Látom, nem érted miről beszéltem.hosszu írta: ↑2018.12.05., szer. 20:01Ha erre van szükséged, rajtam nem múlik...
Életed legjobb döntése volt, soha, egyetlen jobb Sonus Faber nem született - szerintem még a Guarneri-t és az Extrema-t is lazán übereli. Árából minden fillért a hangra és nem a dizájnra, nem a céglogóra költöttél, sőt, ha majd esetleg mégis szeretnél megválni tőle, azt nem az akciós ár feléért fogod tudni (max.) megtenni, hanem kirívóan kitűnő hangja miatt bőven az eredeti listaár felett fogják elkapkodni tőled.
Mindegy, milyen (hány milliós és jellegzetesen nyugodt hangú) erősítővel hallgattad, mi alapján döntöttél, bármivel meghajtva pont ugyanolyan, sőt sokkal jobb hangot fogsz kapni...
Úgy nem fogok venni hangfalat már eldöntöttem korábban hogy előtte nem hallgatom meg.
Te pedig váltig álltottad adjam el gyorsan és rohanjak megvenni egy másikat.
És honnét tudjam az nekem bejön e hangra meghallgatás nélkül???
Visszatérve,vettem egy hangfalat amit úgy vettem meg hogy meghallgattam másik hangsugárzóval(elac bs 403) összevetve saját elektronikával.
Ebből szeretném majd kásőbb a maximumot kihozni ezért bátorkodtam ide ebbe a topikba jönni, hátha tud valaki értelmes tanácsot ad, de csak azt hallom add el, meg hülyeség volt ha meg jó hangot akarsz akkor különben is mcintosh ami biztos igaz csak kb nem az én pénztárcám, továbbá nincs egy olyan aranyszabály ha vettem pl egy hangfalat 250 ér akkor minimum az erősítőnek is annyinak kell lenni, na de nem a 10x-e, mert ott már később a hangsugárzó lesz a gyenge láncszem.
Leírtam egy pár típust, de arra még senki nem válaszolt
pl.: igen CA jó választás lehet, marantz sajnos nem, a naim is jó de ott meg vigyázni kell a kábelezésel ami lehetőleg szintén naim legyen, de egyébként a sonus faberek a musical fidelityvel általánosságban szépen muzsikálnak, de egy csöves lenne jó igazán mert azzal nem nagyon lehet mellényúlni.
Na én valami ilyesmi tájékozódást szerettem volna, de sebaj majd megoldom magam.