Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6189

Re: Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

ZöldFül írta:
2022.08.31., szer. 19:17
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, megfontolom mindegyiket! Nem vagyok az a boltba rohanós, oszt' majd jó lesz az, komolyan veszem a tanácsokat. Igaz Misi? ;) Már mióta is hallgatom a Royd-okat? :) Egyébként tényleg igaz, hogy kiegészíti az egyébként hiányzó mélyeket az elhelyezésével. Más hangsugárzók sajnos döngenek abban a szobában, hiába a faborítás. Korábban így inkább volt mély túltengés, mint hiány. Tehát nem mély hiányom van, a mostanitól inkább dinamikában szeretnék kicsit többet a csöveshez, ha lehetséges. Nem könnyű oda hangsugárzót választani, ezért is kértem a nálam tapasztaltabbak segítségét.
Most én is átnéztem a 'zaprót és megakadtam ezen:
viewtopic.php?f=33&t=179370
Egy barátom Hiper 2000mkII-ket hallgat a régi Pointe Sima-val és nagyon rendben van.
Ha esetleg számításba vetted a korábban ajánlott Lynx-et (amit még ritkábban látni eladót mint Delphinust), akkor szerintem tedd be ezt is a kalapba. ;)
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

ZöldFül
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: ZöldFül »

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, megfontolom mindegyiket! Nem vagyok az a boltba rohanós, oszt' majd jó lesz az, komolyan veszem a tanácsokat. Igaz Misi? ;) Már mióta is hallgatom a Royd-okat? :) Egyébként tényleg igaz, hogy kiegészíti az egyébként hiányzó mélyeket az elhelyezésével. Más hangsugárzók sajnos döngenek abban a szobában, hiába a faborítás. Korábban így inkább volt mély túltengés, mint hiány. Tehát nem mély hiányom van, a mostanitól inkább dinamikában szeretnék kicsit többet a csöveshez, ha lehetséges. Nem könnyű oda hangsugárzót választani, ezért is kértem a nálam tapasztaltabbak segítségét.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6189

Re: Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

ZöldFül írta:
2022.08.24., szer. 20:22
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani valami nagyobb érzékenységű monitort csöveshez? Jelenleg egy 89dB érzékenységű Royd Eden-t hallgatok egy Pointe Sima 20-szal. Nem rossz így sem, de szeretném egy kicsit jobb hangsugárzóval is kipróbálni. Mi illene hozzá? Annyi még, hogy nagyon pici helyiségben hallgatom. ~12nm és faburkolat (faház). Tehát nincs faltól elhúzás, meg ilyenekre lehetőség. Ez van, nincs nagyobb. :) Előre is köszönöm!
A felvetés és az adott válaszok átkerültek a megfelelő helyre.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 527

Hozzászólás Szerző: Snipi »

juliush írta:
2022.08.31., szer. 14:09
Esetleg érdemes lehet egy kicsit talán meglepőbb irányba elmozdulni! A meglévő Royd-okat még inkább elhúzni a faltól, akár "közeltérizni" velük és 50-60Hz alatt megtámogatni egy minőségi szubbal, mondjuk egy ilyennel:
https://apro.hifipiac.hu/category-table ... omo,105825
vagy akár egy ilyennel: viewtopic.php?p=2719713#p2719713
Elismerem, hogy nem egyszerű összelőni őket, de ha sikerül, mélyeket tekintve nincs párja belátható ártartományon belül önálló hangfalakkal.
Ha idegenkedsz a mélynyomótól, akkor adja magát ez az opció: viewtopic.php?f=33&t=178033
Pici,de jól sikerült Transmission Line konstrukció pont ilyen kisebb terekre optimalizálva.
Sok sikert!
A PMC GB1 tényleg egy nagyon jó hangsugárzó. Anno amikor hangfal vásárlásban voltam (2005? talán ... ) nálam is látókörbe került, de aztán megtudtam, hogy 87 db az érzékenysége, és ezt az én akkori 2x7 wattos SE csövesem nem igen tudta volna kihajtani. Ahol hallottam ott is egy jó izmos erősítővel volt megtekerve.
Eddig lehet hogy senki nem gondolt rá, de szerintem a legegyszerűbb az lenne, hogy Pointe fórumtársat valahogy megkeresni, megtalálni, megkérdezni őt mit javasol. Szerintem nála jobban erre a kérdésre senki nem tud válaszolni.
Amúgy a széles sávú érzékeny hangsugárzó is jó megoldás lehet. Bár nekem nem nagyon jönnek be, de nem is én akarok itt hangfalat vásárolni. Másoknak (mint ahogy vannak sokan) biztos nagyon szerethető hangjuk van.

