Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Fül és Fejhallgatók
Etymotic hf5-öt tudom ajánlani vagy olcsóbban az Altec Lansing im716-ot (Etymotic klón, már nem gyártják de néha felbukkan).
iPhone-hoz meg az Etymotic hf2 tűnik igen választásnak mert headset is egyben.
Erről még nem hallottam, de jókat írnak róla!
Köszönöm neked is.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- suminator968
- V.I.P.
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Valakinek van már tapasztalata az " agyba dugós " minőségi fülesekkel?
Én már megszoktam a használatát, de nem tudom lenne-e értelme lecserélni a Sony-mat, i-fon-hoz kellene , apple lossless-hez.
Most ha tehetem a K 66-al használom, csakhát az nem épp utazós füles. Fontos lenne a minőség, és a kis méret. Létezik egyáltalán normális emberi áron alternatíva pl. HD 595, 600-as minőségi szinthez agyba dugósba? Ja és akusztikus zenékre kellene.
Nem tudom, nálad mennyit jelent a "normális emberi ár"... Én mindenesetre hosszas keresgélés után a Shure SE 530 PTH fülesnél kötöttem ki, nagyon kellemes kis szerkezet.
http://www.amazon.de/gp/product/B000OEX ... d_i=301128
Köszönöm a tippet!
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Fül és Fejhallgatók
Etymotic hf5-öt tudom ajánlani vagy olcsóbban az Altec Lansing im716-ot (Etymotic klón, már nem gyártják de néha felbukkan).
iPhone-hoz meg az Etymotic hf2 tűnik igen választásnak mert headset is egyben.
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Én már megszoktam a használatát, de nem tudom lenne-e értelme lecserélni a Sony-mat, i-fon-hoz kellene , apple lossless-hez.
Most ha tehetem a K 66-al használom, csakhát az nem épp utazós füles. Fontos lenne a minőség, és a kis méret. Létezik egyáltalán normális emberi áron alternatíva pl. HD 595, 600-as minőségi szinthez agyba dugósba? Ja és akusztikus zenékre kellene.
Nem tudom, nálad mennyit jelent a "normális emberi ár"... Én mindenesetre hosszas keresgélés után a Shure SE 530 PTH fülesnél kötöttem ki, nagyon kellemes kis szerkezet.
http://www.amazon.de/gp/product/B000OEX ... d_i=301128
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- suminator968
- V.I.P.
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Fül és Fejhallgatók
Pl.:
http://soneraudio.hu...id=47&Itemid=64
Nagyon jó Sennheiser fülessel.
Szia Csövi!
A tavalyi rezsősón belehallgattál az ott kiállított HD800-ba?
Úgy "szokott" szólni a Soner Füleserősítő?
...
Igen jól szolt!
Csak a tesztelésre használt demólemezek nem voltak jó választások... Sajnos nem volt módom ott összehallgatni a másik füles-rendszerrel. Pedig volt mellete alternatíva.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Fül és Fejhallgatók
Pl.:
http://soneraudio.hu...id=47&Itemid=64
Nagyon jó Sennheiser fülessel.
Szia Csövi!
A tavalyi rezsősón belehallgattál az ott kiállított HD800-ba?
Úgy "szokott" szólni a Soner Füleserősítő?
...
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Fül és Fejhallgatók
Köszi mindenkinek a hasznos tippeket!
Fül és Fejhallgatók
A Gilmore Lite/GS-1 lényegesen jobb frekvenciaátvitellel és jel/zaj aránnyal rendelkezik. Csövesben pedig ez elég jó design:
http://www.head-fi.org/forum/thread/508 ... udio-bijou
Fül és Fejhallgatók
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni.Sennheiser hd650 fejhallgatóhoz milyen erősítőket lenne érdemes meghallgatni,mivel alkotnak kitűnő párost???????
Használtan /100.000ft/összegig gondoltam.
A Sennheiser HD-650 már megvan? Ha nincs, akkor én inkább a HD-600-ast javasolnám a Heed Canamp füles erősítővel.
Fül és Fejhallgatók
Köszi mindenki!
Fül és Fejhallgatók
Lupus Junior !
Nekem az AKG 702 vel nagyon szépen muzsikál
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni.Sennheiser hd650 fejhallgatóhoz milyen erősítőket lenne érdemes meghallgatni,mivel alkotnak kitűnő párost???????
Azért a helyedben adnék egy esélyt a Heed CanAmp-nak is, amit ugye Mo-on is lehet kapni, és bőven belefér a keretedbe.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Fül és Fejhallgatók
padam köszönöm szépen sokat segítettél!!!
Fül és Fejhallgatók
Persze, rengeteg fejhallgatóm volt már.
Jók a Stax-ok mind, a mélyük általában nem olyan ütős mint a dinamikusoknak (kivéve a legújabbak) de egyéb dolgokban nagyon erősek (részletezettség, térérzet, sebesség).
Elég drágák de használtan majdnem ugyanolyan jót lehet venni sokkal kevesebbért.
