Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha NS
Yamaha NS
Köszönöm
Úgy hallottam hogy a 777 sem igazán jó zenére ?
Erősítő(k):mozi:Onkyo SR605,sztereo:Jungson JA66C
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass
Yamaha NS
HaliValaki ismeri az NS 50 et a napokban néztem az Itt vedd meg lapját,épp front hangfalakra lenne szükségem . . elég óccsóság .. de pl erre írják egyeül hogy Hifi/házimozi hangfal.Ez csak olyan félreírás lehet,vagy tényleg kb jó mindketttőre?
Hát ha az NS-50F röl van szó akkor az zenére abszolutt nem való gyengébb házimoziba elmegy.Viszont az NS-555 az elég jó ár-érték arányú doboz de zenére az se igazán való de jobb mint az NS-50F az kétségtelen.
Yamaha NS
Hello.
midian: pü ment.
Yamaha NS
Sziasztok
Ha valakit érdekel Yamaha hangszóró nekem van eladó. NS-45E, NS-P60, YST-SW45
Hali tudnál nekem árakat mondani ill. Hangzás milyen a 45 ösnek?
Yamaha NS
Sziasztok
Yamaha NS
Sziasztok
Yamaha NS
Hali
Valaki ismeri az NS 50 et a napokban néztem az Itt vedd meg lapját,épp front hangfalakra lenne szükségem . . elég óccsóság .. de pl erre írják egyeül hogy Hifi/házimozi hangfal.Ez csak olyan félreírás lehet,vagy tényleg kb jó mindketttőre?
Yamaha NS
Csörömpöl, pöszög, zörög
Ha olyan zenét játszol rajta akkor természetesen, de én nem szeretem az általad említett hangszerek hangját.
Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99
Front : Yamaha NS-777 Surround : Yamaha NS-555 Center : Yamaha NS-444C
Surround Back : Yamaha NS-333 Sub: Yamaha YST-SW515
Kábelek : Monster Cable HotWires 2, Hama Pro Class Hcl Premium
Yamaha NS
Azért nem minden NS szar!A Yamahának a drágább tipusai legendásan jók!Gondolok a jó öreg NS-1000 re vagy az ennél is jóbb NS-2000 re vagy a csúcs NS-10000 re!Igaz ezek régiek,de például az újak közül bizonyitott HX szériát abszolutt High end kategoriába sorolják a külföldi szaklapok!Most a legújabb Soavo szériáról még nincs sok teszt de azt irják nincs olyan jó mint a korábbi HX széria.
Yamaha NS
Vélemény: Qva szar. Csörömpöl, pöszög, zörög. Ennél szinte bármelyik konfig jobb, még talán a SAL is. Ajánlanám a Jamot, Dalit, vagy a kis JBL Balboa-t (Rocky )
- formattedguy
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Yamaha NS
Sziasztok, zenehallgatásra van yamahának korrekt hangfala? úgy 40et szánnék egy párra (gondolom használtan).
Yamaha NS
én nyitott vagyok minden felé, csak gyözzetek meg pls... azért vagyok itt:)
Anno nálam is képben volt a Yamaha szett. Mozira jó, kellő dinamikával, de nem túl részletező hanggal rendelkezik. 1 Yamaha RX-V661 erősítővel jó párost alkotna, meg persze 1 megfelelő sub is kellene. Ha esetleg a zene is fontos, akkor Dali Concept 6,1,center szettet ajánlom. A Heco Vitas sub mozira jó, zenei dvd-knél már kijönnek a hibái, nem elég pontos, feszes. Szvsz Dali Concept 150k-ig legjobb vétel. Hallgasd meg és meggyőződsz az igazunkról. Lurdy-házban azt hiszem még mind2-t megtalálod.
Dali és a Yamaha között sokat vaciláltam, mindkettő jó választás.
NS555öt kipróbáltam frontnak és a kis 235ös HKval jobban kiszólta magát mint a 777-esek. Én annó az ár miatt döntöttem, most sem tudnék okosabbat mondani.
Yamahanak van rossz tulajdonsága, 2 naponta letörölheted a tetejét ha zavar a por...
Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99
Front : Yamaha NS-777 Surround : Yamaha NS-555 Center : Yamaha NS-444C
Surround Back : Yamaha NS-333 Sub: Yamaha YST-SW515
Kábelek : Monster Cable HotWires 2, Hama Pro Class Hcl Premium
Yamaha NS
Anno nálam is képben volt a Yamaha szett. Mozira jó, kellő dinamikával, de nem túl részletező hanggal rendelkezik. 1 Yamaha RX-V661 erősítővel jó párost alkotna, meg persze 1 megfelelő sub is kellene. Ha esetleg a zene is fontos, akkor Dali Concept 6,1,center szettet ajánlom. A Heco Vitas sub mozira jó, zenei dvd-knél már kijönnek a hibái, nem elég pontos, feszes. Szvsz Dali Concept 150k-ig legjobb vétel. Hallgasd meg és meggyőződsz az igazunkról. Lurdy-házban azt hiszem még mind2-t megtalálod.
