Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
-
Vendég
Mélysugárzók
Emberek!!!
Ombrééék,hát meg mondom őszintén kicsit nagyon csalódott vagyok,senki nem látott/hallott MAGNAT subot közelről/távolról...??!!
Én sajnos 10 évvel ezelőtt birtokoltam hasonló Magnat szubot.
Sok nyomot nem hagyott bennem, de ez nem hiszem, hogy segítség számodra.
Mélysugárzók
Emberek!!!
Ombrééék,hát meg mondom őszintén kicsit nagyon csalódott vagyok,senki nem látott/hallott MAGNAT subot közelről/távolról...??!!
Nekem a régebbi 30-as volt, zenére (kőnyű) egész jó volt, mozira már gyengébb volt minőségileg.
Tisztelt dunkelseite!
Senki nem állította, h nincs élet, még az általad nevezett alatt is kaphatók subok, tehát még az alatt is van élet. Ha hiszed, ha nem tisztában vagyok ezzel. Mint ahogy a refis, és a zárt közti különbséggel is. Végigjártam a szamárlétrát kezdve a Pioneer S-W110 subbal. Annyit jegyeztem meg, h kompromisszumos megoldás. De mivel nem ismerem ezt a márkát készséggel elhiszem, h jó.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Mélysugárzók
ez rendben is van csak ez egy olcsó sub .ne kelljen már majd 100ezret pluszba hozzátenni.
280ból már mást választ az ember;-)
Pedig meglepődnél, hogy mennyivel jobb hangot kapnál hidd el vagy próbáld ki de én pl szinte többet költöttem a kábelra minta sub-ra ha az újkori árát nézem a dolgoknak és nagyon bejött legalábbis az én rendszerembe. A végeredményen meg fogsz lepődni ha kipróbálod egyszer, mert olyat hangokat is fogsz hallani amit sosem hallottál de rajta van a filmen vagy a zenén. De hát nem vagyunk egyformák és mindenki más hangot hall otthon.
:-)
"Az igazi barát szemből támad."
-
Vendég
Mélysugárzók
Emberek!!!
Mélysugárzók
És a tápra mi az a nagyon bevált megoldás?
A Sín nevű kábel. Egy salgótarjáni srác készíti (igazából Lessloss elveken alapszik) Én ezt használom Denon AVR-be és a T12-be is.
Demó példány nálam van, ha érdekel ki lehet próbálni.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
-
Vendég
Mélysugárzók
DIY kábelt alapból nem veszek.Az okokat már leírtam a fórumon.
Gyári kábel méterre való megvásárlásával feldugozásával nincs bajom.
De az AQ kábelei szerintem túlárazottak.
Csak érdekessêg kedvéért Huskyt kaptam a dynakhoz.
Az ismerős meg erre esküszik.De neki mindegy mit ad mellê csak vagy olcsó egyszerű kábeleik vannak vagy horror.
Ezt kaptam mellé meglátjuk majd.
Kipróbálom majd a saját subjaimhoz hogy milyen.
Ezen felesleges vitatkozni, hiszen nem kötelezlek rá. Tippet adtam, kipróbálod ha akarod és eldöntöd, hogy megéri-e vagy nem.
Hidd el, hogy nekem mindegy
Mondjuk én olcsóbban vettem Boxert, és tápra is van egy nagyon bevált DIY (nem saját DIY) megoldásom.
Mélysugárzók
És a tápra mi az a nagyon bevált megoldás?
Mélysugárzók
Késôbb 2x3m AQ boxer 2x47ezer.
Hozzá mêg 2x1.8m nrg2 táp 2x47ezer.
Ezen felesleges vitatkozni, hiszen nem kötelezlek rá. Tippet adtam, kipróbálod ha akarod és eldöntöd, hogy megéri-e vagy nem.
Hidd el, hogy nekem mindegy
Mondjuk én olcsóbban vettem Boxert, és tápra is van egy nagyon bevált DIY (nem saját DIY) megoldásom.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
-
Vendég
Mélysugárzók
Ha mind 2-n sok az árrés akkor mind 2 túlárazott.
Ên így látom.