Ár/értékben talán egy SR-Lambda és SRM-T1 (vagy SRM-T1S ha szimmetrikus a rendszer) ami a legjobb (kb. 600 euró a kettő összesen ebay-ről), de az SR-5 Gold, SR-X Mk3 ezek is mind elég jók. Egy jó végfok esetén egy SRD-7 adapterrel is jó eredményt lehet elérni és akkor nincs szükség külön erősítőre.
padam köszi.
Ismered a stax?
Mi a véleményed a hangjukról?
Melyik modelleket érdemes meghallgatni, szerinted melyik modell a legjobb ár érték arányú?
Fül és Fejhallgatók
padam köszi.
Ismered a stax?
Mi a véleményed a hangjukról?
Melyik modelleket érdemes meghallgatni, szerinted melyik modell a legjobb ár érték arányú?
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok.
HeadAmp Gilmore Lite, teljesen diszkrét (nem opamp-os) design a Dynalo kommersz változata.
http://gilmore2.chem.northwestern.edu/p ... e3_prj.htm
Itt van egy eladó, bár ennél azért jóval olcsóbban is fel szokott tűnni szóval ez nem annyira jó vétel, inkább csak egy példa (be lehet állítani 230V-ra)
http://www.head-fi.org/forum/thread/508 ... -dps-black
Persze itthon nem kaphatók ilyen szintű dolgok. Olcsóbb alternatíva a CKKIII de ez meg kell építeni/építtetni.
http://www.amb.org/audio/ck2/
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok.
Fül és Fejhallgatók
Megjött a K601 Kipróbáltam a Carat HD1V-vel és meglepetésemre szól vele, igaz, hogy maxra kell tekerni mindent, de szól. Majd írok róla pár óra után
Kíváncsian várjuk!
No 1-2 órája van a fejemen. A HD595öshöz tudom hasonlítani.
A hangzásuk hasonló, ez a Sennheisernek pirospont szerintem, mélyben kb ugyanolyan a két füles, az AKG viszont még a Sennheisernél is részletesebb, és levegősebb hangzású, a közepek jobban ütnek (szó szerint, pl egy dobnál). A zenékben az apróbb részleteket is előtérbe hozza, ha az ember nem annyira figyelmesen hallgatja akkor is előbújnak. Egyébként már értem milyen is az a naturális AKG-s hangzás A Sennheiser kicsit melegebb hangú, de valószínűleg pont emiatt jönnek elő jobban a részletek az AKG-n.
Jó kis füles, kiváncsi vagyok hogy ha megjön az Audiotrak hangkártya akkor azzal mit fog művelni
szerk: nem tudom mit jelent az, hogy a K601 nehezen hajtható füles, mert kiváncsiságból rákötöttem az alaplapi hangkártyámra is, és ha nem is szólt olyan szép, de a hangerő már 40% körül elég volt.
Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will
Fül és Fejhallgatók
Megjött a K601 Kipróbáltam a Carat HD1V-vel és meglepetésemre szól vele, igaz, hogy maxra kell tekerni mindent, de szól. Majd írok róla pár óra után
Kíváncsian várjuk!
Fül és Fejhallgatók
Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will
Fül és Fejhallgatók
Jól értem, hogy az a különbség a kettő között, hogy az egyikhez kisebb teljesítményű a tápegység? Gondolom a 400mA-sat érdemes akkor megvenni. Ilyen árban esetleg tud valaki jobb vételt? Köszi!
Én mindkét készülék hátulján a DC Inlet 24V 150mA feliratot látom, de persze lehet, hogy különböznek... Ha viszont a táp nem univerzális (110V vs. 230V), akkor kreáltál magadnak még egy gondot. Továbbá nem írja, hogy az Egyesült Államokon kívülre is elküldené a cuccot, ezt tisztázni kell, és ha igen, akkor a postaköltséget is (nem lesz kevés). És habként a tortán ott lesz majd a vám és az áfa...
Heed Thesis rendszer
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5150
Fül és Fejhallgatók
Találtam e-bayen Creek OBH-11et, 90 illetve 100$ os áron.Link1
Link2
Mivel a Heed Canamp kicsit sok most a költségvetésemnek, ezért ez nagyon megtetszett ennyiért. Jól értem, hogy az a különbség a kettő között, hogy az egyikhez kisebb teljesítményű a tápegység? Gondolom a 400mA-sat érdemes akkor megvenni. Ilyen árban esetleg tud valaki jobb vételt? Köszi!
Szeptemberben a Hivoxnak is lesz újra füleserősítője.
32-600 ohmos fejhallgatókhoz, bemenet+továbbfűzés (through).
32e lesz az ára (számlás), Alps poti, külső táp, fekete alu+plexi ház.
Bubo MKII.
Fül és Fejhallgatók
Találtam e-bayen Creek OBH-11et, 90 illetve 100$ os áron.
Link1
Link2
Mivel a Heed Canamp kicsit sok most a költségvetésemnek, ezért ez nagyon megtetszett ennyiért. Jól értem, hogy az a különbség a kettő között, hogy az egyikhez kisebb teljesítményű a tápegység? Gondolom a 400mA-sat érdemes akkor megvenni. Ilyen árban esetleg tud valaki jobb vételt? Köszi!