Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Melyik polchangfalat komolyzenéhez?
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2120
Lóránd!
ezt nézted már?
biztosan meg is lehet hallgatni...
Rega R1
http://www.regahungary.hu/php/listing.php?category=58
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
-
Vendég
Megvan mi a Phonar-nál az "s"... Mágneses árnyékolás.
-
Vendég
Valahogy én nem értem, hogy miért kellene szinte mindenkinek meglepődnie a fórumozók közül a közeljövőben... :kiraly: Akár meg lehetne hagyni a másik véleményét is igaznak... A világon szerintem több igazság létezik egymás mellett párhuzamosan.A vicc az egészben szerintem, hogy abban sem vagyok biztos hogy a meghallgatás után egy véleményen volnának a meghallgatók. Nem csak ízlés okán, ha már csak azért se...
Az Epos ELS 8-at hallotta e valaki? , ugy néz ki erről még nemigen volt hozzászólás, erről is tessék vitatkozni
Na ezen kevesen fogunk vitatkozni az egy igen jól sikerül hangsugárzó...
Jó akkor eddig ez a nyerő (a Phonar M II , Quad 11L2 jóval drágább, Jungson nem igazán tetszik), a keretbe is belefér, furcsa, hogy a Whathifi meg a Hificoice tesztben csak átlagos értékelést kapott, állitólag fedett a hangja, nem valami izgalmas doboz, dehát ki tudja.
Melyik kapott átlagos értékelést? Gondolom a Quad, mert Phonart nem nagyon láttam a whathifi-n..
De ezzel ne foglalkozz.. Haveromnak volt egy Marantz erősítője, ami szinte mindenhol igen jó tesztet és véleményeket kapott... A hangja ennek ellenére, nem csak szerintem, egy nagy sz@r volt.. A térleképezése 0 volt, szabályosan két oldalról a hangfalból jött az énekhang... Sávhatárolt volt alul felül és amúgy bántó, agresszív volt a hangja... Ennyit a tesztekről...
A Phonarnak van egy karaktere, van akinek tetszik, van akinek nem (a rock nem az erősége szerintem, bár erősen lemezfüggő))... Nekem nagyon bevált, szerencsére a kábeleket is jól eltaláltam, az erősítőm meg nagyon illik hozzá.. A cd-m is jó a maga kategóriájában (azokhoz képest amiket ebben az árkategóriában hallottam), de az a leggyengébb láncszem..
-
Vendég
mivel én kommerszeztem én szeretném lezárni az amúgy is értelmetlen vitát..mindenki úgy gondolja ahogyan akarja itt nem a megépítés minőségére vagy esztétikára gondoltam kommerszezés gyanánt hanem arra hogy ebben az árkategóriában ritka a jó monitor és a Phonar egyik doboza sem hozza a színezetmentes zenét.
De hát ízlések....és persze pénz kérdése
Egyébként kedves BÓTAJÓZSI halottam Phonar-okat...
sőt egy időben (régen) szerettem is volna...de azóta megváltozott a zenei ízlésem...
vplaca!
DE amúgy HA megbántottalak akkor elnézésedet kérem... :kiraly:
Nem bántottál meg, csak kifejtettem a véleményem a kommersz szóról :foto:
Valahogy én nem értem, hogy miért kellene szinte mindenkinek meglepődnie a fórumozók közül a közeljövőben... :kiraly: Akár meg lehetne hagyni a másik véleményét is igaznak... A világon szerintem több igazság létezik egymás mellett párhuzamosan.A vicc az egészben szerintem, hogy abban sem vagyok biztos hogy a meghallgatás után egy véleményen volnának a meghallgatók. Nem csak ízlés okán, ha már csak azért se...
Az Epos ELS 8-at hallotta e valaki? , ugy néz ki erről még nemigen volt hozzászólás, erről is tessék vitatkozni
Jó akkor eddig ez a nyerő (a Phonar M II , Quad 11L2 jóval drágább, Jungson nem igazán tetszik), a keretbe is belefér, furcsa, hogy a Whathifi meg a Hificoice tesztben csak átlagos értékelést kapott, állitólag fedett a hangja, nem valami izgalmas doboz, dehát ki tudja.
