Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clarus hangfalak
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Re: Clarus hangfalak
A Pro szériában Monacor hangszórókat használtak.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 832
Re: Clarus hangfalak
Én örülök, hogy létezik még, legalább színesítik a palettát.Még meg van a CLARUS!
www.audio-gs.hu
Itt érhető el!
Az viszont igaz eléggé sokat kell várni egy termékre!!!(ha netalántán nincs készen)
Viszont érdekelne, hogy milyen hangszórókkal gyártják-készítik a dobozokat, mert a régiek tudtommal már nem elérhetőek.
Pl. Eastech, HIVI.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Clarus hangfalak
Haha az aztán Thx
Igaz nekem is titán kettes volt, mindenesetre nem volt rossz, de jó sem tapasztalásnak jó volt, nekem legfőképp a cég tulajdonosával volt bajom és a hozzá állásával! Igazi igérgetős fajtából való volt, de most már csak megmosolygom az egészet, pedig vihette volna valamire ha oda figyel a minőségre!
- TPG
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Clarus hangfalak
Nem nagy tragédia, hogy megszüntt a Clarus,(csak az én véleményem) mert az utóbbi időkben a hozzá állásuk felháborító volt. Az pedig, hogy akiknek elvileg garanciális készülékei vannak, és nem tudnak senkit se legalább felhívni?? Minimum egy feljelentést meg érne!!
Nekünk volt egy Titan II. szettünk. A régi oldalukon az 5.1-es telepítés alatt azt lehetett látni. Meg voltunk elégedve a hangjával. A minősége már akkor is fura volt, mert pár hónaposan az eredeti fa furnér szépen repedezett!! Eladásra került a komplett szett.
Két évvel ezelőtt vettünk egy másik 5.1-est. Már akkor csúszott pár hónapot mire készen lett. Valami nem volt rendben vele, mert egyre kevesebbet néztünk, és hallgattunk filmeket, zenéket. A feleségem az első naptól mondta, hogy nem szol szépen,nem szol jól. Én mondtam, hogy csak bekell járatni!! Kb. félévesen eladtuk, mert már szinte nem is használtuk. És ennek is a furnérja repedt!
Akkor vettem egy Focal 826W-t. Hihetetlen különbség. Csak a két frontból olyan tér jött ki, hogy tátott szájjal hallgattam. A magas hangok, a közepek és az egész.
Amikor először bekapcsoltuk,a feleségemmel egymásra néztünk, és nevetve mondtuk hogy ez az! Szinte egész nap hallgatuk, zenéltünk és csak sima sztereóban is élveztük a filmeket.
És ez nem csak a Focal érdeme, szerintem ha B&W-t vagy egyéb valóban hangfalakat építő, tervező és gyártó cégtől vettünk volna egy pár hangfalat, akkor is ilyen elégedettek lettünk volna!!!
Lemerem írni, hogy az ami nálunk járt az egy vicc volt, és nem egy jól működő, és szépen szóló hangfal szett !! Nem akartunk 5.1-et de azóta vettünk Focal 806W és Focal centert is. A mély hangokat egy db 30cm-es Velodyne nyomja ami majd kap még egy társat.
A különbség az árban nem sok a Clarus És a Focal között. A hangminőséget nem is lehet összehasonlítani!!
Egy előnye volt hogy meg vettük a második Clarus szettet, megismertem Szepit.
Clarus hangfalak
és azt lehet tudni mivel foglalkoznak még? nem kötekedés, csak kíváncsiság.
Épület automatizálás.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
Clarus hangfalak
Utóbbi a helyes válasz. Ettől független nem zárta le a múltat, csak most épp nincs meg hozzá a kedv... vicces, de ez van. S amíg van más dolog, amit élvezettel csinál és még a pénzt is hozza, addig miért csináljon olyat, amit perpill nem akar.
Cégvezetésből 1-es... ez van.
