Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo hangsugárzók
- rozoga62
- V.I.P.

- Értékelés: 95
Jamo hangsugárzók
Ráadásul nem is szépek.
Jamo hangsugárzók
Ha hangminőségben visszafelé szeretnél lépni, akkor mindenképp!
Értem köszi , vételi szándék törölve
Jamo hangsugárzók
Sziasztok Jamo c 805 boldog tulaja vagyok ,de elgondolkodtam rajta , hogy lecserélem egy c 97 -re érdemes váltani , Mik a vélemények róla ?
Köszi
Ha hangminőségben visszafelé szeretnél lépni, akkor mindenképp!
Jamo hangsugárzók
Sziasztok Jamo c 805 boldog tulaja vagyok ,de elgondolkodtam rajta , hogy lecserélem egy c 97 -re érdemes váltani , Mik a vélemények róla ?
Köszi
Jamo hangsugárzók
Szia ha szombatig nem veszi meg senki akkor megyek es megveszem. A 805 mindenben jobb. Nekem a c6 szeria elegge harsany volt ami a c8 szerianal nem jelentkezett.
Ha teheted vedd meg mielott en teszem. 120et ajandek.
Köszönöm, titokban erre a válaszra vártam
- komarfamily
- V.I.P.

- Értékelés: 1094
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Abban szeretném a véleményeteket kikérni (mint egyszerű zenét kedvelő ember), hogy ha a jelenlegi Jamo C605-ömet lecserélném C805-re, a terhelhetőségen felül lenne másban is különbség? (a helység nagyjából 25-30 nm, ha ilyesmi is érdekes lehet). A c805-öt nem volt lehetőségem meghallgatni, de úgy tűnik érdeklődés van a 605-re és elgondolkoztam egy váltáson. Sorry, ha analfabéta lett a kérdés
Köszönöm előre is a segítséget!
Szia ha szombatig nem veszi meg senki akkor megyek es megveszem. A 805 mindenben jobb. Nekem a c6 szeria elegge harsany volt ami a c8 szerianal nem jelentkezett.
Ha teheted vedd meg mielott en teszem. 120et ajandek.
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Abban szeretném a véleményeteket kikérni (mint egyszerű zenét kedvelő ember), hogy ha a jelenlegi Jamo C605-ömet lecserélném C805-re, a terhelhetőségen felül lenne másban is különbség? (a helység nagyjából 25-30 nm, ha ilyesmi is érdekes lehet). A c805-öt nem volt lehetőségem meghallgatni, de úgy tűnik érdeklődés van a 605-re és elgondolkoztam egy váltáson. Sorry, ha analfabéta lett a kérdés
Köszönöm előre is a segítséget!
Jamo hangsugárzók
Hmmm. Gondoltam hogy ilyesmi választ kapok. Én center 200 ra gondoltam ami még hasonlít meg és talán 200 surroundra. Azért köszi az infót
Ha találnál belőle eleget, a Classic 4-et használhatnád centernek és háttérnek is!
Jamo hangsugárzók
A Classic sorozatnak nincs centere és nincs olyan JAMO hangsugárzó aminek ugyan ez lett volna a hangszóró készlete!
A Cornet 30, a Surround 300 és a Center 18-nak van egyforma hangszóró készlete.
Nekem anno a Classic 10-hez Center 18, Cornet 30 és S. 200-300 dipólok voltak. Nosztalgiával gondolok rájuk, de nem sírom vissza őket!
Ha pl. JAMO 707-ed lenne, akkor egyszerű lenne, mert ahhoz a Jamo Center 200 való.
Hmmm. Gondoltam hogy ilyesmi választ kapok. Én center 200 ra gondoltam ami még hasonlít meg és talán 200 surroundra. Azért köszi az infót
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni hogy egy jamo classic 8-nak mi gyári centere és surroundja? Ha van egyáltalán neki vagy mi ami hozzá passzol?