Érdekesen gondolkozol... számomra nem attól túlárazott egy termék, hogy mennyi rajta az árrés, mivel ezt soha a büdös életben nem fogod megtudni, szerintem inkább attól lesz az, hogy a tudásához mérten drága, tehát olcsóbban is kapsz más gyártótól olyat ami pariban van "tudásban" vele. De lehet, hogy azon meg 2x akkora az árrés mert még olcsóbb az előállítási + egyéb költségei.
Egyébként nem mindenkinek kell 3m-es subkábel, illetve bőven meg lehet úszni olcsóbban is, pl.: vesztek többen akár 1db 10m-est és feldaraboljátok + dugózatjátok, feléből ki lehez hozni.
Én is így csináltam 2x2m olcsóbbra jött ki mint 1x3m gyári... és összehasonlítottuk nincs különbség a gyárihoz képest normális dugókkal...
-
Vendég
Mélysugárzók
Sziasztok!! Emberek!!
Van ilyen mélyládája valakinek,mennyire szól szépen,huppog jól,vagy csak kopog?
http://www.hazimozig...ign=direct_link
-
Vendég
Mélysugárzók
Kiváncsi leszek!!
Na! Szereztem 55-ért egy Platinumot!
Este megnézzük, hogy rendeljem-e a másikat.
-
Vendég
Mélysugárzók
Akkor.
Valami nincs rendben.
Ha az egyik forgamazó tud akciós szettben adni úgy boxert is hogy 214 a szett ára ott valamelyik terméken hatalmas árrés van.
De melyiken ha a szub 200helyett 180, Boxerrel meg 214 de a Boxer 47 magában.
Ha mind 2-n sok az árrés akkor mind 2 túlárazott.
Ên így látom.
De a kábel nekem a gyanus nagyon.
Ha valaki magában akar szubot venni mert csak annyi pénze van 2x180ezer.
Késôbb 2x3m AQ boxer 2x47ezer.
Hozzá mêg 2x1.8m nrg2 táp 2x47ezer.
548 a vége!!!!
A 2 sub kábellel úgy hogy nem szálltunk el és elvileg ez a minimum hozzá.
550-ből 2 sub amitől van jobb.hmmm
Pl az svs sb2000.de a pb2000 sem rosszabb.
Tudom hogy fontos sokak szerint a kábel kêrdês de nem akarom elhinni hogy majd 100ezer forintot kelljen egy 180ezres szub mögé pakolni legalább hogy ahogy írod értelme legyen.
Ezek után megkérdezem ennek van értelme ha az a szub csak akkor az igazi??
Én ezzel nem értek egyett.
Ha ez ennél a szubnàl ez rendben van és természetes akkor megéri az árát?kétlem.
Megszólal anélkül is, és jól is, csak nem mutatja meg azt a tudását, ami miatt igazán érdemes egy jó minőségű zárt szubot venni.
Az a helyzet, hogy ha összeadod az T12 és a Boxer árát, annyiért sem találsz másik jobb subot, ami jó kábel nélkül is jobb.
Nekem is, mintha a fogam húzták volna, csomó ideig ki sem akartam próbálni. Egy nyomorék kábelért ennyit? Aztán vittem haza egyet próbára.... maradt.
Tonyka:
38 m2-re bőven elég 2 db T12.
-
Vendég
Mélysugárzók
Sziasztok!! Emeberek!!
Van ilyen mélyládája valakinek,mennyire szól szépen,huppog jól,vagy csak kopog?
http://www.hazimozigyor.hu/magnat_monit ... irect_link
Mélysugárzók
Megette a fene ha 2 T12 mellé még 2 boxer kell hogy valahogy megszólaljon normálisan.Ha olyan jók akkor anélkül is mutatni kell valamit.
Más sub kábelem van és más tápom.nem AQ-zok mert túlárazottnak tartom a produktumaikat.
Megszólal anélkül is, és jól is, csak nem mutatja meg azt a tudását, ami miatt igazán érdemes egy jó minőségű zárt szubot venni.
Az a helyzet, hogy ha összeadod az T12 és a Boxer árát, annyiért sem találsz másik jobb subot, ami jó kábel nélkül is jobb.