és azt lehet tudni mivel foglalkoznak még? nem kötekedés, csak kíváncsiság.
Clarus hangfalak
1-2 hozzászólást leszámítva nem nagyon van infó. most akkor vajon miért szűnt meg a clarus? nem volt elég megrendelés? vagy a hanyag hozzáállás miatt elpártoltak a vevők? vagy szimplán kivonult a magyar piacról külföldre? vagy profilt váltottak és mással foglalkoznak?
Nem tudom mire vársz, ha hivatalos közleményre akkor várhatsz jó darabig. H miért került süllyesztőbe a márka, azt Karcsi tudja igazán. Rengeteg oka lehet. Egyrészt sosem volt egy hivatalos márka. Értendő, mindenféle tanúsítvánnyal, csomagolással, leírással, és amúgy ámblokk ami egy hivatalos Magyarországi törvényes forgalmazáshoz szűkséges. Gondolom mindenki tisztába van vele, h önmagában már ez romboló hatású hosszú távon, hisz Magyarországon élünk. Aztán az is látszott, h mással is foglalkozik a cég, ennek látványos jelei voltak a kiállításon kirakott cuccok formájában. Megrendelés volt ez látszott, csak már teljesítés nem volt. Az utolsó időkben már Karcsihoz közel állók is rengeteget vártak egy - egy folpackos dobozra, végfokra. Aztán eljött az idő, h már hiába vártak egyesek, pedig volt olyan aki előre ki is fizette. Azt hiszem ezekhez a dolgokhoz nem kell Sherlock-nak lenni, h lássuk vége a dalnak. H végleg-e, vagy sem, azt hivatalos információ hiányában nem fogjuk tudni. Bár gyanítom, h innen nincs visszaút. Lehet nem találtam el egyik magyarázatot sem. Mondjuk a külföldet ezzel a termékkel a fent leírtak miatt mindenképp kizárnám.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Clarus hangfalak
1-2 hozzászólást leszámítva nem nagyon van infó. most akkor vajon miért szűnt meg a clarus? nem volt elég megrendelés? vagy a hanyag hozzáállás miatt elpártoltak a vevők? vagy szimplán kivonult a magyar piacról külföldre? vagy profilt váltottak és mással foglalkoznak?
Utóbbi a helyes válasz. Ettől független nem zárta le a múltat, csak most épp nincs meg hozzá a kedv... vicces, de ez van. S amíg van más dolog, amit élvezettel csinál és még a pénzt is hozza, addig miért csináljon olyat, amit perpill nem akar.
Cégvezetésből 1-es... ez van.
- -KP-
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Mondjuk úgy ez már történelem, a könyv utolsó fejezete itt hever a fórum lapjai közt szanaszét. Csak össze kellett tudni rakni az apró szilánkokat. Tudom kedveled, és szívesen ajánlod a márkát, de alkatrész, és egyéb háttér nélkül nem biztos, h jó tanács.
Clarus hangfalak
Úgy tűnik én is lemaradtama dolgokról!
Kicsit bővebben, érthetőbben el magyaráznátok?
Mondjuk úgy ez már történelem, a könyv utolsó fejezete itt hever a fórum lapjai közt szanaszét. Csak össze kellett tudni rakni az apró szilánkokat. Tudom kedveled, és szívesen ajánlod a márkát, de alkatrész, és egyéb háttér nélkül nem biztos, h jó tanács.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Úgy látszik lemaradtál sok mindenről. Jó ideje sejthető volt, többen fizettek az új termékért amit aztán sosem kaptak meg. Hál isten a pénzt vissza kapták, igaz volt aki komoly időket várt a soha el nem készülő dobozokra. Aztán a vasmag ripsz - ropsz megszabadult a cuccostól. DIY terméknél semmi sincs köbe vésve, elvégre magyar országon vagyunk, hipp - hopp szűnnek meg cégek egyik napról a másikra. Azok jártak jól akik idejében kiszálltak a süllyedő hajóból. Igazából nem értem a dolgot, mert zseton volt rajta vastagon.Úgy tűnik én is lemaradtama dolgokról!
