Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fül és Fejhallgatók

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 328

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Jester »

Az Asus Xonar Essence STX-el van valakinek tapasztalata? Van rajta erősített fejhallgató kimenet.
Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Köszi! Itt a fórumon ő fellelhető valamilyen néven?

Már régen nem, kivonult minden fórumról. A blogját itt találod: http://zsoltaudio.blogspot.com/

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég

Fül és Fejhallgatók

Az mit jelent, hogy ki tud-e találni valamit? Egyébként mennyi a CanAmp piaci ára? Mert a Heed oldalán nem láttam. 
Erről Van valakinek tapasztalata? Csöves fejhallgató erősítő? Mit tudhat az?

Pl. azt jelentheti, hogy van nála használt készülék. Vagy akár mást is. Keresd fel, nem fogod szerintem megbánni. A CanAmp listaára tudtommal 85 ezer Ft. A hongkongi szeméttel én nem foglalkoznék, és nem azért mert csöves, van füleserősítőből is jó csöves, de nem a hongkongi furcsaság árszintjén. Ha lesz egy jó fülesed, meg fogja hálálni, ha rendesen kiszolgálod.

Köszi! Itt a fórumon ő fellelhető valamilyen néven?
Egyébként AKG K601-et kell majd hajtani, jövő héten jön meg.
Szóval a Sennheiser HD595 eladósorba került
Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Az mit jelent, hogy ki tud-e találni valamit? Egyébként mennyi a CanAmp piaci ára? Mert a Heed oldalán nem láttam. 

Pl. azt jelentheti, hogy van nála használt készülék. Vagy akár mást is. Keresd fel, nem fogod szerintem megbánni. A CanAmp listaára tudtommal 85 ezer Ft. A hongkongi szeméttel én nem foglalkoznék, és nem azért mert csöves, van füleserősítőből is jó csöves, de nem a hongkongi furcsaság árszintjén. Ha lesz egy jó fülesed, meg fogja hálálni, ha rendesen kiszolgálod.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég

Fül és Fejhallgatók

Ha használtat akarsz venni, érdemes rá várni, vagy keresd meg a Heed Audio-t, hátha Zsolt ki tud találni valamit...  A CanAmp szerintem lényegesen jobb a Creek-nél.

Meg láttam ilyet, hogy FiiO E5 füleserősítő. 300ohmig ajánlják, esetleg azzal van valakinek tapasztalata?

Köszi!

zz7
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 363

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: zz7 »

Igaz picit elfogult vagyok...:-)
Az veszélyes lehet. Igaz, én is a Heed felé, picit.

Egyébként a Heed Canamp tényleg jobb a Creek-nél.
Ezt én is hallottam és olyan is elismerte, aki évekig használta a Creek-et.

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 993

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: csövi »

A Soner olyan 50körül van és nekem jobban tesztett nindennél amit hallottam... (köztük a heed) Igaz picit elfogult vagyok...:-)
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Lehetséges, hogy mégis korábban veszek egy AKG K601-et mint ahogy terveztem, és ehhez szeretnék fejhallgató erősítő témában tanácsot kérni. Valami olyat szeretnék ami elég hozzá, hogy meghajtsa (120 ohm), de ne kerüljön egy vagyonba, tehát egy jó ár-érték arányú megoldást szeretnék. Tudnátok ajánlani valamit?
Heed CanAmp.

Kár, hogy ritkán lehet beszerezni használtan jó áron.
A Creek OBH-11 milyen a Heedhez képest?

Ha használtat akarsz venni, érdemes rá várni, vagy keresd meg a Heed Audio-t, hátha Zsolt ki tud találni valamit... A CanAmp szerintem lényegesen jobb a Creek-nél.

Heed Thesis rendszer

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég

Fül és Fejhallgatók

Lehetséges, hogy mégis korábban veszek egy AKG K601-et mint ahogy terveztem, és ehhez szeretnék fejhallgató erősítő témában tanácsot kérni. Valami olyat szeretnék ami elég hozzá, hogy meghajtsa (120 ohm), de ne kerüljön egy vagyonba, tehát egy jó ár-érték arányú megoldást szeretnék. Tudnátok ajánlani valamit?
Heed CanAmp.

Kár, hogy ritkán lehet beszerezni használtan jó áron.
A Creek OBH-11 milyen a Heedhez képest?

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég

Fül és Fejhallgatók

Meghallgattam a Beyerdinamic palettát. 
A DT860 és aDt 880 nagyon szépen szólt.

Viszont számomra kényelmetlen volt már 10 perc után.

Ami még meglepett,hogy amiről hallgattam,egy magasabb kategóriás Pioneer cd játékos eléggé betegen szólt.

Holnap megyek AKG kat fülelni.

Hogy hová azt még nem tudom!?

Zaj.hu-nál lehet AKG-kat hallgatni.

zohan
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: zohan »

Meghallgattam a Beyerdinamic palettát.

A DT860 és aDt 880 nagyon szépen szólt.

Viszont számomra kényelmetlen volt már 10 perc után.

Ami még meglepett,hogy amiről hallgattam,egy magasabb kategóriás Pioneer cd játékos eléggé betegen szólt.

Holnap megyek AKG kat fülelni.

Hogy hová azt még nem tudom!?

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Heed CanAmp.

Heed Thesis rendszer

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég

Fül és Fejhallgatók

i-g
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 6

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: i-g »

A 701 meg a 702 ugyanaz, csak az utóbbiba nincs belehegesztve a kábel és más színű.
A k702 -vel kapcsolatban olvastam valamilyen lapos huzalból készült lengőtekercsről !?

