A DAC csere hozott nekem is a legtöbbet a hangfal, és a streamer után. Az erősítő még bonyolultabb: A 15. nél tartok, kb. 12 volt még azóta nálam próbán, ma is jön egy újabb darab. Fizetett teszteket felejtsd el, csakúgy mint más rendszerében a meghallgatást. Ja, és sem a füled, sem a hálózat nem egyforma, tehát egy meghallgatás több nap.Belashx írta: ↑2022.10.19., szer. 14:33Így már világos.trane írta: ↑2022.10.19., szer. 14:22
a gond csupán annyi, hogy olyasmi hangú (álló) hangfalakat, mint a P30, ütősebb előadásmóddal és több/jobb basszussal, nomeg még amit a P10 is meg tud rendesen hajtani, szvsz elég nehéz lesz a vázoltak szerinti józan összegért találnod![]()
én ezért javasoltam az erősítő-cserét inkább![]()
Kissé tanácstalan vagyok, mert sok a lehetőség. Nem fogom elkapkodni, az biztos. Az erősítőnél se tudom, merre induljak. A10 előtt egy Rotel 840BX volt, amivel jobban passzoltak - mondom ezt 6,5 év távlatából, de több szempontból is gyengébben teljesített.
Aztán ott van még a DAC kérdés, mert annak a cseréjével nagyot léphetnék. Még a végén kiderül, hogy minden kuka.![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1211
Re: Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
- Belashx
- Újonc fórumos
- Értékelés: 6
Köszi!cannonball írta: ↑2022.10.19., szer. 13:54
A kis monitor II volt a legjobb. A többinél nekem kicsit üvöltős, középben sok volt a hang, illetve amit írtam: nem volt felhőtlen az átmenet a mély-közép szekcióban. A Németek után Japán vintage vonal (Onkyo sc 901), majd Angol vintage következett (Tannoy HPD-ből többféle), aztán Magyar újhullám 2000-ből (Greenwave Audio), amit most árulok, mert vettem egy Focal Mezzo Utópiát. De itt már egy bő 12x-es ár van a Phonarokhoz képest, illetve a lánc többi része is teljesen más lett, mivel ki kell szolgálni őnagyságukat. A Phonar amúgy a beeső impedanciamenetével elég nehezen kihajtható, D osztály szerette.
A középtartomány valóban elég hangsúlyos. Nálam - ahogy a képen is látszik - sokat segített, hogy nem pont felém néznek a hangsugárzók, hanem csak pár fokot vannak beforgatva, de így is olyan pl. egy zongora hangja, mintha benne lenne a fejem a testében - gondolom sejted, miről beszélek.
Monitor Audio Silver széria elég szimpatikus, de hallani még egyet sem hallottam, szóval lehet csalódást okozna.
Topping E50(TMP táppal), Primare A10, Phonar P30 Premium + a madzagok(Pointe Power Cord V3 tápkábel, Supra USB, Belden 8412 IC, VDC 268-544-000 hangsugárzó kábel)
- Belashx
- Újonc fórumos
Így már világos.trane írta: ↑2022.10.19., szer. 14:22
a gond csupán annyi, hogy olyasmi hangú (álló) hangfalakat, mint a P30, ütősebb előadásmóddal és több/jobb basszussal, nomeg még amit a P10 is meg tud rendesen hajtani, szvsz elég nehéz lesz a vázoltak szerinti józan összegért találnod![]()
én ezért javasoltam az erősítő-cserét inkább![]()
Kissé tanácstalan vagyok, mert sok a lehetőség. Nem fogom elkapkodni, az biztos. Az erősítőnél se tudom, merre induljak. A10 előtt egy Rotel 840BX volt, amivel jobban passzoltak - mondom ezt 6,5 év távlatából, de több szempontból is gyengébben teljesített.
Aztán ott van még a DAC kérdés, mert annak a cseréjével nagyot léphetnék. Még a végén kiderül, hogy minden kuka.