Kicsit bővebben, érthetőbben el magyaráznátok?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Clarus hangfalak
Miert, van ceg?
Szervizelni kellene a hangfalaimat, de a ceg honlapjan levo szam nem elerheto. Egy gyori audiotechnika ceg hivott a forumrol, hogy probal segiteni, de o se keresett meg meg ujra (igaz, ido hioanyaban en sem hivtam).
Szoval hol a ceg?
Annak idejen bizalmat fektettem belejuk. Most meg semmi...
Úgy látszik lemaradtál sok mindenről. Jó ideje sejthető volt, többen fizettek az új termékért amit aztán sosem kaptak meg. Hál isten a pénzt vissza kapták, igaz volt aki komoly időket várt a soha el nem készülő dobozokra. Aztán a vasmag ripsz - ropsz megszabadult a cuccostól. DIY terméknél semmi sincs köbe vésve, elvégre magyar országon vagyunk, hipp - hopp szűnnek meg cégek egyik napról a másikra. Azok jártak jól akik idejében kiszálltak a süllyedő hajóból. Igazából nem értem a dolgot, mert zseton volt rajta vastagon.
Clarus hangfalak
ne tőlem kérdezd doky én csak azt tudom, amit mások írtak lentebb, de abból kb ez vehető ki.
Megszűnt a cég?
Mondjuk a cég attya sok dologhoz érdekesen ált hozzá!
Sok partner szívott is ezmiatt...
De én mint laikus zeneszerető még mindig szeretem a Clarus hangot!
Vissza kanyarodva, a szervízeléssel mindig voltak gondok, fennakadások!
Miert, van ceg?
Szervizelni kellene a hangfalaimat, de a ceg honlapjan levo szam nem elerheto. Egy gyori audiotechnika ceg hivott a forumrol, hogy probal segiteni, de o se keresett meg meg ujra (igaz, ido hioanyaban en sem hivtam).
Szoval hol a ceg?
Annak idejen bizalmat fektettem belejuk. Most meg semmi...
Clarus Titan Pro front + Helios stereo 600w erősítő
Clevo M57A (GeForce GO 7800GTX 256 + 7.1 SRS)
O2 XDA ATOM (GPS + GSM + PDA)
KTM Ultra Sport (Shimano Deor XT szett)
Nota bene! Nihil nimis! But enjoy the life, hogy jo legyen a közérzeted is!
- -KP-
- V.I.P.
Clarus hangfalak
Megszűnt a cég?
ne tőlem kérdezd doky én csak azt tudom, amit mások írtak lentebb, de abból kb ez vehető ki.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
én azok után, hogy a Clarus kb. megszűnt létezni, ezer százalék, hogy nem adnék ki egy millát egy megszűnt cég termékeire. arra is kíváncsi lennék, most mi a helyzet a garanciájukkal? mert ugye a legtöbb hangfalukat úgy készítették, hogy rombolás nélkül szétszedhetetlen. mi lesz majd, ha ne adj isten hangszórót kell cserélni? de elmondásotok szerint mind a gyártó, mind a partnerek elérhetetlenek. félő, hogy romahosan fog csökkenni minden clarus terméknek az értéke, pedig eddig se tartották valami jól az árukat a használt piacon.Megszűnt a cég?
- -KP-
- V.I.P.
Clarus hangfalak
http://apro.hifipiac.hu/index.php/categ ... mozi,16811
THX....... nem kis kell több
én azok után, hogy a Clarus kb. megszűnt létezni, ezer százalék, hogy nem adnék ki egy millát egy megszűnt cég termékeire. arra is kíváncsi lennék, most mi a helyzet a garanciájukkal? mert ugye a legtöbb hangfalukat úgy készítették, hogy rombolás nélkül szétszedhetetlen. mi lesz majd, ha ne adj isten hangszórót kell cserélni? de elmondásotok szerint mind a gyártó, mind a partnerek elérhetetlenek. félő, hogy romahosan fog csökkenni minden clarus terméknek az értéke, pedig eddig se tartották valami jól az árukat a használt piacon.
