Szerintem irhatod ide is, gondolom tobben kivancsiak ra.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Odeon Audio
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 917
Re: Odeon Audio
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Igen, megírom. Küld kérlek PM-et!
-
wheels.hu
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 6
Nálam is Odeon pörög igaz régebbi modellje,hallgattam kb az összes regebbit újat is ,van egy karaktere az Odeonoknak ami valakinek vagy tetszik vagy nem :) szerintem az újabb széria nem fejlődött akkorát ,mint pl az avantgarde-oknál.
Leginkább csövesekkel jött be nekem,kis hazánkban is van jo pár Odeon ,nagyon régen is lehetett itthon kapni Szegedi Tibornál,az Ultimate av-nál.
Leginkább csövesekkel jött be nekem,kis hazánkban is van jo pár Odeon ,nagyon régen is lehetett itthon kapni Szegedi Tibornál,az Ultimate av-nál.
A lánc többi elemét tudod?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Egyik barátomnál hallottam a Helixet párszor. Fantasztikus.
Köszi,hogy voltatok.Alex_Aston írta: ↑2026.01.04., vas. 13:46Ma tiszteletemet tettem Supravoxnál, és meghallgattam ezeket az Odeon dobozokat.
Erősen él meg bennem at ATC150 kiváló hangja, kíváncsi voltam, mi sz, ami ilyen egyértelműen, es azonnal ki tudta azt ütni.
Elsőre az tűnt fel, hogy sokkal jobban néz ki élőben, mint képek alapján. Eddig el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen lenne esetleg a nappalimban, most mar csak az, hogy nem férne el, amúgy tök rendben van a kinézete.
És bizony a hangja is kiváló, kristály tiszta megszólalás, valamint számomra nagyon egyensúlyban lévő tónus. Persze ebben nyilván a kiszolgáló rendszer is sokat nyom a lantba, de legalabb látni, mit tud ez a doboz.
Amikor elmondta búcsúzáskor, hogy mennyi volt az ára, nagyon meglepődtem, mert simán másfélszer ennyire saccoltam addig. Így pedig meg inkabb felértekelődött számomra a tudása.
Szóval megértem miért cserélte le, bár én az ATC-vel is le tudnám élni az életem.
Gratulálok hozzá, tényleg kiváló cucc!
Kellett volna még 1-2 óra,hogy igazán el tudjunk mélyedni és valóban a zenékre koncentráljunk.
Igazad van élőben sokkal megkapóbb és tetszetősebb mint fotókon.
Én is így jártam mikor kicsomagoltam🥹
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3851
Ma tiszteletemet tettem Supravoxnál, és meghallgattam ezeket az Odeon dobozokat.
Erősen él meg bennem at ATC150 kiváló hangja, kíváncsi voltam, mi sz, ami ilyen egyértelműen, es azonnal ki tudta azt ütni.
Elsőre az tűnt fel, hogy sokkal jobban néz ki élőben, mint képek alapján. Eddig el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen lenne esetleg a nappalimban, most mar csak az, hogy nem férne el, amúgy tök rendben van a kinézete.
És bizony a hangja is kiváló, kristály tiszta megszólalás, valamint számomra nagyon egyensúlyban lévő tónus. Persze ebben nyilván a kiszolgáló rendszer is sokat nyom a lantba, de legalabb látni, mit tud ez a doboz.
Amikor elmondta búcsúzáskor, hogy mennyi volt az ára, nagyon meglepődtem, mert simán másfélszer ennyire saccoltam addig. Így pedig meg inkabb felértekelődött számomra a tudása.
Szóval megértem miért cserélte le, bár én az ATC-vel is le tudnám élni az életem.
Csak a Marantz! :-D
Régen volt egy háztáji tölcséres rendszerem.zoli73 írta: ↑2025.12.28., vas. 17:59Mivel az ATC is baromira jó, legtöbbünk nem is kívánhatna magának jobbad, így igen meglepett mikor irtad, hogy meghallgattál Ferinél egy tölcséres hangsugázót, ami nagyon elvarázsolt, így valószínüleg az ATC-nek mennie kell. Aztán mikor én is meghallottam, mindent megértettem.supravox írta: ↑2025.12.28., vas. 17:18Én is a Ferinél hallottak alapján zúgtam bele az Odeonba.
Először a fazon tetszett meg nagyon.
Mikor elmentem meghallgatni a Sempert, megmondom őszintén kurvára szurkoltam,hogy ne legyen jó.
Legyen tölcséres énekest megtöbbszöröző fárasztó hangja.
Kb. 30mp-ig ilyen is volt.
Aztán valahogy beszippantott és nem engedett.
Ott maradtam 2 órát és minden baromi jól szólt rajta.
Pedig a Passt én ki nem állom.
Mire hazaértem már szegény ATC eladásán elmélkedtem.![]()
Supravox
De sose állt össze rendesen.
Én nem voltam hozzá elég ügyes, a "szakik" meg szintén nem jeleskedtek.
De a lényeg,hogy a tölcsér azért közel állt hozzám az ATC előtt is.