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4047

Hozzászólás Szerző: juliush »

Esetleg érdemes lehet egy kicsit talán meglepőbb irányba elmozdulni! A meglévő Royd-okat még inkább elhúzni a faltól, akár "közeltérizni" velük és 50-60Hz alatt megtámogatni egy minőségi szubbal, mondjuk egy ilyennel:
https://apro.hifipiac.hu/category-table ... omo,105825
vagy akár egy ilyennel: viewtopic.php?p=2719713#p2719713
Elismerem, hogy nem egyszerű összelőni őket, de ha sikerül, mélyeket tekintve nincs párja belátható ártartományon belül önálló hangfalakkal.
Ha idegenkedsz a mélynyomótól, akkor adja magát ez az opció: viewtopic.php?f=33&t=178033
Pici,de jól sikerült Transmission Line konstrukció pont ilyen kisebb terekre optimalizálva.
Sok sikert!
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2664

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

ha jól emlékszem,a Pointe Sima 20,Gemme Audio Vivace-vel lett fejlesztve,a szive a dolognak egy Fostex FE108ESigma :

https://www.hifidiprinzio.it/it/diffuso ... ce-v2.html

inkább kisebb szobákba való,ha minden igaz jól viseli a hátfal közelségét is...

...körülnéznék DIY válzotaban,mi az a project ami kivitelezhető,még elfogadható áron,a Fostex alkalmazásval...esetleg Jordan,Sonido (?),Oz Audio/Nirvana ...egy vintage Wharfedale E30,eszméletlen jó volt vele,elnézve a YT videót,nem haklis a hátsó fal közelségére:

https://www.youtube.com/watch?v=z3QXRwAvGv8
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1108

Hozzászólás Szerző: denesdr »

-KP- írta:
2022.08.31., szer. 12:40
denesdr írta:
2022.08.31., szer. 11:39
cannonball írta:
2022.08.31., szer. 11:07
A másik oldalról meg azt sem értem, hogyha a srác egy 12 m2-es faházban húzza meg magát, miért fél millért ajánlanak neki egy 30 m2-es szobába való dobozt...
Főleg a mélyátvitelt érdemes nézni, azt a hamar lekonyuló görbét szépen ki tudja egyenesíteni az említett elhelyezés, míg egy lapos átvitelű doboz könnyen döngésbe mehet át ugyanott.
Manapság kevés ilyen dobozt gyártanak, bár biztos lehet találni, ha nagyon keresi az ember.
Az említett doboz miért csak 30m2-re való? Basszuscsapdákkal és eq-ra képes készülékekkel együtt gyönyörű szépen lehet segíteni a mélyhangproblémákon. De persze ha nem használjuk a modern kor vívmányait, akkor nyilván hamarabb futunk problémákba.

Denesdr te is úgy írod ezt, mintha nem tizenpár négyzetméteres szobában használnál 100-150liter térfogat mellett 12 vagy 15 inches reflex kivitelű mélysugárzót a 3 utas állódobozodnál. De neked is megvan a mélyhangelnyeletés a szobában és a hypex fusion modulok által biztosított frekvenciaátvitel korrekció is.
Teljesen igazad van, abszolút egyet is értek. Lehet csak kicsit igazodtam ahhoz az állapothoz, hogy a legtöbb hifista (nem pejoratív értelemben) a mai napig nem szeretne használni elektronikus és/vagy akusztikus korrekciót a rendszerében/szobájában.

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1211

Hozzászólás Szerző: -CB- »

-KP- írta:
2022.08.31., szer. 12:40
denesdr írta:
cannonball írta:
A másik oldalról meg azt sem értem, hogyha a srác egy 12 m2-es faházban húzza meg magát, miért fél millért ajánlanak neki egy 30 m2-es szobába való dobozt...
Főleg a mélyátvitelt érdemes nézni, azt a hamar lekonyuló görbét szépen ki tudja egyenesíteni az említett elhelyezés, míg egy lapos átvitelű doboz könnyen döngésbe mehet át ugyanott.
Manapság kevés ilyen dobozt gyártanak, bár biztos lehet találni, ha nagyon keresi az ember.
Az említett doboz miért csak 30m2-re való? Basszuscsapdákkal és eq-ra képes készülékekkel együtt gyönyörű szépen lehet segíteni a mélyhangproblémákon. De persze ha nem használjuk a modern kor vívmányait, akkor nyilván hamarabb futunk problémákba.