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE
Yamaha NS
Ua. mint yamahás és nem a Dali miatti elfogultság okán.
- leoneottiz
- V.I.P.
- Értékelés: 643
Yamaha NS
oks igazatok van Yamo ötletet vetettem, a mostani kiszemelt a jamo (nem a név hasonlósága miatt:D) S606 és a hozzá tartozó szett Dali egy kicsit drága, bár lehet, hogy megérné belefektetni a pénzt, de per pill a fenti "dobozok"-ról azért elég jókat hallok..
valami vélemény?
Yamaha NS
oks igazatok van Yamo ötletet vetettem, a mostani kiszemelt a jamo (nem a név hasonlósága miatt:D) S606 és a hozzá tartozó szett
Dali egy kicsit drága, bár lehet, hogy megérné belefektetni a pénzt, de per pill a fenti "dobozok"-ról azért elég jókat hallok..
valami vélemény?
- leoneottiz
- V.I.P.
- Értékelés: 643
Yamaha NS
Két dolog: a Dalit én is merem ajánlani, ebben az árfekvésben nem nagyon találsz jobbat nála! Rengeteg hangfalat megnéztem, ez komoly (persze a körülmények...pl. Surányi Hifinél baromi rendesek voltak, de még a hallgatózás előtt mondták, hogy otthon másként fog szólni, mert az üzlet akusztikailag nem alkalmas arra, hogy rendesen visszaadja a hangzást.... )
Persze az embert az anyagiak behatárolják...az nem menne, hogy apránként rakd össze a rendszert?
Amúgy magyar és külföldi oldalon egyaránt azt írják, hogy az általad összeállított komponensek jók házimozinál, sőt nagyon jók, gyönyörű a megjelenésük, DE
gyengén teljesítenek zene alatt.
A Heco Subot szokták sokan a Dali mellé venni a sajátja helyett, mert fele akkora áron közel azonos minőséget produkálnak.
Azt viszont személy szerint nem ajánlom, hogy a frontok és back-ek eltérőek legyenek. El tudom képzelni, hogy beállítással lehet közelíteni őket, de ha bejáratósak a hangfalak (többség), nem biztos, hogy egyszerre járatódnak be, így zavaró lehet egyik vagy másik dominanciája.
Nekünk pont 30 m2-es (31,97) a helyiség, ahol használom a Dalikat és !
Osu no seishin!
Yamaha NS
van itt egy nagya jamaha fun .. hátha ide téved.
mire használnád, bár ez hülye kérdés volt, mozira, látom...
Arra jó. SZVSZ ennyiért már jobbat is találnál.
- _Lacos_
- Nincs visszaút
- Értékelés: 2
Yamaha NS
150-ért a Dali C6 szettet szokták ajánlgatni, nekem is egy olyanra fáj a fogam.
PC:mITX,i5-4570, GTX960WF2, Samu830 128GB, Dell2209WA|ThinkpadX200
NAS: HP MicroServer N36L, 4GB, ??TB HDD
Mozi: SONY50W829,Yamaha RX-V659 Black , DaliIKON2, DaliConceptCenter, Creative sats/sub
Zene: PC(foobar)>hiFace>MarantzPM-75>EvidenceAudioSirenII (biwire)>DaliIkon2
NAS: HP MicroServer N36L, 4GB, ??TB HDD
Mozi: SONY50W829,Yamaha RX-V659 Black , DaliIKON2, DaliConceptCenter, Creative sats/sub
Zene: PC(foobar)>hiFace>MarantzPM-75>EvidenceAudioSirenII (biwire)>DaliIkon2
Yamaha NS
sziasztok!
5.1-es hangfal szettet keresgélek és ami egyenlőre nagyon megtetszett az:
-Yamaha NS-555 front
-NS-333 back
-NS-C444 center
ez 110 000 körül fájna
Mélynyomót és erősítőt még nem néztem, de először ezt szeretném eldönteni
1. Esetleg van-e valakinek tapasztalata / véleménye
2. Hasonló árban (100-150e) van-e valami tuti szett
3. itt főleg az NS-555 tetszik, lehet, hogy más back/centert választanék. Mennyire passzolnak össze különböző kategóriájú/márkájú termékek?
+1 milyen mélynyomót ajánlotok egy kb 30nm-es átlagos belmagasságú szobába? zenére és filmre egyaránt használnám
Köszi előre is