Topping E50(TMP táppal), Primare A10, Phonar P30 Premium + a madzagok(Pointe Power Cord V3 tápkábel, Supra USB, Belden 8412 IC, VDC 268-544-000 hangsugárzó kábel)
- -CB-
- Beköltözött
A kis monitor II volt a legjobb. A többinél nekem kicsit üvöltős, középben sok volt a hang, illetve amit írtam: nem volt felhőtlen az átmenet a mély-közép szekcióban. A Németek után Japán vintage vonal (Onkyo sc 901), majd Angol vintage következett (Tannoy HPD-ből többféle), aztán Magyar újhullám 2000-ből (Greenwave Audio), amit most árulok, mert vettem egy Focal Mezzo Utópiát. De itt már egy bő 12x-es ár van a Phonarokhoz képest, illetve a lánc többi része is teljesen más lett, mivel ki kell szolgálni őnagyságukat. A Phonar amúgy a beeső impedanciamenetével elég nehezen kihajtható, D osztály szerette.Belashx írta: ↑2022.10.19., szer. 13:38Akkor ezt tisztáztuk.cannonball írta: ↑2022.10.19., szer. 13:30
Nekem is kimaradt egy szó: Volt MINDENFÉLE Phonarom a generation 2000 sorozatból.
Te merre indultál a Phonarok után? Alapvetően tetszett a hangjuk?
Netán javaslat?
- Belashx
- Újonc fórumos
Akkor ezt tisztáztuk.cannonball írta: ↑2022.10.19., szer. 13:30
Nekem is kimaradt egy szó: Volt MINDENFÉLE Phonarom a generation 2000 sorozatból.
Te merre indultál a Phonarok után? Alapvetően tetszett a hangjuk?
Netán javaslat?
- -CB-
- Beköltözött
Nekem is kimaradt egy szó: Volt MINDENFÉLE Phonarom a generation 2000 sorozatból.Belashx írta: ↑2022.10.19., szer. 13:20Jól van na, egy szó kimaradt. Nem nagy ügy.cannonball írta: ↑2022.10.19., szer. 12:16-Most Phonar, vagy Klipsch? Volt egyébként Phonarom, nem rossz hangfal, de sok kohézió nincs a hangjában basszus-közép átmeneteknél.![]()
Leírom egy hasonlattal, hogy hangzik, amit írtál:
Ha mondjuk BMW 330i-ről lenne szó, te pedig megírnád, hogy volt BMW-m, nem ment valami jól, az elég furán hangzana.
Mivel nem írtad, milyen BMW-d volt, lehetett akár 316i, azt pedig nem sok értelme van hasonlítani a másikhoz.
(Nincs, nem is volt BMW-m, nem is érdekel, de direkt nam akartam a saját márkát példaként. :))
Persze, van alapvető hangkaraktere a márkáknak, de ha nem pont ilyened volt, akkor nem biztos, hogy releváns. Én nem érzem az általad leírtakat, vagy csak nem értem, mire gondoltál.
Ettől függetlenül köszönöm, hogy reagáltál! Tényleg.
Ó, még egy dolog:
Lehetőleg használt érdekel, mert csilliós újat nem veszek, mivel
a. megöl a zasszony,
b. különben sose lesz házunk.![]()
- Belashx
- Újonc fórumos
Jól van na, egy szó kimaradt. Nem nagy ügy.cannonball írta: ↑2022.10.19., szer. 12:16-Most Phonar, vagy Klipsch? Volt egyébként Phonarom, nem rossz hangfal, de sok kohézió nincs a hangjában basszus-közép átmeneteknél.

Leírom egy hasonlattal, hogy hangzik, amit írtál:
Ha mondjuk BMW 330i-ről lenne szó, te pedig megírnád, hogy volt BMW-m, nem ment valami jól, az elég furán hangzana.