A Phonart használtan kifoghatod jó áron. Olyan 60-70 körül.
Utánnanézeka Phonarnak
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
A Phonart használtan kifoghatod jó áron. Olyan 60-70 körül.
Naim-ZU
Jungson nem igazán tetszik),
nézd meg ezt:
http://sound.atctrade.com/index.php?pag ... &Itemid=58
Az ára 151200 Ft lenne.
Grant Fidelity MBS-1 Speaker - MSRP US$ 1,280/pair
Az amerikai ára kb 300000 Ft
http://grantfidelity.com/site/MBS-1_Speakers
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
..Érdemes lehet elképzelni, h azon Bower dobozok ára mennyi lehetett amiknek a dobozát idehaza csinálták!!
200000 Ft volt párban a 802-es.
A gyártóval tárgyaltam,de nem vettem meg a dobozokat.
Webáruház:
- Voyager
- V.I.P.

„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
-
Vendég
Ez bizony így van...Csak sajnos van aki ezt a mai napig nem látja, vagy nem akarja látni...És itt nem kimondottan az ATC által forgalmazott termékekről van szó, hanem úgy nagy általánosságban...Mindig az van hangoztatva, h ami drágább az nagy valószínűséggel jobb is...NA most vegyük akkor alapul a kis Jungson 3.5 dobozkát...Mennyibe is kerül ez kint üzletben? Ne Béla árait nézzük, hanem a bolti árakat amikbe a többi termék is kerül!!! 200-300 ezer forint lehet? Akkor tegyük mellé minőségi vonalon a 100 ezer forintos dobozt...Na most akkor melyik is a jobb? A drágább , vagy megint az aminek ismertebb a neve? Érdekes téma, sokat lehet rajta gondolkodni....Érdemes lehet elképzelni, h azon Bower dobozok ára mennyi lehetett amiknek a dobozát idehaza csinálták!! ÉS meg kell nézni mennyibe kerültek a dobozok a kereskedésekben :kiraly:
HA megbántottalak akkor elnézésedet kérem... :kiraly:
Kellenek kulturált viták.
Senkit sem bántottál meg szerintem.
Te így gondolod,más meg máshogy.Ez így természetes.
Egyet azért ismerjünk el.
Ha egy doboz kisker ára mo-on 100000 Ft és ez több kézen is keresztül megy,mire a vevő megveheti,annak a besz ára kb 30-40000 Ft lehet.Ennyi pénzből csodákra nem képesek a gyártók.
Webáruház:
- Voyager
- V.I.P.

mivel én kommerszeztem én szeretném lezárni az amúgy is értelmetlen vitát..
mindenki úgy gondolja ahogyan akarja itt nem a megépítés minőségére vagy esztétikára gondoltam kommerszezés gyanánt hanem arra hogy ebben az árkategóriában ritka a jó monitor és a Phonar egyik doboza sem hozza a színezetmentes zenét.
De hát ízlések....és persze pénz kérdése
Egyébként kedves BÓTAJÓZSI halottam Phonar-okat...
sőt egy időben (régen) szerettem is volna...de azóta megváltozott a zenei ízlésem...
vplaca!
DE amúgy HA megbántottalak akkor elnézésedet kérem... :kiraly:
- Házsé
- V.I.P.

- Értékelés: 84
Ez megérne egy találkozón összehasonlító tesztet.
És akkor mindenki megtudja amit szeretne...
Sajnos nem jött be időben.
Én még a nyáron szóltam,hogy kellene egy pár.
Off:Azannyáját nekije !!! Ti más időzónában éltek ? Nálam még csak 15:37 az idő :kiraly:
Sajnos nem jött be időben.
Én még a nyáron szóltam,hogy kellene egy pár.