Clarus hangfalak
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Clarus hangfalak
Sziasztok!
Mi ujsag a Clarus haza tajan? A weboldalon levo telefonszam halott, es a "partnerek" sem partnerek (telefonon kereses alapjan).
Van meg aki foglalkozik a termekekkel?
edit: Latom, az 5.1 Bt megszunt, a volt "kontakt szemely" telefonon pedig kozolte, hogy mar reg kilepett es nem tud segiteni.
Halott ugy az egesz?
Sziasztok!
Mi ujsag a Clarus haza tajan? A weboldalon levo telefonszam halott, es a "partnerek" sem partnerek (telefonon kereses alapjan).
edit: Latom, az 5.1 Bt megszunt, a volt "kontakt szemely" telefonon pedig kozolte, hogy mar reg kilepett es nem tud segiteni.
Halott ugy az egesz?
Clarus hangfalak
Sziasztok!
Halott ugy az egesz?
Clarus hangfalak
Sziasztok!
Halott ugy az egesz?
Clarus Titan Pro front + Helios stereo 600w erősítő
Clevo M57A (GeForce GO 7800GTX 256 + 7.1 SRS)
O2 XDA ATOM (GPS + GSM + PDA)
KTM Ultra Sport (Shimano Deor XT szett)
Nota bene! Nihil nimis! But enjoy the life, hogy jo legyen a közérzeted is!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Azért nehogy félreértsen bárki is, én nem kívánom, hogy bezárjanak. Drukkolok minden magyar gyártónak, többek között nekik is.
Clausnál melyik a kisebb szett? Ja, amelyikhez nem kell targonca, csak Fekete Laci? Bocs Doky, ez magas labda volt. Amúgy meg:
Közben várnám még david-x beszámolóját, mert tényleg érdekel.
Köszönöm!
A kisebb szett pl a Charon, Callisto és ezek Pro változatai!
És a Pro verzió minden kategóriában szerintem lényegesen jobb mint a sima!
- Deadpool
- V.I.P.
- Értékelés: 463
- Kapcsolat:
Clarus hangfalak
Már 65-en.
No ennyit jelent az AVX-en egy beírás.
Én is ránéztem. Akkor volt kb 63. és pont ez jutott eszembe, hogy 1,5 évig semmi, most 2 nap alatt jól megszaladt.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
Clarus hangfalak
Ahhoz képest, hogy cirka másfél éve fent van csupán 34-en nézték meg. Ez gáz.
Volt néhány napja egy költői kérdésem: "mi lesz a clarussal ezek után" Most már sejtem.
Már 65-en.
No ennyit jelent az AVX-en egy beírás.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 832
Clarus hangfalak
Nem gondolnám hogy az 5.1 Bt. bezárna...
Az valószínűbb hogy a kisebb szettek helyett a nagyokat preferálják...
Legalábbis én azt tapasztalom hogy hiába van/volt belépő ill kisebb szett, a nagyobbak ill nagyokra a kereslet (nyilván a lehetőségek miatt) nagyobb!
Lehet hogy mi kevesebbet hallunk róla, lehet kicsit háttérbe kerül... de szerintem folytatni fogják!
Azért nehogy félreértsen bárki is, én nem kívánom, hogy bezárjanak. Drukkolok minden magyar gyártónak, többek között nekik is.
Clausnál melyik a kisebb szett? Ja, amelyikhez nem kell targonca, csak Fekete Laci? Bocs Doky, ez magas labda volt. Amúgy meg:
Közben várnám még david-x beszámolóját, mert tényleg érdekel.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000