A Classic sorozatnak nincs centere, surroundnak a Classic 4-et lehetne használni. Sajnos nincs másik JAMO hangsugárzó, aminek a hangszóró készlete megegyezne a Classic sorozattal.
A Cornet 30, a Surround 300 és a Center 18-nak van egyforma hangszóró készlete.
Nekem anno a Classic 10-hez Center 18, Cornet 30, háttérnek Surround 100, majd S. 200-300 dipólok voltak.
Ha pl. JAMO 507-707i-d lenne, ahhoz van center: Jamo Center 200.
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni hogy egy jamo classic 8-nak mi gyári centere és surroundja? Ha van egyáltalán neki vagy mi ami hozzá passzol?
Jamo hangsugárzók
Kültéri JAMO ...
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
Köszönöm. Ennek tükrében a minimális előrelépés a minimum dupla árat nem éri meg.
Szerintem sem.
Jamo hangsugárzók
Valamivel. Nem sokkal;)
Köszönöm. Ennek tükrében a minimális előrelépés a minimum dupla árat nem éri meg.
"Az élet útja mindig rögös, de, ha felérünk a csúcsra, állati szép a kilátás."
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
Egy láma kérdés. Mivel jobb a c60?
Valamivel. Nem sokkal;)
Jamo hangsugárzók
Szia c60
Egy láma kérdés. Mivel jobb a c60?
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
Szia c60
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Javaslatot szeretnék kérni, Jamo s606 mellé mi lenne előre lépés center sugárzó terén. Jelenleg Jamo e6 cen5 dolgozik.
A válaszokat előre is köszönöm.
Jamo hangsugárzók
Az tényleg nagy mázli. Na ezért várok én is inkább türelemmel. Majd csak előkerül egy jó vétel.
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemp ... tm?first=1
Szia megint van egy 38 ért..
Philips 55PFK7179
Asus G75vw
Cambridge Audio azur 651r
Orion HS 400(Jantzen audio mod.) 5.0
SVS SB12NSD
Diy kábelek
Jamo hangsugárzók
Hát igen szerintem kb. 20ezer a reális egy hibátlanért. Nekem mázlim volt...karcmentes 7.2-t 15ezerért vettem
Az tényleg nagy mázli. Na ezért várok én is inkább türelemmel. Majd csak előkerül egy jó vétel.
Jamo hangsugárzók
Szia!
Nagyon köszönöm!
Én nem is kicsit, hanem nagyon drágállom.
De azért megpróbálom, hogy mennyit enged a feléből.
Hát igen szerintem kb. 20ezer a reális egy hibátlanért. Nekem mázlim volt...karcmentes 7.2-t 15ezerért vettem
Philips 55PFK7179
Asus G75vw
Cambridge Audio azur 651r
Orion HS 400(Jantzen audio mod.) 5.0
SVS SB12NSD
Diy kábelek
-
Vendég
Jamo hangsugárzók
Ha nyarig raer en elviszem Budapestre es osszehasonlithatjuk.
Szia,
Nagyon rendes vagy! Amennyiben addig nem jön össze más C8 tulajjal, akkor természetesen megköszönjük, ha szánsz erre egy kis időt.
Üdv.
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo hangsugárzók
Ha nyarig raer en elviszem Budapestre es osszehasonlithatjuk.
-
Vendég
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Budapesti Jamo Concert 8 tulajdonost keresek (kérem privátban levelét az illetőnek, előre is köszönöm!).
Üdv. TKR
Bár a kihívás megtörtént, a Concert 8 nem vállalja a mérkőzést a Technics M300 ellen. Érdekes lehetett volna pedig egy összehasonlítás.
Jamo hangsugárzók
Szia. Találtam neked! Csávó d200-nak írja de ez a center 200. Árból alkudj ha tudsz...én kicsit drágállom http://www.jofogas.hu/pest/Jamo_D570_es ... tm?first=1
Szia!
Nagyon köszönöm!
Én nem is kicsit, hanem nagyon drágállom.
De azért megpróbálom, hogy mennyit enged a feléből.