Webáruház:
Valahogy én nem értem, hogy miért kellene szinte mindenkinek meglepődnie a fórumozók közül a közeljövőben... :kiraly: Akár meg lehetne hagyni a másik véleményét is igaznak... A világon szerintem több igazság létezik egymás mellett párhuzamosan.
A vicc az egészben szerintem, hogy abban sem vagyok biztos hogy a meghallgatás után egy véleményen volnának a meghallgatók. Nem csak ízlés okán, ha már csak azért se...
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
- Zimonyi Attila
- V.I.P.

- Értékelés: 13
Aki halott már eredetit s ilyet is akár esetleg egymás mellett az rájön hogy nem csak diszböl indokolt az árkülömbség a spendor/rogers felé.
Már rendeltem egy Spendort a szegedi képviselettől.
Kitaláltad a gondolatom.
Egyébként hallgattam mindkettőt kínában.Majd lehet,hogy te is meg fogsz lepődni.
A Vifa volt mérnöke ( nem kínai) kínában csak ezt a két hangszórót gyártja kifejezetten az LS3/5 dobozhoz.
Szegeden a múltkor nagyon sokan meghallgatták ezt a kis dobozt.
A HEED erősítővel olyan jól szólt,hogy nem akarták sokan elhinni,hogy ez a picurja dobozka mit tud.
PC,ESEL SOUND First inegrated amplifer,ESEL SOUND Dac,MEZZO&TEMPO KÁBELEK
Aki halott már eredetit s ilyet is akár esetleg egymás mellett az rájön hogy nem csak diszböl indokolt az árkülömbség a spendor/rogers felé.
Már rendeltem egy Spendort a szegedi képviselettől.
Kitaláltad a gondolatom.
Egyébként hallgattam mindkettőt kínában.Majd lehet,hogy te is meg fogsz lepődni.
A Vifa volt mérnöke ( nem kínai) kínában csak ezt a két hangszórót gyártja kifejezetten az LS3/5 dobozhoz.
Szegeden a múltkor nagyon sokan meghallgatták ezt a kis dobozt.
A HEED erősítővel olyan jól szólt,hogy nem akarták sokan elhinni,hogy ez a picurja dobozka mit tud.
Webáruház:
-
Vendég
Eddig csak olvasgattam ezt a kis presztizs harcot a kis Jungson kontra Phonarról de lenne egy pár kérdésem a nagy érdeműhőz de valos dolgokat úgyse fogok szerintem kapni a kérdéseimre.
Tisztázni kéne egy két dolgot a Jungsonnal kapcsolatban elöször:
Ez a kis doboz nem több mint a mai kesze kusza világban egy jó alternativa de!! ne misztifikáljuk túl a képességeit.
Kérdésem hogy miben is hasonló az igazi rogershez vagy az ős spendorhoz???Nem sok.
Amiben hasonló:
Kicsi kétutas zárt monitor doboz kisméretü dobozban kis hangszorokkal.
Eddig stimt de innentől kezdve semmi.
Se a hangváltó se a hangszoró készlet nem egyezik.Ez egy jól sikerült klón olcso hangszorókészlettel és egy végtelenül egyszerü dobozkával.
Volt alkalmam és van is hallgatni eredetit és nekem nem kell ecsetelni a Jungson tudását de nem egy kategoria a kettö.
Nézzük meg a két hangfal hangszoro készletét és annak tulajdonságait a neten.
A Phonar egy jól sikerült kisdoboz amit amig nem sikerül meghallgatni a Jungson mellet nem nagyon irnám le.Finom kis doboz az.
Ez a kis Jungson Béla egyik legjobb doboza föleg áráért de azért jó lenne beszerezned Béla egy eredetit.Lehet Te is meglepödnél ha egymás mellett lenne lehetöség a kölümbségek észrevételére.Nem árulok zskba macskát melyik a jobb.Ez a kis doboz egy jó utánérzés az eredtihez képest de azért ne szálljunk már el tőle föleg ha ismerjük az eredetit!
