Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Lehet cserélném a subom is a JBL-ek mellé. Mit javasoltok 200e alatt 25m2 szobába kellene. Valami olyasmi kellene, ami megmozgat mindent, és jó mélyre le tud menni. Én a Klipsch rw-12ben gondolkozom. Javaslat?
Nekem is az emlitett Klipsch sub-om van ,es csak ajalani tudom. Zenehez is eleg preciz es mozikozben is nagyot ut
Mélysugárzók
Igen szép. A Jamo E8subom 200W és nem tudom hogy elég e a különbség. Kicsi árkülönbség, de szól e szebben és jóval nagyobbat a JBL? Még ezen sokat rágódok.
Itt már csak egy hallgatózás segíthet!
Mélysugárzók
Igen talán az illene hozzá. Hallottad már? Ez kb jövő év eleje lenne.
Hallottam, csak sajnos nem megfelelő körülmények között. Pedig a Satsystemben voltam, de nagyon sokan voltak. Nekem is azegyik jelöltem a jövő januári mélynyomóvételi listán.
Igen szép. A Jamo E8subom 200W és nem tudom hogy elég e a különbség. Kicsi árkülönbség, de szól e szebben és jóval nagyobbat a JBL? Még ezen sokat rágódok.
Mélysugárzók
Hallottam, csak sajnos nem megfelelő körülmények között. Pedig a Satsystemben voltam, de nagyon sokan voltak. Nekem is azegyik jelöltem a jövő januári mélynyomóvételi listán.
Mélysugárzók
Lehet cserélném a subom is a JBL-ek mellé. Mit javasoltok 200e alatt 25m2 szobába kellene. Valami olyasmi kellene, ami megmozgat mindent, és jó mélyre le tud menni. Én a Klipsch rw-12ben gondolkozom. Javaslat?
JBL E250P?
Mélysugárzók
JBL E250P?
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Sziasztok! Lenne egy kérdésem.A mélynyomóm (Wharfedale Powercube 10+) elméletileg képes 15 perces késleltetéssel stand by módba kapcsolni ha nem érzékel bemeneti jelet. Ezt azonban mégsem teszi meg mindig. Egy ideig jól működik (stanb by-ba kapcsol) utána pedig van amikor stanb by-ba kapcsol van amikor nem. Olyan is előfordult már hogy 15 perc után stand by-ba kapcsolt majd utána (kb 2-3 óra múlva) minden ok nélkül visszatért stan by módból. Valószínűleg nem a kábel vagy az erősítő a hibás mert másik kábellel és az erősítő stanb by módjában (még kihúzott hálózati kábellel, mármint az erősítőnél) sem kapcsolt stand by módba a mélynyomó.
Találkozott már valaki hasonló hibával. Mégis mitől lehet ez a hiba, mi a megoldás?
Esetleg elképzelhetőnek tartom hogy mobilteló van a közelében és arra lehet érzékeny.
Tv:Panasonic TH-42PA60E DVD/SACD:Pioneer 585-A Erősítő:Pioneer VSX-AX3 Hangfalak:Front:Dali AXS 5000 Center:Dali AXS center Sorrund:Dali AXS 1000 Sorrund back:Saját gyártmány Sub:Klipsch RW10 Kábelek:Front, Center,Sorrund,: SilverLine, Sub: Vianco digital coax
Szinti: Yamaha PSR520 Roland RA95
Mélysugárzók
Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
A mélynyomóm (Wharfedale Powercube 10+) elméletileg képes 15 perces késleltetéssel stand by módba kapcsolni ha nem érzékel bemeneti jelet. Ezt azonban mégsem teszi meg mindig. Egy ideig jól működik (stanb by-ba kapcsol) utána pedig van amikor stanb by-ba kapcsol van amikor nem. Olyan is előfordult már hogy 15 perc után stand by-ba kapcsolt majd utána (kb 2-3 óra múlva) minden ok nélkül visszatért stan by módból. Valószínűleg nem a kábel vagy az erősítő a hibás mert másik kábellel és az erősítő stanb by módjában (még kihúzott hálózati kábellel, mármint az erősítőnél) sem kapcsolt stand by módba a mélynyomó.
Találkozott már valaki hasonló hibával. Mégis mitől lehet ez a hiba, mi a megoldás?
Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+
Mélysugárzók
én meg ilyet használok.... szerintem szép (rw-10)
Hát igen! Ez nem csak fület, de szemetgyönyörködtető darab is! És a lakásban ez majdnem éppen olyan fontos, hiszen talán évekig kell nézegetni is.
mondjuk elsődleges a hangja volt.... utána jött hogy a feleségemnek is tetszett mert ugye ő az esztétikai felelős
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Mélysugárzók
Hát igen! Ez nem csak fület, de szemetgyönyörködtető darab is! És a lakásban ez majdnem éppen olyan fontos, hiszen talán évekig kell nézegetni is.
Tv:Panasonic TH-42PA60E DVD/SACD:Pioneer 585-A Erősítő:Pioneer VSX-AX3 Hangfalak:Front:Dali AXS 5000 Center:Dali AXS center Sorrund:Dali AXS 1000 Sorrund back:Saját gyártmány Sub:Klipsch RW10 Kábelek:Front, Center,Sorrund,: SilverLine, Sub: Vianco digital coax
Mélysugárzók
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
- Old Dirty Bastard
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Mélysugárzók
Köszönöm.....
Ha a szépségről van szó akkor persze a Klipsch KSW-12 vennék.