Mivel nem írtad, milyen BMW-d volt, lehetett akár 316i, azt pedig nem sok értelme van hasonlítani a másikhoz.
(Nincs, nem is volt BMW-m, nem is érdekel, de direkt nam akartam a saját márkát példaként. :))
Persze, van alapvető hangkaraktere a márkáknak, de ha nem pont ilyened volt, akkor nem biztos, hogy releváns. Én nem érzem az általad leírtakat, vagy csak nem értem, mire gondoltál.
Ettől függetlenül köszönöm, hogy reagáltál! Tényleg.
Ó, még egy dolog:
Lehetőleg használt érdekel, mert csilliós újat nem veszek, mivel
a. megöl a zasszony,
b. különben sose lesz házunk.

- Belashx
- Újonc fórumos
Hát nem egyértelmű. :)
Az itteni öreg rókák tapasztalata érdekelne, mit lenne érdemes csinálnom.
Az erősítő is benne lehet a pakliban, de elsősorban hangsugárzó alternatíva érdekelne korábban írtak fényében.
- -CB-
- Beköltözött
-Most Phonar, vagy Klipsch? Volt egyébként Phonarom, nem rossz hangfal, de sok kohézió nincs a hangjában basszus-közép átmeneteknél.Belashx írta: ↑2022.10.19., szer. 11:10Sziasztok!
Van egy Phonar P30 Premium
hangsugárzóm (vagyis 2), de ahova költöztünk, nem tudja kifutni magát rendesen, mert kisebb a szoba.
Megfordult a fejemben, hogy esetleg lecserélem egy kisebb állóra, de meg vagyok lőve a típussal kapcsolatban, mert semmiképp sem szeretnék visszafelé lépni, max. oldalra.
Jelen helyen nem megy annyira mélyre, mint a korábbi lakásban, de ez zavar kevésbé, mert kaptam viszont egy kis kiemelést az 50 Hz körüli tartományban, sokat javítva ezzel a mélyek ütősségén, de valahogy nem az igazi most sem.
Tudom, ez Klipsch,
nem is azt várom tőle, de egy kis határozottság jól jönne a mélyek tekintetében. Egyéb dolgokban meg vagyok vele elégedve, jó a tere, nem hasítják szét a fülem a magasai, van elég részlet (vagy csak nem hallottam jobb típust).
Persze a hang nem mindig ugyanolyan, csak a héten kezdtem el kevesellni a mélyeket. Elvileg nálam nincs változás, de lehet épp szervezetileg nem stimmel valami. Mivel nem sürgős, ezért még lehet minden marad a régiben.
Nem baj, ha kisebb teljesítményű lenne az utód, mert itt nem tudnám kihasználni, de maradnék álló vonalon, mert tetszik, hogy megvan a "teljes" spektrum, ill. a monumentalitás, ami lehetséges, hogy a monitorsugárzóknál nincs meg. Mondom lehetséges, kevés a tapasztalat. (Továbbá nem kell félnem, hogy leverem az állványról.)
Mellékelek egy korábbi képet a szobáról. Ami változott, hogy zenehallgatáshoz van egy relax fotelem, amit a kanapé elé teszek a dohányzóasztal helyére. Ilyenkor kb. 2,2 m a füleim távolsága a Phonaroktól - bázistávolság dettó. A párnák a kanapé támláján vannak a zenehallgatás során. A tévé megnőtt azóta, de amennyire lehet, hátratoltam, kb 30 cm-rel van beljebb, mint a hangsugárzók síkja.
Tervben van akusztikai panelek beszerzése, de valahogy mindig elmarad, pedig már beszéltem Krisztiánnal a tavasszal. :)
Asszonypajtás eléggé meglepett egy akusztikai méréssel (Fapaci által), szintén a tavasz folyamán.
Összegezve:
Visszalépni nem szeretnék, maradnék álló vonalon.
Berendezések:
Primare A10 (lehet ez is kevés)
SMSL Sanskrit DAC
van Damme hangfalkábel, Belden IC, ill. egy Pointe Powercord V3 tápkábel.
nappali elrendezés.jpgnappali.jpg
- Belashx
- Újonc fórumos
Sziasztok!
Van egy Phonar P30 Premium hangsugárzóm (vagyis 2
), de ahova költöztünk, nem tudja kifutni magát rendesen, mert kisebb a szoba.
Megfordult a fejemben, hogy esetleg lecserélem egy kisebb állóra, de meg vagyok lőve a típussal kapcsolatban, mert semmiképp sem szeretnék visszafelé lépni, max. oldalra.
Jelen helyen nem megy annyira mélyre, mint a korábbi lakásban, de ez zavar kevésbé, mert kaptam viszont egy kis kiemelést az 50 Hz körüli tartományban, sokat javítva ezzel a mélyek ütősségén, de valahogy nem az igazi most sem. Tudom, ez Klipsch, nem is azt várom tőle, de egy kis határozottság jól jönne a mélyek tekintetében. Egyéb dolgokban meg vagyok vele elégedve, jó a tere, nem hasítják szét a fülem a magasai, van elég részlet (vagy csak nem hallottam jobb típust).
Persze a hang nem mindig ugyanolyan, csak a héten kezdtem el kevesellni a mélyeket. Elvileg nálam nincs változás, de lehet épp szervezetileg nem stimmel valami. Mivel nem sürgős, ezért még lehet minden marad a régiben.
Nem baj, ha kisebb teljesítményű lenne az utód, mert itt nem tudnám kihasználni, de maradnék álló vonalon, mert tetszik, hogy megvan a "teljes" spektrum, ill. a monumentalitás, ami lehetséges, hogy a monitorsugárzóknál nincs meg. Mondom lehetséges, kevés a tapasztalat. (Továbbá nem kell félnem, hogy leverem az állványról.)
Mellékelek egy korábbi képet a szobáról. Ami változott, hogy zenehallgatáshoz van egy relax fotelem, amit a kanapé elé teszek a dohányzóasztal helyére. Ilyenkor kb. 2,2 m a füleim távolsága a Phonaroktól - bázistávolság dettó. A párnák a kanapé támláján vannak a zenehallgatás során. A tévé megnőtt azóta, de amennyire lehet, hátratoltam, kb 30 cm-rel van beljebb, mint a hangsugárzók síkja.
Tervben van akusztikai panelek beszerzése, de valahogy mindig elmarad, pedig már beszéltem Krisztiánnal a tavasszal. :)
Asszonypajtás eléggé meglepett egy akusztikai méréssel (Fapaci által), szintén a tavasz folyamán.
Összegezve:
Berendezések:
SMSL Sanskrit DAC
Van egy Phonar P30 Premium hangsugárzóm (vagyis 2

Jelen helyen nem megy annyira mélyre, mint a korábbi lakásban, de ez zavar kevésbé, mert kaptam viszont egy kis kiemelést az 50 Hz körüli tartományban, sokat javítva ezzel a mélyek ütősségén, de valahogy nem az igazi most sem. Tudom, ez Klipsch, nem is azt várom tőle, de egy kis határozottság jól jönne a mélyek tekintetében. Egyéb dolgokban meg vagyok vele elégedve, jó a tere, nem hasítják szét a fülem a magasai, van elég részlet (vagy csak nem hallottam jobb típust).
Összegezve:
Berendezések:
SMSL Sanskrit DAC
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 5
értem, köszi!Alex_Aston írta: ↑2022.10.12., szer. 06:57Jelen esetben, ha minden igaz, azt jelenti, hogy mindkét hangszóró csak felülről van vágva, alulról nem. Azaz ... mindkettő megkapja a teljes mély tartományt.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3286
Jelen esetben, ha minden igaz, azt jelenti, hogy mindkét hangszóró csak felülről van vágva, alulról nem. Azaz, az egyik mély esetében több középtartomány van, mint a másiknál, de alulról egyik sincs vágva, mindkettő megkapja a teljes mély tartományt.nossvagyok írta: ↑2022.10.12., szer. 00:25Mit jelent a hangsugárzóknál, hogy 2,5 utas?
