusú mint az 580.

elektrorudi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 150

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: elektrorudi »

Kb. 20-al.

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Sennheiser fejhallgatók

Pontos választ nem tudok adni, bár mindkettő volt már a fejemen, de állítólag minimális a difi.

Acus
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 29

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Acus »

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hello! Fülhallgató vásárlásában szeretnék segítséget kérni, számítógépen játékhoz ill esetleg filmnézéshez, zenehallgatáshoz kéne, mikrofonnal. Sajnos nincsen rá sok pénzem, max 8e ftban gondolkodom, esetleg 2 ezer +-. Igazság szerint találtam egy philipset, az SBCHG100/00 tipusjelzésűt, direkt játékokhoz ajánlják, de sajnos nem találtam árat sehol sem az interneten. Illetve Sennheisereket találtam, a PC130, 140, 150 tipusjelzésűeket. Tudna esetleg tanácsot adni valaki, hogy kábé ezek milyenek, illetve javasolni esetleg mást?  
Köszi: Scholes

Hi, az lenne a kérdésem, hogy azt a philips SBHG100 ast hol lehet kapni? mert az auchan soroksári áruházba nem érkezett meg hiába volt benne az ujságba.HELP!

sorry sbchg100

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Hello! Fülhallgató vásárlásában szeretnék segítséget kérni, számítógépen játékhoz ill esetleg filmnézéshez, zenehallgatáshoz kéne, mikrofonnal. Sajnos nincsen rá sok pénzem, max 8e ftban gondolkodom, esetleg 2 ezer +-. Igazság szerint találtam egy philipset, az SBCHG100/00 tipusjelzésűt, direkt játékokhoz ajánlják, de sajnos nem találtam árat sehol sem az interneten. Illetve Sennheisereket találtam, a PC130, 140, 150 tipusjelzésűeket. Tudna esetleg tanácsot adni valaki, hogy kábé ezek milyenek, illetve javasolni esetleg mást?  

Hi, az lenne a kérdésem, hogy azt a philips SBHG100 ast hol lehet kapni? mert az auchan soroksári áruházba nem érkezett meg hiába volt benne az ujságba.HELP!

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

www.tesztelo.hu/Egyebek/fejhallgato.html
Na egy kis segítség.Én is komoly gondban voltam , hogy mit is vegyek.
Én kizárólag játekra használom(Counter-Strike)ebben tökéletesen bevált.
Ha esetleg komolyabb zenehalgatásra valót akarsz venni,úgy 30.000HUF ért
kapsz,de ezen nincs mikrofon.Nekem a pc130-as van,kicsit féltem tőlemilyen kényelmes,de nekem bevállt.A 140-es tarkópántos ,de ugyanolyan hangszóróval mint a 130-as(nem túl kényelmes,szerintem),a 150-es nagyon kényelmes felsőpántos és a hangstórója zárt.Én megnéztem mindet a 130-as Kb:8000HUF,a 140-es KB:10000HUF,a 150-es Kb:15000HUF.Ha számít amit írok akkor a 130-ast veszed meg ,mert nem láttam és éreztem 7000HUF külömbséget a 150-eshez képest,ráadásul úgy ,hogy látatlanban még én is a 150-est akartam megvenni,de nem tettem,mondom nem a pénz miatt egyszerűen nem éri meg.
Remélem segítettem,jó vásárlást.Üdv.Antibá

Vendég

Sennheiser fejhallgatók

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”