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3355
Mivel az ATC is baromira jó, legtöbbünk nem is kívánhatna magának jobbad, így igen meglepett mikor irtad, hogy meghallgattál Ferinél egy tölcséres hangsugázót, ami nagyon elvarázsolt, így valószínüleg az ATC-nek mennie kell. Aztán mikor én is meghallottam, mindent megértettem.supravox írta: ↑2025.12.28., vas. 17:18Én is a Ferinél hallottak alapján zúgtam bele az Odeonba.
Mikor elmentem meghallgatni a Sempert, megmondom őszintén kurvára szurkoltam,hogy ne legyen jó.
Mire hazaértem már szegény ATC eladásán elmélkedtem.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Én is a Ferinél hallottak alapján zúgtam bele az Odeonba.
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3355
Szerencsésnek érzem magam, mert több ízben is hallottam Odeon Audio hangsugárzókat.
Supravox-nál, és egy másik fórumtársunknál a Helix-et. Két különböző ízlés alapján összeállított rendszerben, de mindkét helyen iszonyatosan jó volt. Fórumtársaknál hallott hangok közül, a legjobbak között tartom számon mindkettőt, de összeségében is top hang.
A hazai forgalmazónál, a Soundmania Audio-nál hallottam a második legnagyobb modellt, a Semper-t, a létező legnagyobb Pass Lab erősítőkkel, Core Audio forrással(audio pc?), Stealth Audio kábelezéssel.
Hifis pályafutásom egyik legmeghatározóbb élménye volt! Jelenleg a legjobb hangként tartom számon, amit valaha rendszertől hallottam! Pedig ugyanott, ugyanakkor meghallgattam a tavalyi Audio Expo-n is szereplő MBL rendszert is. Az is nagyon-nagyon tetszett, de az Odeon - Pass rendszer produkciója számomra teli találat volt.
Az akkor, ott szerelem volt első hallásra, de sajnos ez beteljesült szerelem marad. Igen, ez sajnos biztos...
Harmadik találkozásom az Odeonnal, a legutóbbi Audio Expon volt, szintén a Soundmania Audio jóvoltából, a legkisebb, állványos dobozukat hallottam, az Orfeo-t. Megint egy teljesen más rendszer, mint a nagytestvérek esetében, de a hang most is nagyon tetszett! Nem igazán kedvelem a kis méretű, állványos hangsugárzókat, de nekem az Orfeo is hozta a Nagyobb modellek megnyerő, magával ragadó karakterét.
Nem szeretnék neveket mondani, de több olyan gyártót is ismerek, akik ugyanebben az árszegmensben számomra teljesen közömbös, unalmas hangú hangsugárzót gyártanak, úgyhogy üdítő volt megismerni az Odeon Audio hangsugárzóit!
Csak hogy ne kelljen keresgetni.: https://www.odeon-audio.com/
Supravox-nál, és egy másik fórumtársunknál a Helix-et. Két különböző ízlés alapján összeállított rendszerben, de mindkét helyen iszonyatosan jó volt. Fórumtársaknál hallott hangok közül, a legjobbak között tartom számon mindkettőt, de összeségében is top hang.
A hazai forgalmazónál, a Soundmania Audio-nál hallottam a második legnagyobb modellt, a Semper-t, a létező legnagyobb Pass Lab erősítőkkel, Core Audio forrással(audio pc?), Stealth Audio kábelezéssel.
Hifis pályafutásom egyik legmeghatározóbb élménye volt! Jelenleg a legjobb hangként tartom számon, amit valaha rendszertől hallottam! Pedig ugyanott, ugyanakkor meghallgattam a tavalyi Audio Expo-n is szereplő MBL rendszert is. Az is nagyon-nagyon tetszett, de az Odeon - Pass rendszer produkciója számomra teli találat volt.
Az akkor, ott szerelem volt első hallásra, de sajnos ez beteljesült szerelem marad. Igen, ez sajnos biztos...
Harmadik találkozásom az Odeonnal, a legutóbbi Audio Expon volt, szintén a Soundmania Audio jóvoltából, a legkisebb, állványos dobozukat hallottam, az Orfeo-t. Megint egy teljesen más rendszer, mint a nagytestvérek esetében, de a hang most is nagyon tetszett! Nem igazán kedvelem a kis méretű, állványos hangsugárzókat, de nekem az Orfeo is hozta a Nagyobb modellek megnyerő, magával ragadó karakterét.
Nem szeretnék neveket mondani, de több olyan gyártót is ismerek, akik ugyanebben az árszegmensben számomra teljesen közömbös, unalmas hangú hangsugárzót gyártanak, úgyhogy üdítő volt megismerni az Odeon Audio hangsugárzóit!
Csak hogy ne kelljen keresgetni.: https://www.odeon-audio.com/
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Így teljes a sorozat.
Kezdetnek.
Ez a legkisebb tölcséres dobozok.
Ami félig igaz mert a doboz formájú hangfalakban is a magas tölcséres
Idővel majd irogatok miért imádom.
Ez a legkisebb tölcséres dobozok.
Ami félig igaz mert a doboz formájú hangfalakban is a magas tölcséres
Idővel majd irogatok miért imádom.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9737
Odeon Audio
Már ilyen is van.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos