Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl
Jbl
Srácok!Akinek H/K-ja van mindenki JBL-t használ?
Ennyire illik hozzá,vagy csak bejön nektek?
Majd nekem is kellene venni mellé majd egy 5-ös(7-es )szettet .
Elképzelésem van már vagyis ami nekem tetszik,de csak ha lesz rá pénzem.
Elnéztem itt a képeket elég impozáns a szett,rajta van a listán.
TV:Panasonic Px30 A/V:Harman/Kardon avr235
DVD:Philips dvp630 Cd:Technics SL-PG340 Center:Koda Sl601C
Front:Tannoy Sensys DC1Surr:Wharfedale H80-S30D
Sub:Wharfedale PC12+
A nem kiemeltek lecserélés alatt!
Jbl
Már csináltam is pár képet. Rakjak fel?
Naná!
Jbl
Már csináltam is pár képet. Rakjak fel?
TV: Panasonic TX-29PX20P (PIP-es), A/V receiver: Denon AVR-1906, DVD: Panasonic EH50, front: JBL E60, center: EC25, surround: JBL E30, kábelek: front: Monitor ? 4mm2, center, surround: Monitor ? 2,5mm2, optikai: Monitor Starlight Yellow, scart: Monitor
Jbl
Sziasztok! Én csak most csatlakoztam a JBL-esek táborába.Üdv mindenkinek!
Légy üdvözölve közöttünk!
Jbl
Sziasztok! Én csak most csatlakoztam a JBL-esek táborába.
Üdv mindenkinek!
TV: Panasonic TX-29PX20P (PIP-es), A/V receiver: Denon AVR-1906, DVD: Panasonic EH50, front: JBL E60, center: EC25, surround: JBL E30, kábelek: front: Monitor ? 4mm2, center, surround: Monitor ? 2,5mm2, optikai: Monitor Starlight Yellow, scart: Monitor
Jbl
Tetszik, gratula! De gondolom az erősítő "állványod" mellett a szoba közepén hátrafutó surround kábelek is ideiglenesek? :box:
Amúgy jól néz ki a DIY surround-hangfal állványod. Nekem már pár napja megvan az én állványom hátra (Söund Arts GLS 2630), és kedden megyek Balcsira az E30-akért. Ma érkeztek be Mo.-ra, barátnőm hívott, hogy éppen és egészségesen megérkeztek, de nem bontotta ki, legyen az az én örömem.
Képet az állványról, majd csak a dobozzal együtt teszek fel.
D-O-M-I, messze nincs kész az egész, csak összedobtam, legyen valami látszatja is a dolgoknak...
Majd kérünk élménybeszámolót és esetleg fotót is az E30-asokról!!!
Jbl
(Posza: gratula az 5 éves JBL-jeidhez!!)
Köszi!
Mit kaptak azok már szegények, a szájukszélire... De bírják a strapát!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Jbl
Fülee: gratula hozzájuk! :box:
Majd rakd be a képeket a Saját készítésű képek topicba is.
Köszönöm szépen!
Felraktam oda is!
Jbl
Fülee: gratula hozzájuk!
Majd rakd be a képeket a Saját készítésű képek topicba is.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Jbl
Na kértetek képet, hát prezentálom. Tegnap még hatalmas sürgés-forgásban voltam, hogy elkészüljön a nappali az estére, de sikerült. :box:
Tetszik, gratula! De gondolom az erősítő "állványod" mellett a szoba közepén hátrafutó surround kábelek is ideiglenesek?
Amúgy jól néz ki a DIY surround-hangfal állványod. Nekem már pár napja megvan az én állványom hátra (Söund Arts GLS 2630), és kedden megyek Balcsira az E30-akért. Ma érkeztek be Mo.-ra, barátnőm hívott, hogy éppen és egészségesen megérkeztek, de nem bontotta ki, legyen az az én örömem.
Képet az állványról, majd csak a dobozzal együtt teszek fel.
És természetesen én is Boldog, családi körben eltöltött Karácsonyt kívánok minden JBL-esnek, és azonkívül minden más fórumozónak is!
(Posza: gratula az 5 éves JBL-jeidhez!!)