Azt világos, ha 1 vagy 2 vagy 3 utas.
Legutóbb ennél futottam bele: Dynaudio Evoke 30. Két váltási frekvenciát is megadnak, mint a 3 utasoknál.
Ha tippelnem kellene: ugyanolyan hangszórót használnak közép és mély tartományra. De találgatás helyett inkább megkérdezném azokat, akik értenek is hozzá..![]()
(Remélem a megfelelő helyen kérdezősködöm.)
Csak a Marantz! :-D
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 5
Mit jelent a hangsugárzóknál, hogy 2,5 utas?
Legutóbb ennél futottam bele: Dynaudio Evoke 30. Két váltási frekvenciát is megadnak, mint a 3 utasoknál.
Ha tippelnem kellene: ugyanolyan hangszórót használnak közép és mély tartományra. De találgatás helyett inkább megkérdezném azokat, akik értenek is hozzá..
Ha tippelnem kellene: ugyanolyan hangszórót használnak közép és mély tartományra. De találgatás helyett inkább megkérdezném azokat, akik értenek is hozzá..

- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3184
Én emlékszem erre a "szabályra". Fülelek, vagyis Szabó Zoli osztotta meg néhány hónapja, de hogy pontosan hol is, azt én sem tudom már. Ha fontos, kérdezz rá tőle privátban.BLX írta: ↑2022.09.27., kedd 18:20Igen, valoban. De volt valami nagyon alap "szabaly" vagy javaslat, amit kiindulasnak lehet nem rossz.cannonball írta: ↑2022.09.27., kedd 18:02sztem ez ennél sokkal bonyolultabb. Meg az sem mindegy, hogy mekkora doboz van a woofer mögött.![]()
Van olyan gyarto aki megad javaslatot optimalis hallgatasi tavolsagra, tol-ig, ill. ajanlott legkobmetert is megad.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1018
Igen, valoban. De volt valami nagyon alap "szabaly" vagy javaslat, amit kiindulasnak lehet nem rossz.cannonball írta: ↑2022.09.27., kedd 18:02sztem ez ennél sokkal bonyolultabb. Meg az sem mindegy, hogy mekkora doboz van a woofer mögött.

Van olyan gyarto aki megad javaslatot optimalis hallgatasi tavolsagra, tol-ig, ill. ajanlott legkobmetert is megad.
- -CB-
- Beköltözött
sztem ez ennél sokkal bonyolultabb. Meg az sem mindegy, hogy mekkora doboz van a woofer mögött.
- -CB-
- Beköltözött
Vmi tesztben nagyon lehordták ezeket. Anno akartam én is venni, de letettem róluk.tottyi írta: ↑2022.09.04., vas. 13:57Ezt epp elolvastam az egeszet es nagyon dicsertek a hangfalat. Meg a kommentek is erdekesek. Olyat irnak, hogy ne hangositsuk fel nagyon mert az nem jo neki es, hogy mulatsagos a hangja. Az egyik aki rakerdezett annak inkabb az aktiv hanfalakat ajanlotta az ujsagiro ha elethu hangot szeretne. :)Red75 írta: ↑2022.09.04., vas. 13:14Itt vannak hozzá mérések és teszt is.tottyi írta: ↑2022.09.04., vas. 12:16Szerintetek ez lehetseges ilyen aron?"Magnat Transplus 1500" 16 - 35000 Hz
https://www.magnat.de/en/hifi-speaker/t ... spuls-1500
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... spuls-1500
Valamiert nagyon vedi az ujsagiro es ajanlja masoknak.
A grafikont meg en ugy ertelmeztem, hogy kb 40 Hz-tol es nem 16Hz -tol indul, persze lehet az elottem szolonak igaza, hogy milyan hangeronel.