Denesdr te is úgy írod ezt, mintha nem tizenpár négyzetméteres szobában használnál 100-150liter térfogat mellett 12 vagy 15 inches reflex kivitelű mélysugárzót a 3 utas állódobozodnál. De neked is megvan a mélyhangelnyeletés a szobában és a hypex fusion modulok által biztosított frekvenciaátvitel korrekció is.
Tehát vegyen jó drágán egy nem oda való (túlzóan nagy) dobozt, utána még egy jelentős összegért basszuscsapdákat, hogy érdemben használni is tudja (a 12 m2-n biztos nem lesz gond az elhelyezésük sem). Hát nemtom...én kiszállok ebből a vitából. Mindenki vegyen azt, amit akar.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1684

Hozzászólás Szerző: -KP- »

denesdr írta:
cannonball írta:

denesdr
Beköltözött
Beköltözött

cannonball írta:
Na igen. Egyebként a Royd mérési átvitelén jól látszik, hogy miért is ajánlja a gyártó kis helyiségekbe, falratolva. Főleg a mélyátvitelt érdemes nézni, azt a hamar lekonyuló görbét szépen ki tudja egyenesíteni az említett elhelyezés, míg egy lapos átvitelű doboz könnyen döngésbe mehet át ugyanott.

miguel17
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: miguel17 »

Snipi írta:
2022.08.30., kedd 11:12
Nekem két Arcam erősítőm van, igaz régi típusúak. (Egy Alpha - jelzés nélkül - és egy Delta 90).
Én mind a kettőt B&W hangfalakkal hallgatom a legnagyobb megelégedéssel.
Ez persze nem azt jelenti, hogy az Arcam az összes B&W-vel jó, mert pl. egy másik B&W-mmel az Alpha nem jó. És sajnos azt sem tudom, ennek az újabb típusnak a hangzásvilága és a réigeké között van-e hasonlóság.
Anno a régi Arcam-ok könnyed, levegős hangúak voltak, nem az a steril-precíz hangzásvilág. Ezért is szeretem őket annyira. Szóval szerintem ha látáskörödbe kerül egy B&W hangsugárzó (ezekkel az újabbakkal fenntartásaim vannak) egy próbát talán megérhet a dolog, ha Te is ezt a lágyabb könnyedebb, levegős és természetes hangzásvilágot kedveled. (Már ha az új Arcam-ok is ilyenek.)
Az én javaslataim B&W ügyben : 601-602 S2-S3, Mátrix 805,804 és a régi 703-as, esetleg 705-ös (704 semmiképp). Vagy pl CDM1 vagy CDM9NT (CMD7 semmiképp). Itt mondjuk 60-70 ezertől a több százezer forintosig minden van, így el tudod dönteni - persze ha módodban áll csak meghallgatás után - hogy melyik lehetne jó.
Jaigen! Egyetlen nagy gond van a 2000 előtt készült B&W hangsugárzókkal : sajnos a cég valami titkos ügyből kifolyólag az összes (még a méregdrága kategóriát is) hangsugárzó hangváltójába elkókat rakott. Ezeket sajnos úgy 20 év után cserélni kell, mert kiszáradnak elfolynak vagy a jóég tudja mi. Nekem is erre a sorsra jutott két 90-es években gyártott hangsugárzóm. Nem lett rosszabb, sőt!, de ezt is bele kell kalkulálni ha netán régebbi B&W-t vennél. És lehetőleg nem új elkóra kell cserélni, hanem valami másmilyen kondira a régieket.

Ui. : lehet, hogy hülyeség, de anno a Classé és a Rotel előtt a B&W az Arcam-al "kooperált" talán ez is benne van a dologban, de ezt persze a fene se tudja biztosan. Ezek az "üzleti" együttműködések nekem mindig büdösek.
Köszönöm szépen a segítséget!

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1211

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Volt-e valaha itt, hogy valaki tényleg megfogadta/megvette, amit ajánlottak neki? Vagy csak az "arany kellene rézáron" elvek mentén rugóztatjuk teljesen feleslegesen a csapatot, azaz semmi sem jó, aztán megveszem az első hifi boltban, amit az eladó rám sóz, oszt jóvanazúgy szokott lenni?