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Jbl
És gyorsan faragtam egy pár hangszóróállványt is
Jbl
Vannak még ideiglenes dolgok, mint például a szuper hifi-állványom kartonból...
Jbl
Na kértetek képet, hát prezentálom.
Tegnap még hatalmas sürgés-forgásban voltam, hogy elkészüljön a nappali az estére, de sikerült.
Jbl
Sziasztok!
Minden JBL-es társamnak boldog karácsonyt kívánok!
Mert megérdemeljük.
:box:
Csatlakozom!
Az enyémek most öt(!) évesek!
Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
Jbl
Sziasztok!
Mert megérdemeljük.
:box:
Csatlakozom!
Az enyémek most öt(!) évesek!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Jbl
Sziasztok!
Mert megérdemeljük.
TV: Panasonic TX-29PX10 DVD: Pioneer DV-575A AVR: Harman/Kardon AVR-330
Front: JBL E60 Center: JBL EC25 Surround: JBL E30 Sub: JBL E-150P
Kábelek: Neotech(front+center),M'N'C(surround),Hama Pro Class(sub IC)
Neotech(koax),Monitor(scart)
- Marci,az eb
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Jbl
Szevasztok JBL-esek!!Én most csatlakoztam a "táborhoz" és az elsö kérdésem az lenne hogy a bekötésnél melyik variációt ajánlanátok?
1.bi-amping
2bi-wirring
Az erölködöm egy pioneer vsx-915(eggyelöre).
A harmadikat, mármint hogy ne kínlódj vele, kösd be egy dróttal, azt jóvan. A téma bővebb megismerése céljából ajánlom figyelmedbe Vadász hozzászólását a Heed topicban, időpont: 2005.nov.14 08:39
Jbl
Szevasztok JBL-esek!!Én most csatlakoztam a "táborhoz" és az elsö kérdésem az lenne hogy a bekötésnél melyik variációt ajánlanátok?
1.bi-amping
2bi-wirring
Baromira nem mind1, melyik bekötést használod.
Te csak a 2.-at tudod.
Jbl
Szevasztok JBL-esek!!
Én most csatlakoztam a "táborhoz" és az elsö kérdésem az lenne hogy a bekötésnél melyik variációt ajánlanátok?
1.bi-amping
2bi-wirring
Tv:Panasonic Tx-32PD50,Dvd:Pioneer 575A,Vhs:Jvc Hr-d880eg,erölködö:Denon avr3805,front:JBL Nortridge E-60,center,JBL EC-35,Surrond:JBL E-30,Sub Koda.
Jbl
Nincs mit. És szerintem se gyengus!
Jbl
Namost Adee91-nek is 1705-öse van, és ha ezeket a JBL-eket vette, akkor gondolom nem lehet panasz rá.
Az nekem is feltünt, hisz ezért kérdeztem. Látom a frontok 90dB-esek, a háttér 88. Mindössze azért aggódtam, mert én korábban a Wharfedale Diamond sorozatát szemléltem, és azok ugye 86 dB-esek. De tegnapi hallgatásom kapcsán mégsem tünt gyengusnak.
On.
Köszönöm a linkeket!
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Jbl
D-O-M-I: kitartás, nemsokára megjönnek a dobozaid )
Köszi, várom már, nagyon!
Mondjuk mostantól lesz rosszab. Ma adtam le a suliban egy 25.000 karakteres, meg 4 db. 10.000 karakteres dolgozatot... Eddig volt mit csinálnom. De innentől... Várom!
Ja, és a napokban lesz meg a Söund Arts állványom is, azért is mehetek majd Maglódra. Akkor már tényleg csak az E30 fog hiányozni róla! :kiraly:
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Jbl
Grat Adee91 , igazán f...a "kis" rendszert vadásztál össze
D-O-M-I: kitartás, nemsokára megjönnek a dobozaid )
Tv:LGNANO863PA; Erősítő:most váltom a vsx-ax3-at; Front:JBL E30; Center: JBL EC25; Háttér:JBL E20; Sub:Yamaha YST-SW90
Jbl
:kiraly: Esetleg van még valakinek nem tudatosan ilyen csodapolca?