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1018
Volt korabban szo egyfajta okolszablyrol, most sajnos nem talalom: A melykozepek merete + db szama alapjan a kb a hozza megfelelo szoba merettel. Talan masnak is hasznos lehet.
Erre emkekszik valaki?
Erre emkekszik valaki?

- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 863
Ezt epp elolvastam az egeszet es nagyon dicsertek a hangfalat. Meg a kommentek is erdekesek. Olyat irnak, hogy ne hangositsuk fel nagyon mert az nem jo neki es, hogy mulatsagos a hangja. Az egyik aki rakerdezett annak inkabb az aktiv hanfalakat ajanlotta az ujsagiro ha elethu hangot szeretne. :)Red75 írta: ↑2022.09.04., vas. 13:14Itt vannak hozzá mérések és teszt is.tottyi írta: ↑2022.09.04., vas. 12:16Szerintetek ez lehetseges ilyen aron?"Magnat Transplus 1500" 16 - 35000 Hz
Valamiert nagyon vedi az ujsagiro es ajanlja masoknak.
A grafikont meg en ugy ertelmeztem, hogy kb 40 Hz-tol es nem 16Hz -tol indul, persze lehet az elottem szolonak igaza, hogy milyan hangeronel.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- Red75
- V.I.P.
- Értékelés: 831
Itt vannak hozzá mérések és teszt is.tottyi írta: ↑2022.09.04., vas. 12:16Szerintetek ez lehetseges ilyen aron?"Magnat Transplus 1500" 16 - 35000 Hz
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Mert ha ezt nem írják oda, akkor jó eséllyel legalább -6dB, de lehet akár -10-12dB is.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3286
Persze. A kérdés az, hogy mínusz hány dB érték mellett...tottyi írta: ↑2022.09.04., vas. 12:16Szerintetek ez lehetseges ilyen aron?"Magnat Transplus 1500" 16 - 35000 Hz
Mert ha ezt nem írják oda, akkor jó eséllyel legalább -6dB, de lehet akár -10-12dB is.
Csak a Marantz! :-D
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 863
Szerintetek ez lehetseges ilyen aron?
"Magnat Transplus 1500" 16 - 35000 Hz

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6193

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Van kint pár éve a kamrában egy zárt Wharfedale sub-om is... :) Mint írtam nem nagyon van mély hiányom, de lehet, hogy megpróbálom valami light-osabb beállítással, bár nem kis darab.

Nem fogod elhinni, de mióta megjelent a hirdetés, már itt figyel a kalapban! Ugyanúgy gondolkodunk? :))tonee73 írta: ↑2022.08.31., szer. 19:39Most én is átnéztem a 'zaprót és megakadtam ezen:ZöldFül írta: ↑2022.08.31., szer. 19:17Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, megfontolom mindegyiket! Nem vagyok az a boltba rohanós, oszt' majd jó lesz az, komolyan veszem a tanácsokat. Igaz Misi?Már mióta is hallgatom a Royd-okat? :) Egyébként tényleg igaz, hogy kiegészíti az egyébként hiányzó mélyeket az elhelyezésével. Más hangsugárzók sajnos döngenek abban a szobában, hiába a faborítás. Korábban így inkább volt mély túltengés, mint hiány. Tehát nem mély hiányom van, a mostanitól inkább dinamikában szeretnék kicsit többet a csöveshez, ha lehetséges. Nem könnyű oda hangsugárzót választani, ezért is kértem a nálam tapasztaltabbak segítségét.
viewtopic.php?f=33&t=179370
Egy barátom Hiper 2000mkII-ket hallgat a régi Pointe Sima-val és nagyon rendben van.
Ha esetleg számításba vetted a korábban ajánlott Lynx-et (amit még ritkábban látni eladót mint Delphinust), akkor szerintem tedd be ezt is a kalapba.![]()