Vagy a 701 is ilyen ?

Ugyanaz a driver van bennük.

zohan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

A 701 meg a 702 ugyanaz, csak az utóbbiba nincs belehegesztve a kábel és más színű.
A k702 -vel kapcsolatban olvastam valamilyen lapos huzalból készült lengőtekercsről !?

Vagy a 701 is ilyen ?

i-g
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fül és Fejhallgatók

zohan
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Fül és Fejhallgatók

Érdeklődnék az uraktól :

AKG K601 , K701 , K702 ről milyen tapasztalatok vannak?

Milyen a hangkarakterük?

Melyik éri jobban az árát?

Wireman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Wireman »

Amikor egy fejhallgatót kritikus fülekkel tesztelnek...

CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3653

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Az én ATH-W 1000-em ilyen szempontból talán a legbarátságosabb füles. Egyáltalán nem nyomulós a hangképe, nem forszíroz semmit, kellemes, barátságos, zenei és meglepően kényelmes, hála a súlyt az ügyes, a fej két oldalán viszonylag nagy felületen eloszlató pántjának.

Ilyenem van nekem is, a Sennheiser 600 mellett. Nagyon jó füles. És persze szép is.

A fiamnak ATH-EW9 van, az is igen finom fejhallgató, habár azt hiszem már nem gyártják.

Vendég

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Én csak az Ath-M35 amit hallottam, ez egy olcsó kis füles , de sztem nem rossz hangú darab...Olyan 20 ezer ft körül volt az ára, most nem tudom mennyi, ez egy tavaly megjelent típus ha jól tudom...Aztán ugye ott van az Ath-a700 komolyabb darab a SEni és a K701 ára körül van , sőt lehet olcsóbb...

Robotman
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: Robotman »

Nem tudom, hogy zz7 arról a meghallgatásról beszél-e, amin én is ott voltam, de ha igen, akkor meg kell, hogy erősítsem az általa írottakat. Ráadásul ez egy igen gondosan megszervezett. végrehajtott meghallgatás volt, eredeti élő felvételekkel. Nekem is 600 - as Sennheiser van idehaza (meg egy nagyobbacska szép cseresznyefa Audio-Technica )
Az Audio-Technica milyen vonalat képvisel?
Milyen a hangkaraktere, kényelmes?
Melyiket érdemes meghallgatni esetleg megvenni?

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Nem tudom, hogy zz7 arról a meghallgatásról beszél-e, amin én is ott voltam, de ha igen, akkor meg kell, hogy erősítsem az általa írottakat. Ráadásul ez egy igen gondosan megszervezett. végrehajtott meghallgatás volt, eredeti élő felvételekkel. Nekem is 600 - as Sennheiser van idehaza (meg egy nagyobbacska szép cseresznyefa Audio-Technica  )
Igen, arra gondoltam.
A többit meg AKG-s vonalon közös ML,JBL-es ismerősünknél és tőle kölcsönzött holmikkal és egyéb helyekről Sennheiserekkel itthon.

Ott teljesen egyértelmű volt amit hallottunk.

zz7
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 363

Fül és Fejhallgatók

Hozzászólás Szerző: zz7 »

Nem tudom, hogy zz7 arról a meghallgatásról beszél-e, amin én is ott voltam, de ha igen, akkor meg kell, hogy erősítsem az általa írottakat. Ráadásul ez egy igen gondosan megszervezett. végrehajtott meghallgatás volt, eredeti élő felvételekkel. Nekem is 600 - as Sennheiser van idehaza (meg egy nagyobbacska szép cseresznyefa Audio-Technica )
Igen, arra gondoltam.
A többit meg AKG-s vonalon közös ML,JBL-es ismerősünknél és tőle kölcsönzött holmikkal és egyéb helyekről Sennheiserekkel itthon.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Fül és Fejhallgatók

Nem tudom, ott volt-e Hódmezővásárhelyen tavasszal, amikor a "nagy fejhallgató teszt" folyt? Én igen, meg még persze rajtam kívül jó néhányan. A végére az értékelő lapok alapján nagyon fura eredmények születtek.
Persze, lehet poénkodni a Sokol rádióval, de ez nem változtatja meg a tényt. Az meg még inkább elgondolkodtató, hogy ott két olyan fejhallgató-erősítő is volt, amit Ágoston úr kimondottan a Sennheiser HD 800-ashoz fejlesztett. A teszteredmények alapján mégsem az lett a legjobb.
Tudom, persze az is butaság, mert ha a gyártó azt mondja, akkor biztos a csúcs modelljüknek kell legjobbnak lenni, akik pedig nem úgy hallják, azok mind rosszul hallanak.
Egyébként, teljesen szubjektív megítélésem alapján, én magam is zz7-el értek egyet.

Akkor a meghallgatás résztvevői a földkerekség legszerencsésebb audiofíljei, hiszen pl. a HD 600 kb. az ötödébe vagy hatodába kerül a HD 800 árának és számukra jobbnak találtatott mint az utóbbi. "Lucky bastards" ahogy a vérmesebb angol mondja!

i-g
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Fül és Fejhallgatók

A másik: Igen az AKG-nek is lépnie kell ,mert a Seni HD800-a és a Beyer T1-e mellé neki is kell építenie egy konkurenciát... olyan megfizethetetlen háromszázezres kategóriában...
És akkor majd jöhet a HD800 - T1 - K??? deathmatch!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”