Ez a kis Jungson egy biztos pont a mai hifi világban de ez is olyan dolog hogy az eredeti valamiért jobb!!!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Pedig európai volt az, hidd el.
S ha a Jungsont hallom majd így zenélni, mint ezt a Phonart, akkor meg én fogok meglepődni.
A hangszórói legalább olyan jók, mint amik az utánaépített Rogersben vannak.
Bocs nem akarok vitát, de mikor a Clarusról van szó, akkor te sem állsz le így vitatkozni és bizonygatni! Hallottad már a Rogers dobozát? Vagy a 3.5 Jungson egy jó rendszerben, olyan zenékkel amiket te hallgatsz? Nem beszélve az egyéni ízlésről mi tojik arra másnak mi a jobb...A Phonar és a Jungson teljesen más hangkarakter, miből is döntöd el melyik a jobb? Szerintem abból ami neked jobban tetszik, ami a szívedhez közelebb áll, meg ezek szerint aminek jobb a neve, vagy használtad...Olyan dolgokon megy a vita ami nem egyértelmű semmi esetre sem...Mindig magunk és a fülünk dönt, és nem az ha valamit agyon hypolunk... :kiraly:
Igen, hallgattam mindkettőt.
A Phonarban a magas sugárzó SEAS, a mély pedig VIFA. MDF dobozban, valódi fa borítással.
Keresek majd olyan képet, ami az anno nálam lévőről készült.
S igen, hallottam eredeti Rogers dobozt is amúgy, az sem volt rossz, igazán jó középpel.
A kis Jungson is egy jó doboz, de nem különb a Phonarnál. A Phonar ára 160 körüli volt itthon, így az új 100 rugós ár jó a Jungsonért.
És én vétetlenül sem hoztam szóba, hogy a kínai csak sz@r lehet, hanem 2 hangfalról beszéltem, amik felőlem a Holdról is jöhetnének, mert nem érdekel.
Mellékesen a Clarust minek kevered ide?
Naim-ZU
- Zimonyi Attila
- V.I.P.

Csak Kínát nehéz benyelni....
A többi duma...
ezt hogy érted?
Sajnos több oldal lenne leírni,de szerintem megérti aki olvas a sorok között.
Béla szerintem arra gondolt, h nem értette a megjegyzésből, h Kínai ellenes, vagy nem ellenes hozzászólás volt -e...Jómagam sem értettem, h most a gyártó Ország ellen vagy mellett szolt -e ez a posztod...:kiraly:
Mellette szólt,elnézést ha nem volt értheő.
-
Vendég
A többi duma...
ezt hogy érted?
Béla szerintem arra gondolt, h nem értette a megjegyzésből, h Kínai ellenes, vagy nem ellenes hozzászólás volt -e...Jómagam sem értettem, h most a gyártó Ország ellen vagy mellett szolt -e ez a posztod...:kiraly:
- Zimonyi Attila
- V.I.P.

A többi duma...
ezt hogy érted?
-
Vendég
Egy olyan hozzászólásra reagáltam, ami lekommerszezett néhány márkát,
azt nem én írtam.
Én jókat olvastam idáig a Phonar dobozokról,azt viszont el kell fogadni,hogy 100000 ft-ért csodát nem lehet csinálni,főleg úgy,hogy több kézen is keresztül megy a termék.
Ami nálunk 100-ba kerül,az európában kb a duplájába,de a Phonar nem hiszem,hogy kint drágább lenne.
Ha előveszed a mostani Stereoplay újságot,abban láthatod,hogy a Swans német ára 4500 EUR és ezt mi 399-ért tudnánk adni.
A többi doboz ára kint is annyi,mint itthon.
Előbb utóbb meghallgatok ilyen dobozokat, mert a Phonart is komolyabb dobozra akarom majd cserélni... Egyenlőre nem ő a leggyengébb lánccszem..