Nekem is, mintha a fogam húzták volna, csomó ideig ki sem akartam próbálni. Egy nyomorék kábelért ennyit? Aztán vittem haza egyet próbára.... maradt.
Tonyka:
38 m2-re bőven elég 2 db T12.
-
Vendég
Mélysugárzók
ez rendben is van csak ez egy olcsó sub .ne kelljen már majd 100ezret pluszba hozzátenni.
280ból már mást választ az ember;-)
Pedig a jó szub-hoz kell a jó tápkábel és az is is sajna nem lehet megkerülni....és rögtön más hallasz szinte megtáltosodik a rendszer...
-
Vendég
Mélysugárzók
Az biztos,hàtha még egy p..a szőrszálat tesztek a tetejère!!!nah attól aztàn csuda jön...
Amúgy meg Tisztelt Tonyka,van èlet a többszázezres szubokon túl is.
Mélysugárzók
Megette a fene ha 2 T12 mellé még 2 boxer kell hogy valahogy megszólaljon normálisan.Ha olyan jók akkor anélkül is mutatni kell valamit.
Más sub kábelem van és más tápom.nem AQ-zok mert túlárazottnak tartom a produktumaikat.
Pedig a jó szub-hoz kell a jó tápkábel és az is is sajna nem lehet megkerülni....és rögtön más hallasz szinte megtáltosodik a rendszer...
-
Vendég
Mélysugárzók
Valami jobb tápkábelt, és még inkább legalább AQ Boxer szintű szubkábelt érdemelnek, hogy ki is jöjjön belőlük az a többlet, pontosság, részletező képesség, ami miatt igazán jó szub.
Mélysugárzók
Nem akarok földrengést.
Jó mélyek legyenek, de ne uralja a hangzást, legyen belesimulva a többibe. Pontos, gyors legyen. Tehát valószínű zárt kell. Csak félek, hogy túró lesz egy db., 38 m2-re.Dynavoice T12 a köv. kiszemelt, de az a fényes felület.........
Csak kompromisszumos megoldást fogsz találni a megadott kritériumaidra. Refi ezt nem fogja megvalósítani 100%-ban. Ráadásnak a büdzsé elég aprócska, a négyzetméter viszont igen nagyocska. Zártból ekkora helyre necces a 2db T12, neked 2db Velodyne SPL 1200 Ultra hozná meg azt amit szeretnél. Szóval nem egyszerű a történet.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Mélysugárzók
Sajnos korlátozottak az anyagi lehetőségeim
Idővel venni kell még 1-et és sokkal jobb lesz a mély....
-
Vendég
Mélysugárzók
Polk 110 volt,a Taga platinum nyomában sincs.Hidd el,abból kettő ès csüsszzzz..
Mélysugárzók
Ma érkezik 2 dyna T12.Bejáratott darabok.Kiváncsi vagyok mit is nyújtanak.Lesz időm megismerni a tudásukat.
Valami jobb tápkábelt, és még inkább legalább AQ Boxer szintű szubkábelt érdemelnek, hogy ki is jöjjön belőlük az a többlet, pontosság, részletező képesség, ami miatt igazán jó szub.
-
Vendég
Mélysugárzók
Ma érkezik 2 dyna T12.Bejáratott darabok.Kiváncsi vagyok mit is nyújtanak.Lesz időm megismerni a tudásukat.
Igen, van rá esély, hogy a T12 38m2-re kevés lesz. 30-ig merem mondani, hogy elég. Ha a fényes felület zavar (én imádom) SVS-ekből is van választék.
Mélysugárzók
Nem akarok földrengést.
Jó mélyek legyenek, de ne uralja a hangzást, legyen belesimulva a többibe. Pontos, gyors legyen. Tehát valószínű zárt kell. Csak félek, hogy túró lesz egy db., 38 m2-re.Dynavoice T12 a köv. kiszemelt, de az a fényes felület.........
Igen, van rá esély, hogy a T12 38m2-re kevés lesz. 30-ig merem mondani, hogy elég. Ha a fényes felület zavar (én imádom) SVS-ekből is van választék.