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Hozzászólás Szerző: mishow »

denesdr írta:
2022.08.31., szer. 08:56
Amúgy szerintem ez a téma a "Milyen hangsugárzót?" topikba való inkább.
Határeset, de igen, lehetséges gondolkodik.gif

denesdr
Beköltözött
Beköltözött

Amúgy szerintem ez a téma a "Milyen hangsugárzót?" topikba való inkább.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Töki írta:
2022.08.30., kedd 17:29
én megpróbálkoznék egy ilyennel: viewtopic.php?f=33&t=179633
Már ha belefér a büdzsébe.
Gyönyörűek, de az árukat leszámítva (ami nem csekély) szerintem fizikailag se nagyon férnének el a 12nm-en, meg a falratolást se szeretnék ezek a nagy álló Triange-k.
Monitorból valamikor 1989-90 körül volt a régi Triangle Comete-E, ha olyan fel lehetne túrni valahol szépet, az esetleg jó lehet. Akkoriban szerettem, de mostanában már hirdetve se nagyon látom, csak az új szériát. Persze lehet, hogy csak a megszépítő nosztalgia beszél belőlem, mert ez volt az első "rendes" dobozom az Orion/Vidi korszak után (azokhoz képest hipertér-ugrás volt a hangja).

denesdr
Beköltözött
Beköltözött

sutemenyx írta:
2022.08.30., kedd 22:56
ZöldFül írta:
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani valami nagyobb érzékenységű monitort csöveshez? Jelenleg egy 89dB érzékenységű Royd Eden-t hallgatok egy Pointe Sima 20-szal. Nem rossz így sem, de szeretném egy kicsit jobb hangsugárzóval is kipróbálni. Mi illene hozzá? Annyi még, hogy nagyon pici helyiségben hallgatom. ~12nm és faburkolat (faház). Tehát nincs faltól elhúzás, meg ilyenekre lehetőség. Ez van, nincs nagyobb. :) Előre is köszönöm!
Esetleg Fyne Audio F500, F500SP, F700, F701?
F500SP, mérve 87dB érzékenységű és nem túl csövesbarát impedanciamenet, hatalmas 3kHz körüli impedanciacsúccsal (ez más Fyne Audio dobozoknál is megvan), a magas csöveserősítő kimeneti impedancia miatt az eredmény egy kiemelés lesz a hallásunk legérzékenyebb tartományában, ahol ráadásul eleve van egy kis kiemelés a hangsugárzó frekiátvitelében. Ezek nyilván csak objektív dolgok, ettől még lehet, hogy valakinek szubjektíven pont ez jön be vagy amit ezen kívül tud a hangsugárzó.
https://www.stereophile.com/content/fyn ... asurements

Szerk: mondjuk mérve a Royd Eden sincs több 87dB-nél érzékenységben és az átvitele sem túl szép:
https://www.roydaudio.org/reviews/eden- ... uary-1989/

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2876
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

ZöldFül írta:
Sziasztok!

Esetleg Fyne Audio F500, F500SP, F700, F701?
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Roli80
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 127

Hozzászólás Szerző: Roli80 »

ZöldFül írta:
Sziasztok!

Próbáld meg a Chario Lynx dobozt. Úgy olvastam valahol, hogy a korai Pointe erősítőket is Chariokkal demonstrálták. A Lynx ekkora helyiségbe szerintem elég.

denesdr
Beköltözött
Beköltözött

Töki írta:
2022.08.30., kedd 17:29
ZöldFül írta:
Sziasztok!

Szia,

Tudtommal a faházaknak jó a basszus menedzsmentje, optimálisan nyeli el a mélyhangokat és nem döngeti a szobát (ha nem fogalmaztam szakszerűen majd kijavítanak ;) ) szóval én megpróbálkoznék egy ilyennel: viewtopic.php?f=33&t=179633
Erre a Triangle dobozra úgy tűnik valóban nemcsak ráírták azt a 92dB érzékenységet, bár ezt nem 1 Wattnál tudja, mint ahogy az adatlapján szerepel, mert ez egy névlegesen 4 Ohmos doboz (az impedanciamenete is jól beesik, még 4 Ohm alá is ott-ott, nem tudom mennyire zavarná a csövest) és a mérési 2,83V nála átlagosan 2 Wattot jelent, ha ez számít valamit. Tényleg nem kötekedésként írom, mert ez még így is jóval a hifi átlag fölötti érzékenység/hatásfok.
https://www.stereophile.com/content/tri ... re%20Delta

Töki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 614

Hozzászólás Szerző: Töki »

ZöldFül írta:
Sziasztok!