Bár ezt nem igazán értem hogy miért irják hogy folyamatos kimenő teljesítmény 110W(ha jól emlékszem) viszont :
"440 Wattos beépített erősítő MOSFET kimenetekkel"
A Netdepo 94.800HuF.
A/V:Denon AVR 1404; Loudspeakers : Front : Yamaha NS-45E , Surround+Center : Yamaha NP-60 Subwoofer : Yamaha YST-SW 315
Mélysugárzók
én egy ilyet ajánlanék.....
KLIPSCH RW-10
Frekvencia átvitel:
25-120Hzą3dB
Hangnyomás szint:
110dB @ 30Hz 1/8, 1méter
Felépítés:
Bass reflex passzív radiátorral
Erősítő
BASHŽ digital hybrid
Erősítő teljesítmény:
450 watt dinamikus / 280 watt folyamatos
Automatikus bekapcsolás:
2 másodperces bekapcsolási késleltetés, 15 perces kikapcsolási késleltetés
Alacsony frekvenciás hangváltó:
Folyamatosan változtatható 40-120Hz között, 24dB/nyolcad elhajlás 120Hz felett
Bemenetek:
2 db RCA, alacsony tartomány áteresztés LFE módban ki- ill. bekapcsolható
Kimenetek:
nincs
Fázis:
0 és 180 fok között váltható
Hangszórók:
Mélynyomó rendszer egy darab 10" (25.48cm) alumínum kúpos mélynyomóval
Mélysugárzó:
K-1113-O 10" (25.48cm) CerametallicŽ kúp, öntött alumínum keret, aktív
Méretek (M x SZ x M):
17.6" (44.7cm) x 12.5" (31.8cm) x 19" (48,3cm)
Súly:
17,7kg
Burkolat:
farost lemez konstrukció (MDF)
Szín:
Fekete fa erezetes
Feszültség:
110/120 VAC 60Hz
Kimeneti feszültség:
230 VAC 50/60Hz
Mélysugárzók
Én is most állítom össze a rendszeremet, de ilyet nem tennék be a házba az biztos. ha jól emlékszem 100 körül van. A Jamo E8sub egy kicsit jobban néz ki, s nekem bejött. Szép hangja van, megéri az árát.
Mélysugárzók
Ráadásul a képen szereplő doboz szerintem inkább kelt - bennem - negatív érzéseket, semmint hogy érdeklődni akarnék utána.
Olyan retro feeling-es ez a láda. Mintha a 70-es évekből pottyant volna ide. Őszintén: nekem sem tetszik... Ilyesmit nem vennék postán az biztos.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Mélysugárzók
Ismeritek a Teufel márkát ?Van egy elég szimpatikus Sub. modell ez a M3000SW
295Euro+90Euro szállitás magyarországra.
250W sinusos teljesítmény,300mm-es saját fejlesztésű hangszóró.
Semmiképp ne vedd meg az előtt, hogy meg nem hallgatod ezt és valami más hasonló árkategóriában levő márkájú dobozt, mert talán csalódni fogsz. Szép doglo a teljesítmény és a nagy hangszóró, de önmagában rettentően kevés ahhoz, hogy érdemben hozzá tudjon adni bármit is a rendszerhez.
Ráadásul a képen szereplő doboz szerintem inkább kelt - bennem - negatív érzéseket, semmint hogy érdeklődni akarnék utána.
Mélysugárzók
Sziasztok !Ismeritek a Teufel márkát ?
Van egy elég szimpatikus Sub. modell ez a M3000SW
Lehet hogy jól szól,de azok a fotelkerekek elég furcsák.Mindenesetre ha neked tetszik akkor vedd meg!
Ezt a modellt már én is nézegetem egy ideje, a (ronda) kerekek viszont nem járnak hozzá alapból...
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró
Mélysugárzók
Lehet hogy jól szól,de azok a fotelkerekek elég furcsák.Mindenesetre ha neked tetszik akkor vedd meg!
- Old Dirty Bastard
- Újonc fórumos
Mélysugárzók
Nos ?? Vélemények ??
www.teufel.de and love
Esetleg nincs egy jobb kép róla?
Bocsánat !!
Na itt van !
A/V:Denon AVR 1404; Loudspeakers : Front : Yamaha NS-45E , Surround+Center : Yamaha NP-60 Subwoofer : Yamaha YST-SW 315
Mélysugárzók
Nos ?? Vélemények ??
www.teufel.de and love
Esetleg nincs egy jobb kép róla?
- Old Dirty Bastard
- Újonc fórumos
Mélysugárzók
Sziasztok !
Ismeritek a Teufel márkát ?
Nos ?? Vélemények ??
www.teufel.de and love
Mélysugárzók
Szerintetek rá merjem kötni 1 Danon 1604-es erősítőre egy 2.1 Soundworks digital mélynyomóját ami egyben erősítő is? Esetleg óvatosan?
A rudira vagya pudingra????????? :kiraly:
Mélysugárzók
Szerintetek rá merjem kötni 1 Danon 1604-es erősítőre egy 2.1 Soundworks digital mélynyomóját ami egyben erősítő is? Esetleg óvatosan?
Úgy általában mégis hová kötnéd, és mivel, csak úgy óvatosan????
Hát kábellel, olyan vastaggal, mittudomén
Több komolyságot fórumtársak... :kiraly:
Mélysugárzók
Úgy általában mégis hová kötnéd, és mivel, csak úgy óvatosan????
Hát kábellel, olyan vastaggal, mittudomén