Szia,

Tudtommal a faházaknak jó a basszus menedzsmentje, optimálisan nyeli el a mélyhangokat és nem döngeti a szobát (ha nem fogalmaztam szakszerűen majd kijavítanak ;) ) szóval én megpróbálkoznék egy ilyennel: viewtopic.php?f=33&t=179633
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum

andarson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 581

Hozzászólás Szerző: andarson »

ZöldFül írta:
Sziasztok!

Én átnyálaztam a jelenlegi aprót a kérdés megjelenésekor, de nem nagyon találok alternatívát vagy érzékenyebb dobozt. A kicsivel jobb hangsugárzó mit jelenthet ez esetben, miben van hiányérzet?

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 527

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Nekem két Arcam erősítőm van, igaz régi típusúak. (Egy Alpha - jelzés nélkül - és egy Delta 90).
Én mind a kettőt B&W hangfalakkal hallgatom a legnagyobb megelégedéssel.
Ez persze nem azt jelenti, hogy az Arcam az összes B&W-vel jó, mert pl. egy másik B&W-mmel az Alpha nem jó. És sajnos azt sem tudom, ennek az újabb típusnak a hangzásvilága és a réigeké között van-e hasonlóság.
Anno a régi Arcam-ok könnyed, levegős hangúak voltak, nem az a steril-precíz hangzásvilág. Ezért is szeretem őket annyira. Szóval szerintem ha látáskörödbe kerül egy B&W hangsugárzó (ezekkel az újabbakkal fenntartásaim vannak) egy próbát talán megérhet a dolog, ha Te is ezt a lágyabb könnyedebb, levegős és természetes hangzásvilágot kedveled. (Már ha az új Arcam-ok is ilyenek.)
Az én javaslataim B&W ügyben : 601-602 S2-S3, Mátrix 805,804 és a régi 703-as, esetleg 705-ös (704 semmiképp). Vagy pl CDM1 vagy CDM9NT (CMD7 semmiképp). Itt mondjuk 60-70 ezertől a több százezer forintosig minden van, így el tudod dönteni - persze ha módodban áll csak meghallgatás után - hogy melyik lehetne jó.
Jaigen! Egyetlen nagy gond van a 2000 előtt készült B&W hangsugárzókkal : sajnos a cég valami titkos ügyből kifolyólag az összes (még a méregdrága kategóriát is) hangsugárzó hangváltójába elkókat rakott. Ezeket sajnos úgy 20 év után cserélni kell, mert kiszáradnak elfolynak vagy a jóég tudja mi. Nekem is erre a sorsra jutott két 90-es években gyártott hangsugárzóm. Nem lett rosszabb, sőt!, de ezt is bele kell kalkulálni ha netán régebbi B&W-t vennél. És lehetőleg nem új elkóra kell cserélni, hanem valami másmilyen kondira a régieket.

Ui. : lehet, hogy hülyeség, de anno a Classé és a Rotel előtt a B&W az Arcam-al "kooperált" talán ez is benne van a dologban, de ezt persze a fene se tudja biztosan. Ezek az "üzleti" együttműködések nekem mindig büdösek.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

ZöldFül írta:
Látom, nem ugrottak a többiek a témára.
Mivel régebben - korábbi rendszerépítésed kapcsán - többször beszéltünk privátban, így elég jól kibeszéltük a problémádat.
Szerintem a Royd Eden egyrészt 90dB érzékenységű, ráadásul nem problémás a hajtása, plusz jól bírja a kis teret és a falak közelségét, igazán nem tudnék neked jobb alternatívát.
Csöveshez többnyire a Triangle vagy a Sonus Faber szokott ajánlatként előkerülni, de szerintem nálad a legkisebb monitorok is nagyok lennének, és nem is kedvelik annyira kis tereket.
Ha a hang így tetszik, ne agyalj rajta tovább (OK tudom, hifi-bogár...) esetleg kérdezd meg Szekeres Istvánt (vinil.hu oldalon keresztül eléred) hátha van a Pointe erősítőhöz valami tippje a számodra :rolleyes:

miguel17
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: miguel17 »

Sziasztok! Adott egy Arcam Fmj A19 erösítő. Olvastam, hogy nagyon nehéz hozzá megtalálni a jó hangfalat amivel a legtöbbet Lehet vele kihozni! Jelenleg egy Dali Concept 6 van rákötve ami szerintem szépen szól de ha van alternatíva ami még jobb hangzást biztosít akkor kérném a segítségeteket ill. ha volt valakinek ilyen erősítője mivel hallgatta ? A szoba 22m2!

ZöldFül
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: ZöldFül »

Sziasztok!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”